Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

Boldog Anyák Napját kívánok sok szeretettel!
    Ma reggel ez szólt a telefonban, miután felvettem.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 11 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Eventke kész, felhő megy, még kiszedek némi szupi tápot, kis munkás gépeket, oszt befejeztem az ültetést:)

Kergekacsa, iboly54, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Boldog Anyáknapját mindenkinek! Az én napom jól sikerült, itthon volt a lányom (már pénteken jött), most indult vissza, de már most hiányzik, pedig megszokhattam volna már, kilenc éve nem lakik itthon. Apukáknak is szép napot kívánok, hiszen nélkülük nem lennének a gyermekeink.
    Visszaolvastam mindent. Györgyi kívánom, hogy minél előbb rendeződjön a problémád.
    Event majdnem kész, ahhoz képest, hogy neki sem akartam állni, nem is rossz, bár ez most nem teljesen az én érdemem, kis segítséggel tartok itt. A kilencedik ablaknál tartok, oda már csak jácint kell, aztán a tizedik, és és a szupertápot szeretném kiszedni, aztán kész, nem ültetek többet. Ez az event nem a kedvencem, remélem nem lesz több ilyen.

iboly54, galfranciska, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Nem olvastam vissza semmit, így teljesen nyugodt vagyok, hogy mindenki jól van. :D
    Az utóbbi hetekben egy fórumba sem néztem be, kevés a szabadidőm, bár tudom, hogy ez nem kifogás. :p
    Most azért jöttem, hogy minden Anyukának és nem Anyukának is NAGYON BOLDOG NAPOT KÍVÁNJAK! :music:
    Időnként bekukucskálok majd, jól éreztem magam köztetek.
    Csodás estét, sziasztok! :)

terika01, iboly54, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Sziasztok:)
    Event kész kiszedtem mindent. Farm visszapakolva, elég volt az ültetésből:)

terika01, iboly54, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Na én mit csináltam:mad:! Enyém lehetne a mai legnagyobb baki díj (ha lenne ilyen):oops:. Ültethetek még egy-egy kört (kettőt):cry: az egyik kitehetőből kettőt váltottam ki, a másikból meg egyet sem>:(. Ráadásul a 20 pontos hiányzik, úgyhogy még plusz két feladat, meg egy kicsi. Pedig hogy örültem magamnak, hogy nem rontottam egyszer sem, végig 8 pontosra csináltam a feladatot. Na most gyakorolhatom tovább:wuerg:xD Grrrrrrr.......

kovacstne, iboly54, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Na ideértem én is, de ma ugye Anyák napja van, és itt voltak a Drága csillagaim.
    Gyönyörű rózsacsokrot kaptam és túrótortát.:p De már nem sok van belőle.
    Én szerencsésnek mondhatom, mert nálunk majdnem mindennap ez van,
    mi sűrűn találkozunk, ha nagyobbat találok sóhajtani, a lányom már rohan ide,
    Anya mi van?? baj van??:) Áldom is az Urat ezért az ajándékért.:)
    Remélem ma én is befejezem a 10-es szintet, most nézek körül, aztán megnézem
    még mi is érdekel, és mit tudok plusszban kiváltani.
    Juditom gratula Neked,! Erika Te meg ne bosszankodj, meglesz az a másik kitehető is.
    Jó lesz cserekor.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

terika01, galfranciska, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Jaj majd elfelejtettem, a maradékot amit hagytál arátosném, reggeli
    előtt bekaptam, nem helyette, mert annyi nem maradt.xD

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép ☼-ot mindenkinek! :)
    Ma reggel átértem a 98-as szintre. :):p

terika01, iboly54, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Ez az anyáké és nagymamáké:

Juditnak gratula az event befejezéshez!
    Erika ne bosszankodj, nekem jácintból sikerült többet ültetnem, így most várhatom az uccsó kör izzóbogyót.:sleepy:

Ma olyan az idő, hogy az ember ki se kelne az ágyból, így a reggelit is oda kapjátok.

Barna gratulálok a szintlépéshez!

terika01, barna030303, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:) Köszi a reggelit, jókor jött!:p
    Event letudva, egy két dolgot még kiszedek, és vége!
    De most jön a pakolgatás, ami viszont már nem csábít annyira.
    Nem volt a legegyszerűbb event,,..
    Az idő az semmilyen! Nap sehol... de az eső az kezdi végezni
    a dolgát, elkezdte.!
    Ma irány a konyhaművészet!:)

13. kukac42

Sziasztok:)
    Esik az eső, Papa dolgozik én meg átmentem medvébe! Téli álmot készülök aludni:) Álmos vagyok. 12 órát aludtam és álmos vagyok. Megyek alszom még vagy 24-et:)

terika01, hangyácska77, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Juditom vigyázz!.... jóból is megárt a sok!
    Most már tényleg húzok a konyhába!:)

15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Eső Vanik! Mamikám, te nem lehetsz Maci hacsak nem vagy Gumi Maci, mert a risza-misza csak ott mehet ilyen módon. Erika, én is félcédulás voltam tegnap mikor aranyért váltottam meg egy lámpást, és elgurult most már a bogyó rendesen. Kirepülnek a csibék és valószínű pihenő jön.

[​IMG] - Jaj Kukac Mamikám, hogy miért nem mondod ne a kerítés tetején gyakoroljak.

[​IMG] - Azt hiszed játszok?-Hát tévedsz, vidd a képed mert lesz csíkozás.

[​IMG] - Gyönyörű nagy cicát vadászatra tanítják.

barna030303, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  16. nyific

Konyha majdnem kész, fejtett bableves az igen.,
    még jön egy kis diós tészta, és slussz.:)
    Még mindig van mit a helyére raknom itt a farmon, de jó,
    hogy vége egy időre a pakolászásnak.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ebéd nálunk is megvolt. Gyümölcsleves, rántott hal rizzsel, tartárral. Slussz... na az nem volt.:pxD
    Még fél órát várok az izzóbogyóra, utána finitó. Mennek vissza a fák és az ólak.
    Annyira nem szeressem én se a pakolást.:wuerg:

Lehet valami a levegőben, mert engem is kerülget az álomkór.o_O:oops: Valahogy akkor is kibírom a fél órát.:music:

Farmer*54, galfranciska, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Vagyok en is, csak azt nem tudom hol:oops:
    Hat nem igazan a kedvenc eventem ez a Bingos:( meg a 8. nal vagyok, es rengeteg jacintot kell letermelnem hozza. Plane, hogy idom sincs sokszor a pontos aratasra. minden hozzavalo van boven, csak a jacint szorakozik velem. Lehet, hogy kell egy kis szupitragyat hasznalnom, ha vegezni akarok vele.
    Este fele majd vissza olvasgatok, mert a hetvegem az ...... :eek:>:( Az agyam eldobom mar lassan, mert hiaba tervezem meg elore a holnapi vagy azutani programot/tenni valot/intezni valot:mad: mindig kozbe jon valami.

Adruka98, Farmer*54, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Megérkeztem én is. Jó pár napig nem voltam, volt mit visszaolvasnom :)
    Nagyon szép volt a pénteki gyertyafényes ballagás, még nem láttam ilyent:inlove: mifelénk még a régi hagyományos módon működik.
    Látom lemaradtam a sok finom nyalánkságról:eek: azért tegnap bepótoltam itthon. Nagyon szép napom volt a gyermekeim körében:inlove: még a majálisra is kinéztünk, vendégünk volt Bereczki Zoli:inlove: mármint a városéxD
    Nnna, az eventtel még küszködök, talán holnapra meglesz a felhősor:music: nem vagyok elalélva tőle, jobb neki se álltam volnaxD
    Ezekért az ajándékokért ennyit gürizni:eek:
    Most olvasom, hogy nem lesznek cserélhetőek a kerekes virágok, FA-ért lehet megvenni. Nekem jó sok van mindegyikből, ott porosodnak a polcon.:oops: pedig nagyon szívesen elosztogattam volna:) Lehet nem jó irányba terelődik a játék az új tulajjal:music: a keltető sapkákat is kivonják a forgalomból:eek:
    Remélem mindenki jól van, senki nem beteg:inlove:
    Gizusom! Gratulálok a 100-asodhoz:)

georga06, Farmer*54, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

Iboly, na jó hogy már itt vagy. Köszönöm a gratulációt, ezt is elértem.:)
    Új szelek kezdenek itt fújdogálni a farmok felett, csak nehogy majd kövessék
    ezt még más hasonló encsem-bemcsemek. nekem is van egy csomó virágom,
    csak díszek, mert egyébként sokat nem érnek.:sleepy:
    Georgám, tudod, hogy szól a mondás... Embert tervez......de hogy mi fog történni??...

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.