Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét! :)

georga06, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kész az event:D. Találtam még egy kitehetőt a pajtában, de hogy az hogy került oda:oops:? Már azt sem tudom, mit váltottam ki. Az biztos, hogy a felhősor működik, a szupertáp megvan, ez volt a lényeg:). Nem szeretnék több ilyen eventet. Ha legalább ellen tudnék állni, de ha event van, azt csinálni kell, ha van rá idő, ha nincs:D. Visszapakoltam a farmot, végre minden a helyén. Sajnálom, hogy a virágokat nem lehet cserélni, szívesen elajándékoztam volna én is a fölösleget.
    Barna gratulálok a szintlépéshez.

georga06, Farmer*54, barna030303 és 6 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika gratulálok! Te is kész vagy, így már egész jól érzem
    magam én is.:)
    A sz.tápot én is kiváltottam, az mindig jól jön.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyi nem volt ugye? Egész nap Rá gondoltam! Jöhetne már, aggódom érte:(

georga06, terika01, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép reggelt
    Itt nagyon csúnya idő van. Felhőszakadás jelzés.:(
    Eventkét csinálom amit tudok kiszedek belőle mert az első kettőt elszúrtam. Nem figyeltem oda és csak 2-2 pontos lett ebből kell majd gazdálkodnom.
    Anyák napja szépen telt, jöttek a gyerekek, unokák. Ma megint tortasütés Timikém névnapjára. Most más módszerrel csinálom hátha nem fog összeesni.
    Virágok nekem is vannak és csak porosodnak a pajtában. Nem tudom miért nincsen már gőzös én nagyon szerettem.:)

georga06, _Ilona49_, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Hajnalban szép idő, most meg reggel brrrrrrrr hideg van :D legyen szép napotok!
    Minden megoldódik magától,idő kel a ki forráshoz+ türelem :):)

7. nyific

Sziasztok!:)
    Nálunk kisütött a napocska, nem tudom hideg van-e....
    majd kiderül, mert ma is nehéz napom lesz, útrakelünk,
    most mondta a TV, hogy taxisok forgalomlassító akármibe kezdenek,
    mikor? nemsokára. Pont ma!:)
    Ezek szerint lesz időnk városnézésre is.... hát nem örülök.
    Milyen jó, hogy az eventet befejeztem.:D
    Tényleg Györgyit én sem láttam tegnap.:sleepy:

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik Kuncogók! Kész vagyok én is, na nem a bingóval hanem agyilag.Szerettem volna paysafe kártyát venni, hogy ne kelljen 40sms-t küldeni ha pénzös harácsolás folyik. Kiderült, hogy nem használhatom, mert útközben a vásárlást euróban bonyolítja le a bank és úgy számolja vissza forintba nekem és ezzel én már nem is Magyar honban játszok. Én még nem vagyok 100-as az biztos, de, hogy azok ott a pénzügyi játék osztályon ....rájönnének, hogy innen megy a forint utalás és nem tehetek róla, hogy a bank a neki jobb váltás miatt euróban utal nekik miközben nekem forintban számláz. Nem véletlen káosz bánya ez a játék a hozzá nem értés halmaza.

[​IMG] - A cicák a bányában dolgoznak, vagyis próbálnak lejutni.

[​IMG] - A bipi megnyitotta a csapot ömlik a víz most már. A Kánaán elmarad.

[​IMG] - Rám figyelj mindig és ne próbálj elcsászkálni.

Ha már ekkora állatság megy, hozom a horgászok kedvencét.

No egy vegyes sereglet.

Központ munkatársainak negatív minősítésének törlése /Laboviti/

9. kukac42

Sziasztok:)
    Itt most olyan semmilyen idő van. Holnap alig leszek , sütök, főzök, holnap éjjel érnek haza a gyerekek:)
    6 hónapja nem láttam Őket! Igaz a fiam csak 1 hónapot lesz itthon aztán megy is vissza, de addig leglább kényeztethetem:)

10. Farmer*54

Szép Idő Vanik Most. Moderátor, nem akarom, hogy sűrűn járjanak erre miattam, de: Miért nem írhatok negatívan arról a fölöttes szervről ami nem úgy dolgozik ahogy kell? Ők egyből azt mondják, hogy csaló ha ezt a kártyát használom, és nekem kell bizonygatnom. Biztos van erre is jogi dolgozó aki tudja, hogy nemcsak az Unióban de hazánkban és a németeknél is él az ártatlanság vélelme. Mindaddig ártatlan vagyok, míg az ellenkezőjét rám nem bizonyítják. Ne haragudjon, de nem fogom subickolni a lábukat és pedálozni sem fogok azért mert nekik egyszerűbb azt állítani, hogy külföldön játszik8). Mamikám, akkor sok csülköt nekik mert a joghurttól csak a hasuk megy az erő nem:p.

georga06, greenfields, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Üdvözletem!

Annyi a baj (mint mindig), hogy nem megfelelő a szóhasználat és a hangnem. Rengetegszer kértük többen is, hogy az útszéli stílust tartsa meg máshova.

georga06, boragi34, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  12. nyific

Na tessék!.... kiteszem a lábam fél napra, és mik történnek itt.:music:
    Ez aztán a hét!..... és még nincs is vége..... Ez aztán a bukszanyitogatós
    hetecske. Én nem nyitogatom, mert minek?? úgysincs benne semmi,
    még eltalálnám rontani a zárját.xD Na azt meg nem szeretném, tehát...
    zárva marad,......
    Juditom jó lesz Neked, már meg is érdemled, hogy lásd a gyerekeket
    ennyi idő után.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)
    Sikerült az eventet megcsinálni, felhősor és a rávalók aktiválva + a 40 sztáp :) még holnap meglesz a munkás és kész.
    Na vásárolni én sem fogok, a virágos felhőm megvan, sőt a virágokból is van +ban, sajnálom hogy nem tudok ebben másoknak segíteni:eek: aztán jól kikerekedett a szemem a 4 új keverhető tápon:oops: én ezekre az új állatokra sem szeretnék költeni:p csak azt nem tudom, ha 30-as csomagot lehet majd venni, akkor mi lesz benne, mert nincs 30 féle ól a bahán:p mekkora esély van rá, hogy a 30-ból 10 majom és 10 papagáj jöjjön ki :music:xD vagy belekerül az összes új 1 csomagba:music: na ez még nem tiszta.
    Volt 1 csibém aki már közel járt a 40. szinthez, nem válaszolt sosem, de küldte naponta a pontokat, viszont ma reggelre eltűnt, új csibe lehetősége maradt utána:oops: el sem tudom képzelni mi történt, miért lépett le:music:

georga06, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét
    Álmom-vágyam egy gőzös volt és lőn ha minden igaz.
    Ezek az új állatok eléggé elérhetetlenek mert mint Iboly is leírta ki tudja hogy a megvásárolt ólból mi jön ki.:eek: Hely is nagyon kevés van.Nincs hova kitenni őket. Nem ártana már bővíteni a szigetet is.
    Nagyon örülök a boldogságodnak. Kényeztesd őket amennyire csak lehet. Élvezd ki minden percét.xD
    http://www.kamaszpanasz.hu/uploads/Cikkek/lelek/csalad__.jpg

Adruka98, georga06, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyific

Sziasztok!:) Hol van Mindenki!
    Szép az idő, csak el ne kiabáljam,. még a nap is süt.:)
    Ma nyugis napom lesz, majd holnap megint mozgalmasabb.
    remélem mindenki elérte a kitűzött célt a Bingónál.
    Én küzdök tovább a csibéimmel, nem könnyű feladat ez a mentorkodás,
    de mi akartuk, és a munkáért kapott jutalom azért nem elhanyagolható.:)

16. kukac42

Sziaszrok:)
    Itt esik, mit esik szakad! Én meg lótok-futok, teszek-veszek, intézkedek:)
    Sütök-főzök és nem érek rááááááááááááá:)
    Majd jövök!

17. Hechingen

Hechingen Rutinos

Nekem ez a piac nagyon bevált:-D 2 hét alatt 2.-3. alkalommal vásároltam több százezer CSP érö tenyészállatot pár száz CSP-ért..Ma pl egy Gumikacsát 500csp-ért.Nagyon hálás vagyok ezeknek a figyelmetlen gazdáknak hogy igyekezetükben elhagynak jó pár nullát...Így vásároltam azt hiszem puha nyuszit és már nem emlékszem de valami milliot érö tenyészállatot is:) Érdemes figyelgetni...Mindig van kapkodó,figyelmetlen játékos...

18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    A virágok árától leesett az állam.o_O:wuerg: A kicsinyeimen szürkék maradnak a felhők, itt meg csokrot tudnék belőlük kötni.
    Kényeztesd csak őket.:)

Utoljára szerkesztett: 4.5.16
  19. Farmer*54

Szép Vanik Mindenkinek! Kezdjük talán a térképészettel. Én járdán közlekedek.

Mivel csak egy drága + 1 még drágább kóró kellett így vettem, és van felhő a méheknek is. Mamikám, tessék majd fényképezni és mutatni a finomságokat, bár nekem az almaecetes saláta a kedvencem. Nem úgy mint Green Katának, aki egyik mancsba bárányborda roston sütve, másikba meg sült csirkecomb lapul jó fokhagymásan és így diétázik. No mindegy, állat nem kell újabb, a sok régi sem fér el.

[​IMG] - Sziasztok Kuncogók, engem is tenyészthetnétek és lenne Ocelot, Párduc, Perzsa sicc, és Szervál.

[​IMG] - Eper? -Pff utálom, de a tejszínt hozhatod.

[​IMG] - Én inkább a Jengával játszok, mert ebbe nem kell pénzt költenem.

Még pár cica.

20. nyific

Na a virágoknál nekem szerencsém van, mert mind megvan.:)
    Sajnálom, akinek nincs meg, mert biza ne occó...kici...
    hanem nagyon drágák a virágok.
    Aki figyelmes.... milyen jól keres, szemesnek áll a világ.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.