Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Iboly és a többiek, sajnálom, hogy így jártatok.
    Lépjetek ezen túl...nem érdemes erre időt pazarolni.:)
    Nem is tudom elképzelni, milyen érzés lehet, de biztosan nagyon bántó, és
    elszomorító.
    Isteni idő van, szinte nyárias, nagyon jó.:)
    Iboly bejelöltelek, majd... ha leszel, akkor talizunk leendő szomszédasszony.;)

Breki, ha maradt még abból a juhtúrós karamellizált izéből.. dobnál nekem
    egy kicsit?...:p

titjungne, klakli67, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen, amúgy meg ez mindig míg el nem fogy vagy le nem veszik az étlapról megtalálható Zila kávéház étlapján :D NYAMI xDxDxDxD

3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Megjöttem, nagyon jó hétvégét töltöttem a lányomnál! Gyönyörű idő volt, rengeteget csavarogtunk, jókat beszélgettünk. Mivel Pesten voltam amikor a találkozó volt, sokat hezitáltam, hogy jelentkezzek-e vagy sem, aztán nem tettem. Most bánom egy kicsit, olvasva a történteket, de már nincs mit tenni, kihagytam.
    Iboly, olvasva a többieket is, ne gondold, hogy magába száll, ez az ember nem ilyen. Szót se többet rá.
    Eventet megcsináltam tegnap este, próbálkoztam még a tenyésztéssel, aztán föladtam. Kb. 1000 tápból egy tüzes szamár, és egy sztártyúk, a többi jobbára a következő, ritkábban egyel nagyobb. No komment....
    A többi táp maradt a békáknak.

Adruka98, Kergekacsa, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Erika!:) Örülök, hogy nagyon jól érezted magad és szerencsésen megérkeztél.:) Mindig nagy boldogság családunk körében tölteni időnket:) Nekem igen nagy szerencsém, hogy minkét lányom itt maradt ebben a városban:inlove: ahogy idejük engedi, jönnek is a szülői házhoz. Gyakran hívom őket ebédre, főleg hétvégén és ünnepnapokon, akkor mindig együtt a család és hozom anyukámat is :inlove:

emocy91, Kergekacsa, Bözse és 8 más kedveli ezt.
  5. terika01

Tudod a mi családunk két főből áll, mi ketten, a lányom és én. Persze vannak testvéreim, és szerencsére Anyukám is köztünk van még, szoktunk is találkozni gyakran, ünnepeken mindig együtt vagyunk:inlove:. De a szűk család, az csak mi ketten, ezért elég könnyű összehozni a találkozásainkat, vagy Ő jön haza, vagy én megyek hozzá:D. Nekem egy kicsit macerásabb, mert egyáltalán nem ismerem ki magam Pesten, de kijön elém a buszhoz, és onnan már egyenesben vagyunk:D

Adruka98, Kergekacsa, mimi és 8 más kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kergekacsa, sziszi1965, encibaba52 és 6 más kedveli ezt.
  7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek itt is! :)
    Szia Iboly! Most, hogy visszaolvastam jó pár oldalt, még mindig sötétben tapogatózom. Én is meglepődtem, amikor eltünt a szomszédaim közül, de csak annyit írt, hogy befejezi a játékot. Egyszer beszéltünk telefonon, de elsőre egy végtelenül megkeseredett embert láttam lelki szemeimmel. Az arckönyvből is törölt, de ez van. Nem volt köztünk szoros kapcsolat, de engem is megleptek a történtek. Azért kívánok neki sok sikert és örömöt az életben!
    Arra azért büszke vagyok, hogy aki a kezdetektől a szomszikám, még mindig játszik nagy többséggel.
    Sajnálom, hogy nem lehettem ott a találkozón, de egyszer talán összejön. :) Csípem az itt lévő társaságot, vidámságot hoztok, és én szeretem magam körülvenni pozitív emberkékkel, pláne, ha nyűgös korszakom van. xD

emocy91, Kergekacsa, Bözse és 12 más kedveli ezt.
  8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! jó pár oldalt visszaolvastam és örülök, hogy még mindig sok az ismerős név. azért eddig is olvasó üzemmódban be- be néztem hozzátok.

Kergekacsa, hangyácska77, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jó olvasni, hogy ennyien itt vagytok. Csak olvasok, maradjon meg a jó kedv mindig itt a Kuckóban!
    Egyszer majd jövök, vagy nem, de az biztos valamelyik meglesz!

greenfields, Kergekacsa, Bözse és 9 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Juditom!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Nem igazán értem jövök v nem:oops: ugye nem akarsz bennünket itt hagyni:cry:azt gondolom jelentősen lecsökkenne a kuckó látogatottsága:eek:

greenfields, Kergekacsa, Bözse és 6 más kedveli ezt.
  11. terika01

Kukacka, ha jobban leszel,és kicsit alábbhagy a szomorúságod, gyere vissza, hidd el, nagyon várunk, hiányzol a Kuckóból.

greenfields, Kergekacsa, Bözse és 8 más kedveli ezt.
  12. nyific

Jó, hogy mindenkinek, majdnem mindenkinek jól telt a hétvége.
    A családdal együtt lenni mindig öröm, ha már kirepültek, akkor talán
    még jobban.
    Szerencsére nálunk a lányom is így van ezzel, majdnem mindennap beszalad, ha rövid
    időre is, de benéz, vagy hoz valami meglepit.:)
    Örül az ember lelke, ha látja Őket.
    Juditom én a " vagy jövök"-re szavazok, oké? A másik nem nyerő.:)

zorcso, titjungne, klakli67 és 13 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukac !
    én mint "kicsi" és "vendég" a Kuckóban, szívesen olvasom írásaitokat - köszönöm hogy befogadtatok. Úgy gondolom mindenkinek vannak nehezebb időszakai, de Te mint Alapító, nem hagyhatod a kuncogókat magukra. Megértésed, türelmed, segítőkészséged kizárja, hogy ne gyere - vagyis = mielőbb jönnöd kell ! Számítunk Rád.

greenfields, Kergekacsa, Bözse és 8 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok,szép estét!
    Szia Breki Főnök!Szilvi azért tartott fordított napot,mert 1 szabad napon volt,2 meg szomjan haltam majdnem mire odaértetek,tudod nagyon jól még a víz is a nadrágomra borult úgy remegett a kezem a vízhiánytól.Na.:DÉs nem is nagyon ugráltál csak 1 kicsit ennyi belefér,különben is megérdemlem.:DJa és tuti nem megyek hajnali 4-reo_O melózni:pKomolyan nem lesznek ugrásaim?Miért sztrájkolnak?Vagy megsértődtek?:music:Diktafon volt nálam.:D:D:inlove:

greenfields, Kergekacsa, Bözse és 11 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

http://www.kepfeltoltes.hu/160522/1...696798343964227_n_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

genka53, greenfields, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Én is pontosan ugyanígy jártam, és még két játékostársunkról tudom, hogy ők is. :sleepy:
    Nagyon sajnálom, mert kezdetben olyan aranyos volt, segítőkész, közvetlen, és én ma sem tudom, mi változott meg!

Baby, ha olvasod ezeket a sorokat, nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz Neked az élet, de az érzelmi zsarolásnak soha többé nem engedek. Soha többé nem okozhat nekem gyomorgörcsöt senki azért, mert elhiteti velem, hogy én hibáztam. Ebből leéltem 25 évet, és ennek pontosan 16 éve véget vetettem!
    Nem fogom újra kezdeni! Pont!
    Szeretettel,
    Márti mama

genka53, greenfields, anami1980 és 15 más kedveli ezt.
  17. iboly54

18. nyific

Barátosném tudjuk mi, hogy most nem könnyű Neked, és nehéz
    a szíved, de hidd el az élet, az idő majd könnyít ezen a fájdalmon.
    Sokan szembesültünk már ezzel az érzéssel, én is rajongásig szerettem
    az én drága Apámat, de bele kellett nyugodnom, és ma már emlékeimben felidézem
    sokszor kedves szavait, tetteit, aztán mosolyogva gondolok Rá.
    Mennyire szerettem, Istenem.!

zorcso, titjungne, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Veled érzek, átérzem fájdalmad.
    Egy mondást idézek : az idő mindent megold. Igaz a mondás, de ezt az Időt át kell élni, túl kell élni, mert a fájdalomnak, a bánatnak is idő kell, hogy távozzon, távolodjon. Nem könnyű, nehéz, nagyon nehéz időszak lesz, de mi itt leszünk, kérlek gyere beszélgetni.
    Kívánom, hogy találj olyan elfoglaltságot, örömforrást, mely segíti az Idő múlását, hogy a fájdalom a Lelkedben enyhüljön. Ölellek.

genka53, greenfields, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Téged is?8):oops: Akkor vagyunk egy páran úgy látom.... Privát bagolyváltásunkra itt válaszolok, sajnos duplája hozzád az út, mintha Pestre mennék :cry::eek::( / Gyertek Mátraházára, vagy Kékestetőre, van egy tó is a környékünkön :D/

genka53, greenfields, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.