Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók! Vidám kis társaság vagytok, ha nem bánjátok, néha be-beköszönök. ;)
    Nem tudom megállni hogy leírjam, mennyire megértelek. Az anyukám Anyák napján halt meg. Billegek a kórház folyosóján a három szál fréziával, az volt a kedvenc virága, utánam szólnak a nővérpulttól, hova megyek. (Mintha nem nap mint nap mentem volna el előttük.) Mondom, anyukámhoz. Oda hiába megy, meghalt. Szörnyű volt. Mentem tovább, mondták, már el is vitték. Még a kötelező időt sem maradhatott az ágyán. :(
    De azóta eltelt 16 év így elmondhatom: a fájdalom elcsitul, az emlékek szaporodnak. :)

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
    greenfields, Fatther, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon örülünk Neked is, gyere minél gyakrabban:)

greenfields, Kergekacsa, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Te hol láttál fotókat a piknikről? :)

greenfields, Kergekacsa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Mimi!
    Gyere csak amikor kedved telik, vagy időd engedi. Igen, mi alapjában véve egy vidám " társaság" vagyunk, de néha jó megosztani a szomorú dolgokat is ami velünk történik, mert ha magunkba zárnánk, azzal nagyobb kárt okoznánk saját magunknak. Itt számíthatunk pár vigasztaló szóra, baráti ölelésre esetleg jó tanácsra, együttérzésre.

5. iboly54

Szia! :)
    Megkaptam email-ben :)

6. Ninett79

Én is akarok, hol kell kérni? :)

7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Fotókat tudok küldeni a farmra írjatok mail címet és küldöm mindenkinek.:)

8. Ninett79

Szia! Köszönöm. :) Írok.

9. iboly54

Nem tudom, én Szilvikétől kaptam, de tegnap valaki a gangon írta, hogy aki elküldi neki az email címét, küldi a fotókat:)

10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Megvolt a búcsúztató, úgy ahogy Apu szerette volna. Még egy kakukk is szólt végig, az volt a kedvenc madara. Mintha tudta volna az a madár, hogy szólnia kell. Ott voltak a virító pipacsok, a búzavirág, mind, mind, amit annyira szeretett. Igazából, kicsit megint ott maradt valami belőlem, de már jobb, hogy ezen túl vagyunk.
    Más téma!
    Jó, hogy ennyien jöttök írtok, szív melengető érzés és most nekem nagyon jól esik!
    Nevessetek, vígadjatok , ha belegondolunk annak van értelme igazán!
    Jövök majd én is, ma még kicsit egyedül maradok, de olvasok, néha sírok, vagy vigyorgok, de mindenképpen jó olvasni Benneteket!

Ui: Csak, hogy ne érezzétek magatokat rosszúl egy csülköt csak elszopogatok bánatomban:)

greenfields, Fatther, Kukackukac és 19 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Régebben olvasgattam nálatok is, de mostanában az időm is kevesebb, a szemem sem tökéletes még, de dolgozni így is muszáj:(ma reggelre a sok gyógyszertől már allergiás bőrkiütések jöttek ki rajtam, úgyhogy az idétlenkedések közepette nagy az elmaradásom.

Kukac drága, fogadd őszinte részvétemet!
    Az ünnepeltnek nagyon sok boldog születésnapot kívánok!:)

A balesetről láttam képeket, aztán már nem követtem az eseményeket, csak azt láttam, hogy valami miatt szomorú vagy.
    A sérültek felépültek?

12. iboly54

Szia Nóci! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked:) Mi történt a szemeddel:eek:

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kell is kicsit az elcsendesedés. Főleg, ha a barátok együttérzése kísér, amihez én is csatlakozom. :inlove:

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Nóci!
    A lányom barátjának az apukája még mindig bent van, még műtétek sora vár rá. Első volt a koponyaműtét, mert befelé szivárgott a vér, a törött lábát és a gerincét megműtötték, de lehet újra kell csinálni, mert zsibbad a bal keze és lába. A kulccsont és a felkar műtét még várat magára. Már felébresztették, de vissza kellett altatni, mert nem kapott elég oxigént az agy és csak altatásban lehetett újra lélegeztetőre tenni. Hét vége felé gégemetszést végeztek rajta. Azt mondták fel fog épülni, de hosszadalmas lesz. Az "utast" már kiengedték a kórházból. Az Auditól el lehet köszönni, félig-meddig el volt adva, de ez a legutolsó dolog ebben a történetben.
    Más dolog is van most az életünkben, ami miatt szomorú vagyok sajnos:( Az idő múlása talán erre is gyógyír lehet.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Gazdatársak !
    Ihletet kaptam a Fővárosi találkozóról olvasottaktól ;)
    Szeretnék egy vidéki találkozót szervezni Július 9 napjára .
    Helyszínül ajánlanám a családi házam kertjét ... Ugyan Kapálni nem lehet ... de Bográcsozni ... sütögetni .. beszélgetni mindenképp ;)
    Helyszín Ács / Komárom-tól 8 km-re Az 1-es út mellett . Tömegközlekedve vonattal jól megközelíthető ;) Budapest - Sopron irányából óránként van vonat .... Az állomásról mindenkinek taxi jár ;)
    Eddig 9 gazdatárs jelezte , hogy szívesen jönne ... Lehet párral gyerkőccel is ;)
    Még a régi fórumon szerveztem hasonlót ... egy másik megye béli helyszínre ... Azt mondhatom sikeres volt - többször ismételtük ;). Ha van kedved velünk tartani kérlek jelezd levélben : -Holdfeny- farmra ;) Bárkit szívesen látok ;)

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Az ember elmegy kicsit dolgozni, és mennyi minden történik! De rég voltunk ennyien a Kuckóban, de nagyon jó:))
    Gizus boldog szülinapot az ünnepeltnek:))
    Akik csak benéztek egy kicsit: remélem máskor is jöttök, és nem ilyen szerencsétlen eset kapcsán:))
    https://www.google.hu/imgres?imgurl...vDMAhWJKJoKHSm1AFUQMwgoKA0wDQ&iact=mrc&uact=8

greenfields, Kukackukac, mimi és 10 más kedveli ezt.
  17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Gyorsan megnéztem a naptáramat, de szerencsére az a nap még teljesen szabad. Kurjantottam egyet örömömben, erre aztán az unokáim felkapták a fejüket, és a legkisebb megszólalt: ÁÁÁÁÁ, semmi... Csak a mama örül... :inlove:
    Szóval, hacsak nem történik valami égbekiáltó dolog, szeretnék én is ott lenni! (Természetesen a farmra is megy a tollas küldönc!) :D

18. -Holdfeny-.

Jöhetnek az unokák is ;) Gyerekbarát környezet lesz ....

19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm a meghívást! :) Az ő nyári programjukat még nem ismerem, de idővel majd az is kialakul.
    (Csak úgy mellékesen említem, hogy amikor még egészen kicsike voltam, másfél évig éltünk Komáromban. Édesanyám órákig tudott mesélni arról, hogy milyen jó volt ott nekünk. Ezért aztán - bár nem emlékezhetek - mégis úgy érzem, jó lesz nekem ott, azon a környéken!) :music:

20. -Holdfeny-.

Garantáltan jó lesz ;) - Ha másért nem is a környékbeli emlékek miatt :pxDxDxDxD Szépen gyarapszik a jelentkezők listája ;)

greenfields, hangyácska77, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.