Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nahát,megnéztem,fel sem ismertem aztán telefonos segítséggel már igen,nem ettem még békát,hogy egyelek meg:D:D:D,de inkább kihagyom.:music:Maradok a csülöknél.:DKannibál.:oops:

greenfields, terika01, mimi és 8 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! A csülök illatára én is megérkeztem, de elkéstem, csak az illata maradt, mire mindent visszaolvastam, jó sokat írtatok:inlove:
    Unokám az nekem sincs, pedig én már nem bánnám, de a lányom 34 éves, és még mindig keresi a párját.
    Elolvastam a reteklevélkrémet, többször is, de azt hiszem, kihagyom:D
    Valdit nem szeretem, nem is csapkodom. Nincs hozzá türelmem, vacakolni a muszklissal, nem elég hatékony:D (az meg se fordul a fejemben, hogy én nem vagyok elég hatékony) a sárkányt és a táltost az unokaöcsémmel szedettem ki.
    Azt a sólyomfi erre is jöhetne, már megint esik az eső.
    Gizus biztos nagyon csini lettél.
    Coff, már olvastam a gangon is, hogy kamiont vezetsz, fantasztikus lehet egy ekkora monstrumot uralni. Jó utat Neked.

greenfields, anami1980, mimi és 11 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziastzok! Szép estét!:)
    Előkerültem én is, azért olvastalak benneteket nap közben ám:p az idő nagyon ramaty volt ma, lehet lesz még éjjel is, bár az irodában nem áztam megxD
    Gizusom! Én is tervezem a fodrász már egy ideje, de valahogy mindig elmarad és én magam csinálom a frizimet, eddig még elég jó eredménnyel;) lehet előző életemben fodrász voltam:music:xD
    Nem oly régen szóltam, hogy a tangákat cseréljük rendesebb fehérneműre, hogy legyen mit felkötnixD
    Drága Coff! Annyira irigylem a hivatásodat, tudom nem könnyű meló a tied sem, mindig úton lenni, de mennyi mindent láthatsz:music::inlove: most meg az a gyönyörű autó amit kaptál, igaz még nem láttam, de megnéztem a neten milyen is lehet az alapján amit írtál róla:) csak nagyon vigyázz az úton, mindig mindenhová tudjál megérkezni épen, egészségesen:) nagyon helyes csajszi vagy, remélem önvédelmet is tanultál:p
    Én már ettem olyan rántottat és nekem nagyon finom volt:)

4. .sylvia72.

Te is ettél már?Nálam ezek a herkentyűk nem jönnek be.Breki is evett már ezért írtam,hogy kannibál,saját fajtársát falta fel.o_O

greenfields, terika01, Ninett79 és 11 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, mindegy milyen retek levele.:D

Nagyon szép csokor és nagyon fontos lehetsz neki. De így van ez jól.

Örülök, hogy ízlett.:D Nem is kell tudják mindig, hogy mit esznek meg.:D

A kis hercegnőd aranyos lehet.:D

Itt is csicseregnek a madarak az eső után.
    Szép álmokat Neked!:)

6. iboly54

Igen 1x ettem, de finom volt:) különleges íze van, mint a ráknak, csigának, polipnak stb:pxD egyszer betévedtünk egy ilyen ínyenceket kínáló étterembe, mindent végig kóstoltam:)

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A következő eventhez alsógatyát és bugyingót fel kell kötni úgy érzem 8):music: Tutira teli lesz panasszal a csevegő....el is kerülöm ismét. Ha meg nem tetszik az event, akkor nem csinálom 8) olyan jó volt ez a " laza" kis tenyésztés.....nem kellett farmot bontani....most sem szeretnék, de attól teszem függővé, milyenek lesznek a nyeremények ;)

Jól nevelted a lányod, azért ilyen :) Én sem panaszkodhatom a gyerekeimre. 6 hónap táppénzen voltam két gerincsérvvel, de mindent megtettek érte, hogy nekem könnyebb legyen minden téren :inlove:

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Csülök illat száll a szélben!
    Csak a csontja maradt épen!
    Ki volt az?
    Az ember nem tud futni már csak a szaga marad?:)
    Na, jó, majd legközelebb jobban csoszogok!
    Az avokádókrémbe én teszek, sót, kis citrom levet, fokhagymát, kis borsot és kis tejfölt. Mégis dió íze van, nem tudom miért!
    Retekkrém holnap reggel kész lesz, menek a piacra:)

9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na én már keresem a madzagot, valami jó erőset, nehogy leessen
    az a bugyingó.:)
    Sziszikém biztos Neked is jó gyerekeid vannak, nagyon jó érzés ezt
    tapasztalni. Sokszor azt gondolom már, talán meg sem érdemeljük ezt a
    sok szeretetet, törődést, amit Tőle kapunk.:)
    A békacombot én is megkóstoltam, de azért nem élnék csak azon.:p

zorcso, titjungne, Adruka98 és 16 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Én is elmesélek egy aranyos kis történetet. Kaptunk a lányaimtól 2 éve karácsonyra wellness beutalót, amit 3 hónapon belül kellett felhasználni, Zalakaroson.:inlove: Tudtam, hogy valami készül, éreztem és láttam a lányokon:) Mikor hazaértünk, a döbbenettől csak álltam és nem tudtam szóhoz jutni. A konyhában meg volt terítve, gyertyafényes vacsorával vártak bennünket:) a legnagyobb meglepi, az egész lakásban, minden ablakon új függönyök, drapériák álomszépre megvarrva!( Karácsonykor beszéltem róla, hogy leakarom cserélni a függönyöket ) Még most is könnybe lábad az szemen ha arra az érzésre gondolok, amit akkor éreztem:inlove:
    xDxDxDxD ez nagyon jó volt Juditom!!!;)

11. .sylvia72.

Nagyon bátrak voltatok.:)Nálam reteklevél saláta sem lesz,már a kép sem bizalomgerjesztő számomra.o_O
    Ez nagyon jó volt.:DLátod én itt voltam,de átküldött békát enni.:music::D

12. iboly54

Én pedig megcsinálom ezt a reteklevél receptet:p szeretem az ilyen különlegességeket, gyakran veszek bio készítésű különböző zöldségekből készült pástétomokat:) pirítós kenyérre kenve, teával, isteni finom:p
    Elköszönök én is, keveset aludtam éjjel és holnap munka;)
    Jó éjszakát, derűs ébredést kívánok!:inlove:

13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Alig több mint fél órája érkeztem haza. Gyorsan lerendeztem a farmomat, aztán rohantam ide olvasni Benneteket. ;)
    Most ott tartok, hogy írnék sokmindent, válaszolnék mindenkinek, de leesik a fejem az álmosságtól... :sleepy:
    A gangra már nem is tudok benézni. Legyen szép álmotok, holnap találkozunk!
    :inlove:

14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Persze, hogy tanultam ;)
    Pl. megtanultam beszélni, így reszkessen mindenki, ha én egyszer kinyitom a számat.
    Sőt, tudok szemmel ölni is.
    xDxDxD

15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Megnézem, hol adják a békacombot, én nagyon szeretem rántva, tartárral. :)
    Ezt nem is hiszem el. ;)

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Pfffúj, én meg nem enném a békacombot. Brrr. A hideg is kiráz, ha rágondolok. :) :p

17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Szép napunk lesz, süt a nap, melegszik az idő.
    Jön a nyár!:)
    Ninikém egyszer mindent meg kell kóstolni, hogy tudd milyen íze van.:p
    Nálunk ma zöldborsóleves lesz, és rizses husi, de nem rizzsel, hanem bulgurral,.
    Mi szeretjük, jó köretnek is, és nagyon egészséges.
    Ja és nem disznóhusiból, hanem csirkecsombból készül a rizsesnek nevezett
    rizseshusi.:p
    Mindenki legyen no nem jó, hanem kicsit rossz!;)

zorcso, titjungne, Adruka98 és 16 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

greenfields, galfranciska, Coff66 és 13 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm a receptet ;) Pl szendvicskrémként bármit megesznek .... :p
    A cukrot vallási szemszögből ellenségnek tartja .... Mert rombolja az elmét ;) A csoki viszont kell a lelkének :p
    Hercegnő ;) Alig vártam , hogy elkezdjen beszélni .. már már ott tartok hogy néha jó lenne ha az alváson és a meseolvasáson kívül máskor is lenne egy kis csend ;)

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!:)
    Reggel piacon voltunk papával, palántákért, mert pár darab igen csúf, meg egyéb apróságokért. Na meg aztán ezt reggeliztünk itthon: http://www.nosalty.hu/files/imagecache/recept-v/recept_kepek/egyszeru-sult-hal.jpg
    Délután elkísérem a bőrgyógyászhoz tegnap kért időpontot tőle. Két hete kínlódik a talpaival, meg a tenyereivel, maga akarta meggyógyítani, mint ezelőtt 25 évvel, de nem jön össze neki, a talpain szétrepedt a bőr, tenyérnyi darabon, meg már vérzik is, a tenyerein még csak erősen és vastagon hámlik. Gondolhatjátok milyen kín-szenvedés ilyen talpakkal cipelni a maga 120 kilóját:( Az idős bőrgyógyász (aki szerintünk a közelben régóta a legjobb és igaz már nem praktizál, de mindíg felírta papírra hogy mit szerezzünk be) nem fogadja, mert el van törve a lába és többnyire fekszik meg ápolásra is szorul ő maga is. Most dologra fel, tegnap kivettem a fagyasztóból egy szép nagy darab vesepecsenyét, keresnem kell egy jó kis receptet hozzá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.