Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Cyra65, galfranciska, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók! Sajnos ma délután nem tudtam idejönni, mert ügyeket intéztem, és és elég sűrű napom volt.:cry:
    Látom mindenki jól van, barátosném meg biztos filmezek, persze a rabszolga meg csak dolgozik, én szegény.8)

Most megnézem a mentalistámat, és aztán egy gyors alvás, és reggel már megint útra kelek.
    Mindenkinek Szép álmokat!:)

Breki ebből még én is loptam egyet, remélem azért jól tudok majd aludni.:)
    Köszi, jót főztél.;)

3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Senki, Cyra65, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  5. georga06

georga06 Fórum hercege

Na most mar kepben vagyok folyamatosan ami a forumot illeti :)
    Mindenkinek nyugodalmas (foldindulas, plafon hullas mentes) jo ejszakat kivanok :sleepy: Csak szepeket almodjatok ;)
    Akik meg eszegetnek azok csak ovatosan tegyek ilyen kesoi oraban;)

titjungne, Cyra65, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Senki, Cyra65, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  7. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
    Cyra65, breki072, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

titjungne, Cyra65, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép álmokat mindenkinek!
    Hozom ide is az álommanót!

Cyra65, breki072, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Meghoztam a friss kávét. :)

Cyra65, breki072, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jóreggelt! Ébresztő! Kezeket emeljük a magasba, karlendítés egy, kettő ......:)
    Ezután lesz valami finomság.;) [​IMG]

12. georga06

georga06 Fórum hercege

Cyra65, breki072, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  13. galfranciska

galfranciska Rutinos

Szép napot Mindenkinek!
    Köszönök minden létező kávét amit hoztatok mindet meg is ittam:). Este már olyan hulla voltam, hogy a nagyon finom vacsiból a kakaó volt a legjobb.:)
    Nem akartam a finom vacsora közben taglalni, hogy mivel ügyködtem az udvaron. Eldugult a csatornánk>:(. Erről ennyit. Mindenkinek a fantáziájára bízom miként ment a javítás:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

georga06, Cyra65, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszönjük a kávét, reggelit és a könnyű és csodás desszertet:)

georga06, Cyra65, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Sziasztok:)
    DE csend van ma. Mennyi kávé:) Iszogattam én is, köszönjük szépen:) Álmos vagyok, de aludni nem tudok, értitek Ti ezt? Akkor most beülök a sarokba szenvedni:)

Senki, eszter.77, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Akkor én mit mondjak? Hajnali fél 4 óta nem tudott a csipám visszaragadni, 4-kor ki is vetett az ágy magából>:(
    Most bezzeg már tudnék aludni, na de fényes nappalxD Tegnap a gyógytornász csajszi igencsak megdolgoztatott, izomlázat érzek a szárnyaimban:)

georga06, Cyra65, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok! Vidám napot!:)
    Éppen ellenkezőleg működöm az utóbbi napokban. Ma megint fél 10-kor ébredtem fel teljesen. Előtte is néha meg- megébredtem, de annyira nem, hogy fel tudtam volna kelni.
    Próbáld a kutyaharapást szőrével elvet. Tornázz rá egy picit, hátha segít!
    Kukackám
    ne bújj el a sarokba, nem jó ott lenni! Meg aztán Brekinek nem lesz helye.:)

georga06, Cyra65, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Zsémbi!
    Jól teszed, most úgyis rád fér a pihenés. Miért nem alszol délig??? Tessen pihegni sokat. :)
    Ne ródd fel magadnak, hisz kell a pihenés is :)

19. kukac42

Györgyikém épp ez a bajom! 4 órakor már javában kuruttyoltam. Beültem a fürdőszobába olvasni, hogy ne zavarjam a többieket.

Javulgatsz már Zsémbi? Szeded a gyógyszert? Lehet, hogy a sok gyógyszer ami elnyom.
    Én már nem szedek semmit és nem is bírok aludni:) Torna? Na az az ami tilos a sérveim miatt:)
    Max ülve némi óvatos láblógázás:)
    Holnap tócsit fogok sütni, na az majd kicsit megmozgat:)

Senki, eszter.77, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Aludni még csak - csak tudnék délig, de feküdni nem. Olyan vagyok ha túlfekszem magam mintha kerékbe törtek volna. Tiszta röhej, hogy a pihenés is kikészíti az embert!:D
    Köszi, javulgatok. Mindent okosan beszedek amit felírtak. Az is igaz, hogy éjfél után picivel feküdtem le, de akkor sem volt eddig jellemző rám a 9 - 9 és fél órai alvás. Nem is kellene, hogy rám erősödjön a dolog, mert hétfőtől munka, és akkor jó ha 6 óra jut.:)
    Gerincsérv gondolom. Igen ez amolyan kutyaszorítós helyzet, mert miközben az ízületeknek azért kellene a mozgás, hogy ne kötődjenek be, az izmoknak pedig azért is, hogy ne satnyuljanak, a gerinc miatt nem lehet. Illetve speciális mozgássorok vannak rá, de hát.... - azért csak lógázd, amennyit bírod!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.