Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, és le se kell venni, végig abban sül, csak a mérete miatt vettem le a végén, hogy ne nyomja össze. Nekem se ez az első kenyerem. ;) Sokadik. Ha nem olyan jól sikerül, akkor is elfogy, csak éppen pirítóst csinálok.

Az én jénaim kicsi, akkorához elég lenne az 50 deka lisztes mennyiség. Venni fogok egy nagyobbat majd, hogy ne kelljen foglalkozni vele sütés közben.
    Meg hogy nagyobb kenyeret süssek, én szeretem szikkadtan is. ;)

georga06, sziszi1965, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

georga06, titjungne, Adruka98 és 13 más kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mi olyan jénait használunk, aminek az alja alacsony, a teteje magas. Úgy hívják, hogy "kacsa-sütő jénai". Nagyon kényelmesen lehet használni különösen a magas tető miatt.

georga06, sziszi1965, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  4. nyific

Nekem va kacsa sütő edényem, de zománcozott, és nem jénai.
    A teteje is olyan magas, mint az alja, vagy kicsit magasabb.:) szerinted az jó lehet??

julinéni44, georga06, titjungne és 15 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

Tökéletes nemesítésxDxDxD. Biztos nagyon szép leszel és nem lesz eső sem. Nekem most van fönt a festék mindjárt kiderül mit alkottam. Évekig mindig egy fajta festéket használtam de már nem lehet kapni. Mindig átalakítják és jöhet a kísérletezés. A múltkori egy kicsit vörösebb lett a szokásosnál kb. mint a PumuklixDxD

6. nyific

Én nem kezdenék ilyenbe otthon, nekem melír van benne.
    Biztos jó lesz, ügyes vagy Te.:)
    Ma remélem befejezhetem ezt az eventet. Bízom benne, az
    utolsó kör van ültetve.

julinéni44, georga06, titjungne és 15 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Készen vagyok. Hál' Istennek jó lett. Kicsit sötétebbre hagytam az eredeti hajszínemtől de van benne egy kis padlizsános beütés ha rá süt a nap. A melírozás is nagyon jó. A nővéremnek van melír a hajában.

Nagyon ügyes vagy mire én elkezdem az eventet Te már be is fejezedxD.

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez hatalmas
    Nekem ez kicsibe van, kb csirke méretű. ;) Majd ezt fogom beszerezni, csak gyűjtenem kell hozzá. ;)
    Én úgy gondolom, igen. Ki kell próbálni.
    (Kérdezd meg Emát a szomszédban!)

Az eventtel valamit nem jól csináltam, mert még nincs elég sárga borsó se, ami az automatából jön. :(

georga06, sziszi1965, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  9. nyific

Én úgy gondolom, igen. Ki kell próbálni.
    (Kérdezd meg Emát a szomszédban!)

Miért Emmának olyan van?? és már kipróbálta?.:)
    Sárgaborsóból kell a legtöbb, akkor bele kell húznod.
    Még ott van a holnapi nap.:)
    Franciska örülök, hogy eltaláltad, és eltaláltad a Neked tetsző színt.:)

julinéni44, georga06, titjungne és 14 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét!:) Vihar elvonult, most már bemertem kapcsolni a gépet, húúúú nem semmi volt:oops:
    Event kivégezve, földek visszarendezve :p ezt nagyon utálom....tudom, mindig elmondom, mert mindig ezt érzemxDxD
    Jó kis nap volt ez a mai:inlove: most már csak a locsi és a szundi van visszaxD
    Lányok! Döntöttem, én is megyek a fodrászhoz a jövőhéten és levágatom a hajam, naná hogy csini leszek:pxD
    Mindenkinek jó éjszakát és derűs ébredést!:inlove:

georga06, mimi, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  11. nyific

Iboly, még szép, hogy szép leszel.;) Új frizurával, ráadásul le is vágatod??
    Vigyázz, nehogy a fodrász ollója éles legyen, aztán volt frizura,
    nincs frizura.:)
    Te nagyon ügyes vagy, ha már vissza is pakoltál, nekem még nem volt
    lelkierőm, csak félig rendezkedtem, majd holnap folyt. köv.
    Neked is Jóéjszakát, és szép álmokat!:)

julinéni44, georga06, titjungne és 16 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt!:)
    http://kepkezelo.com/images/tkn65j3xx8egw8o3wj4b.jpg
    Szia Gizusom!:) Rövid frizurát szeretnék, az anyag kiadja...majd meglátom mit tudunk újítanixD
    Ma töltött paprikát fogok főzni, dupla adagot;)
    Legyen szép napotok!:inlove:

georga06, mimi, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt itt is mindenkinek! A kávét köszi, felhörpintettem.
    Ema a kenyérről tud mindent. ;)
    Már az utolsó adag kis és nagy megy, aztán jöhet a sárgaborsó. Meglesz, csak szorosan. Elbénáztam az elejét.

georga06, sziszi1965, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Szép és viharmentes napot kívánok mindenkinek!
    Szép komótosan én is befejeztem az eventet. Ma reggel kiraktam a titkosakat is, kíváncsi leszek, mit hoz a szerencse (nem szokott nagyon elkényeztetni). xD
    Egyre jobban tetszik a gazdaköri új arca. Bár néha okoz még meglepetést. Régen, ha befejeztem az event gazdakörit, a feladat eltűnt a listáról. Most azonban ott maradt (gondolom, ha lejár az ideje, akkor tűnik majd el), én mindenesetre kétszer is átpörgettem a feladatokat, mert attól tartottam, hogy kihagytam valamit (van rá hajlamom). :D
    Most még egy kicsit vetek, aratok, szeretném befejezni a "kertészeti kiállítás" gazdakörit. És itt van a másik nagy előnye az újításnak: nagyon jól lehet használni a kedvenceket! :inlove:

georga06, sziszi1965, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Neked is Márti! Az új Gazdakörit első perctől szeretem, pont úgy változtattak rajta, ahogy nekem jó. :)

georga06, sziszi1965, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:)
    Iboly akkor fodrászra fel! Jó időt választottunk, sajnos nálunk a napocska
    megint nem tudom hol bújkál, de nem nagyon akar sütni.
    Azt remélem, hogy a záporokat megúszom.:)
    Muszáj elmennem ma, mert az egész hetem egy idegbaj lesz, és
    nem hiszem, hogy fodrászhoz való kedvem lesz. ma sincs hozzá valahogy nagy,
    de muszáj elugranom ma.:oops:
    Köszi Mimi, majd megkérdezem, de mostanában nem hiszem, hogy kenyérsütésbe fogok.:sleepy:

17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gizus a kot-ló mindent visz.xDxDxD
    Tegnap este hatalmas vihar volt, jutott jég is bőven.:( Most süt a nap, tiszta szauna élménye van az embernek odakint.:oops:

Még a sárga borsóval küzdök, de remélem reggelre letudom. Utána visszarendezés.:wuerg:

Gazdakör nagyon bejön. Amiket csinálok bekedvencelem és nem kell oldalakat lapozni.

georga06, galfranciska, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Délutánt Kunyhó-lakók! Nyific Mama, a kenyérnél jobb a finom fokhagymás lángos főleg ha utána randevúra megy az embör lánya. Hoztam nektek kérésre egy gyönyörűséget, mert a kis vad otthonból lassan főzőiskola nyilik.

[​IMG] Ave Kuncogók! Ő egy kis Ocelot bébi, ami Dél-Amerikában őshonos párduc féle.

Itt alant a Seattleben található állatkertben is egy kis család van róluk

Ne feledkezzek el Kukac Mamikáról sem, akinek a kakkuk után egy másik dalost hoztam, aki nem Nyafi hanem Nyufi bár a dalban másképp nevezik. További szép kuncogást, és majdcsak jön Dörmögő is.

georga06, galfranciska, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma olyan igazi semmittevős napom volt:oops: Meleg van, az este már locsoltam a teraszt is a hőség miatt, vezeti felfelé a hálószobához a forróságot:( Holnap kitakarítom a klímákat, mert ha ez a hőség marad itt délkeleten, azt már nem fogom elviselni klímák nélkül. Én még most szaporítom a sárga borsót, éjjelre azt vetek, remélem holnapra végzek az eventtel. Ilyen eventet nem szeretnék még egyszer>:( A kenyér receptet kimásoltam Limara oldaláról, nyáron szeretnék venni egy villanysütőt magamnak és ki fogom próbálni. Kenyérsütőm már régóta van, elvitték nagyobbikamék, mert nekem sosem sikerült benne jó kenyeret sütnöm, csak bodagokat szedtem ki belőle. Ja és elmondanám, Limarával egy városban lakunk, nagyon jó receptjei vannak:)

20. nyific

Megjött az egyik frizurás, és el sem áztam.
    Még egy-két apró dolog vásárlására is jutott időm.:)
    Ezután pedig jön a pakolás, no nem a farmon, .........
    Vettem egy kis dinnyét, és láss csodát, finom édes, nem gondoltam volna,
    hogy már most ilyen jó íze lesz. Meg epret is vettem, :psajnos az ára, még
    mindig elég sok, de szerintem már nem is lesz kevesebb.:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.