Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tomitomaska22

tomitomaska22 Fórum-zöldfülű

Szia neked is Szilvia...Szép napot...;)

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  2. tomitomaska22

Nem tudom engem ismertek-e nagyon régen játszottam a játékkal..Kukac ismer... Sok a változás itt...

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Én még nem ismerlek. :)De vond össze a hozzászólásaidat. :)

Utoljára szerkesztett: 3.6.16
    georga06, _Cygnus_, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi viszont Neked is.
    Sziszikém,ne aggódj,rossz pénz nem vész el,Mimitől is már megkaptam a jussom.De csak szeretetből.:D:inlove: Köszi a képeket tényleg feldodja a napot.:)
    Én sem régen csöppentem be,de nagyon szeretek itt is lenni,igaz még nem igazán mutatkoztam be,de páran azért már ismernek:)Azt is beiktatom nem sokára ahogy lesz egy kicsit több időm.:)

georga06, Farmer*54, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  5. tomitomaska22

Hogyan?????

Én kb 2012 tájékán játszottam és végig mentem aztán voltak irigykedések na nem itt hanem általában és már nem igazán vonzott a játék ..Mindent elértem amit itt lehetett akkor..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.6.16
    georga06, galfranciska, nyific és 6 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Amikor, nincs a berakásaid közt senki, akkor szerkesztés gombbal csináld, a többi ott van az encyklopédiában mert azt a részét nem gyakorlom.

georga06, _Cygnus_, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  7. tomitomaska22

Köszönöm szépen....;)

georga06, Farmer*54, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Bocsi el kellett mennem a gyerkőcért az oviba. Látom már kaptál segítséget. :)

georga06, _Cygnus_, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az eredeti, igazán régi csapatból már csak én maradtam. A többiek már nem játszanak, illetve aki még igen azok már nem fórumoznak.
    Érezd jól magad itt, egy nagyon jó, összetartó csapat van most itt!
    Jó érzés köztük lenni:)

georga06, HéricsBáró, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Micsoda pezsgés , zajlik az élet.
    Gizusom remélem ma már kevesebb cső lesz a párodon/ban. Szorítok nagyon.

Cygnus csodaszép helyen lesz az esküvő, a képeket látva az ember tényleg kedvet kap.:music:

Iboly felénk is elvert a jég mindent. Gyümölcsöt idén csak a piacról eszek.:(:cry:
    Délelőtt végre sütött a nap, lehetett kertészkedni. Bezzeg már megint borul, kinéz egy kiadós zuhi.:wuerg:

Végre Maci is befutott, lesznek cuki állatkák.:D

Kukacnak ::inlove:

Tomitomas22 gazdát üdvözlöm itt is, mint legújabb csibémet.;)

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Békés, vidám délutánt, a dolgozóknak üzenem, mindjárt vége a hétnek. ;)
    Tomi, én se régen kopogtam be ide a szomszédba, de olyan kedvesen fogadtak, hogy folyton átjárkálok. :D Mivel nekem is van a fülemben készülék, természetesen a süketes viccen nevettem a legnagyobbat. Óriási. :D

Igaza van Szilvinek, illett volna pár szót mondani magamról, hogy eldönthessétek, átjárhatok-e a kiskapun?
    Most szombaton volt az 50. érettségi találkozónk, és a nemzet napszámosai közé tartoztam, míg dolgoztam. :)
    Márti, Szilvi már ismer. ;)

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Egy kis mosolyogni való :D
    A székely fiú az apjával az udvaron dolgozik.
    Farkasordító hideg van, fázik a gyerek keze.
    Nézi, hogy az apja időnként a tenyerét lehelgeti, s megkérdezi: - Mit csinál, édesapám?
    - A kezem melegítem.
    Délidőben elmennek ebédelni, s az apa fújni kezdi a forró levest.
    - Miért fújja édesapám?
    - Mert forró, s így gyorsabban hűl.
    Elcsodálkozik a gyerek: - Csuda egy pofája van, édesapám! Ha kell, meleget, ha kell, hát hideget fúj?

Öreg székely utazik a vonaton, de nincs jegye. Az ellenőr az első állomáson lerúgja a vonatról, de neki sikerül újra felkapaszkodnia. A következő állomáson megismétlődik a jelenet, majd amikor már vagy harmadszor rúgja le a vonatról, megkérdezi az ellenőr: -Mondja bácsi! Tulajdonképpen hova akar menni? - Brassóba, ha bírja a fenekem.

Székely bácsi mérges lesz a fiára, és pofon akarja vágni. De a fiú résen van, és elhajol a pofon elől, ezért az anyját találja el .Székely bácsi néz, néz, majd megszólal: - Na, ott is jó helyt van....xD

13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Már rég nem "találkoztunk", remélem megbocsátotok. ;)
    #2331:)

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  14. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok Kuncogók! Végre hétvége! Elültettem a délutáni citrom adagot, még egy kör kell, és kész az event, de lehet, hogy az csak vasárnap lesz. Nemsokára hazaér a lányom, így az övé a hétvége. Keveset vagyunk együtt, kihasználunk minden időt, a farm megvár.
    Kata lehet, hogy akkor lesz egy jó csibéd?
    Gizus remélem a férjed jobban van, és veled is minden rendben lesz.
    Iboly remélem, hogy Te is jobban vagy.
    Látom Maci is megjött.
    Jancsika itt nem bántott senki, miért nem akarsz jönni?

Kipróbáltam a fakereskedőt, de nem adott újat, így otthagytam, velem nem kereskedik.

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Kicsit jöttem én is.... valamennyire sikerült megnyugodnom:music: szóval nem csak a vihar okozta károk vannak, hanem
    a lányomnak 80 %- ban az orvosa szerint autoimmun betegsége lett :oops: mindene fáj, sokizületi gyulladás. Amíg nem jönnek meg a véreredmények Pestről, addig nem 100 %. Remélem nem is lesz az, mert ha igen, akkor nagy baj van :cry: Már 2 hete tudja és csak nem merte eddig elmondani.:eek: hát a következő időben lesz egy csomó futkozás orvosokhoz, ha pozitív azért, ha negatív akkor azért, hogy mitől lett ez:(
    Később jövök és visszaolvasok:)

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Befutottam én is, látom hangos a Kuckó, hál' istennek!
    Tomitomaska üdvözöllek én is körünkben, hidd el ide mindíg jó betérni, itt sosincs vita, veszekedés, elmondjuk egymásnak az örömeinket és bánatainkat, kapunk bíztató szavakat elesettségünkben és együtt örülünk a mások örömének. Vannak nehéz időszakaink (kinek nincsenek?), akkor egy darabig csak olvasó üzemmódban vagyunk, vagy kicsit elvonulunk, de a többiek akkor is gondolnak ránk és várnak vissza minket ebbe a jó kis Családba, Csapatba:inlove: Hála istennek a Gangról is sokan átjönnek ide, és mi is szívesen látogatunk hozzájuk, sok infót kapunk Tőlük a következő eventekhez, akár külön bagolyban is.
    Ibolya! Sajnos nagyon sok fiatal szenved ebben az újfajta betegségben:cry: A könyvelőnk lánya is 25 éves, neki a pajzsmirígye van bajban.
    Brumi, drága jó dörmögőnk! Jó újra látni Téged is közöttünk:)
    Greenfields Kata! A mentett cicusom kismama, hamarosan fial. (biztos írtam már itt). Olyan háborút csinálnak a kicsinyei a haskójában, hogy ihajxD Remélem jó anyuka lesz:inlove: Sajnos az új telefonom nem kompatibilis a gépemmel, ezért nem tudok újabban képeket hozni:( De azért egy main coon cica minden álmom. Egyszerűen gyönyörűek:inlove:
    Gizusom remélem Nálatok is minden rendben van és lesz !
    Más: Az új fákból lett 3-3 db, de az új xxl-esekre nem pazaroltam a FA-amat.
    Holnap ebédre vagyunk hivatalosak, baráti körben egy hölgy ünnepli a 60.-at, bográcsos vaddisznópöri lesz az ebéd, az ajándék pedig egy szárítógép. Holnap keveset leszek, de majd azért valamikor jövök.

georga06, Farmer*54, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Jaj Iboly drágám. A baj csőstül jön. :( De még ez nem tuti ugye? Bízzunk benne,hogy minden rendben lesz. Nagyon szorítok nektek. :)

georga06, greenfields, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Iboly, nincsenek szavaim.... :(

georga06, Farmer*54, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Sajnálom Iboly,de reméljük nem lesz nagy baj.

georga06, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hazaértem, fáradt vagyok, melegem és elegem van.:cry:
    Köszi, hogy mindenki velem volt, va... jobbsn vagyunk, már kiüldögéltünk
    az ágy szélére, nem ment könnyen, de ment.
    Már a helyén van, még a nyakában van ilyen branül, még azért kap infúziót,
    de sokkal jobb már ma mint tegnap.
    Holnap vihetek Neki kis almakompótot, mást még nem.
    Én meg megmaradok, a szivemmel nincs semmi baj, mindig is jó szivem volt:)
    Kis mész itt-ott, az semmi. Újabb gyógyszer a Dokimat is sikerült elcsípni,
    lejött a férjemet megnézni, így engem is elintézett.
    Röviden ennyi volt.
    Az új Kuncogót is üdvözlöm, és hogyan szólithatjuk vajon?:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.