Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hát nem! Átlagolnak, de hogyan? Aztán kiderítik, hú de jól is megy nekem:)

Senki, eszter.77, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt, szerbusztok, kellemes délutánt, jó éjszakát, mindjárt lejárt az egész :eek: s én még nem voltam itt :cry:!

Egész nap csak tanúúútam, tanúúúútam...
    Vészesen közeleg az első vizsgám ideje s még csak 72%-os vagyok o_O. Mondjuk 100-as sosem leszek, az bizti ;)xD.
    Látom Breki megfertőzött mindenkit -.-xD!
    Györgyi, Erika grat a csodás eredményeitekhez :), szorítok, hogy Ninettnek, Zsémbinek és Kergekacsa, Juditnak is jöjjön össze s ha nem, akkor küldjük őket továbbképzőre Brekihez ;)!

Györgyi ez az előnye, amikor magad főnöke vagy , akkor adsz magadnak szabadságot, amikor akarsz...
    ...de legtöbbször sosem :eek:... Ha meg alkalmazott vagy, akkor másnak kénye kedve ...-.-:(

Férjecském legtöbbször még hivatalos munkanapkor is be megy dolgozni, miközben alkalmazottai szabadok...
    Ő a jobbik főnökfajtából való ;).

Gizus, neked is jó futkározósra sikerült ez a heted... :eek:
    Franciska, Zsémbike jobban vagytok már?
    Kata, hogy ez legyen a mottó nálunk, az sajnos utópia... Igaz, hogy a reményhal megy utoljára ( tudjátok az utolsó a sorban a reményhal ;)) , de lassan kezdek a naivitásomból kigyógyulni...

Na, dógoztunk eleget... nincs valami nassolnivalótok :music:?

Figyelem: megjött az eventismertető :)!

georga06, galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  3. kukac42

Senki, eszter.77, georga06 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Aha sziasztok, csak halkan jegyezném ám meg itt lapultam a sarokban a nap folyamán láttam mindent. Most meg olvastam is a du dolgaitokat, a tenyészet ahogy csinálom rizikós csak a bátrabbak tegyék nem sajnálva ha nem nyer és a csp - összegét, Lehet nagyon aratni v elbukni mindent. Ezért is szeretem mert ki tudja mi lesz! berakni 4 egyformát persze a kövi lesz netán ugrik nekem uncsi, persze boomkor ott más. Ismét útra kelek mert jelzet a poci vacsi idő, ez bizti lesz
    http://www.budguide.eu/files/somloi.jpg
    a fő fogás azt még nem tudni :D

Senki, georga06, galfranciska és 4 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

georga06, kukac42, nyific és 3 más kedveli ezt.
  6. gyongyvergazda

Ez jól esett :)! Nyomtató nincs :music:xD?
    Most látom, Breki már hozta ;)!

Hogy vannak a lányok?

georga06, kukac42, nyific és 3 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is lány vagyok, nemde? :pxD Amúgy nem tudom, lehet böngészik a sörfesztiválos event csevegőjét :)

8. gyongyvergazda

És a te aranyos lányaid? Írtad, hogy egy picit megbetegedett a nagyobbik lánykád...

kukac42, breki072 és galfranciska kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Valaki egyszer azt mondta: "Tanulni, tanulni, tanulni!", na hát ezt mondom én is neked.:D
    Nem jött össze Gyöngy, egyeket ugrott. Piciben mertem keverni a tenyészállatokat, ott rendre megadta a nagyobb értékűhöz mért következőt, de végső soron gyáva maradtam.:D
    Férjecskéd igazán megkövetelhetné a dolgozóitól, hogy legalább hivatalos munkanapokon járjanak be dolgozni, elvégre mégiscsak abból van éves szinten több.;)xD
    Köszönöm kérdésedet, sokkal jobban vagyok, de tökéletes már nem leszek soha.:)

gyongyvergazda, georga06, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  10. gyongyvergazda

Nekünk így vagy tökéletes, ahogy vagy :). Persze, az egészséged az igenis legyen 100 %, mert a terv úgy van megírva -.-;)xD. ( A disznó pedig 10-t fog fialni ;))
    A férjecskémet pedig nem kell kikupálni, mert van benne így is lópor elég ;)xD

georga06, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  11. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Sziasztok mindenkinek!
    Láttalak hajnalban Györgyi. Csodálkoztam is, hogy nem csak én kukorékolok itt. Természetesen semmi nem lett a két szabadnapomból, be kellett mennem reggel dolgozni. Egyre nehezebben bírom én ezt a három műszakot. A múlt héten délután, most 3 nap délelőtt, a jövő héten meg már éjszaka. Elképzelésem nincs időnként, hogy mikor kellene aludnom. :sleepy: Lehet, hogy a kor teszi? xD Természetesen mindezt "átlagbérért". >:(
    Gratulálok mindenkinek a sikeres tenyésztésekhez. Kiraktam egy mézes méhet a piacra, de egyelőre nem kell senkinek. Kicsit aggódom. :wuerg:

georga06, kukac42, nyific és 2 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Köszönöm szépen a figyelmességedet, nagyon jól vagyok. Jót tett minden amit kaptam tőletek, kamilla tea, a kalapkúra meg a kakaó. Szóval minden.

georga06, kukac42 és nyific kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Lányok, Pasik! Rózsa szerint én futkározok, igen így van, mert ez a hetem zsúfolt lett.
    Na ma hazafele vettem egy kis zabpelyhes kekszet, és zabálom. Na nem úgy, hanem ez a neve, és gyümölccsel van keverve, eszméletlen finom.:)
    Na amit Breki hozott, az egy komolyabb menű, nem mondom, hogy nem enném végig, de ?
    Na jó, nem beszélek a kajáról, mert a kkor a konyha felé sem tudok menni. xD

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

gyongyvergazda, georga06, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

MIndenki eltűnt látod. De szerintem nem alszanak még, hanem várják Bali béget, és szépítkeznek.;)
    Csak hogy én korábban ébredtem ám, én már kész vagyok.:) Ma úgyis el akartak csábítani vagy mi...
    A piros lámpánál egy idősebb Úr nagyon nézett, már azt hittem elkenődött a rúzsom, gyorsan visszapillantó le, de a sminkem rendben volt, újra odapillantok, hát vadul mutogat a hüvelykújjával jobbra. Nem tudtam mit akar ez a vén ember, habár az autója szuper volt, hát jöttem haza.
    Itthon mesélem mi volt, az uram meg, na nehogy már kikezdjél nekem valakivel, én meg, hová gondolsz?
    Mesélem a lányomnak később mi történt a pirosnál, erre rötyögve mondja, : Anya, hát az a pasi azt mutogatta, hogy álljatok félre.xD
    Hát még mit nem? a vén kujon.:)
    Na ilyen kalandom volt.:)
    Mindenkinek Jóéjt!

17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok
    Megdöglött a laptopom, most egy kb. 10 éves gépen arattam, be, laza másfél óráig tartott.xDxD. Nekem nem igazán jött össze a tenyésztés, de alap tyúkocska az lett rengeteg:D:D, szinte minden aratáskor kaptam azt is 4 db-ot, de bosszút állok az anakonda majd lazán benyeli őketxDxD.
    Mindenkinek jó éjszakát!

18. kukac42

Sziasztok!
    Kis fennforgás volt, de amilyen nagy volt a riadalom, olyan jó lett a vége! Nagyfiamat leküldték egy mustos nagy földalatti betontározóba. Az meg széndioxiddal volt tele. A lükéje meg lement és elájult. Észrevették és hamar kihúzták, volt mentő, orvos, riadalom én bőgtem, mint az a bizonyos szamár, de semmi baj:) Kapott oxigént és hamar magához tért. Én meg a főnökének akartam adni két egyformát, de papa nem engedte! Mondjuk nem jelent semmit, mert holnap még adhatok neki!
    Gyerek ma éjszaka még bent marad megfigyelésen, de holnap jöhet haza. Fáj a feje, de már alszik!
    Én meg, olyan, de olyan mérges vagyok, hogy el nem tudom mondani. De holnap azt a mocskost elkapom az biztos! Neki tudni kellett volna, mi volt a tározóban és hogy az nem lett kiszellőztetve!
    Na, ha nem jönnék, akkor lecsuktak verésért!

Senki, Cyra65, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  19. Galaxys8901

Galaxys8901 Utánpótlás-írogató

Szia Judit!
    Bocsi,hogy írok,de most olvastalak,borzasztó milyen egy lökött ember a fiad főnöke.Isteni szerencse,hogy nem egyedül volt és észre vették egyszerre.Úristen,teljesen megtudlak érteni,hogy megtudnád verni!Csak nem érdemes,ugyan annyit kapnál érte mint egy rendes emberért.Jobbulást kívánok a fiadnak!Ja,kiscsalád voltam a fantasyról,ez a lányom farmja.Próbálj meg,megnyugodni és aludj egy keveset,nehogy most meg neked legyen bajod!Ne haragudjatok,hogy ide pofátlankodtam,de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül.Jó éjszakát!
    UI.:Üdvözlöm Gizellát és persze mindenkit.

galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Úúúúú Judit!
    Minden indulatodat megértem. El tudom képzelni milyen riadalomban és aggodalomban voltatok. Hála az égnek, hogy mindjárt észlelték és ott volt a segítség! Fiad holnapra kialussza magából a bajt, te meg egy picit higgadsz talán. Szóval nem mondom, hogy ne kapd el a főnökét, de csak szóban tedd!:)
    Elköszönök mára. Jó éjszakát kívánok, csupa - csupa szép álommal mindenkinek! [​IMG]
    Judit nyugodj meg, most már nem lesz semmi baj!:)

galfranciska, gyongyvergazda és kukac42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.