Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én még bekergettem egy körre a brekkancsokat ;) Szépen adta a magasabb szintűeket is ;)

_Cygnus_, greenfields, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

A felhő kész, de béka még van, még tenyésztek kicsit.
    A békahercegnek örültem a legjobban. :)

_Cygnus_, greenfields, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom, Juditom! Nagyon ügyik voltatok:) a békahercegnek én is tudnék örülni:p de eddig semmi említésre méltó, még kicsit próbálkozok.

greenfields, Farmer*54, mimi és 7 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gizus gratulálok, nagyon szép békád lett, én is szívesen vendégül láttam volna:D, de nem panaszkodhatok, mert azért annyit adott, hogy az eventet meg tudjam csinálni:D, ha nem is túl nagyokat, de ugrált itt-ott. Sem békám, sem tápom nem maradt, de nem baj:D, mert amikor béka már csak mutatóban maradt, a maradék tápon pandákat raktam be, ésss.... lett egy cirkuszimxD. Ilyenem még nem volt, sőt ilyen szintű sem nagyon, most nagyon örülök.

greenfields, Farmer*54, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. nyific

Köszi lányok, én is örültem nagyon.:)
    Meg kellett csinálnom, mert holnap megyünk kis, szedünk cseresznyét, és meggyet.:p
    Az uramat is kivisszük, Ő lesz a művezető!xD

6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Gratulálok a hercegedhez Gizus, én nem estem hanyatt a brekiktől, nálam nem voltak nagy ugrások :music:
    A párod legalább szóval tart benneteket meggyszedés közben.... lesz aki felügyeli a munkát, és adja az ukázt xD

greenfields, Farmer*54, mimi és 6 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Jól esik, hogy gondoltatok rám.:inlove:

Még tegnap is azt mondtam, hogy ez csak a hivatalos esküvő és az egyházi fog számítani, de most mégis a hatása alatt vagyok.:)

Óriási volt a hőség, éreztem, hogy ragadok a smink alatt, a szél teljesen összeborzolta a hajam, míg a fényképeket csináltuk... az hogy meg volt csinálva a frizurám, többet rontott az összhatáson, mint használtxD, egyedüli pozitívumot a gyönyörű virágcsokromban találtam.:D

Az esküvő viszont nagyon meghitt, családias hangulatban zajlott.
    A vendégek be kellett menjenek előre és mi nászindulóra vonultunk be... jaj, annyira izgultunk.:D
    Amikor a hivatalos szöveg elmondása után, az anyakönyvvezető magyarul is mondott pár szívhez szóló mondatot és magyarul kívánt minden jót a polgármester és a maga nevében, elsírtam magam...
    Nem kértünk magyar szertartást (pluszba kellett volna fizetni érte), mégis annyira jól esett, hogy figyelembe vették azt, hogy magyarok vagyunk. Abban a pillanatban úgy éreztem, jól döntöttünk, hogy nem idegenben akartunk családot alapítani...

Fura volt új néven aláírni.:eek: Begyakoroltam előtte, mégis kellett figyelmeztessen az anyakönyvvezető, hogy már ne írjam a leánykori nevem.:D

Utána beültünk valahova, összehúztuk az asztalokat és nosztalgiáztunk egy kicsit... egy kicsit sokat, mert nagyon elszaladt az idő és este értünk haza. Nem voltunk sokan, csak a szülők és barátok, de épp ezért tudott mindenki fesztelenül viselkedni.
    Remélem, a lakodalom után is ilyen pozitív élménnyel maradunk, még akkor is, ha ott már a rokonok is jelen lesznek.

Az egyik barátnőmtől kaptunk egy hétvégi kirándulást a Drăgan völgyébe.
    Azt hiszem, ránk fog férni egy pár nap pihenés a lagzi előtt.:D

Holnap még elmegyünk külön-külön szórakozni - én a barátnőkkel, ő a barátokkal - de remélem, utána már együtt csinálunk mindent.

Még egyszer köszönök mindent és szép álmokat kívánok Mindenkinek!:)

8. nyific

Sziasztok!:)
    Igen már nagyon készül, nem tudom majd a közel egy órás út mennyire
    lesz jó neki, de mindáron jönni akar. Egyébként imád ott kint lenni, és ténykedni.
    Ez lesz a legnehezebb, ... megállni, hogy nem csinálhat semmit.:oops:
    Nóci!! Hát persze, hogy gondoltunk Rád, nagy dolog ez egy ember életében!:)
    Érezzétek nagyon jól magatokat a közös pihenésen, és szerezzetek sok szép élményt!:)

_Cygnus_, hangyácska77, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  9. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gizuska, szia mindenkinek !
    Szerintem jót fog tenni neki egy kis kikapcsolódás,és jó jel, ha mehetnékje van :) amikor elfárad, gondolom le tud dőlni valahová.....

_Cygnus_, nyific, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még én is bekergettem egy kört ... Én is kaptam Herceget ;) Viszont az alapbékát nem nagyon szórja vissza :(
    A piacon csillagászati ára van a békának :(

_Cygnus_, sziszi1965, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Megjött a meleget kedvelők ideje, szép napot!
    Nálam redőny lehúzva, egyenlőre jól érzem magam. Majd délután kezdem nem szeretni.
    A vadaspark tényleg ráér. Te csak érezd jól magadat! :)
    Én kiváltottam, négy béka hozza egy helyen az újabb békákat. :) Azért értelmezési/olvasási gondjaim voltak, ezért van kevés feleslegesen elherdált termék. Az volt az elképzelésem, hogy egyet kiváltok, aztán jöhet a fás. Aztán keresztbe állt a vezérhangya az agyamban és elkezdtem a fejlesztésbe dobálni a cuccot. [​IMG] Az első ezüstje után rájöttem a hibámra, de akkor is.... [​IMG]
    Gratulálok, ez igazán szép.
    Örülök az örömödnek. :inlove: Köszi, hogy elmesélted. :)

Utoljára szerkesztett: 18.6.16
    _Cygnus_, nyific, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Brekeke.... Szép Hétvégét Kuncogók! Sokat kellet lájkolni, pedig csak pár napig nem voltam miután a sarlósuhintás szele éjjel megcsapott és valószínű amikor jó idő lesz akkor még rackut is kerülöm.. Nyificke Mama, akkor az én lózaszín teveterményesem semmi egy herceghez, bár póriasan szólva az is olyan büdöset csinál a toaletten mint a kis mezei béka. Kukac Mamikám, akinek tesitanár a bordája megtanulhatna rúgni. Vadaspark nem kell, tartsa meg a cég magának. Kiírhatnák már azt mint a tisztességes játék forgalmazók, hogy Free Online Premium Game = Ingyen játszhatsz de ha haladni is akarsz akkor rendes pénzt is áldozz a játékra. Nem idegelem magam mert annyit nem ér ez a semmiség.

[​IMG] - Ti is látjátok, hogy kerülök én abba kis vékony lapba bele?

[​IMG] - Pihenek Breki módra, itt a napos kisasztalon.

[​IMG] - De adjál már egy puszikát nekem Bundás, nem lehetsz olyan szívtelen.

Minket is tenyésszetek!

_Cygnus_, nyific, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Jó estét jó szurkolást! :D

Hát rég jártam errefelé olvasni is nagyon nincs időm szinte eventismertetőt olvasok meg ha valami nagyon szúrja a szemem akkor bebeköhögök ide oda :)
    Ment a felújítás egész tavasszal plussz a gyereknek ez az éve elég kemény volt hogy bekerült a kéttannyelvűbe még nyáron készülhet az angol különbözetire amúgy a bizije a vártnál sokkal jobb lett (4,5)
    szóval most készülünk majd a vizsagára :)
    Remélem mindenki megvan! Breki nem nagyon ugrál nekem szóval ha így folytatja akkor hagyom a csudába az eventet

_Cygnus_, Farmer*54, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Brumikám, volt! Valamikor volt testnevelés tanár is, már nem az:)
    Én eladtam a maradék békáim, lett is 10 millión felül a pénzecském, jobban megéri most, mint tenyészteni. Majd a kövi boommon tenyésztek békát addig meg jól meggazdagszom:)

_Cygnus_, Farmer*54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nem igazán voltam mostanában, csak olvastalak Titeket. A békatenyésztés utolsó feladatán hezitálok, megéri-e 1 milla csp értékű állatot bedobni? A rózsa békaólam már megvan, van +-ban egy királyfim is, de lehet majd a következő boomkor nekiugrok a terményesének is, addig visszaszaporítom a békákat. Örülök hogy mindenki javulófélben illetve jól van. Györgyikémék is túlteszik magukat az úton ért nehézségeken. Nócinak gratulálok az esküvőhöz és sok boldogságot kívánok nekik. Brumi az a macsek a kutyussal mintha csak az én cilikém lenne. Holnap lesznek 2 hetesek a picurkák, jövő héten elkezdem szoktatni őket az evéshez, ne a mamájukat nyüstöljék állandóan. Tegnap ballagáson voltunk, este 10 után értünk haza, de már hajnali kettőkor néztem az órát, szinte óránként, most meg majd leragad már a szemem. És képzeljétek: a papa rájött hogy mire is lehet jó a számítógép, meg az internet:music: Az ingéhez amit kikészítettem nyakkendőt, nem tetszett neki ahogyan meg volt kötve. Kibontotta és az úristenért nem tudta visszakötni, elfelejtette. Hozd már le azt a gépet, nem igaz, hogy nincs rajta, hogyan kell megkötni a nyakkendőt! Na levittem a konyhaasztalra és én magam kötöttem meg neki a videó alapján:D
    Borzalmas meleg van itt is. Reggel leszedtük a maradék borsót(már ami nem rothadt el ettől a sok esőtől) és kigazoltuk a földiepret, mert feljött benne a gaz. Ma nem is főztem, kaptunk őzpörköltet, az volt az ebéd. Holnap mit főzök, azon még gondolkodom. Rendbe tettem a festett szobát, már csak függönyt kell vennem egy újat mert ami ott volt már elég régi. Igaz még nem csúnya, de nem akarok földig érőt, csak az ablakpárkány alatt legyen úgy 5 cm-rel és vasalni se kelljen,mert 7 méter függönnyel megszenvednék a vasalódeszkán.

_Cygnus_, Farmer*54, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Evetke kész, békucik mennek a piacra. Aki még békázik, annak megy a drukk. Aki kész, annak gratula!

Gizus te egy mázlista vagy. Két herceged is van...;):music:
    Most igazán kellemes az idő a gyümölcsszürethez. Párod, majd a hűsről irányítja a munkát.

Cygnusnak sok boldogságot!

_Cygnus_, nyific, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép hétvégét!:)
    Annyira meleg van, hogy nem is merek kimenni :( Remélem holnap már jön egy kis enyhülés.
    Na.... kérem szépen, a tenyésztés felfüggesztve... elfogyott a béka és a tápból sem sok maradt.
    Most a békák felszaporítása lesz a feladat. Az event 16-17. kockáját kihagyom. A többi kész van. Nekem sajnos az 1 üvegbéka volt a plafon, nem sikerült a herceget megszereznem, pedig az alap békucit igyekeztem elvarázsolnixD
    De hogy miért nem jönnek vissza alapállatok:music: vártam a mega tp-t is v az nem ilyenkor szokott lennio_O
    Jóóóóó reggelt! :):inlove:
    Hoztam a kávét, de kinek???????????:music:

Drága Nóci! Nagyon örülök a boldogságodnak!:inlove: Kapunk majd fényképet:music::p Természetesen az egyházi szertartáson és a lakodalomban is Veletek leszünk :inlove:
    Györgyikém! Te nagyon ügyes voltál, rózsa brekid is van:) gratulálok hozzá:)

Jóóóóó reggelt! :):inlove:
    Hoztam a kávét, de kinek???????????:music:

Utoljára szerkesztett: 19.6.16
    _Cygnus_, Farmer*54, nyific és 7 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok!!:)
    A meggyszedő tegnap kipurcant.:cry:
    Ma viszont meggymagozó versenyt tartok, lehet nevezni.xD
    Sütök egy kis meggyes pitét, sajna nem lett annyi, mint tavaly.
    A cseresznyéből meg kb 2 kilót tudtunk szedni, mert a fa legtetején maradt
    ugyan, de nem volt jelentkező, aki oda felmászott volna.:)
    Hatalmas a fa, és finom nagyszemű ropogós cseresznye van rajta, ha van.
    Hoztam egy kis kóstolót.:p
    https://pixabay.com/static/uploads/photo/2015/05/15/14/43/cherries-768649_960_720.jpg

_Cygnus_, Farmer*54, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kinek??? Hát nekem:)) Jó háttal nem kezdünk mondatot, de én mégis megtettem most! Majd mindjárt előre fordulok, csak előbb megiszom a kávét:) Köszönjük , nagyon finom volt!!
    Sok-sok boldogságot az ifjú házasoknak, bő gyermekáldást és miegyebet:)
    Brekuszom meg, jól kibabrált velem semmi pízért nem szivárványosodott be! Egy koronásom lett, de az is 4 üvegből, úgyhogy a békák részemről mennek a tányérra kirántva:)
    Ebéd kész, még némi kis meglepit sütök a Papának oszt mára szent heverdel lesz:)

_Cygnus_, Farmer*54, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Iboly a kávé nekem is jöhet, mert ebben a hőségben a vérnyomásom a béka popója alatt kúszik.
    Aprópó békák. Nálam a csúcs az alapból elegáns béka, így nem is eröltettem tovább a dolgot. A maradék brekkencs a piacon landolt.

Gizus én neveznék a versenyre, de figyelmeztetlek a sárkányoknak feneketlen a bendője.:pxD

Judit nekem is ő a kedvenc szentem.xD A délutáni programom nekem is hasonló, rápihenek az éjszakára.
    Meglepi süti helyett nálunk meglepi sárgadinnye lesz behűtve. Nyammmm....

_Cygnus_, Farmer*54, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.