Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Szomszédasszonyom!Szerintem is nyugodtam gyere máskor is ahogy Sziszi is írta:)Még jó,hogy nem ért még ide a vihar,de úgy néz ki elkanyarodott valamerre mert már a villámlást sem látom.

georga06, iboly54, nyific és 8 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nem vagyok betoji a vihartól, de ki azért nem megyek ha durva a helyzet....képzeld el, hogy kb 2 hete volt nagy vihar egyik éjszaka...felébredtem a dörgésre, hát mit látok....a gyerekem kinn áll a teraszon és csodálja a villámokat :cry:
    http://3.bp.blogspot.com/-6d8ZT7bhd...s1600/480228_363942870346662_1373022484_n.jpg

georga06, nyific, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te zártad, én nyitom a kuckót, jó reggelt!
    Kopogtattam, hogy jól körülnézek nálatok, aztán itt ragadtam. :) Tényleg két törzshelyem lett nekem is. :)
    Kivételesen én is néztem meccset este, persze a Narnia után, de a fontos gólokat láttam.
    Az időjárás meg.... csak kis meleg szellő lengedezett este, aztán most reggel dörgésre ébredtem fél 6-kor. De mire becsuktam az ablakokat, a hirtelen zápor el is ment. Megértem a gyerekedet, én is szívesen állok az erkélyre viharban. :)

georga06, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot! Itt sem eső, sem lehűlés, de még egy kis szél sem, csak a dög meleg. A vihart nem szeretem, de most azt sem bánnám, ha hozna egy kis lehűlést magával. Lettek új fáim, kettő a farmon, egy a bahán, egyelőre megelégszem ennyivel, nem veszek többet. Nem lehet panaszom a többire sem, amit kaptam, egész jól lettek. Aranyat természetesen a mega kezdete előtt vettem, így ez most kimaradt, pedig a bahának jót tett volna. Aztán csak néztem, hogy felejthettem el. Most megyek, vár a házimunka.

georga06, Kergekacsa, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok! :inlove:
    Kellemes vasárnapot kivánok mindenkinek! Mimikém, köszi a kv- t nagyon jól esett, finom volt :)
    Hozok egyet én is, mert kávéból sosem elég.....
    http://marieclaire.hu/Root/Shared/Pictures/2014/08/24/Kave(1)(680x480).png
    Ez érdemes tudni a kávéfogyasztóknak....;)
    http://marieclaire.hu/Eletmod/2014/08/24/meg-jot-is-tehet-a-kave-ha-mertekkel-iszzuk
    A fiam 10 éves korától villám és viharmániás :D még középsuliból egyszer 5 gyerkőc kapott meghîvást, az Országos Meteorológai Szolgálathoz, ahol mindent láthattak, kérdezhettek, találkoztak Aigner Szilárddal is ...húú... az a nap nagyon tetszett neki, az életmentés után, a másik legfontosabb az életében :inlove:A következő napokban, az előrejelzések szerint...lesz egy kis lehűlés :) Így legyen!
    Gratulálok az új fákhoz :D Enyhülés talán várható ma estétől :)

6. .sylvia72.

Sziasztok,szép napot!Felénk most elég kellemes az idő éjjel vagy hajnalban volt eső is,mert vannak pocsolyák,de hogy égzengés is volt-e azt nem tudom,mert nem ébredtem fel rá:music:
    Köszi a kávét:inlove:Nagyon bátor vagy én csak,ha vonul már akkor merészkedem ki.:music:
    Gratulálok a titkosakhoz.:)Én meg elfelejtettem feltölteni a telefonom,így ez a csemetézés elmarad:wuerg:
    Sziszi!Neked is köszi a kávét és az ismertetőt,nagyon szeretem,nem is tudom elképzelni,hogy kávé nélkül induljon a napom.:)Nagy élmény lehetett a fiadnak,biztos érdekes volt.Nekem míg lakótelepen laktunk nem igazán volt bajom a villámlással,de mikor ideköltöztünk első nyáron nagyon nagy vihar volt és a kert végében csapkodtak le a lecsapók,na azóta jobb ha ki sem nézek,mert egyből jön a para.:oops:

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt (Veszprém) Már lényegesen lehűlt a levegő. Éjjel már ablakot nyitogattunk, had jöjjön be a friss levegő. Volt nagy villámlás, de se dörgés, se eső, egy darabig! Aztán észrevettem, hogy az új redőnyből lóg valami fekete izé oldalt! Na mondom ez marha jó, most fizettünk ki egy rakás pénzt érte! Nézegettem tapogattam, mi a fene lehet, hamar rájöttem az a szőrös szalag ami segít a rolettáknak le-fel haladni az jött ki egy darabon az erkélyajtó redőnyénél. Csak nem nyugodtam tapogattam ez-az, hogyan is tegyem vissza és rájöttem a megoldásra:) Nagyban dolgozom az ügyön, amikor dörrent egy randa nagyot az ég, én meg félős lévén felkiabáltam! Papa rohant ki hozzám, hogy mi a baj Juditom, mit szeretnél?
    Egy tiszta alsót, Papókám, de azt gyorsan:)
    Én bíza félek a villámoktól a dörgéstől, az esőtől még nem:)

georga06, Kergekacsa, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Szívem szerint most itt üldögelnék. Kell nekem egy ilyen kis zug...:music:

Nálunk nem volt vihar, csak kiadós eső hajnalban. Olyan kellemes lett a levegő, végre jól átszellőzött a lakás.

Ma reggelre csodálatos csibéim 4es szintű mentorrá tettek.:D

georga06, Kergekacsa, gyfa és 10 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Kuncogó Vásárnapot! Kukac Mamikám, a 28C° elég lenne a klímán, ha kiindulsz a testhőmérsékletből, ami annál magasabb az meleg ami hidegebb az hűvös. Nálatok most épp egy Lehel hűtőszekrény belső terének felel meg a hő.. Sziszi, a villámot az tudja igazán értékelni, akinek a közelébe lecsap pár millió volttal és a bekapcsolt számítógépét hazavágja, de még jó, hogy van egy Brumi akinek két gépe és monitora van és odaadja neki mert a munkához kell. Dolgoztam egy kis viharban, 160-180 km-es szellő szaggatta le az irodaház tető beton cserepeit, pedig mindegyik le volt szegelve. Tőlem 3m-re volt egy gázfogadó és a vaku úgy 5percenként körbecsapkodta hát, a zabszem sem fért volna ki. Kata, Gratula. No jöjjenek az uncsik kedvencei, és a ...

[​IMG] Annyit emlegetett Kis Zöld, aki igen sportosan jár a munkahelyre.

[​IMG] - Mz/y jelentkezz! Hol vagy már Nyaus, te házi kis cicák réme? Gyere az Istened színe elé, megidézlek!

Sajtos kvéker? Imádom jöhet minden mennyiségben! Nagy kép.

[​IMG] - Még itt a bal fülemnél. - Ha nem csinálod, szólok a supportnak és bukta a 4-es mentorszintednek.

[​IMG] - Add ide a jutalom falatot azonnal!

georga06, Kergekacsa, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!!:) Nekem jól indult a napom.
    Reggel hüvösebbre ébredtem, kiosontam a hálószobából, és kint is
    kinyitottam minden ablakot. Nagyon jól esett a hűvösebb levegő.:)
    Éjszaka volt itt is egy kis dörgés, és eső, kicsit hüvösebb lett.
    A legkisebb is beállított egy tiramisuval a kezében. Így ma az volt a slussz!:p
    Délelőtti program a kajak-kenu EB nézése.
    Sajnos ez az egyik legelhanyagoltabb sportág, ....pedig mindig hozunk jó pár érmét
    haza, és milyen jó volt most is .... a Himnuszt hallani.
    Hiába magyarok vagyunk, .... üsd,... vágd....ezek mennek nálunk:oops:
    Ma is megint lezárnak mindent az örgöngés miatt,.... mi lesz itt a városban késő délután:inlove:
    Mindkét fámból lett egy-egy a biztos, a Bahán lett + 1 a csomagból.
    Be is fejeztem.:music:

Andi11, georga06, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  11. shiba01

shiba01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szép vasárnapot mindenkinek! Hajnalban ablakcsapkodásra riadtam szívesen nyitvahagytam volna de nem maradt volna ablakom. Reggelre már virító napsütésre és 30fokra ébredtem :( Nehezen viseljük nyuszkóimmal ezt a meleget marad a jegespalack meg a vizes törölköző. kinél mi lesz a mai menü?itt tejszínes csirkepöri tésztával meg barackos piskóta. Így visszaolvasva hatalmasakat kacagok egy két hozzászóláson mostmár értem miért kuncogó kuckó! A vihartól én is rettentően félek,pláne a szélvihartól pontosabban tornádótól ami nálunk nem nagy valószínűséggel lehet de rettegek nagyobb szél esetén mindig a menekülési útvonalat keresem(pince vagy tökmindegy tornádó esetén elásnám magamat szerintem együttő helyemben.

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hajszállal viseltem kint a levegőt délelőtt, de most már itt vagyok, olvasok, nevetgélek az írásaitokon. :) Nem idézek, de figyelek ám.
    4. mentorsághoz gratulálok, az 5. sikerüljön hamar. Nekem az 5. nagyon nehezen megy. Normális csibéim vannak, csak éppen keveset farmoznak, legalább is a szintjük nem nagyon változik.
    "... tiszta alsót Papókám..." :D:D

A kajak-kenut én is szeretem nézni. Mióta a labdajátékok megváltoztak, nem a labda a fő találati szempont, hanem az ember, azóta nem szeretem (most azért az összefoglalókat nézem). A vizes sportok maradtak, ott igazán halálra izgulom magam, és élvezem. :)

A másodszor vett 3+8 fából sem lett új fa. Aminek mégis örülök, az a kesufa, de most már elég is lenne. Meg jött két xxl-es majomkenyérfa, abból is elég lenne már. Nem baj, majd jön legközelebb új. ;)

13. nyific

Nekem is lett kesediófám egy db, és annak én is örültem, mert még nem volt.
    Nekem is jöttek XL, XXL-ek, meg régebbi titokfák, de hát már lassan nem lesz hely.:)
    Tudod ez a vizisport nekünk szívügyünk is, mert a férjem fiatalkorában kajak-versenyző volt,
    de az egyetem vége felé abbahagyta, és csak inkább szórakozásból csinálta, és ehhez csatlakoztam én is,
    és áttértünk ketten a kenura. .... Rengeteget túráztunk kettesben.... hármasban... persze a barátainkkal.:p

Andi11, georga06, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az klassz lehetett. Én kiel-ben eveztem ifjan, csak passzióból. Szerettem. A víz, a ritmusos mozgás, a felhők, a madarak.... mind-mind élvezet volt. A Duna közepéről nézni a partot egész más élmény, mint a séta. :)

De most becsukom a laptopom, mert úgy járok, mint tegnap, majdnem egész nap itt ültem veletek. :D:D (Nekem is szemben van a tv, kényelmes a szék, no meg a farm. :))

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok Kuncogók
    Van egy érdekes elméletem, vagyis nem elmélet. Evvel sokkolom most a munkatársaim. ;)
    Európai Foci Eb.

1992 :
    • Egy csapatot kizárnak , ezért a Dánoknak kellet beugrani
    • Ők a tengerparton nyaraltak , és edzés nélkül , leverve mindenkit , egészen a döntőig jutottak , és megnyerték
    Eltelt 12 év

2004 :

• Görögország a semmiből , egy ismeretlen edző segítségével végigverték Európát , és megnyerték az Eb-t
    Eltelt 12 év

2016:
    • 50 év után , először kijutottunk az EB-re , és eddig nem győzött le senki!:D
    Véletlen ? Aligha !:inlove: Ma 21:00 Belgium - Magyarország
    Még ha , szerintem megnyerjük az EB-ét , soha nem leszünk olyan menők , mint a Dánok .:oops:8):cry:

Megnéztem volna az arcukat , miközben a napágyon , napszemüvegben , koktélokat szürcsölgetve , szalad valaki hozzájuk , hogy mégse estetek ki. :p

16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Gondolom sziesztázik a csapat :D

A Dallasi repülőtéren már hosszú ideje felszállásra várakozott egy gép, mert rossz volt az időjárás.
    A légikisasszony elkezdett az utasok között kólát és sósmogyorót felszolgálni.
    Egyszercsak a pilóta bejelentette, hogy megfordult a szélirány, ezért elkezdi a felszállást.
    A légikisasszony így adta tovább az utasoknak:
    - Kérem kapcsolják be a biztonsági öveket, ragadják meg az italaikat, és tartsák jól a mogyoróikat, azonnal felszállunk.xD

A székely este kimegy az udvarba.
    Egy kis idő múltán belép az ajtón, a nadrágszára vizes.
    Mire az asszony: - Esik?
    - Nem, fúj...

http://www.netextra.hu/zsenialis-idojaras-jelentes/ :D

17. nyific

Nagyon jók, különösen sziesztázás után. ....xDxDxD
    Na egy fa.... is!xD

Az idegen lát egy tehéncsordát.
    Odamegy, és kérdi az öreget.... Kié ez a sok tehén??
    Háááát...a szürkék az enyémek.
    És a tarkák... ??
    Hááát,... azok is.

Andi11, georga06, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  18. .sylvia72.

Sziasztok!Szieszta van,igaz nincs olyan nagy meleg,de vasárnap van:D
    Pont azon gondolkodom,hogy ennem ellene valami finomat,de a tiramisu pont jó lenne:)Gratulálok a fákhoz:)
    Gratulálok a csemetékhez:)
    Nagyon érdekes dolgot hoztál,nem is gondoltam volna,hogy ilyenek vannak.:)
    Sziszikém,jók a viccek:DÉs milyen jópofa volt a z időjárás jelentő is:DVan egy időjárás jelentés megkeresem elég elgondolkodtató is,de azért vicces is.Meg is van Válaszolt most az egyik csibém igaz a levelemet 2014.06.17-én írtam,kicsit eltelt az idő:music:

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  19. nyific

Hát ez a csibe nem kapkodta el,.... az biztos.xD
    Mondhatom a tiramisu nagyon finom volt, ill. még van belőle.:p

- Bandi szolgám, ha még sokáig tart ez a hőség, minden barom elpusztul.
    - Csak a nagyságos urat tartsa meg a Jóisten!;)

Andi11, georga06, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Elég nagy utat járhatott be a leveled :D
    Hoztam nektek valamit:
    A tévé előtt ültem, amikor a feleségem megkérdezte:
    - Mit nézel?
    - A port.
    Ezután
    veszekedni kezdtünk...
    A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne
    születésnapjára:
    - Legyen vörös, és 3 másodperc alatt érje el 0-ról 100-at!
    Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget.
    Ezután
    veszekedni kezdtünk...
    A feleségem a tükörben magát nézegetve azt mondta:
    - Rettenetesen nézek ki, öreg, kövér és ráncos vagyok. Most tényleg szükségem volna egy bókodra!
    Azt mondtam:
    - De a látásod nagyon jó.
    Ezután
    veszekedni kezdtünk...
    Elkísértem a feleségemet egy osztálytalálkozójára. Egyik volt osztálytársa egyik poharat a másik után ürítette ki, és alaposan berúgott. Megkérdeztem a feleségemet, hogy ismeri-e? Persze, felelte. Együtt jártunk, és amikor vége lett, elkezdett inni, és azóta nem tudta abbahagyni.
    - És még mindig ünnepli? - kérdeztem.
    Ezután
    veszekedni kezdtünk...
    A Tescóban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 3000 Ft-ért. Azt mondta, nem, és anélkül, hogymegkérdezett volna, vett valami beauty-krémet 6200 forintért.
    Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém.
    Ezután
    veszekedni kezdtünk...
    Néhány napja megkérdeztem a feleségemet, hogy a házassági évfordulónkon hová mehetnénk.
    Azt felelte:
    Valahová, ahol már rég nem voltam.
    Erre a konyhát
    ajánlottam.
    Ezután veszekedni kezdtünk...

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.