Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Csajok nekem a szegfűn kivül még van 3 nemesített növényem,
    de egyik sem okozott ilyen gondot mint ez a fránya nőszirom.
    Most nem is tettem már be, .... majd meglátom mennyi növény van még belőle,
    aztán lehet folytatom.
    Most tényleg búcsúzom, jóéjt!:)

-Erika31-, Andi11, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Gratulálok a madárkához :D rémtöködön jót nevettem...pedig ilyenkor ültethetnénk a leghosszabb érésű gazt, mert még el se gazosodik....még sem azt tesszük :p nekem harapós orchidea volt ültetve, de már nem is emlékeztem rá:music: Nálam a sárga pulykalábas festőtelep a nyerő :p
    Köszönöm a jókivánságot....de nem " sima " derékfájás lesz már érzem, van két gerincsérv és valamelyik folyton szerencséltet :music:o_Oaz utóbbi 3 hónapban szinte nem is éreztem hogy " van derekam" , most nem tudom mi történt megint o_O:eek:
    http://s10.images.www.tvn.hu/2010/03/03/12/59/www.tvn.hu_8405dddaab1a6fbd3cdbfc131b57fa7c.png

georga06, terika01, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Ajjajjj,Jobbulást Sziszi!
    Gratulálok a vityillóhoz:)Brutális lehetett az az esés,Neked is nagy szerencséd volt:oops:
    Gratulálok a nemesítéshez én feladtam.:)Jó éjt mindenkinek.:)

georga06, terika01, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Itt a friss kávé!:)
    Hoztam a korgó gyomor ellen is valamit:p
    Brekinek hatalmas gratuláció itt is [​IMG]
    Olvastalak ám benneteket csak nem voltam rendben, ma már talán okés leszek:music:
    Nekem is van egy gyerekkori horror élményem:
    8 éves voltam, mikor elmentünk a nővéremmel ( 10 ) a strandra. Én persze már akkor is mint sajtkukac, mindig tekeregtem, minden érdekelt. Elsétálgattam a nagymedence szélére a felnőtteket nézegettem hogyan úszkálnak. Nem tudom, hogy ki, valaki meglökött és beleestem a vízbe, furcsa hangokat hallottam a víz alatt, aztán valakinek a hangját, hogy gyorsan a mentőket. A kórházban ébredtem, állítólag már nem sok kellett a túlvilági élethez:oops:Soha nem tudtam megtanulni úszni, félek a víztől. Viszont a gyerekeimnek kötelező volt megtanulni úszni már 6 évesen hordtam őket.:)
    A nemesítéssel küszködök, most épp a nőszirom van soron, már csak a fakalapács hiányzik a sorból, de az már 2 hete, a növényemből már csak 600 db maradto_O ma talán 0-zok belőle:music: bár nem sok mindent ad ez az event.
    A pörgetés is érdekes, nincs benne a tp bónusz, viszont a kecske és tehéntej üzem gyakran megtalált:oops:
    Tegnap végre kicsit lehűlt a levegő:) még a végén kénytelen leszek klímát beszereltetni:oops:

greenfields, georga06, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Rémesek! (..mert hogy kuncogni nem lehet a történeteken :)) Úgy látszik, mindegyikünk átélt nehezen felejthetőket, szegény szüleink.
    Fuldokló emlékem kettő van, az egyik épp anyuhoz fűződik. Lánykorában Balassagyarmaton járt a strandra, úgy emlékezett, hogy a medence folyamatosan lejt. Közben meg két nagy lépcső választotta el a gyerek és felnőtt méretet. Anyu a karján akart átvinni, megbotlott a lépcsőnél és elejtett. Hát persze hogy a mély felé.
    Szerencsére volt ott egy fiatal lány (akkor nekem felnőttnek tűnt), aki ráültetett egy autóbelsőre (nem volt divat a kacsás/mintás úszógumi :)) és áttolt, közben mondta folyamatosan, hogy látod nem kell félni a víztől. Szerintem miatta nem féltem sosem, csak tiszteltem.

Hogy valami vidám is legyen:
    Az úszás-tanulásom érdekes (nekem legalábbis). A Sport uszodában voltunk anyuékkal. A bátyám, nővérem már rég tudott úszni, de én gyerekként gyáva voltam. De csakazértismegmutatom! Bementem a mély-vízbe és a kapaszkodó mellett tettem egy-egy tempót. Úgy, hogy ha nagyon kinyújtom a kezem, még elkapjam. Aztán két-két tempót.... stb. Aztán nagy levegőt vettem és keresztbe nekiindultam. Az utolsó két méternél már azt hittem nem fog sikerülni, a vállam fel akarta adni, végül átlendültem azon a bizonyos holtponton és átértem. Pár perc pihenő után hosszába is nekiindultam. Amikor másodszor is sikerült, visszamentem anyuékhoz, közöltem, hogy tudok úszni. :D Naná hogy nem hitték el, be kellett bizonyítanom. :) Este nagyon hamar elaludtam. :D

Köszi a kávét, reggelit.

Nekem elég sok 0-ra nemesített növényem van, a nőszirom és a szegfű adta leghamarabb. Makacs vagyok, így a karfiol se fog kibabrálni velem.

A csaknem 22000 korallt és ugyanannyi vérpáfrányt termelem most, ma van rá kis időm.

Sziszi, látom te is "gerinces" vagy. :D Igen, úgy szokott, hogy hetekig jó, aztán egyszer csak gondol egyet és már csak a négykézlábas mód lehetséges. Gyógyulj hamar.

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kuncogók
    Akkor jöjjön egy vidám téma .:p
    A kutyám szobatisztasága -.-
    6 hónapig tartott , mire megtanulta :cry:
    karácsonyra kapta anyám , és nem aakkor még kivinni a hidegbe
    5 hetesen kaptuk meg , és az elején nem tudtuk mikor akar könnyíteni magán .
    Aztán rájöttünk , hogy előtte szaglászik , majd letolja a popóját , de akkor már késő volt :cry:
    Kedvesen elmagyaráztuk neki , hogy nem szabad.
    Ebből nem értett :oops:
    Aztán , valamiért amikor éppen pipilt a szoba közepére , nekem háttal állt , óvatosan , a lábammal megpöccintettem .:p
    Úgy megijedt , hogy akkorát visított , hogy anyám azt hitte , agyon tapostam :oops:
    De akkor már valami elkezdődött , mert utána is pipilt , de aztán büszkén leült mellé és figyelt farok csóválvao_O
    Szereztem macska almot , és abba tanítottuk tovább:inlove:
    Az egy szép menet volt. :music:
    Amikor szaglászott , gyors beleraktuk , neki meg fogalma se volt mit kell tenni
    Sikerült megtanítani vele , hogy ha azt mondjuk , hogy pisi , akkor tudta , hogy pisilni kell:p
    Igen ám , de először pisilt , aztán beleugrott az alomba , és érdeklődve figyelt kifele :cry:
    Ez már fél siker volt :oops:
    Utána már eljutottunk addig , hogy bele is ugrott és pipilt :inlove:
    Igen ám , de mire megtanulta tavasz lett. :p
    Kint még nem volt . Kivittük , azt se tudta mit csináljon
    Ott is eljátszotta a fűben , hogy mindig leült , azt hittük pipilt , aztán beszaladt és a szőnyegre :cry:
    De , sikeresen megtanítottuk neki .:inlove:

greenfields, georga06, terika01 és 11 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Brekuszom nagy-nagy gratula a 100-hoz:)
    Én is nemesítek, a nőszirommal küzdök, de nem adja magát semmi pízért se! Most épp nincs már a raktáramban egy darab se így majd vennem kell, vagy termelni, de vetőmag is kéne:)

greenfields, georga06, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Szia Judit!:)
    Nem is értem ezt a rendszert, hogyan működik:eek: kb 1 hónapja kezdtem a nőszirom nemesítését, 2 hét alatt meglett minden, kivéve a fakalapács. Hogy azt miért adja ilyen nehezen:music: mert az az utolsó xD mindenképp 0-nom kell, mert nincs már növény, amúgy meg nem kapálgatok, ha nem muszáj :p;)

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nekem még az utolsó 3 hiányzik, ergó még nullázni sem tudok vele:)
    Bent van a szegfű, a hagyma és a rózsa, valamint a rózsánál a robotkéz de van még 2 rekesz ami várja a nőszirmot, meg a fakalapácsot, de egyelőre hiába már jó régen:)

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szeretnék Gratulálni a 100. szint eléréséhez ;) - a következő 100 könnyebb lesz ;)

greenfields, georga06, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A szó szoros értelmében is gerinces :D Elfogadom ezt az állapotot, mást nem is tehetek :)idegsebész januárban azt mondta még nem műti, közöltem vele, hogy ha műteni akarja, akkor sem fogja :p ennyiben maradtunk akkor.... most jönnek a szurik, aztán újra kezdődik előről az egész kálvária :wuerg:
    Igyekszem Szilvikém:) pár nap múlva talán kicsit enyhül a fájdalom a szuriktól:music: Írni szerencsére tudok;)
    Breki, 100-as lettél végre:D Gratulálok hozzá :)

Mai humormorzsák xD

A székely fintorogva beleszagol a levegőbe:
    - Fiam, te voltál?
    - Nem.
    - Asszony, akkor te?
    - Nem.
    - Akkor én.

A kisfiú kérdezi az apját:
    - Apu, te miért az anyut vetted feleségül?
    - Látod, asszony, már a gyerek se érti!

Doktor úr, kérem segítsen! Nagyon gyakran kínoz erős fejfájás.
    - Alkoholizál?
    - Egy kortyot sem iszom soha.
    - Dohányzik?
    - Soha nem gyújtottam rá.
    - Talán nem étkezik egészségesen?
    -Dehogynem. Nagyon odafigyelek az egészséges táplálkozásra.
    - Szerelem, nők?
    - Nem igazán érdekelnek...
    - Akkor sejtem már, mi lehet a baja. A glória szorítja a fejét!

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] ! Gratulálok!
    :D:D:D

georga06, terika01, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Mai mosoly ;)
    Hercegkisasszonyom áll a szekrény előtt .... Anya mit vegyek fel ? Miért nincs hercegnős ruhám :music:? Honnan fogják tudni , hogy Én hercegnő vagyok :music:? Anya ha találok egy cuki békucit és nem leszek Hercegnő ruhában akkor , hogy fog átváltozni :music:? Anya szerinted jön hozzánk szép békuci ? Mert amit tegnap találtam azt nem puszilom meg .... az csúnya :wuerg:
    Ezek a gyermekkori:inlove: problémák olyan édesek ;)
    Végül meggyőztem , hogy Ő mindenben hercegnő ;) Most boldogan játszik rövidnadrágban .

greenfields, georga06, mimi és 9 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Szia Sziszi! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked:inlove: reméljük nem kerül sor a műtétre, de ha úgy jársz mint én:oops: nem akartam én sem a szikét, de mikor már annyira fájt heteken keresztül és semmi nem használ, akkor bizony én könyörögtem a műtétért, csak akkor meg még várnom kellett a CT-re 3 hetet:oops: na az már borzasztó volt. A műtét sem volt sikeres, azóta is sokat fáj, csak már nem vagyok ágyhoz kötött :)

greenfields, georga06, mimi és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Valamikor réges-régen sikerült egy kis:oops:segítséggel lesnem az emeletről ... sikerült 3 csigolya repedést és egy váll sérülés valamit egy kis virgács törést beszereznem ... Hosszú hetekig ágy aztán mankó :wuerg: Ebben az időben " ismertem meg " Brekit ...
    Ő volt a fény az alagút végén ... mosoly és jókedvet hozott a napjaimba .
    Ezért már különösen várom , hogy személyesen is megismerjem ;)
    Szóval ismerős a könyörögtem a műtétért dolog :( 5 hónap után vették észre a váll sérülés ... addig azt mondták csak kisugárzik a fájdalom :(

greenfields, georga06, mimi és 8 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Húú ez a gerincsérv valami borzasztó lehet:oops:Elég pocsék lett a hangulatom,vettem pörgetést,jó,hogy nem sokat,de azt hittem legalább a 25db vásárolt között lesz egy ha nem is új,de egy pagoda,mert az sincs,de nem lett.Na mindegy.Breki!!!Gratulálok:D

greenfields, georga06, mimi és 8 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Felhős, De Hűvös Vanik!

[​IMG] Gratula a szint eléréshez, de ez nem jelenti még azt, hogy 100-as vagy [​IMG] Itt a táblád. Sziszi, nincs is annál nagyobb öröm ha az embernek mind a két oldalán van egy gerincsérv. Hátha még mind a két térdén van egy kis Artroszkópia főleg egyik már volt műtve de sajnos visszajött. Nem is tudják a többiek micsoda élvezeteket élünk át miközben nem tudjuk, hogy melyik oldal fáj jobban, hogy arra feküdjünk. No de legalább zajlik az élet. Víz, miután én fej nehéz vagyok állandóan víz alatt volt az arcom és levegőt nem tudtam venni, így az egész család tudott úszni én nem mert nem volt aki a hátúszásra megtanítson pedig ezt az ortopédia és neurológia orvosok is javasolták, hogy a legjobb és kímélőbb gerinctorna a sérveseknek. Valamelyikőtök mondta, hogy szólt a tv-ben a zene és nem foglalkozott vele pedig az a mobil jelzése volt az ivásra. Az alábbi évekig volt a mobilomon csengőhang, és mostanában elég sűrűn lehet a reklámban hallani, olyankor a Mamám mindig rám szól:- Fiam nem téged keresnek?

[​IMG] Nem jó! - Látod te buta, lemásztál a fáról két lábon jársz, de egy magot nem tudsz megtörni.

[​IMG] - Nincs ennél jobb, mint a friss fűben reggel hemperegni.

[​IMG] - Nyááá, hát hiába mondom, hogy nyáá senki nem hoz reggelit. Bezzeg ha apukám is megszólalna.

greenfields, georga06, mimi és 10 más kedveli ezt.
  18. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!
    Breki, gratulálok én is a 100-as szinthez!! Csak így tovább!!:D

Te jó ég, ez nagyon durva....:eek:. Még szerencse, hogy "megúsztad" ennyivel.. Még belegondolni is szörnyű, pláne a "kis segítségbe"....
    Jobbulást kívánok Neked! Nagyon tud fájni, remélem, minél hamarabb enyhül és elmúlik a fájdalom. De jó, hogy még ilyenkor is vicceket írsz!!:D

greenfields, Farmer*54, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Látom nem csak én küzdök a nőszirom nemesítéssel, ..... még 4 bónusz hiányzik,
    természetesen ebben, benne van a fakalapács is, még jó,.... hogy pont ezt akarom,
    ezért csinálom az egészetxD
    Sziszikém nem irigyellek a gerinced miatt,..... nekem is a határán van, vigyáznom kéne,
    a sérv.... meg a műtét... azért nem piskóta.
    Tudod, hogy fájhat ez Neked, .... kiméld magad, ahogy csak tudod.
    A vicceid.... eszement jók.xDxDxDxD

-Erika31-, Andi11, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Nem tudom mi van a fórummal, de alig bírtam betenni a videó után a képeket, amiknek a szövege kivisz a youtubere.

greenfields, georga06, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.