Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mimikém! A kertészek azért szeretik a fürtös paradicsomot, mert sokáig eláll, kevésbé nyomják össze egymást a rekeszben. A nagyobbikom barátja termelt egy évben egy hatalmas fóliasátorban, 2 méter magasra is felfut, gyönyörűen nézett ki a sátorban, de ízetlen kemény, és nincs leve, aromája. Ez a vékony héjú viszont hamarabb nyomódik, ha beleharap az ember folyik a lé ki belőle és gyönyörű piros a színe is. Viszont piacra nem igazán alkalmas, hamarabb romlik, nem lehet kint a polcon egy hónapig, mint a fürtös.

Farmer*54, gyfa, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Brekinek gratula a 100 hoz! Kéretik nem stresszelni a sárkányokat a játék abbahagyásával, mert ijedtemben csuklani kezdek, jön a tűzlabda és felgyújtom a gépet...:p;)xD
    Csatlakozom a gerincbetegek és úszás tudatlanok klubjához. Bár a nyeletlen fejsze stílus még nekem is megy...:music:
    Györgyi kitartást.:inlove:

Valaki zsíros kenyeret emlegetett? Ide mind, mert korog a gyomromxD

Farmhírek: itt a füvészkert és a manufaktúra, lehet költeni a csillagokat.
    A piacon már láthatók az új fatermések.o_O

Farmer*54, gyfa, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Kata!
    Én nem váltom ki sem a füvészkertet, sem a műhelyest. Nekem nem éri meg. Ha fákat akarok kitenni azokat teszek ki, ha ólakat akkor azok vannak kint. Ezzel a 4 ólas vadasparkkal sem megyek semmire. Fejleszteni meg nem tudom:(

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én is vettem ma a piacon paradicsomot is, a gyümölcs mellett,
    nagyon ritkán lehjet elcsípni azt a finom édes paradicsomot, amiről Györgyi írt.xD
    Mostanában , még nincs,.... az csak később lesz....
    A szomszédot is megértem, .... 3 gyerek mellett,... aki nem hanyagolja el őket, ..
    .ott van a háztartás, főzés, mosás, takarítás.... stb:oops:
    Van, aki kicsapja őket az udvarra, és csinálja ami a kedvére való.
    Sajnos... sok ilyen van, ... de van, aki azért nem .... szerencsére.:)
    Nekem van egy farmszomszédom, akinek 3 gyermeke van, egy nagyobbacska már..
    viszont van kettő, 3 és fél, ...és 1 és fél évesek. Azokkal foglalkozni kell........
    már aki......
    Azt mondja örül, ha egy nap egyszer- max.kétszer belép, és gyorsan learat,
    a fórumra is jut 5 perce..... Most kéri dobjam ki, mert Ő nagyon lassan halad, inkább álldogál.:sleepy:
    Dehogy dobom ki, jól van ez így, inkább becsülöm, hogy nem itt ugrál, és a gyerekek meg....
    elvannak egyedül is.....:oops: Az ilyen anyukát én látni sem bírom.:inlove:

titjungne, -Erika31-, Andi11 és 11 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagyon szép a krumplid,nem is láttam még ilyen nagyokat,a gazzal én sem birok,igaz kicsi a konyhakertem,de mindennap találok új gazt.:oops:
    Hát az a tigris:Dde undok:D
    Üdv a klubban:DAz a zsíros kenyér,már falnám is.

Farmer*54, gyfa, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  6. nyific

Igazából a házi zsír, aminek az alja már igazán finom, na abból....
    én is meg tudnék enni, egy két -szeletet... a finom paradicsom,... és paprika,...
    már csak hab lenne rajta.:p
    Gyerekkoromban ... én is kipróbáltam a cukros, zsíros kenyeret... a többi gyerekkel együtt,
    Anyukám majd elájult, mikor azt kértem.:p
    Megettem én is, mint a barátnőim....... és kész.xDxD

titjungne, -Erika31-, Andi11 és 12 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Vége az áram hiánynak, jól lemaradtam mindennel.
    Ezt a finnyás társaságot....:pxD az egészséges életmód az smafu:music:xD najóvan akkor közkívánatra uzsonna van:p
    frissítővel :)
    Míg csipegettek elmondom, hogy a pécsi eredményeink megvannak, minden negatív még a pajzsmirigy is. A pesti, ami igazolná az autóimmun betegséget, még mindig nem jött meg, már több mint 5 hete várunk rá:oops:

Ki tudja megmondani mi az a barátbors a piacon?

Utoljára szerkesztett: 29.6.16
  8. nikefedra

nikefedra Járnitanuló

Sziasztok!Nekem valami galagonyát és még egy új növényt mutat de nem tudom mik ezek! :(

Farmer*54, .sylvia72., sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ma délután óta 4 új termés ikonja látható a piacon.

Később lesz hír ezekről a termésekről, a fáikról.

Kérlek figyeld/ figyeljétek folyamatosan a hivatalos közleményeket a beharangozásról.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tubust kapott ... és színes spéci fürdéshez valól füldugót meg nem ? Nálunk az volt a műtét utáni ajándék .... a tubus 6-8 hónap után kiesett ... s új műtét ... s természetesen új színű füldugó ;)
    Jöjjenek csak ;) Minél gyorsabban annál jobb ;)

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha az idő elérkezik, megjönnek majd. :)

Farmer*54, gyfa, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen mamarygen:)

Farmer*54, gyfa, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  13. nyific

Iboly van egy szép nevű is köztük, a selyemakác..:)
    az milyen szép lehet., a tamarinduszmag... kinézése .....
    No már megkaptuk a választ,..... majd jön hír róluk. :)
    Mondd Iboly, nem lehetne azt a leletet megkérdezni,... nem akadt-e el valahol?
    nem létezik, hogy 5 hét alatt nincs kész!! Kizárt!

titjungne, -Erika31-, Andi11 és 11 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

ÉÉÉÉÉÉs megvan a vadaskertem ;) Nagyon boldog vagyok ;) Pár perc és beterelem az állatkáimat ....

15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Csillagszórás megvolt, manufaktúrázhatok. Füvészkert még odébb van. Meg sajnálom eldugni a gyönyörű fáimat.:music:
    Gratulálok! :)

Iboly nem 100%, de szerintem itt rejtőzik a megoldás.
    Én a következő event nyereményeinek tippelem az új fákat.
    Addig kedvcsinálónak
    barátbors
    galagonya
    selyemakác
    tamariszkusz.

nyific, Farmer*54, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Bizony bizony a gyümievent nyereményei között lesznek ;) Én csak egyet egyet szeretnék mindegyikből ;)

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!(Hajni? Bocsi ha nem tudom jól a neved!)
    Akkoriban 24 évvel ezelőtt még nem voltak ilyen divatos cuccok, vettem a patikában füldugót és persze a babaolajos vatta a fülbe:eek: Igen. Fél év elteltével az egyik kiesett, a másikat kivették,mert javult a a hallása is. Nagyon vigyázzatok azokra a fülekre!!!!!!!! Egy elhanyagolt megfázás ami nem is inkább elhanyagolt csak épp jelentéktelennek tűnik, rámehet a fülére, arcüregére és kész a baj. Mi most 30 évesen oda jutottunk, hogy maradandó hallássérült a lányom, amin nem is lehet segíteni, csak hallókészülékkel. Lehetne másodállásban tolmács is, de mivel nem hall rendesen, ez ugrott. Megint kezd szájról olvasni és ez aggaszt, de azt mondja hogy nem akarja hogy a hallókészülék miatt még tovább butítsa a hallását:oops: Nála a fülsavó volt a dobhártya mögé berakódva (másnak a genny) olyannyira, hogy kaparnia kellett a dokinak mindenhonnan, ezért hagyták nyitva a dobhártyáit, hátha a túltermelődött folyadék kifolyik onnan.

Farmer*54, nyific, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Jól tudod ;) Hm ... nálunk is a savó volt a bűnös ... nálunk sikerült kisakkozni mi okozza ... Némi halláscsökkenés nálunk is visszamaradt ... de a Királylány leginkább alkalmi süket ;) És ráfogja , hogy rossz a füle .... túl vagyunk 6 tubus beültetésen ... de amióta figyelünk a kiváltó okra .... azóta nem kellett újra tubus ;)

Farmer*54, gyfa, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kuncogók
    Először is ......Van dinnyénk :D:p
    Finom , ragacsos , lédús , hideg :inlove:

Ma reggel elromlott a sütő a munkahelyen :cry:
    Mindent +50 fokkal magasabban sütött . De , ha lejjebb vetted , semmit nem sütött meg .
    Ez a 666 miatt volt? :p:music::cry:
    Aloha Holdfény

Ha lesz nekem ilyen tárolóm , akkor az fa lesz . :inlove:

Farmer*54, Tavirózsa, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Lehet szükségem lesz egy cukrász tanácsára ... Süti versenyre nevezendő sütihez ;)
    Én a fásat tervezem legközelebb kiváltani ... Már csak 390 csillag választ el tőle :p

Farmer*54, gyfa, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.