Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Egyelőre eltávolítottam a csibéid közül, meg továbbítottam. Ma reggel így ébredhetett, hogy neki kell egy farm, nincs 1 órás a reg.

2. Mami.

Mami. Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek, HAJRÁ MAGYAR TOPOSOK!!!!!!!!

Örömmel jelentem, hogy a kitűzött célomat elértem. Jelenleg öt farmom bent van a Top 200-ban. Persze a bent maradás koránt sem biztos, elfogyott az energiám a muníciómmal együtt. Azért egy vállveregetést megérdemlek. A kutyusok nem igazán kényeztettek el a kuponokkal, ezért 90%-ban manuálisan aratgatok.
    Farmjaim: 97-98 Mami
    94-96 Panyci, farmerMary, paprika11
    81-85 Kenyérke24

Kérek szépen egy kis drukkot, hátha sikerül bent maradni legalább egy farmmal.
    KÖSZÖNÖM!!!!!!

HAJRÁ MAGYAR GAZDÁK !!!!!

Pharmer500#2, Melan, Kukackukac és 31 más kedveli ezt.
  3. revaa

revaa Fórumgróf

Köszönöm :)

-Fülemüle-70, AnkaFD, *bálint* és 4 más kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

De jó lett volna, ha 2 és fél órára kapjuk a termésbónuszt, így pont nem jön ki 2 aratás, csak 1...Ja, az eventgaz vízzel, trágyával, szupertrágyával 1 ó 16 perc. Hüpp. De azért így is jobb, mint a semmi :)

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Hajrá skalimaci, nemzsu, nyuszika, kovacsniki, eszterlánc, Leho, mementori, a teljesség igénye nélkül, mert képtelen vagyok ennyi nevet megjegyzeni :)

revaa: pedig nagyon őszinte név volt :D egy teljes kórtörténet egyetlen szóban :D

Pharmer500#2, Melan, Kukackukac és 23 más kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Jellemzésed nagyon ütős, ezen most én röhögök visítva xDxDxDxD:wuerg:xD

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Éppen erre gondoltam én is a pár nappal ezelőtti hsz.ban. Igazából ezért érzem az egész toposdit igazságtalannak. Lehet nem is akarják, hogy ne az legyen. Minden esetre ettől nem lesz több játékos a játékban. Számomra az is világos, hogy jobb alacsonyabb szinteken, mint hajrázni a tp-t. Félre ne értsetek, nem sajnálom a kicsiktől, sőt örülnék, ha sokkal több játékos lenne.
    Végeztem, a felhőig kész, bedobáltam a maradékot, mert azért többet kaptam így érte, mintha beváltották volna, sőt jött pár titkos még.Tovább termelhetném a gazt, de nem szeretnék idegben lenni holnap délutánig( éppen elég a való életben), na meg nem veszem meg a helyemet horribilis pénzekért(az nem játék), mert azért mindennek van határa. Ennek a mohóságnak a bptől is.
    Tudom, hogy a játék iránti kedv lanyhulását, tömérdek játékos kiesését valamivel pótolni kell, hogy maradjon a játék szintje és jusson elég pénz a zsebekbe is, na de ne azt szívassák, aki még mindig játszik 5-6 éve, s áldoz is a játékra folyamatosan. Na ezt érzem igazságtalannak . Behatároltam már rég, hogy mennyit áldozok forintilag a játékra, annál több nem lehet semmilyen csillivilli dologért. Így inkább más növénynél használom ki a +1 termést.

Még 1,5 sor :) (vagy több :), nagyon a bögyömben van, hogy mostanság halmozzák a mini eventeket a nagy eventekkel együtt, most is 3-4 fut még mellette. A sztrágya, kk okés, de a titkos, rakományos, boldog nem. Ez régen nem így volt. Kár....Nem szeretem, még ha a kicsik tovább is futnak picivel akkor sem.

Hajrá mindenkinek, aki versenyez!

Pharmer500#2, Dana64, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, jó szurkolást :) [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Élesedik a helyzet. Minden szinten körömrágás van :D Hoztam a pom pom csapatom, hogy a szokásos lendületükkel hujhuj hajrázzanak xD
    Ma reggel elég jó hatékonysággal sikerült kihasználnom a +1 pajta bónuszt. Tegnap este komfortba tettem az eventgazt, megszórtam mindenféle fincsiséggel, (víz, trágya, KK, sztrágya) tettem a rekeszekbe karácsonyi sütit, fehér ártatlanságot. Reggel aratás előtt aktiváltam a pajtabónuszt, tettem be friss ropogós csatnit és így arattam. Aztán 1x1-n arattam még egy kört. Aratás után a főfarmra, és a szántóra megint tettem le egy kör 1x1-et. Aktíváltam a madárijesztős felhősort, és elkezdtem 0 percezni a póréval pár kört, hogy még a pajta bónusz legyen hatással a póréra is. Elég jól bevált a taktika, tegnap este 119 beadásom volt, amivel sehol se voltam még., meg a felröpi nagyon kevés volt. Aratásonként 14 db-ot tudtam a malomba keverni. Lassan ment. Most pedig itt tartok:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Most megint komforton érik az event növény, és remélem sikerül bent maradnom :eek:

Minden Magyar TOP-osnak, hajrá-hajrá!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Melan, Kukackukac, -Fülemüle-70 és 27 más kedveli ezt.
  8. encsi22

encsi22 Járnitanuló

9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Hajrá!!!

10. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

tegnap tiszteletemet tettem a nemet csevegöben,persze csak olvaso modusban.

haaaat.....inkabb nem minösitenem az ott olvasott hsz.-k egy bizonyos reszet,magukert beszelnek.

egy dolgot emelnek ki,az ottani"professssszor"altal irottak közül.( de van meg böööven hasonlo okossag nemelyek reszeröl )

rosszul szamolo,sok szabadidövel rendelkezö milliomosok gyülekezete a 12.szint elejen tartozkodok szine-java.

itt jegyeznem meg,a nemetek legjobbja thaxa,leirta hogy 3 kosarat vasarolt + 3 x 100% bonuszt pörgetett.

nosss.....

en is kibiggyesztem szivesen az en vasarlasomat:

az elejen beteritettem a majd 600 kockat kosarakbol + kesöbb meg 4 kosarat vasaroltam.ezt a bealvasaim potlasa erdekeben tettem.

es igen,pörgettem is szerencsemre 4 x 100% bonuszt......ennyi.

a kezdes ota probalok folyamatosan 1`30 percen belül maradni ( persze ha nem alszom el allva ),kissebb megszakitasokkal eddig sikerült is.ami meg fontos,szupit es k.k.-t tolom a földekre minden mennyisegben.ezekkel rendelkezik a farm,tehat nem vasarlasbol szarmazik.

de ami a lenyeg ebben.a "professzor"magasztalta thaxa elert eredmenyet ( jogosan ),azt inkabb nem firtatnam tovabb hogyan is velekedett az enyemröl ,vagy maserol akik ott vannak az elmezönyben. ( vagy voltak )

ertem en,hogy kell egy hibas aki viszi a balhet, ( amiert a nemetek közül sokan be sem kerülnek a 200-ba )

de ne legyen mar olyan savanyu a szölö draga "professzor",hogy a bp rossz szervezese miatt a jatekosoknak egymast kelljen megtalalniuk.

az is eleg szamomra ha fehagynak a rosszindulatu megjegyzeseikkel.

köszönöm...

termelek tovabb amig birom ( hogy mire lesz elegendö azt nem tudom ),

de tovabbi barminemü vasarlast elutasitom. ( eddig szivesen es nem is keveset aldoztam a jatekra az evek soran,de a kesöbbiekben nem jarulok hozza a jatek fejlesztesehez amig masok azt tehetnek büntetlenül amit csak akarnak )

a pofatlansag teteje ami itt folyik.

a leendö gyöztest levettek a nyafincok kedveert,Rudit kikergettek a jatek sava-borsabol,es meg a szajuk is nagy.

meg most is van kint olyan hsz ami nem igazan tetszik nekem.( bar mar több törlesre került )

amit itt leirtam azok tenyek es nem sertesnek szantam,ezert kerem a modikat hogy korrekten jarjanak el,

es csak akkor töröljek ezen hsz-t reszletekben vagy egeszeben ha a nemet csevegö is tiszta lesz.

amugy köszönök mindenkinek mindent es hajra magyarok

termeszetesen az iromanyom nem erinti a nemet csevegöben iro-olvaso jatekosok jelentössebb reszet.
    tölük mar most elnezest kerek a kellemetlen percekert,es sok sikert kivanok nekik.

a cimerem ne tevesszen meg senkit,nem fekete.viszont alkalmazkodni szeretnek a cspathoz ;)

Utoljára szerkesztett: 21.5.17
    Pharmer500#2, gyfa, Melan és 59 más kedveli ezt.
  11. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    A felhőt most aktiváltam. :inlove:
    A TOP-ról nem is álmodok, de szurkolok, drukkolok minden kedves Magyar gazdának a bent maradásért.;):)

-Fülemüle-70, Gio, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  12. Mami.

Mami. Utánpótlás-írogató

Köszönöm!
    Bocs, de már másik farmon vagyok.

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

-Fülemüle-70, emocy91, gabianyus és 3 más kedveli ezt.
  13. szabi.fero

szabi.fero Törekvő

Gondolta a fene, hogy egyszer kompetitíven fogok kutyákkal játszani...:D

-Fülemüle-70, *bálint*, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  14. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok drukkolok a Magyar bent levő gazdáknak! (Az event lassan halad bár most nem ez a fontos de a kutyus grafika lehetett volna kicsit nagyobb is!)

-Fülemüle-70, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. bsand59

bsand59 Aktív író

megcsináltam a 100-at, de szinte csak TP és CSP jött se farmmunkás, se aranybabán, se szupertrágya, vagy táp... :cry:

Gio, *bálint*, miniowl és 3 más kedveli ezt.
  16. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Sziasztok!Szép reggelt!!
    Jelentés:322 beadással a 64.helyen vagyok,délig nem szándékozom beadni semmit kíváncsi vagyok a lecsúszás mértékére.Az alja így is közelít nagyon 215.beadás.

Jha és még egy,érdemes olvasni,első sikeres össze vonásom.:inlove:;)

Szia!!
    Sok sikert,100 kalappal:inlove:
    Szia!
    Egy csapatban rágjuk a körmünket,mégis szurkolok érted is,imádom a lelkesedésedet,olyan magával ragadó:inlove:

Pharmer500#2, Melan, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Hajrá Skalimaci:)
    Ne törődj azzal, amit máshol írnak...őket az minősíti. Amit mi írunk, az pedig minket:)
    Frissítettem a 2-es csoportot. Növekszik a magyar létszám is, gratulálok nekik:)
    Frissítettem a 8-ast is:) Nagyon köszönöm a gazdatársnak, aki felírt a névsorba, de töröltem magam:) Én már szerepeltem ilyen versenybe, nem újdonság nekem. A helyemre kerülhet olyan akinek új élmény ez a verseny, drukkoljunk nekik ezerrel, hogy bent is maradjanak:) Hajrá hajrá:)
    Nagy örömömre Melan-nal együtt tartjuk a lépést, remélem ez így marad hétfő 14 óráig:)
    Drukkolok Minden Szomszédomnak:) És Hajrá Magyarok:)

Pharmer500#2, Melan, Sonche és 19 más kedveli ezt.
  18. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Minden elismerésem a Tiéd,a befektetett pénzért,időért,energiáért és kitartásért! Nagy hajrá minden magyarnak![​IMG]

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Óóóó, igen nagyon minik. Nem csak frizbizni kell velük, de még jól is kell célozni az egérrel, hogy eltaláljuk őket. Írtam is pár posttal ezelőtt, hogy legközelebb ha lesz ilyen event, dobermannal, vagy dán doggal, de legalábbis retriverrel szeretnék frizbizni. xDxDxD
    Ne bosszankodj miattuk maci :) Nem az számít mi van többi fórumon, hanem az ami itt van nálunk. Itt jó a hangulat, szurkolunk egymásnak, és a többi nem számít :) Sőt, én köszönöm minden szomszédomnak, barátomnak a szurkolást, támogatást, akár indul a TOP-ban akár nem. Itt mindenki megtette és megteszi, ami tőle telik, nincs miért szégyenkeznünk.

Melan, Kukackukac, -Fülemüle-70 és 18 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jaj Skalimaci, most csak a fáradtság beszél belőled. A németek is szeretnék, hogy a saját játékosaik győzzenek. Nincs ebben semmi meglepő, nálunk is azt találják minden oldalon a külföldiek, hogy csak magyar nyerjen, a többieket gyűrjük le.:D

Persze nagyon sok játékosnak keserű a szájíze - nem csak a németeknél - hisz ToFarmer már tegnap hozta, hogy a 12-es csoportban milyen sokan teljesítették az eventet, szinte többen mint az első 9 csoportban összesen. Abban igazad van, hogy erről csak a BP tehet, ne mondja senki, hogy nem tudták azt, hogy az igazán aktív játékosok nagy része az utolsó 2 csoportban van.
    Valószínű ilyen elkeseredett lennék én is, ha elkezdtem volna az eventet és mégsem kerülnék be egy teljesen rossz döntés miatt.

Máskülönben a németek Neked szurkolnak, még buzdítják is egymást, hogy minél több felröppenőt küldjenek Neked!
    Úgyhogy fel a fejjel, most hogy thaxa kiszállt, a német fórum egy emberként mögötted áll.:)

Sok sikert mindenkinek!

Valamikor estére még benézek.:D:D

Ja, tetszik a címered.:D Lássák odafönt, hogy nem tetszik nekünk, hogy kivették az élről egyik játékosunkat.

Pharmer500#2, gyfa, Melan és 37 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.