Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szijjja :) Köszönöm szépen, én is drukkolok ám Neked :)És ha a lelkesedésem csak egy magyar játékost is magával ragadott, és bevitte a TOP-ba, akkor már megérte a sok hujhuj xD

Melan, csio70, -Fülemüle-70 és 15 más kedveli ezt.
  2. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Szerintem a csoportokra való bontás jó ötlet volt. Sokan kapnak így lehetőséget a TOP-ra, akik eddig még csak rá sem gondolhattak. Csak a keretszám lehetett volna sávosan megoldva. 12. csoportban mondjuk 500, és csoportonként csökkenne. Vagy valami ilyesmi.

Nekem ez az első TOP-om, de nagyon nehéz a 200-ban maradni. Hiába gyártom a frizbiket, csak csúszok egyre lejjebb. Na majd holnap meglátjuk. :)

Melan, Sonche, CateW és 14 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerencsére több professzor is van a világon.
    Maci! Te most versenyezzél, és ne nézzed a kispadra leülők tevékenységét, hanem csak a pályára, azon lévő mozgásokra, és az energiádra figyelj! Akkor nem lesz baj.
    Annyi felé nem lehet figyelni. Az egész azért van, mert a kudarcot meg kell magyarázni, a sikert ritkán. Kivétel: ultistars. De ő is csak a szabályt erősíti. xD

Hajrá, hajrá! :):):)

Pharmer500#2, genka53, Melan és 28 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Légyszi írd le hogyan:) Mert én nem jöttem rá:(
    Néztem az érésidő táblázatot, de ott 1ó 29 másodpercet ír. Vagyis pont nem fér bele. Valami van még ami nem jut eszembe és lehet használni?
    Köszönöm ha segítesz:) Még nem használtam el a bónuszt:)

genka53, Melan, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  5. Katyvasz

Katyvasz Utánpótlás-írogató

Sziasztok-.-
    A szemgolyóm pfff jó volt a lagzi:p
    Észrevételem8)a következő lenne.Munkatársaim,családtagok,szomszédok,ecetera azt hiszik, hogy a farm arról szól hogy szeded a nyulakat kacsákat stb;).Mint az életben,ez is egy taktikus észjáték(kitűzök egy célt és megvalósítom).Én csak ezekre az eventekre
    mentem rá,legjobb200--1000stb. Nem vettem kosarakat szupitápot csak a 2év alatt mamutokból öszegyüjtött szupitápot lőttem el(27000db)!!! Nem volt termésbónusz pörgetésem se.:mad:Sok rosszmájú irígy ember van.Már régóta gyüjtöm az őszre a motyót.Tavaly úgy kiestem mint a huzat.Az idén megint próba 40000papagálytoll van,aratgatok veszegetek,előre gondolkozom.8) Az eddigi eredményeimért ezúton írnék köszönetet a feleségemnek(minden sikeres férfi mögött van egy asszony):Dkitartó szomszédaimnak,sok buzdítónak, szurkolóknak! HAJRÁ MAGYAROK kitartást még,nyomjunk le mindenkitxDHajrá-hajrá:D

Pharmer500#2, genka53, Peszi2 és 31 más kedveli ezt.
  6. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Azért töröltem a hsz-t, mert realizáltam, pont nem fér bele 2x... :sleepy: Nálam is 1:00:29 jött ki... Ez a "szokásos" kapunk is valamit, meg nem is... Csak tudnám, miért csodálkozunk még ezen...

Pharmer500#2, genka53, Melan és 13 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Minden kedves szomszédomnak, aki a topban megméretteti magát, kitartást, türelmet és jó szórakozást kívánok!
    Nem tudom, ki hogy van vele, de én az ajándékokat a szomszédlistából szoktam küldeni. A címerek alapján tudom, ki szokott eventezni, kinek kell barkács. Akár reggelente álmosan is.
    Ma reggel azonban azon kaptam magam, hogy "azt se tudom, ki kicsoda". :D18 zászlós szomszédom van. :eek: Elképesztőek vagytok! Hajrá!!!! Nagyon büszke vagyok rátok is, ahogy a barátlistám összes top-orgójára!

(Én ma egy kicsit megállok Rudi mellett. "Csakazértis". Holnap reggel a mai termést beszórom, mert az apró ajándékokra nem volt panaszom eddig.)

És mindenkinek, aki ezt olvassa és labdába(frizbibe) rúg bármelyik csoportban, kívánom, hogy a tervei, taktikája, erőforrásai szerint elérje a kívánt eredményt!
    A csevegő hangulatát pedig köszönöm a szurkolótábornak! :inlove:

mano607, Pharmer500#2, genka53 és 39 más kedveli ezt.
  8. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Igen nagyon jó ötlet volt de kemény finomítások vannak még,a piac átalakítására leszek kíváncsi;)

genka53, Melan, Sonche és 9 más kedveli ezt.
  9. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok! 3. csoport helyzet jelentése következik: Már 54 játékos szerepel a listán ebből magyar: 2, 3, 5, 19, 22, 34, 35, 36, 41, 44, 54. helyen áll pillanatnyilag.

Melan, Sonche, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

:(
    Pedig már reménykedtem:)
    Én ezen mérgelődtem tegnap, mikor próbáltak taktikát kigondolni:) Így jártunk:(

genka53, Melan, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  11. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok! Az is megkapja a felhőt aki még nem végzett az égig érő paszuly meghódításával ? Én sajnos elakadtam a duci denevéreknél , csak a következő telihold után tudom folytatni. Viszont ha minden jól megy eljutok a 100 frizbiig.

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Igen megkapja:)
    Amint végzel a gkörrel, ott lesz :)

genka53, Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Nekem pont két aratásra elég:) Valamit rosszul csináltál, csak nem jövök rá, hogy mit. Az érett gazt megnéztem, indítottam a bónuszt, arattam sütikkel és persze csatnival. Vetettem, sztrágyáztam és 1.16 körül fogom aratni a másik kört. Még marad időm közben valami rövidet is felpörgetni a zöldségbónuszos felhővel..
    Ha valamit félreértettem előre is bocsánatot kérek tőled:)
    Szia!
    Szomszikám, Ti most egy 3. aratásról beszéltek? Olvasom, hogy mit írtok Katával és valószínűleg félreértettem az egészet, ha így van, akkor bocs mindenkitől:)
    Szia macikám:)
    Ha létezne tripla lájk tőlem most azt kapnál, köszönöm, hogy leírtad amiket én is gondolok:)
    A címered tetszik én is ezüstre változtattam az enyémet:)
    Tegnap nagyon megijesztettél, tudod, hogy mivel, nem írom ide is, két barátom segített kibogozni a rejtélyt, nagyon köszönöm mindkettőnek újra itt is:). Ez a verseny kicsit megártott nekem, visszásságaival együtt, de remélem elmúlik gyorsan:)

Szurkolok Neked, teljes szívemből, hogy sikerüljön amit mindnyájan szeretnénk és győzd le k.tynkát.
    Minden magyar indulónak nagyon sikeres játékot kívánok, és kitartást a véghajrához:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.17
    genka53, Melan, CateW és 17 más kedveli ezt.
  14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia Mami!

Drukkolok neked a bent maradásért, de azért engem ne akarj megelőzni, mert MORCI leszek :)
    Még én sem vagyok biztos a bent maradásomban. Sok víz folyik le még a styx patakon!

Melan, csio70, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  15. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia!Látom belehúztál most már a 98. vagy!Hajrá!!!:D

-Fülemüle-70 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Jól érted Kedves Szomszéd:)
    De nincs olyan jó dolgunk:)
    Szia!
    Köszönöm:)
    Igyekszem tartani a lépést:)
    Te bent vagy? vagy tervezed? Ezen a néven nem látlak.

Melan, -Fülemüle-70, *bálint* és 4 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Gyongy!
    Az aratashoz szolnek, reggel aktivaltam a +1 termest es nekem is 2x sikerult learatnom az event novenyt , es ugycsinaltam , amikor aratas jott , aktivaltam , learattam ez volt az elso utana szupitragyaval , vizzel es jott a 2. aratas es maradt meg 14 percem , a gesztenyes felhomet nem hasznaltam ,mert lehet kell meg 0 perceznem;) szoval jol csinaltuk ;)
    Hajra TOP versenyzok!

Utoljára szerkesztett: 21.5.17
    Fuhur, genka53, Melan és 16 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Csak gratulálni tudok, nagyon ügyes vagy ;)

genka53, Melan, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Csak tágul a pupillám mikor az eventablakba bepillantok. Nagyon kemény a harc. Véleményem szerint nem igazán jól mérték fel a százas szint feletti kategóriákat. Talán többfelé lehetett volna darabolni.

alex0824, -Fülemüle-70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia szomszi :) 1:01 perc az eventgaz, ha minden ráteszel. Gesztenyés felhősor + fehér ártatlanság + karácsonyi süti + a tölgyön a nő mint a bolondgomba rúna+víz+trágya+sztrágya. Így lesz 1:01 perc. Nekem ez volt a legrövidebb idő, amit kitudtam hozni belőle.

genka53, Melan, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.