Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Előre szólok: ha valaki ezt a hsz-t hosszúnak látja, az ugyan nem a véletlen műve, de csakis érzéki csalódás - valójában neeem hosszú, csak a sok idézet nyújtja meg...:music:
    Ezek nagyon jó kis adatok!!!:D
    Publikus, hogy honnan vannak?:p
    Ha nem publikus, akkor tekintsd nyugodtan tárgytalannak a kérdést, csak válaszolja rá...!o_OxD
    Köszönjük Neked is a "nemzetközi sajtószemlét"!!!
    Plusz infó, extra tartalmi értéket adott a csevegőnek...!:D
    A dicséret esetedben is őszinte, és nyugodtan dőlj hátra, csak tőlem van, nem egy "magamfajta legendától"...;)
    Katám-Katám...!
    Emlékszel arra a sok-sok szintlépési demontivációs:wuerg:, ööö, izé, akarom mondani "hát perszehogy gratulációs":p levelemre? Hogy hányféle módon fejeztem ki elismerésem mellett aggodalmaimat is - olykor szép szóval, olykor erélyesebben, egyszer az értelmedre, másszor az érzelmeidre próbálván hatni... [NAGYOT SÓHAJTÓ EMOTIKON]...
    Ha nem lenne belőle válóok, most mondanám, hogy: "Ugye én szóltam előre...!!!":p8)
    Persze mivel még nem tudom, hogy válóoknak minősülne-e Részedről, ráadásul - továbbmenve - végül a tányérdobálós emotikonokból álló arzenálodat sem fedted még fel előttem, ezért nem mondom.:wuerg:o_O
    Pedig ha tudnád, milyen nehéz nem mondani, amikor visszagondolok arra a sok-sok alkalomra, amikor jóformán nem győztem olyan gyakran belépni, hogy ne minimum 3 szintlépési TP-dről maradjak le, arra a számtalan egérre, ami még így is a szintlépési TP-id begyűjtésére kattintgatásban ment tönkre (köztük azzal, amit évekig szupertrágyázott 1x1 salátázásra használtam, de mégsem abban lehelte ki a lelkét!)...:eek: De Te csak egyre és egyre távolodtál tőlem...:cry:

Remélem, erre nem kerül sor - bízom abban, hogy visszagondolsz a mézeshetinkre, az együtt boldog gazdálkodásban eltöltött éveinkre. De ha még ez sem elég, akkor legalább azt értékeled, bármilyen végletes döntés előtt, hogy az elmúlt évben, míg Te vígan élted farmos életedet, én akárhányszor, akármilyen hosszú kómába estem, végül mindig kitartottam melletted, egyszer sem kerestem más Asszonyt tetszhalotti állapotban...:eek: Hát ha ez nem hűség, akkor mi az?!xD

De ha netán mégis válóperben törnéd a fejed, szeretnélek emlékeztetni, hogy egy dologból nem engedek: a tegnapelőtt küldött postabaglyom már házasságkötésünk előtt is megvolt, ennélfogva különvagyonnak minősül, ezért ha nem akarsz csúnya pert, azt mindenképp röptesd vissza!8)

Az elveszett banánláda fosztogatója. Szerintem vitán felül áll - 2013-ban sokan leszólták, de sztem azok közül is a legtöbben már így látják. OK-OK, a presztízscsíkot nem tolja följebb a 400 felé, de a Bahát nem TP-re, hanem AB-re játsszák, így a "játékélményhez" a legtöbbet teszi hozzá...:)
    Egyetértek Holdfénnyel: valahogy nagyon becsípődött a Fejlesztőknél, hogy hány óránként hány % TP-t adjon a kütyü...:sleepy:
    A rózsa raktárház konkrétan nem is rossz ötlet, de van számos más is, ami szintén stratégiai jellegű pluszt adhatna, vagy legalábbis színesíthetné a palettát. Persze jobban belegondolva talán addig jó, amíg az ilyesmiket nem TOP-ban kapjuk meg, mert akkor még tovább nőne a szakadék kis és nagy farmok között, ill. még nagyobb lenne csalódás egy-egy kiesés esetén...
    Mindenesetre el tudnám képzelni a következőket:
    - %-os bónusz a CSP-t adó dísztárgyakra
    - érésidő-rövidítés a felhősorokra
    - plusz 1 szaporulat állatos ólakra
    - tenyésztési ugrásokra %-os esélynövelés
    - tápbónusz terményes ólakra, hogy ne vonjon le állatot
    - extra bónuszrekesz X naponként X órára
    - eventnövényre ható érésidő- vagy pajtabónusz (mondjuk úgy belőve, hogy átlageventben 2-szer legyen aktiválható, mint most a gesztenyés felhősor)
    - mesterségek völgyében ható termékbónusz (ugyanannyi hozzávalóból 2 termék)
    - a jelenleg futóhoz hasonló típusú eventkenél gyakrabban jöjjenek a mopszik, a macskák, a denevérek, vagy bármi egyéb cuki animált figura, aminek kaját adni, frizbit dobálni vagy bármi egyéb szükségletét kielégíteni kell; aktiválás mondjuk kétóránként hat órás időtartamra...xD
    A következő 8 évre kb. ennyi...

Az "exekkel" együtt 19...;)
    A postahivatalban a barátlistámat ennek ihletésére én is átfutottam: 21 zászlós címer...:)
    Abszolút megértem a döntésedet.:(
    Ugyan az eljáró kollégával folytatott dialógust nem ismerem, de tény, saját tapasztalatból mondhatom, hogy egy "bocsánat, tévedtünk" vagy akár egy nagyvonalú "lehet, hogy Neked van igazad, de lépjünk tovább" olykor csodákra lenne képes, és nem is kerülne túl sokba...:music:
    Mindenesetre, elvonatkoztatva a konkrét panaszolt dialógustól, Nildia és Csocsoovb tényszerű indoklása itt a fórumon nekem meggyőzőnek tűnik, és - nem tudom, hogy jó-e, hogy így van vagy így kell-e lennie, de mindenesetre - én gesztusértékűnek látom (legalábbis hasonlóra én még nem láttam példát), hogy itt a csevegőben is teret engedtek az (ezek alapján talán legalábbis részben jogosnak tekintett) frusztrációd és indulatod levezetésére...
    Döntésed mérlegelésénél sztem ezt is vedd figyelembe.:) És aztán hozz olyan döntést, amire jószívvel tekintesz vissza utólag is - legyen ez akár a nem, akár az igen.:)
    Én még MeseKertes MártiMamára lennék kíváncsi - sztem Őt még nem is láttam a csevegőben...:(
    Azt nem tudom, hogy idén hogy lesz, de eddig mindig 14:00-kor volt a zárás, vagyis a 13:50-es frissítés után bedobált holmikat is beszámolták; mindenesetre 5-10-nél több frizbit semmiképp nem érdemes erre a ciklusra hagyni (az "rádobásnak" épp elég, kockáztatni meg nem kockáztatsz vele sokat:))...

Kukackukac, *-ToFarmer-*, Sonche és 22 más kedveli ezt.
  2. encsi22

encsi22 Járnitanuló

ezt nem tudtam,hogy zöldel kéne írnom..azt hittem elég az incselkedést jelző kinyújtott nyelv és a nevető fejecske :) de köszönöm, már ezt is tudom :)

Utoljára szerkesztett: 22.5.17
    Pharmer500#2, §Böbe13§, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Itt az ideje az utolsó nagy hajrának, szurkolok minden hazai nevezőnek, hogy mindenki bent maradjon a top 200-ban, aki elindult.
    Megmutatom azt a maradék készletet, amit egyik vetélytársatoknál sem akartok látni :D

Top 2017.jpg

Letekertem amihez már készen volt az event növényem, de egy frizbit sem dobtam el a történtek után.

A jövőre nézve pedig nagy kérdés, hogy fognak-e engem (bennünket) hagyni elindulni top versenyeken. Amennyiben nem ... el kell majd dönteni, van-e értelme a további folytatásnak.

Kukackukac, Gulus49, _Cygnus_ és 45 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Jó reggelt! Mi történik ha az utolsó helyen több egyforma mennyiségű beadással végez pár gazda? Mindegyik megkapja a főnyereményt?

Gio, Sikka1, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt! Régóta játszol már Te is ezzel a játékkal, és biztos emlékszel rá, volt már rá példa, hogy pld, menet közben változtattak egy "trófea" tulajdonságán. Bármikor módosíthatják a szabályokat, csak eddig Te még ilyen testközelből nem szembesültél vele. A folytatást, hogy érted? Mint játékos, vagy mint moderátor? Amennyiben a folytatást mint moderátor érted, azért mert nem engednek esetleg Titeket ilyen megmérettetéseken indulni, attól még mint mezei játékos, a moderátori pozíció nélkül is simán folytathatjátok a játékot. Igen, itt kell eldönteni, hogy folytatjátok a játékot vagy elfogadjátok az a tényt, hogy mint moderátorok nem indulhattok az ilyen típusú versenyeken. Sokszor mondtam, és most is tartom: a fórum van a játékért, és nem a játék van a fórumért. Van élet a fórumon túl és van élet a játékon túl is. De van más alternatíva is: nektek moderátoroknak egy külön verseny, ahol nem a "mezei játékosok" között, hanem egymás körében mérettethetitek meg magatokat. Ez lenne talán a legelfogadhatóbb. Mindenki a saját térfelén. Ha jól tudom, volt is már hasonlóra példa.

Kukackukac, Sonche, Coff66 és 19 más kedveli ezt.
  6. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Kedves Csocsó, köszönjük a szurkolást!
    Nagyon sajnálom amit tettek Veled, de tudnod kell, hogy nekünk TE vagy a GYŐZTES!!!
    Remélem ez egy kicsit enyhít a sérelmeden!

Kukackukac, Sikka1, §Böbe13§ és 8 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Látom éjszaka Skalimaci tartotta a helyét, kérdés a kytnka beindul-e 2-ig, mert nagyon lapít :)
    Én reggel meglepődtem, mert csak 2 helyet csúsztam vissza, a 37.-ről a 39.-re, gyors aratás-keverés-dobálózás után visszakúsztam szépen a 36. helyre 157 kutyival:) De utánam nagy a tolongás, és mellettem is, szóval délre mire jövök reményeim szerint az 1. 50-be benne leszek. Hajrá mindenkinek, sok-sok röpit, frizbit.
    Hajrá magyarok !!!!!

Sonche, Pharmer500#2, Sikka1 és 9 más kedveli ezt.
  8. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Gondold el ha megtudnák, hogy egy virtuális játék virtuális kitehetőjéért aggódsz, micsoda téma lenne szülőin. De én veled érzek mert ugyanabban a cipőben járok.
    Egyébként okostáblán lépj be a farmra szemlétetésként megmutathatod az állatokat főleg a hangját ha alsósok ha nagyobbak matematikaórán számoljatok valószínűségszámítás feladatokat arra vonatkozólag, hogy mennyi esély van x etetéssel bentmaradni valakinek a 200-ba. Amelyik gyerek a legügyesebb megjutalmazod egy mopssszal amit ő is kitehet!

Gio, Pharmer500#2, Sikka1 és 7 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

A csoportomban ( 11-es) vagyunk a legtöbben. Én a "kötelező" 200 fölött kb. 110 el teljesítettem eddig többet, -a vége kb.125 felett lesz , de a közelébe sem kerültem a TOP listának . Ott az alja, már 300 fölött jár. Eleinte még kétszeres lamaradásom volt, akkor még gondolkodtam, hogy ráhajtok, de később úgy láttam, hogy nagyon sok " pluszt " igényelne. Jól esett volna, ha bejutok, de belenyugodtam, hogy saját tempóban játszom és nézem a lista végét. A legutolsó előtt is leveszem a kalapom. Hajrá magyarok!

Gio, Pharmer500#2, Sikka1 és 7 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Szerintem igen. Eddig még legalábbis így volt. Pont egyezőség esetén, mindenki megkapta, akinek egyforma pontja volt.

Gio, Sikka1, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  11. eszterlánc2001

Hajrá mindenkinek köztük nekem is!
    Annnyira szeretnék már aratniiiiiiiiiii!

Gio, Sikka1, §Böbe13§ és 6 más kedveli ezt.
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na az tuti :) Szépen el is veszteném a presztisemet :) De a boltban egy eladó is játszik, és ha nála fizetek, elkezdünk beszélni a játékról, a mögöttem állók meg úgy lesnek, mintha minimum angolul beszélnénk :) xD

Gio, Pharmer500#2, Sikka1 és 9 más kedveli ezt.
  13. eszterlánc2001

Aki nincs ebben az nem tudja milyen jó! Nálam a család is már megkérdezte hogy mi ebben a jó 6 éve csinálod! Mondtam, na látod többek között pont ez!

Tigrislady, Gio, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerintem fognak!
    Ez egy elhamarkodott durva döntés volt amit még átértékelnek ha van egy csepp eszük!
    Olyan emberel,emberekkel toltak ki aki(k) helyettük gyakorlatilag elvégzik a" piszkos" munkát.
    Ti irányítjátok az egész játékot helyileg,Ti kezelitek a játékosok helyben megoldható problémáit,megoldást találtok ha lehet vagy tudtok,olykor vitatkoztok a Bp helyet a játékosokkal, A Bp hibái,hiányosságai miatt az első vonalban titeket utálnak meg először a játékosok akik nem kapnak rendes jogorvoslatot a problémájukra vagy a szabályok szerinti szankciókat érvényesítitek feléjük.
    Nem irigyellek se Téged sem a többieket, ha a Bp-vel valakinek gondja van Ti vagytok a játékosoknál általában célkeresztben! Néha tényleg kötél idegek kellenek egy-egy játékoshoz!
    Ezt a Bp nem fogja magára vállalni,moderátorok kellenek.De ha diszkriminálja a moderátorokat akik egyébként ugye nem is az alkalmazottai ,akkor nem lesznek moderátorok. Ki fog jelentkezni?Ki fogja háttérbe szorítani magát a játékban csak azért,hogy a Bp-nek minimális gondjai legyenek a játékosokkal? Senki!
    Anno voltam vevőszolgálatos kaptam hideget, meleget a vásárlóktól.Tudom mit beszélek! Mindig rajtunk csattant az ostor ha valami problémája volt egy vásárlónak, nehéz volt néha kulturáltnak maradni! Nekem is szoktátok,szoktad hsz-m,képem törölni (oké jogosan,vagy felsőbb utasításra) de nem is csinálok belőle problémát mert látom mindkét oldalt!
    A lényeg, ezt a Bp-nek át kell értékelnie!

kosagi, Gio, steve223 és 17 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Jelenleg 24. helyen vagyok, 544 dobással, este majd nézem mi is lett a vége.
    Na egy utolsó nekirugaszkodás aztán bent maradni nektek Magyar játékos barátaim :)
    Mindenki szurkoljon!! Mindenki szurkoljon!! :D:D
    Minden bele!! Hé Hé igen Te ott alul mit csinálsz:eek: Skacok fogjátok és húzzátok :DNa látod megy ez ;) Egy a csapat egy a cél! Igaz :D:inlove::inlove:
    Veletek itt legközelebb is :)
    Köszi mindenkinek a jó hangulatot :D
    Sziasztok :D

Gio, steve223, Sonche és 19 más kedveli ezt.
  16. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Sziasztok!Jó reggelt!
    Utolsó nap reggele,nagyon kíváncsi vagyok,jó lenne a végén járni.8)
    Jelentés:487 beadással a 38.helyen vagyok.
    A tetejét genka hozta este de reggelre az alja felcsúszott 341.db.-ra

Szia osztrák!
    Én elhiszem,nem szeretném kipróbálni,néha ez az egy is sok;)

Gio, steve223, Sonche és 8 más kedveli ezt.
  17. Csókos

Csókos Fórum bárója

'reggelt mindenkinek! Leginkább későbbit...!
    Gyors helyzetjelentésre felugrottam még, utolsó darabok készülnek a malomban. Amint kész el is dobálom mindet.
    Felhősor kipakolása későbbre marad.
    Na engem vár az ágy, jó éjt nekem,szép napot nektek!

Sikka1, *bálint*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia látom egy súly csoportba vagyunk :D én reggelre 70-t estem vissza.o_O
    De igyekszem bent maradni a topba. :D Szorítok minden versenyzőnek aki küzd a 200-z bent maradáshoz. [​IMG]

Gio, -Encyberama-, Sikka1 és 8 más kedveli ezt.
  19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Nem tudom mire este vissza érek él e még a top. Most szeretnék gratulálni mindenkinek a topba elindul résztvevőnek akár bejutott akár nem.HAJRÁ HAJRÁ Magyarok!

Gio, osztrak12, Sikka1 és 10 más kedveli ezt.
  20. hupi78

hupi78 Fórum hercege

én feketével is tudok viccelni :D:D

Gio, osztrak12, Sikka1 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.