Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Köszi a táblázatot!:D:D
    Én ma reggel tudtam meg drága volt mentoromtól, Giotól, hogy bent maradtam a 200-ban.xD
    Ez volt az első TOP-om.:inlove:
    Nagy gratula minden magyarnak, akinek sikerült, és azoknak is, akiknek nem.:D:D

2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)

Még egyszer gratulálok én is mindenkinek, és persze magamnak is a 7-es csoport 34. helyezéséért, magyarok közt a 4. helyért. -ToFarmer- köszi a táblázatokat, nem kis munka van benne, milyen jó is volt ott látni a nevemet. 1. Top-om, de egyenlőre az utolsó is. Igaza van a nagyoknak, ez az ő szintjükön nem volt igazságos. Szerintem, és ez az én véleményem, de úgy gondolom mások is osztják : látva azt, hogy kisebb szinteken be se telt a 200 hely, és 1, azaz 1 db plusz frizbivel is be lehetett jutni, én nem így osztottam volna fel a csoportokat. alsó szinteken max TOp50, felső szinteken pedig minimum Top500. Ezt így kellett volna, hisz felső szinteken vannak a törzsjátékosok, akik igenis fizetnek eredményeikért. Én örülök, mert ha 1 csoport lett volna indulni se tudtam volna, de ez a csoportfelosztás messze nem volt igazságos.
    Sok nagy játékosnak ezért keserű a szájíze, és én nagyon-nagyon együttérzek velük :(

3. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok

Tudom, hogy a 11-12. csoport volt a "nagyok"-é és külön gratula mindenkinek, de azért a 10.-esben is nagy hajsza volt, főleg az utolsó félórában. Ha nem tolok be egy kosarat ki is estem volna. Egyébként ajánlom mindenkinek Coff66 játékostársam írását, nagy igazság van benne. Azt hiszem visszafogom ezentúl én is a költéseimet. Eddig sem vittem túlzásba, de ez az event és általában az utóbbiak erre az elhatározásra késztetett.
    Ezek a TOP játékok igazából akkor lennének igazságosak, ha semmit nem lehetne pénzzel elérni, kizárólag szorgalommal és taktikával.
    Ez persze a BP-nek nyilván nem érdeke.

4. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Jézusom de aranyos vagy:)Köszönöm szépen!

Kukackukac, meszimarsi, éva5111 és 8 más kedveli ezt.
  5. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Egy kérdés honna tudjátok hogy ki milyen nemzetiségű ?

6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia gratula a 8 Bubuka212 helyezéshez :D
    A nemzetiségre csak annyit írnák rólam 8) román állam polgár vagyok ( székely születésű ) és Szlovákiába lakom o_O na most bogozd ki :D [​IMG]

7. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Bár én nem indultam a versenyben, de a fentebb leírtakkal teljes mértékig egyet értek. Szívből gratulálok Mindenkinek, aki bejutott a nyertesek közé, s akik egyáltalán belevágtak a nagy megmérettetésbe, nekik is. Mindegyik mögött komoly teljesítmény van, elismerésre méltó. Még egyszer hatalmas gratula és szép napot !

8. ssasulka84

ssasulka84 Járnitanuló

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek akik rész vettek a toppos játékban, azoknak is akik kiestek, famózis eredményt produkáltatok.

9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Az a probléma,hogy nagyon sokan nem veszik tudomásul,hogy ezt a játékot üzemeltetni, fenntartani és fejleszteni kell tartalmilag,ebből fakadóan technikailag is! Mivel ez nem egy alapítvány,nem pályázaton nyerik a pénzt illetve nem valamilyen adózók által központilag finanszírozott jótékonysági intézményről van szó,ezért a BP azokból tartja el magát többek közt,akik fizetősen játszanak! Lehetőséget ad emellett arra,hogy mások ingyenesen is játszhassanak,hogy a fizetősök ne érezzék egyedül magukat. Sajnos nem két fillér a fejlesztőket,grafikusokat, új szervereket,programokat,internetes hálózatot és a Karib tengeri körutakat finanszírozni,ezt megértheted! Szorgalommal, taktikával,igazságosan??? Hasonlatképpen úgy gondolnám,mint ha egy lakatlan szigeten egymagam kellene életben maradjak! Ott aztán rajtam múlna minden!:D Na de milyen sivár is lenne ott az életem így.... :eek: Gáz lenne egy magam által kreált Wilson bábuval beszélgetni nem? xD

10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Kibogoztam,egyszerű volt,Ősmagyar a válasz.

11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sokan írják nincs igazság:sleepy: Kérdés kinek mi az igazság? Én jónak tartom hogy a kisebb szinteken is így volt sikerélmény, mert egyébként az eddigi TOP játékokban nem is igen tudtak bejutni.:)

h.lajosvilmos, genka53, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük, hogy TOPos taktikád megosztottad velünk. Ritkán látunk ilyet moderátoroktól. Csocso persze ebben is kivétel.
    A taktikád bemutatása annál is érdekesebb, illetve értékesebb, hogy tartalmazza azokat a pszichológiai tényezőket, melyek egy ilyen megmérettetés végkimenetelét nagyban tudja befolyásolni. Gondolok itt arra elsősorban, hogy nem volt elég azon agyalnod, hogy miből mennyi lesz elég a végére, hanem még azzal bizonytalansággal is meg kellett lelkiekben küzdened, hogy vagy jogosult vagy indulásra vagy nem.
    Ilyen teherrel végig csinálni, bizony sokkal nehezebb lehetett.
    Fogadd gratulációm!

U.i.:
    Annyit elárulhatnál, ha nem sérti a szabályokat és érdekeid, hogy láthatunk-e valamilyen listán a későbbiekben? (Bár én azt sejtem, hogy igen.)

13. gretike1021

gretike1021 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gratulálok minden TOP-os résztvevőnek!:)
    Nekem ez volt az első TOP-om és sikerült!:)

Nem találtam a 11-es csoport végeredményét amit *-ToFarmer-* készített , szeretem volna megnézni, mert pár barátom abba a csoportban indult! /az összes többit megtaláltam/

h.lajosvilmos, genka53, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  14. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Mit is írhatnék így a verseny után 1 nappal, hisz már mindent leírtak az előttem szólók, amit szerettem volna.
    Szívből gratulálok minden magyarés külföldi játékosnak az elért eredményéhez:inlove:
    Csak most értem a végére a tegnapi beszámolók olvasásában. Nagyon izgalmas és kemény verseny volt:D Nagy örömmel tölt el skalimaci győzelme:inlove: és mementori74 nagyon fer játéka:inlove: Nagyon szimpatikus, hogy nem dobott rá az álló K.tynkára. Azért jó lenne tudni, hogy mi történt, miért állt le? Gratulálok pacimaci70 teljesítményéhez, aki elejétől fogva tartotta 1. helyét a 11. csoportban. Külön gratulálok azoknak, akiknek ez volt az 1. TOP-os megmérettetésük és sikerült:inlove:És szerencsére sorolhatnám még sokáig.....:D
    Sajnálom, akiknek nem sikerült, de ne csüggedjetek, mert szerintem ebben a versenyben már a részvétel is kiemelkedő teljesítmény volt.

Drága Rita, mindig zavarba hozol:) Látod, mire jó egy volt mentorxD Tessék többet fórumozni:D Nagyon izgultam érted, pedig biztos voltam benne, hogy sikerül:D. Amit Te elértél kb. másfél éves farmoddal az csakis elismerésre méltó:inlove:

15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nekem ez volt az első Top-om és az utolsó is!
    Kíváncsiságból indultam.Ezen a héten úgy érzem a játék irányított engem és nem én a játékot.
    Jobban elfáradtam mint amikor fizikai munkát végzek a valós életben.A költekezésről nem írok mert benne volt a pakliban. Már régóta az eventeket is megválogatom melyiket csináljam,számomra az nem játék,hogy kötelezően csináljam az eventeket és a játék játsszon velem. Amióta kb 5-ből 1 eventet csinálok sokkal jobban haladok és jobban is szórakozok.Lehet kevesebb felhőm van de ez nem zavar.Nagyon jó érzés,hogy figyelmen kívül tudom hagyni ezeket és saját kedvemre játszok. Költök a játékra ha kell de már régóta csak módjával.
    Sokan írják,hogy event event hátán és már sok! Ez így van,de ezzel nincs is probléma.A probléma az ha valaki nem tud elszakadni az eventek bűvkőrétől és így nem játszik, hanem saját magának felállított követelményeknek felel meg vagy azoknak akar megfelelni.
    A játék továbbra is játék ha valóban játszunk! Nem a játék állít fel kötelező követelményeket csak a lehetőséget adja meg arra,hogy mi saját magunknak állítsunk fel ilyeneket. Senkit nem zártak még ki a játékból mert nem csinált egy eventet vagy nem indult a Top-on. Azoknak akik már nem nagyon látják a játékban a szórakozást csak azt tudom tanácsolni,hogy hanyagoljanak pár eventet ,nem lesznek kevesebbek a játékban, sem mint játékos, sem mint ember.

16. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Abszolút egyetértek. Az egyensúly megtartása lenne fontos, hogy mindenki nagyjából komfortosan érezze magát. Azért írom a nagyjábólt, mert nyilván nem lehet mindenki kedvére tenni 100%-osan, de törekedni kellene rá.
    )

h.lajosvilmos, meszimarsi, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Gratulálok minden nyertesnek! Nem kis teljesítmény! Bár én a kispadról szemlélődtem, de öröm olvasni a sok ismerős nevet! :)

18. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

kellemes mindent neketek.

assszem mar mindent leirtatok amit csak lehetett a jatekkal kapcsolatban,

ezert nem ismetelgetnem feleslegesen a dolgokat.

viszont nem artana a Bp reszeröl atgondolni a mamutok es a gesztenyes felhö ismetelt jatekbahozatalat.

utana mar teljesen mas lenne a leanyka fekvese a korlatlan kosarazas teren is.

itt kellene kezdenetek az eselyegyenlöseg alapjait letenni.

mindaddig,mig ez nem törtenik meg,nem hiszem hogy a jatekosok visszakapjak a kedvüket a farmozashoz,versengeshez.

a legutobbi napok,öröm helyett,sajnos nagyreszt csak banatot okoztak sokaknak.

Utoljára szerkesztett: 23.5.17
  19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Én írtam neki, és rákérdeztem:) Remélem ki tudja bogozni, mert fordítóval írtam neki angolul. És igyekeztem a lényegre törekedni, pár szóval elintéztem:)
    Talán választ is kapok:)

20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ezt még én sem tudtam megfogalmazni magamban, köszönöm, hogy megtaláltad a szavakat nekem! Ilyen érzés van bennem is, hogy csak rohanok az események után, ahelyett, hogy én dönteném el, hogy mit akarok csinálni a farmon a saját szórakozásomra (és esetenként a saját pénzemért), hagyom, hogy befolyásoljanak ezzel a havi 5-10 eventtel.

Mármint, ez jelentős különbség közted és köztem, hogy te már korábban felismerted ezt és ellene tudsz menni ennek a csábításnak, de én még nem voltam rá képes, nem is tudom, hogy képes leszek-e valaha...Mert én eleve sok év kihagyás után kezdtem újra a játékot és azért hagytam abba, mert nem olvastam fórumot, béna voltam, nem sikerült soha egyetlen event sem és amikor visszatértem, fórumot is olvastam és sorban sikerülni kezdett az összes event, valahogy elbűvölt, megfertőzött ez a dolog, a siker íze és hirtelen be akartam pótolni mindent, amiről eddig lemaradtam, mert annyira örültem annak, hogy végre sikerülnek. És mivel amiben sikeres vagy, azt szereted csinálni, ezért valahányszor új event jött, felcsillant a szemem, hogy jaj de jó, megint sikerülhet valami. Áh, nem tudom rendesen megfogalmazni, de valami ilyesmi endorfin-túltengést okoznak nálam az eventek.

Nekem is le kéne csillapodnom már és nem engedni, hogy a játék játsszon velem, hanem eldönteni, hogy mit is akarok én ettől a játéktól...

Mindegy, elég mélabúsra sikerült.

Valakitől kérek szépen egy csésze kávét, mert borzasztóan álmos vagyok és nem működik a kávéfőzőm (illetve ihatatlan valamit főz, nem kávét) :(

A TOP-ba kerülőknek és az indulóknak is még egyszer szívből gratulálok és köszi mindenkinek, hogy ilyen jó hangulatú lett a csevegő!

Kivéve, amikor Csocso és Nildia...Együtt érzek mindkettőtökkel, persze mindkettőtökkel más miatt.

Sokak szerint nem zavarja a BP-t, ha a magyarok tömegesen bezárják a pénztárcájukat tüntető-jelleggel. Az azért feltűnik nekik, ha elkezdenek felállni a moderátorok? Egy már megtette és gyanítom, a többiek is látják az aggasztó tendenciát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.