Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 4-es csoportban még mindig csak heten vannak. Abból is csak egy magyar. Talán még esélyem is lesz???? :p:D

Sonche, Gio, vera0973 és 11 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, csak aratás előtt használd, ahogy írta előttem a társunk is:) Ha eventgazra szeretnéd felhasználni és van hozzá csepped is, egy karácsonyi és egy ártatlanság felhasználásaval két kör is belefér majd:) Ha felröpigyártásra rózsához, vagy egyéb nemesített növényhez akkor ennél még több is, ha van hozzá megfelelő nemesítésed (szupertrágyaimádat)

HéricsBáró, Sonche, Gio és 11 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

A végére be fog telni minden csoport. Azt azért figyelembe kell venni, hogy a kicsik és nagyok között jelentős különbség van az eszközök tekintetében. Egy kis farm, ahol azért már van 3 terület, még kézzel is simán le tudja termelni az eventgazt 6 nap alatt, náluk a felreppenő a kérdéses. Ha előbb nem, az utolsó nap majd beköszönnek 1,2,x db frizbivel. Ha nem, akkor nagy gond van az utánpótlás terén. A legkisebbek nem hiszem, hogy nagyon költenének az eventre, mert vagy nem is nagyon tudják, hogy lehet. 'Vagy a játék elején még nem akarnak költeni az ismeretlenre, vagy ha igen, akkor már kinőtték a legkisebb szinteket.
    Én pont ezek miatt úgy látom, hogy a végén azért szépen be fog telni az összes csoport (még az 1-es is), sőt még kiszorítósdi is lesz.
    Hajrá a versenyzőknek!

Sonche, Gio, vera0973 és 16 más kedveli ezt.
  4. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Köszönöm a válaszod. Tudok nullázással 4000 felröpit gyártani szegfűvel, articsókával; a gond inkább az eventgaz mennyiségével lesz... Nincs a csatnin kívül sajna plusz termékbónuszom, a Kacsíkata pedig drága és nincs.

Gio, vera0973, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Húúú most megnéztem a 9-es csoportot, nagyon sok a magyar játékos.Hajrá Magyarország!!xDTetszik az event,minden etetésért jár valami ajándék.Remélem meg lesz a felhőm is.Holnap megint unokázás van, szóval nagyon kell igyekeznemxD

HéricsBáró, Sonche, Gio és 14 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Azért a 7. csopi is kezd aktivizálódni...kíváncsi vagyok, mi lesz az alja:oops:

Gio, *bálint*, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó sokat írtatok tegnap óta, nem tudok mindent elolvasni.:(

Nem benézte a csoportokat - hisz pontos adat áll a rendelkezésükre - szándékosan csinálta.o_O
    Ahogy a lengyelektől hozott hozzászólásban is írja, a bot programok kiszűrésével - mivel már kicsi a játékoslétszám - teljesen tönkre vágták a piacot. Hogy ezt ellensúlyozzák valamiképpen, most el akarják üldözni a nem fizetős régi játékosokat, hisz ők nem termelnek, sem hasznot nem hoznak, így csak feleslegesen terhelik a szervereket.
    A kérdés az, hogy a többiek meddig fogják élvezni a játékot, ha már se taktika, se szorgalom nem számít?

A 12-es csoportban még nem látom a román Top10-es gazdákat. Nem hiszem, hogy távol maradnak, inkább egy nagy belépőre számítok mindkettejüktől.o_O Eddig egyik Topon sem törtek az élre, de most csodálkoznék rajta, ha nem akarnák megmutatni, hogy mire képesek.

Szurkolok Nekik is és a magyar résztvevőknek is!

8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

csak az a nem mindegy , hogyan telítődik és kik csinálták .
    Mert ha másod harmad farmos , akkor igaz , hogy alacsonyabb szinten van , de kapásból 4-5 év tapasztalata van a háta mögött .
    Tudod , a nyolcadikos is megcsinálja 1 perc alatt az elsős matekleckét , és halál büszke magára , megdícsérik a szülei ,az már más kérdés , hogy a nyolcadikat másodszorra járja :)
    Mondhatnánk , hogy rettentő okos a gyerek , de tudjuk , hogy ez nem igaz :)

_Cygnus_, Gio, vera0973 és 18 más kedveli ezt.
  9. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    A játék jövője szempontjából végre az egyik legjobb döntését hozta meg a BP. Inkább veszitsen pár ezer régi játékost, minthogy ne legyen utánpótlás.

vera0973, *bálint*, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem tudom, hogy vigasztal-e téged, de én is hasonló cipőben járok:) Pörgettem párat, de a terménybónusz nagy ívben kikerült sajnos. Messziről integettünk egymásnak párszor. Így marad a szupertrágya és a csatni... No meg az ajándék jó kihasználása a héten:)
    Sok sikert hozzá:)

_Cygnus_, HéricsBáró, Gio és 12 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pontosan!:)
    Hisz láttuk, hogy Leho raktárházra, kupák növelésére gondolt, míg egy igazi kezdő azt sem tudja, hogy ezek léteznek.
    De jó példa erre az is, hogy mennyi idő alatt röptetünk mi ki egy csibefarmot és mennyi idő alatt egy kezdő...

A baj csak az, hogy az utánpótlás 99%-ka egy régi játékos kicsi farmja. Egy játékos távozik ugyan, de több farm válik egyszerre inaktívvá.

HéricsBáró, Gio, GA-BI-O-Farm és 14 más kedveli ezt.
  12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

44h elteltével így állok :

Eltelt időEventgazFelrepiNövény
    0h0150csipkebogyó
    5h540170egaz+egyéb
    18h3600288egaz+egyéb
    24h5525345egaz
    31h7309393egaz
    39h7309485kocka gabona
    44h9070531egaz

Kitartás mindenkinek, aki a felhőre hajt.

Gio, vera0973, Pharmer500#2 és 10 más kedveli ezt.
  13. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Én titkon remélem beleférek még a kétszázba. Remélem nem lesz akkora tolongás mint a 12. csoportban!
    Nagyon zsír a látvány maciéknál de én abba belerokkannék!
    :)))

Gio, GA-BI-O-Farm, vera0973 és 12 más kedveli ezt.
  14. imike911

imike911 Fórum hercege

Abban igazad van, hogy a nagy farmok kis farmjai is behozhatatlan előnyben vannak tapasztalat szempontjából. Kérdés, hogy hányan veszik a fáradtságot erre? Ezt csak az tudja majd meg, aki ismeri az IP-ket.

Engem nem lehet elüldözni (legfeljebb kizárni). A hónap végéig a kis farmokat is feltolom százra, utána lehet, hogy elkezdek rajtuk virágot termelni. Az legalább szép. Ráadásul már nincs gazosodás (a kütyüknél meg végképp).
    Én most (mint máskor is a TOP-oknál) maradok a felhőnél, a csoport(jaim)ban esélyem sem lenne bekerülni, meg hát először odáig kéne eljutnom, hogy minden aratást tp növelő hami mellett csinálok. Amíg ezt sem teszem meg a haladásért, minek harcoljak?
    További jó játékot és harcos kiállást mindenkinek! Ne kíméljétek a versenytársakat (társak, nem ellenségek!!) !

ursa11, Sonche, Gio és 14 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szuperül állok. :)
    Lassan 90 gazom lesz újból. DDDD
    felröpik vannak, csak nem tudom a frizbiket gyártani.
    Lehet megártott az alvás éjszaka. :cry:
    A 11. csoport tülekedik rendesen.
    Hajrá Magyarok, hajrá Magyar gazda társak. :inlove:

Sonche, Gio, GA-BI-O-Farm és 13 más kedveli ezt.
  16. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok. Milyen +1 termesbonuszrol beszeltek?:oops:

Bocsi a tudatlansagomert.

1 teruleten 1*1 porehagyma 43 db , 2 teruleten 1*1 brokkoli 43+27 db felropi jott. Panni 0.

Ui. Rajattem/megtalaltam menet kozben....:D

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    Gio, vera0973, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Egy kis helyzetjelentés kérdéssel egybekötve! :)

5-ös csoport, 15 induló. Első pár hely nagyon rohan előre őket utolérni ezen a szinten nem fogjuk, de nekem ez nem is cél..:)
    Eventgazom: 12ezer+ földben van 3 terület még így azzal már simán túltermeltem az event alapjához a mennyiséget. Viszont a felröpim gyééééér :D 648db pontosan.

Ehhez tartozna a kérdésem. Egyetlen egy növényem van kinemesítve úgy, hogy minden megvan hozzá az a hagyma. A rózsánál vagy pórénál az istenért nem akar kiugrani a szupitrágyás nemesítés :( Szerintetek csináljam hagymával majd vagy a rózsával így is..? Terveim szerint vasárnap este fogom a plusz egy terméssel kihasználni ezt a szupertrágyázást. Sose csináltam még nem is akarok csak annyit amennyit, amennyihez van elég növényem. Holnapi nap folyamán valószínűleg nem lesz időm aratni csak max 2x nagyon jó esetben 3x. Ugyanez a kérdés...hagyma vagy rózsa...? :) A vasárnapi +1 terméseshez annyit, hogy 31 percre tudom lehúzni az időt 3kör fog beleférni. Gondolom az sima talajban nem fogja adni a felreppenőt 1-1ben. Vagy ne is csináljak ilyet hiszen az csak komfortban éri meg? :(

Bálint, bocsánat tényleg elgépeltem a nevem. de köszönöm kedves szomszédasszonyomnak a kisegítést a bagoly idetalált! :)

Rylee86, Gio, vera0973 és 8 más kedveli ezt.
  18. taga1

taga1 Fórum biztosa

Ezért kell mindent megtennie a BP-nek, hogy az újonnan regisztráltak érdeklődését fenntartsa, a játék jövője, és a munkahelyük a tét. Gazdasági téren közel 40 éven keresztül ez volt a munkám, tudom miről beszélek, mégha csak játékról van is szó. Ráadásul kiváncsiságból hasonló karekterű játékkal kezdtem játszani három hónapja Ők már rég felismerték, hogyan tartsanak meg új játékosokat.
    Nagyon jónak tartom a vonalat, bízom a stratégiai vezetőjükben.

Gio, genka53, vera0973 és 6 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

A 11. csopiban pacimaci vissza vette az első helyét :D:D:D A fórumot és táblázatot olvasgatva, meg tisztára olyan érzésem lett mint egy lóversenyen. Befutóra, helyre tippelés, (ott fogadás ). Állati izgalmas, már csak egy hangos bemondó hiányzik xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Meellcc, Sonche, Gio és 15 más kedveli ezt.
  20. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Sziasztok!
    A 8as csoportban 38 induló, és az első helyen magyar DCveréb, 383 fribizéssel! Gratula! :)
    Nem tudom,h csináljátok... Engem nagyon visszavet, h csak 3 területen lehet ültetni az eventnövényt :( Felröppenőm nem rossz, 36 játék után is van 361 db, de egyszerűen a gazt nem tudom felhozni, vszínű az lesz, h este nem szegfűt ültetek, hanem eventgazt... hátha sikerül legalább a felröppenőkhöz valót letermelni. Sok sikert a még küzdőknek! ;)

Sonche, Gio, taga1 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.