Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha kipörgetsz néhány száz partipörivel 100% terménybónuszt, beizzítod a sütiket, esetleg gesztenyés is van 6 óra erejéig, 1x1en sztrágya és kacsakata.... Nos 2x100%+ kacsakata, +sztrágya 1:24 perc alatt nettó 9*587=5283 gaz termelhető. Egy nap alatt több, mint 60000 lehetséges.

HéricsBáró, Sonche, Fatther és 18 más kedveli ezt.
  2. Elisa0124

Elisa0124 Járnitanuló

A 12.csoportban vagyok,a 172.szinten...nem ma kezdtem,és belátom,vannak, akik "kőkeményen"készültek.....Én előre nem spájzoltam eléggé,mert nem tudtam erről a versenyről.Jelenleg a gyenge középmezőnyben vagyok....

_Cygnus_, Gio, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
  3. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

12 csoport 200/51. Az utolsó 21 frizbivel van benn. Most lépek pár órára, de a növényem azért növöget addig.
    Mindenkinek bármely csoportban

HAJRÁ

_Cygnus_, Sonche, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Már le is tört a kis lelkesedésem :( Behúztam fülem-farkam :( Sejtettem én, hogy sokan az utolsó pillanatban dobálnak be mindent, hogy akkor kapjak agyvérzést :D De én nem tudom félrerakni, ami frizbit összeszedek, mert úgy vagyok vele, hogy ha már elkészítettem, tök mindegy, hogy mikor adom be...De látszik, nem vagyok elég taktikus a TOP-hoz :)

Ezek után már nagyon fog fájni, ha még a 200-ban sem tudok bent maradni, de ha mindenki a végén dobál be 200-300 darabokat, akkor süthetem az éjszakai aratásokat. Nagyon kéne már egy szupertrágya-vásár! De közben meg mégse, mert akkor mások is vesznek és csak még nagyobb lesz a különbség :( Hajj, tanácstalan vagyok, mint egy kis község....

_Cygnus_, Sonche, Gio és 21 más kedveli ezt.
  5. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Hát igen de ki is kellene az pörgetni 35 pörgetésből ami nekem van nem igazán fog sikerülni, többet meg nem áldozok rá:)

_Cygnus_, csopke1, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Próba, szerencse és ne úgy állj neki hogy nem fog menni a pöri.:)
    Hajrá, Hajrá Magyarok!!!!!

Sonche, csopke1, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na, én meg most jöttem rá, hogy hétfőn vár rám egy 4-5 órás várakozás az uzsoki kézsebészetén, kb. haza sem érek 2-re. Agyalhatok a hét végén, hogy hogy fogom a kórház folyosóján megoldani az utolsó 15 aji megszerzését...a telefonon tudok farmozni és net is van rajta. Viszont még melósokkal is keserves az aratás, a beadogatásról fogalmam sincs... a tabra nincs letöltve a játékhoz szükséges böngésző és net sincs rajta...Ha valami csoda folytán vasárnap esélyesnek gondolom magam, meg kell oldanom ezt a dolgot és elvileg a telóról osztható a net, de még sose próbáltam...

csopke1, újfarm53, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Remélem benn maradsz s nem fogsz csalódni.:inlove::inlove:

Az tényleg furcsa hogy 2nap után ennyien vagyunk csak ez azért elmond valamit.
    Pedig a növény és röpi simán meglehet :inlove: ha este nem lesz 100 fölött a létszám az lehet jót fog jelenteni.

Bár ahogy Leho is írta vasárnap lesz kritikus hogy hol lesz az eleje s a vége

Benn vagyok igaz nem dobok be semmit nem is fognak számolni velem senki

úgy gondoljátok hogy nem érdekkel ez az egész.

Így voltam az őszi Topon is de ott tényleg nem foglalkoztam vele.

S még valami 100 kutyát kb fél óra alatt lehet megetetni így hétfőn délben már minden kiderül;)

_Cygnus_, csopke1, újfarm53 és 12 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ha lehet én áttenném a teloról a simkártyát a tabra és úgy farmoznék, ha a telefonba bizonytalan vagyok, hogy sikerülhet-e. A programok rátöltése a tabra nem nagy gond azt hiszem:)
    Jobbulást Neked, remélem nincs túl nagy baj:)

HéricsBáró, csopke1, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  10. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

6 éve játszom kb 1000-1500-at pörgettem a partyn és ezidáig 2x tudtam kipörgetni.
    tegnap is volt lehetőségem a 100% terménybónuszra de tegnap sem sikerült ami számomra már természetes
    ui.: azt a 2db bónuszt is akkor adta amikor nem volt event :)

_Cygnus_, csopke1, újfarm53 és 12 más kedveli ezt.
  11. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    Elméletileg ha van a telefonodom WifiHotSpot (minden telefonon kell lennie)
    akkor megtudod osztani tabra a netet :)

Sonche, Fatther, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  12. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Háááát, az egyik osztályon, tuti van wifi lehetőség, így feltételezhető, hogy az egész H területén is van, ha ez segít.

újfarm53, ljanika6, §Böbe13§ és 4 más kedveli ezt.
  13. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Sziasztok!
    Alsóházból:
    1 szint 4 játékos nincs magyar
    3 szint 6 játékos 2 magyar
    4 szint 9 játékos 2 magyar (egyik Leho)
    Még aki tudja megpróbálhatja ezeken a szinteken...

újfarm53, ljanika6, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsíráf12

zsíráf12 Fórum-zöldfülű

Szia! tényleg eltűntem egy pici, nem örültél meg.Megváltoztattam a zászlót egy rövid ideig a kezdőfelületen,hogy egy kicsit leskelődjek.

gabianyus, Gio, újfarm53 és 5 más kedveli ezt.
  15. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

Szerintem ne pazarold el erre az eventre inkább hagyd meg és mindig az aktuális dolgokra használd.
    Most pl.: főnix madárra
    De persze ez csak az én véleményem.

A toppos eventek kifejezetten arra mennek rá hogy 0-ák a készleteid /szupertrágya,kacsakata,partypörgetés/ én még 1 topon sem indultam mert nekem az a fontosabb hogy nem kerüljön sokba a játék.
    Hozzá teszem így sem olcsó de ki lehet bírni havonta 1500ft munkások illetve évente kétszer farmarany vásárlás akciósan.

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    újfarm53, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  16. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szép számítás de nincs több száz party pörgetésem az 5000 kacsakatámat se akarom elszórni az strágyából is csak 5000 akartam használni de hátha elég lesz a 200-ba maradáshoz mert egyenlőre csak ez lenne a célom:)

Sonche, _Cygnus_, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  17. Tudja valaki mit jelent a Következő a Gőzösnél, vagy hol találok pontos választ rá?????
    """"" A titokzatos rakományok ára: 625 pont (vagy 25 FA)""""""
    Köszönöm a választ!

ljanika6 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igazad van, én csak azért vagyok még bent, mert élvezem a kutyusokat etetni,de még jobban az ajándékokat.Éjszaka hosszú, hogy legyen felröpi, de ha megindul a menet,én akkor is tovább kullogok a játék és ajándékok kedvéért. Sok szerencsét neked.

újfarm53, ljanika6, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Csak buzdításként írom! Nekem sem sikerült a 100%-os termény bónusz eddig. Aztán most gondoltam egy nagyot! Ott a sok party pörgetés, amiket nyertem, megpróbálom. Jelentem elsőre mindjárt kijött! Aztán olyan jó fél óra múlva újra:) Nekem most bejött így haladok ezerrel:)

ursa11, HéricsBáró, Sonche és 28 más kedveli ezt.
  20. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

A különböző ólaknak más más pontértéke lesz
    ezekből a pontokból kell majd 625 öt úgy összeszedned hogy 6 ólat használhatsz majd( rakhatsz a vonara) fel

ljanika6, újfarm53, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.