Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is izgulok bár azt hiszem, hogy nem veszek részt benne!!!!

2. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Hajrá Vera :) Te vagy az egyedüli szomszédom a 11-es csoportban.

újfarm53, csio70, AnkaFD és 10 más kedveli ezt.
  3. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Elértem a 100 szintet anyák napján nekem dupla öröm volt így . Most is benne vagyok a top 200 -ba .A 19- helyen állok . A 100 szintöl nagyon lehet haladni remélem nem lépek addig szintet mert utána már nem nagyon van esélyem hogy benne legyek a top 200 -ba . Mindenkinek szurkolok .A 99 100 csoportba még 58 vannak bent !!

újfarm53, _Ilona49_, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Egyértelmű, hogy elvették az eredményét azzal, hogy a listáról levették. Mit ér a jutalom, ha ott sem lehettem a dobogón? A világon 1000en tudják, hogy olimpiai bajnok vagyok, de ötmilliárdan tagadják. És bárki évek múlva megnézi az archívumot, ő még a 200. helyre sem fért be a hivatalos lista alapján. Ezek komoly elvi és erkölcsi kérdéseket vetnek fel.
    A rosszabb, hogy ezzel valóban rosszindulatú pletykákra adnak okot, azok számára, akik kikezdték.
    Értem, hogy keresed a rosszban a pozitívumot, mert minden rosszban van valami jó. Ebben csak egy jó van, hogy végre bebizonyosodott az amit régóta tudunk, hogy sokkal jobb képességű játékosok vannak, mint játékszervezők. A játékosok sokkal jobban ismerik a játékban lévő lehetőségeket, mint bárki más.

mimi, újfarm53, _Ilona49_ és 35 más kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz kedves Csocsoovb!
    Ne haragudj, de mióta ezzel a játékkal játszom, immár 7 éve, többször a figyelmünkbe ajánlották azt a kritériumot, hogy a fejlesztők bármikor, előzetes tájékoztatás nélkül változtathatnak a játék szabályain, vagy beállításán! Azzal együtt az ilyen menetközbeni változtatást pofátlanságnak tartom! A veled szemben elkövetett diszkriminációra minimum nyílvános bocsánat kérésre és a változtatás visszavonására kellene koncetrálniuk és a TOP lejárta után változtatni a kiíráson. Tudom ez nem igazán vígasztal, de teljes mértékben egyetértek veled!

újfarm53, _Ilona49_, csio70 és 23 más kedveli ezt.
  6. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

...már a 10. vagyok:p:):p

mimi, újfarm53, _Ilona49_ és 17 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Frissítettem a 11. csopi eredményeit. Hja és kész a felhőm. 23 db frizbim van ami arra vár, hogy a kutyák elé vessem xD

Sziaszia :) Gratulálok Neked :) Innentől már sokkal könnyebb lesz, pörgősebb, élvezhetőbb :) Gratulálok a a TOP-os helyedhez is, nagyon szép teljesítmény :)
    Hajrá hajrá, irány az első hely!!

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    újfarm53, ildiko44, AnkaFD és 18 más kedveli ezt.
  8. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Nekem is csak Te,:inlove:eddig Zoldérttel nyomtuk,de ő a 12.ben van;)

újfarm53, AnkaFD, Sonche és 11 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Csak vigyazz nehogy elvegyek:p:D

Vagy ki tudja, kipucoljak a listat eloled es rogton elre ugraszxD

ildiko44, AnkaFD, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ideje alatti szintlépés nem változtat a csoportbeosztásodon.

Ahol voltál az event indításánál, abban a csoportban is maradsz a TOP-játék végéig versenyben.
    Szintet léphetsz bármennyit ... az nem befolyásolja a versenybeli helyzetedet, csoportodat.

mimi, újfarm53, AnkaFD és 20 más kedveli ezt.
  11. Mákoslecsó

Mákoslecsó Utánpótlás-írogató

Szia!
    Tudod az a legnagyobb baj,hogy gyanítom a külföldi játékosokat pont nem érdekelte,hogy ki X.Y a ranglista élén és van-e beosztása nálunk.
    Viszont az mindenkinek felfog tűnni külföldön is hogy az élbolyból illetve az egész Top-ból eltűnt szőrén szálán egy magyar játékos!!!
    Nem arra fognak gondolni a játékosok,hogy nem szerepelhet mert a beosztása miatt így döntött valamelyik nagyokos(IQ 30 szőlőcukorral) hanem arra,hogy kizárták mert....
    Szóval itt nem csak arról van szó,hogy nem szerepelhet hanem sikeresen le is járatják a magyarokkal együtt. Mert az lesz majd,hogy na a magyarok....
    Annyira habzik a szám,hogy a mopszok elő sem mernek jönni a farmon mert azt hiszik megvesztem!
    Közel állok hozzá!

-.-
    Adj Uram észt a hülyéknek vagy tartsd távol Őket!
    >:(

ursa11, mimi, újfarm53 és 35 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem állja meg a helyét az érvelés! Honnan a jó büdös.........-ból tudják külföldi fórumokon, külföldi játékosok, hogy mi a farm neve egy magyar moderátornak? Én Magyar vagyok, de én sem tudtam eddig! Igazság szerint most sem tudom, csak láttam eltűnt valaki, de már el is felejtettem a nevét, s ha nem írja meg itt Csocsó, Ő volt a nick mögött, hát én biztos hülyén halok meg! Ez csak duma! Egyszerűen vannak irígy emberek, akik nem bírják elviselni, ha más legyőzi őket! Ennyi az egész és semmi féle vezető, vagy nem vezető ebben nem számított! Túl jól haladt egy játékos, valaki látta esélye se maradt, hát akkor rajta kezdjünk el áskálódni!

ursa11, mimi, újfarm53 és 35 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kedves Szomszikam !
    Koszonom a biztatast ;)
    Olyan szepen megfogalmaztad az egesz mondandodat , es amikor azt irtad, hogy tegyuk az elso helyre a listan Csocsot , megkonnyeztem. Egyetertek .

újfarm53, csio70, AnkaFD és 17 más kedveli ezt.
  14. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Mondom,hogy bolond,de imádom:inlove:
    Ez a lejáratás így nézve még durvább,nem lehet minden oldalról képbe lenni:oops:Így mindent megérne Csocsoért kiállni....akár a topp is bukjon...

újfarm53, csio70, Sonche és 14 más kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Teljesen kifogytam a felreppenőkből... :( Estére rózsát kellene ültetnem, de már annyi van, hogy úgy érzem a földet pocsékolom rá... :D
    Nem mellesleg, meg ott van csomó minden, amiből kevés van... csak hát azok meg ugye nem hozzák a felreppenőket...
    Minden esetre, még most beültettem egy kör event gazt vizezve, addig eldöntöm, mi legyen (még az is lehet, hogy bekattanok, és hosszúakat ültetek, a rózsa meg ellesz felejtve).
    Jó lett volna ma elérni az event ablak feléig. Így nem sikerül, de nem bánkódom azért, még van időm.

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Aaaaa sirok a nevetestol xD
    Egyebkent nekem is van meg 224 party porim , amibol meg barmilyen bonusz lehet ;)
    Ne idegeskedj , inkabb szurkoljunk tovabb ;)
    Hajra Magyarok !!! Emelt fovel jatszunk , ennyi .
    Meg annyi, hogy megetettem 130 kutyat a 100-on felul es meg egy AB sem kaptam :cry:

újfarm53, AnkaFD, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  17. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok,és akkor csak csodálkoznak ott fent,hogy senki nem akar moderátornak menni,ha még szankciókat hoznak a saját embereiknek.

újfarm53, AnkaFD, Sonche és 14 más kedveli ezt.
  18. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Szerintem pedig a büszkének kéne lenni a Magyarok talpra esettsége és ügyességére:inlove:

újfarm53, csio70, AnkaFD és 13 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz kedves Csocsoovb!
    A lájkom most kivételesen nem a valós "tetszik"-et jelenti, hanem csak azt, hogy elolvastam, s mivel folyamatosan visszaolvasási stádiumban vagyok, azért értem ide csak most. Mivel gyorsan picit tovább olvastam, és megnyugodva láttam, hogy azért a jutalmat megítélték. Mert megérdemled! :inlove: Gratulálok, Te nyerted meg, és elsőnek a játékot! :inlove:
    Amúgy szerintem visszamenőlegesen bárminemű szabályt hozni, vagy megváltoztatni nagyon inkorrekt dolog, és egy bizonyos minősítést is jelent. (Mármint, hogy saját magukat minősítették ez által.) :oops:
    Megint bebizonyosodott, hogy vannak olyan játékosok, akik globálisan sokkal jobban ismerik a játék adta lehetőségeket, mint maguk a fejlesztők. Hurrá! 8)
    Hajrá magyarok! [​IMG]

mimi, újfarm53, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  20. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Segitséééég....Hogyan tudok ide képet feltenni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.