Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    itt megtalálod a segítséget hozzá

cseresznye69, Melan, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  2. vera0973

vera0973 Fórumlakó

ursa11, újfarm53, csio70 és 28 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika:) Én pedig a 12. csoportot frissítettem.. :)

4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Szia!Nem is tudom lájkolni az írásodat,nem tudtam írni,csak telefonon tudtam olvasni az esetet,de elég sokan megírták a véleményüket,nem is akartam írni,de egyszerűen nem tudom megállni,nem találok szavakat,szívből sajnálom,nem is értem,hogy jutottak erre a döntésre.Sajnálom,de nálam is Te vagy az első helyen:)

mimi, újfarm53, csio70 és 25 más kedveli ezt.
  5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

sajnos... de most a 12-s csoportban próbálok helyt állni... bízom, hogy bent tudok maradni a 200 játékos között...

csio70, szepesej, AnkaFD és 21 más kedveli ezt.
  6. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

9. csoportban ma 17,51-kor 61 versenyző, ebből 15 magyar. Én még sajnos, nem vagyok benne. Csocsoovb-t nagyon sajnálom, de ebből is látszik, hogy az új Farmeramaban a moderátor sem szent, mit várhatunk akkor mi, mezei játékosok. Eleve gyűlölöm a menet közbeni módosításokat, de ez mindennek a teteje. Az sem érdekel, ha valamelyik tulaj sajátkezűleg törli a hozzászólásomat, akkor is leírom, hogy ez bizony szemétség, nem is akármilyen.

újfarm53, csio70, AnkaFD és 16 más kedveli ezt.
  7. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Sikerülni fog:inlove:Szorítok Barátom:)

újfarm53, csio70, AnkaFD és 15 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Szerinted a világ szemében ez hogy tükröződik vissza? Nekem is az volt az első gondolatom ha visszaolvasol,hogy vagy kizárták valami bebűnözés miatt,vagy azért mert sokkolta a jó népet az eredménye. Nekünk elmondta mi történt,megértettük (egyet ugyan nem értettünk a BP döntésével),na de a többi fórumon is lekommunikálták ezt a történetet vajon valakik? No és ha nem,akkor miért nem? Az marad meg,hogy a magyar játékost kizárták valószínűleg....miért is zárnak ki valakit ebben a játékban???? Na ez az ami nem mindegy szerintem!

Kicsit ha visszaolvasol,a 1497-es hsz-ban van itt még érdekes dolog...;)

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    mimi, újfarm53, AnkaFD és 19 más kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok, frissítettem a 10. csoportot.

10. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Szia,Nekem ez csak a sokadikra jött le.Mi változtatni rajta nem tudunk.Olyan sok sérelem ért és ér bennünket,hogy sokszor nem értem miért játszunk még és havi több 10 ezret rá is áldozunk sokan.

Sonche, cseresznye69, Melan és 5 más kedveli ezt.
  11. MandulásNokedli

MandulásNokedli Járnitanuló

Sziasztok
    Aloha Mákoslecsó

Eddig 9 kutya megdobálva , és 3 frizbi készül a malomba :D Haladok kérem szépen xD Egy tucat már kész :p

újfarm53, AnkaFD, Sonche és 13 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Képzeljétek mit csináltam:D:D:D:DTuszkolnám ezerrel a kaját az egyik számomra kutyának,de meg sem jelenik a játssz velem felirat,mi a fenét csinálok már megint kérdést teszem fel magamnak,mire rájöttem,hogy az nem is kutya,hanem az őzike ami fel szokott bukkanni a farmon.:D:D:DJól vagyok különben:D:D

lovag01, mimi, újfarm53 és 43 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

xDxDxDxD

14. vera0973

vera0973 Fórumlakó

xDxDxDxDŐzike event;)

15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

reszemröl 1 kerdes maradt hatra....

menni ?!? vagy nem menni ?!? ( tovabb a toppon )

ez itt a kerdes.

erv van böven ellene, pusztan demonstralni mennyit is ernek nekem/nekünk azok a"bizonyos külföldi jatekosok"

de van mellette is. mostmarcsakazertismegmutatnimindenkinekmitisjelentmagyarnaklenni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amennyiben ugy döntenek hogy folytatom, azert fogom tenni,hogy legyen egy forum ( meg ha nem is a toplista ) ahol

megmarad mindenkiben tisztan az emlek, EZ A TOP CSOCSOE VOLT.

mar eleg reg erik bennem a gondolat,hogy leköszönök a jatekbol.

viszont most egy masik erik bennem.

lehet inkabb maradnom kellene,majd mas komoly nagy farmosokkal minnel több borsot törni a "kedves es melyen tisztelt

külföldi jatekosok"orra ala.

ursa11, lovag01, mimi és 46 más kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Dehogyis kell elfogadni. Ameddig tart az event, addig kell ellene érvelni és vitatkozni vele, mert addig van esély megváltoztatni. Majd amikor már lejár az event, akkor lehet morgolódni, ha mégsem sikerült.-.-:eek::mad:>:(8)

mimi, újfarm53, AnkaFD és 11 más kedveli ezt.
  17. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Akkor törjük a borsot!!!De még tanulok:oops:

újfarm53, Meellcc, AnkaFD és 13 más kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!

Nem csodálom,.. [​IMG] mert néha ilyen!!

mimi, újfarm53, AnkaFD és 15 más kedveli ezt.
  19. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Egy kis alvás senkinek sem ártxDxDxDxDxD

újfarm53, MamaMeseKertje, AnkaFD és 15 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Te is népszerű lettél a szomszédjelölgetősbe is? :);)xD

újfarm53, AnkaFD, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.