Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pill és hozom az első párat ami belefér. A 10 biztos, hogy nem járható út:oops:
    Ps: hoztam a képet és töröltem is, mert valaki megelőzött.
    http://kepkezelo.com/images/m4jztnokxu98bavfb4ff.png
    Itt van link formájában azért, ha kéne mégis.

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    mimi, -Fülemüle-70, újfarm53 és 13 más kedveli ezt.
  2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Milyen következménye lehet szerinted? Fel sem fog tűnni,hiszen elég sok magyar van már fenn,nem kevés frizbivel!

3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Lehet, hogy nem értem, amit írtál. o_O

vera0973, Sikka1, cseresznye69 és 3 más kedveli ezt.
  4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

kukk jó estét mindenkinek

-Fülemüle-70, Ribiszke, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nemrég olvastam Csocsoovb írását és azt is látom, hogy sokakat zavar, bánt vagy éppen sért is, hogy ezt tették vele.
    Mennyire kell nekünk az a kitehető?
    Talán többet segítenénk neki és ezáltal magunkon és a játékon is, ha kiállunk a versenyből, jelezve ezzel az igazságtalanságot.
    Mi a véleményetek?

újfarm53, csio70, Gio és 19 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

És mennyit kevertél már be?o_O Ha van turbómalmod, ok, de ha nincs, ne tartogasd, ha nem is frisbizel még, legalább keverd le. 4 frizbit lehet elsütni egyszerre, utána jön az idegtép várakozás a kutyákra xD...szerinem ne dobd be a malomba.;) Persze Te tudod, csak egy vélemény volt:)
    ugyanez lesz nálam is. Ráadásul óránként kell azzal is foglalkozni, mert nincs FA-am, nem lesz gyorsítgatás:oops: ja, 53-ból 22. vagyok 27 frizbivel. Aratásonként 15 frizbi jön össze és 120 röpim van most, amihez növény egy szál se:oops: Ki nem számolom, mennyit tudok még legyártani, pedig érdekes lenne, mert most tartok a betervezett frzbiszám felénél...

újfarm53, -kaktuszable-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Azért az feltünne, hogy nem növekszik az etetések száma, nem?

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Feltünne, de pont nem érdekelné őket, hidd el!

9. moonubul

Tökéletesen egyetértek, de csak akkor van értelme, ha ez a lépés egyöntetű!

PS. Jött egy információ oldalvást, hogy két üzenetem érkezett (nem levél) de fogalmam sincs hol keressem. Tud valaki segíteni?

10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

tessék az első 10 jelenlegi állása:

11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én még gond nélkül vissza tudok lépni a TOP-tól, igaz, ez életem elsője, amin indulni tudtam, de nem izgat, ha ezt kívánja a közérdek. Azt viszont, kérlek, moonubul és a többiek, gondoljátok át, hogy például skalimacinak mennyi munkája van ebben, napok óta nem alszik, iszonyat melója, energiája (és valószínűleg pénze) van ebben az egészben. Ne kérjétek, hogy vonuljon vissza :(

Én inkább vagy az aláírásgyűjtést pártolnám vagy azt, hogy elárasztjuk a supportot ennek a bejelentésével, hogy mennyire fel vagyunk háborodva, aztán ha kapnak több száz levelet, kénytelenek a központnak is felterjeszteni szerintem. Az is elég nagy érvágás lenne, ha a levélben tudatnánk, hogy a TOP hátralévő részében egyetlen magyar sem költ egyetlen huncut fillért sem a játékra, amíg Csocsot vissza nem kapjuk a listára. Azt tuti megéreznék...

Amúgy ez a ,,nem zárták ki a versenyből, csak levették a TOP-listáról", hát én ehhez biztos kevés szürkeállománnyal rendelkezem :) de szerintem ez ugyanaz. Ha nincs a TOP-listán és akármit is csinál, már nem kerülhet fel rá, akkor kizárták. Az ő szintjén kutyafülét nem ér az a kitehető, amit ,,jószándékból" (nesze, ha már így kitoltunk veled) adtak neki, igen is megilleti az az elismerés, hogy ott lássa magát a TOP-lista élén és hogy mások is ott lássák őt.

És szerintem Csocso kizárása szimbolikus, igen is ő képviselte, méghozzá gyönyörű eredménnyel a magyarokat és az, hogy a külföldi fórumokon minden magyarázat nélkül hagyják ezt és így teret engednek a rosszindulatú pletykáknak Csocsoról és a magyarokról egyaránt, nekem különösen fáj.

12. Location

Location Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ebbe a top 200-ba hogy lehet bekerülni?
    Eddig 22 kutyával játszottam,ha megnyitom a top200 ranglistát akkor nem látom magam sehol. Pedig a 7. helyezettnek 1 kutya van a neve mellett.
    Jah és még azt írja a ranglista alatt ahol a nevem van, hogy 0 és alatta +12.
    Köszönöm a válaszokat.

Gio kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét !
    Szolidaritás - szép szó, szép cselekedet - , de csak akkor van értelme, ha ezáltal nem sérülünk, nem szerzünk hátrányt az akcióban.
    Kérlek nézd meg a listákat -az aláírásokban nyisd meg a linket, s látni fogod, hogy nagyon sok Gazdatárs már időt, fáradtságot és javait feláldozva jutott el arra helyre, ahol most látod Őket.
    Én inkább azt javaslom, hogy emelt fővel aki csak tud vegyen részt a TOP-ban, ezzel is megmutatva, hogy igenis tudunk játszani !
    Szerintem az érintett Gazdatársunk is ezt szeretné - nem a TOP-ból való kivonulásokat.
    (Felhőt aktíváltam, -még nem döntöttem indulok-e).

Hajrá Magyar TOP-osok !

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 21 más kedveli ezt.
  14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Én is szívesen elállnék a Toptól ha lehetne kilépni belőle,látványosan,azt nem lehet hogy tényleg valahogy írni vagy tenni valamit hogy lássák hogy a magyarok most Csocsó miatt rosszúl érzik magukat.Mert ugye a többi játékos semmit sem lát csak azt hogy na ez meg az nem dobál többet.
    Amúgy igen a 13as csoport kizárólagos győztese Csocsó!
    Ha folytatjuk a játékot akkor Maci és Rudi lemossák a többieket:)És mindenki meg állja a helyét aki indult,teljesen mindegy milyen csoportban milyen helyezésen.
    Szóval akkor mi lesz?Gyöngy te hogy döntöttél?És te Skali?És a többiek?

-Fülemüle-70, újfarm53, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  15. angelka06

angelka06 Utánpótlás-írogató

Egyet értek!
    A BP- t nem fogja meghatni, ha a magyarok most abbahagyják topot.
    Viszont érzékenyen érintené, ha a magyarok mondjuk 1 hónapra visszafognák a vásárlást!
    Most pedig mindent bele!
    Hajrá minden magyarnak!!

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Végig olvastam a fórumot. Nem semmi esemény történt, míg nem voltam.
    Szia Csocso!
    A többiek leírták, hogy mi a véleményük erről. Nem ismétlem őket. Viszont két dolog merült fel bennem.
    Gondolkoztam leírjam e az elsőt, de inkább nem fogom;)
    A második:
    Hát még Te se tudtad elgáncsolni k.tynkát?????xDxD
    Szia szia :)
    Majd megálmodod, ha végre alszol egy nagyot;)
    ...
    Drága Melan szomszédom megérkezett a top listára:) Kemény 1 etetéssel:p Hajrá hajrá:):)

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Folytatom csakazértis alapon, de ma már lazítottam egy kicsit a gyeplőn:)

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  18. pipacs0509

pipacs0509 Fórum-zöldfülű

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  19. moonubul

Tökéletesen egyetértek. Nekem is ez az első (és lehet, hogy az utolsó) TOP-om. A szerencsés 13-ik helyen állok, a 10-ik helynél feljebb amúgy sem lenne esélyem. Nekem is sok munkám van benne, de ha közösen vállalunk szolidaritást, abban szívesen benne vagyok.

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Olvastam hogy mi van:eek: Egyrész gartulálok a rengeteg pörgetésnek , hogy ilyen ügyes voltál :D
    Másrészt az ebből adódo bonyodalom az már nem jó -.-

Aloha Sagittarius69

Ennek csak annyi eredménye lenne , hogy a Magyarok helyett más külföldi nemzeteknek adtok esélyt , hogy nyerjenek a topban.
    Ez nem tudom , és akárhogy nézem , ez nem büntetés , hanem ajándék másnak , hogy nyerjen :p
    Inkább hajtani kéne és megmutatni , mennyi Magyar van :D

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.