Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Folyamatosan kattog nekem is az agyam, hogy a korábbi vonatkozó hozzászólásomon kívül hogyan tudnám kinyilvánítani a tiltakozásomat.
    Címer ügyben én maradnék a nemzsu által és most Gyöngy által emlékeztetett fehér alapon magyar zászlónál. Nem temetni vagyunk itt, hanem egységességünket és tenni akarásunkat megmutatni. Még jobban össze kell fognunk és legalább erkölcsileg támogatni az élenjáró játékostársainkat. A mi lelkiismeretünk tiszta, ezért javaslom, hogy a fehér alapszínnél maradjunk.
    A Fórumszabályzat szigorú, ügyeljetek arra, hogy mit hogyan írunk, mert ahogy Leho is írta, azzal a Modijainkat is nehéz helyzetbe hozhatjuk.
    Ezért én senkit nem buzdítok bojkottra, nem is tehetem, hisz ki vagyok én? ;), de figyelemre méltó ötletnek tartom az alábbi hsz-t:

Hajrá magyarok! [​IMG]

-Fülemüle-70, újfarm53, Gio és 15 más kedveli ezt.
  2. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Egyre több a fekete alapon magyar zászló. Bár nem egységes, de haladunk. Kár hogy nem lehet szerkeszteni a címert :(

3. elvtars

elvtars Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

4. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia!
    Megfogod a kutyát, a hátán a tépőzárat szétnyitod. Van egy fehér panel rajta az on -off gomb.

5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Kb fele vagyis 50 kutyi még hátra van a felhőig. Sok dolgom volt, ma nemigazán sikerült jönnöm. A 7-es csopi viszont frissitve. 1 óra óta sokat lendült. 60 versenyző, 12-en magyarok :) Viszont azért elgondolkodtató, hogy vannak olyan csoportok, ahol még mindig 2-3 fő versenyző van, hihetetlen....

-Fülemüle-70, újfarm53, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Egyet értek veled. Nekem a kezdés óta fehér alapon magyar zászló van :)

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Drága Genka!
    nemzsu címere fekete már.
    Dühös vagyok és tehetetlen.
    És kattog az agyam nagyon. Hidd el, amit és ahol lehet jelzem.....

8. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,én feketére cseréltem a fehéret,a verseny marad de rossz szájizzel.Valaki tudnak hozni egy képet a 12sből?

9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Légyszi írd meg,hogy lehet tiszta fehér az alap,mindig elfelezi nekem!:(Béna vagyok!:D

-Fülemüle-70, újfarm53, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A címermintánál és a címerformánál is fehérre húzod.

11. hupi78

hupi78 Fórum hercege

BP akar tisztességes eseményt minden játékos számára. Ezért néhány beszámoló mentesülnek a tetején.
    Ez nem azt jelenti, hogy minden egyes ilyen játékos játszik igazságtalanul
    Mert vannak, például a szintén figyelembe vett saját számlák moderátorok magas helyeken a listán, vagyis az esélyegyenlőség biztosítása a cél.

-Fülemüle-70, újfarm53, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mindkét opciónál a fehér színre viszed a vödröcskét és fehérré válik: tehát címer alaknál vödröcskét a fehérre, címermintánál a vödröcskét a fehérre viszed és kész:)

13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ez van csocsoról a de en. modi irása

14. §Böbe13§

Köszönöm szépen,sikerült!

15. miniowl

miniowl Fórum hercege

Igazából nem is tudom a címeralak egyébből vettem ki a magyar zászlósat.

-Fülemüle-70, újfarm53, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Mindkét felét fehérre állítod

17. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Sajnálatos ami Csocsoval történt, nem ezt várná az ember egy játéktól...
    Azért belelkesedtem és pörgettem párat, 20.ra be is adta a +100% terménybónuszt, de hát nem egyel mellette áll meg az a lapát... >:(>:(>:(
    Nade sebaj! Megyünk tovább :)

18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ezen dühöngök én is! >:( Olyan, mintha becsuktak volna egy szatyorba, a tetejére meg rátettek egy nagy csomag kutyatápot, nehogy már ki lehessen látni belőle valamerre. :eek::mad:

19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

igyekszem előbbre jutni, ami nem egyszerű...

20. §Böbe13§

Akkor most fehér vagy fekete legyen az alap?;)

-Fülemüle-70, újfarm53, Sonche és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.