Visszajelzés Kutyásfrizbi-verseny 2017 május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

a fehér is a gyász színe...

újfarm53, -Fülemüle-70, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

a 8-ason alakul a fekete alapon magyar zászló, de a 9-esen egy- csak egy legény (leány) van talpon

újfarm53, -Fülemüle-70, Sonche és 7 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Görgettem a listát és feltűnt, hogy a zászlód csíkja piros, fehér, kék, ha gondolod javítsd ki zöldre...
    Én szeretnék a fehérnél maradni, ha nem haragszotok:)

újfarm53, -Fülemüle-70, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Na igen így nevezik a ferde "igazságot", valami különleges dologgal rendelkeznek a Magyarok, hogy általában bennünket támadnak, ócsárolnak, megpróbálnak lehúzni.
    Jé, ide is beszivárog a valóvilág?
    Akkor is hajrá Magyarok, hajrá Csocsoovb, Rudi, Skalimaci és mindenki a Csapatban, bocsánat, hogy nem sorolok fel sok-sok nevet!:)

6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Igen,de nem nálunk!Akkor feketére változtatom!

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyjából itt-ott olvastalak Benneteket. (volt elmaradásom, nem kevés, sok a meló) :)Többen nagyon optimistán látják a TOP végét azt gondolom....én egyáltalán nem, legalább is kb a 8-12 szinten(azt hiszem a legtöbb játékos itt van). Persze előre jósolni sosem lehet v érdemes. Úgysem jön be. Persze attól még én is szoktam :)
    Nálam a 11esen igaz, hogy most a 200. 38on áll, de szerintem a hétvége, a vasárnapi +1 termés (gondolom eventnövényre is ér) nagyon fel fogja vinni az alját. Azt tudom, hogy én éjt nappallá téve, minden időmet feláldozva, nem fogom tovább csinálni a felhőnél.
    Minden bizonnyal a kisebb szinteken fognak jól járni sokan vagyis bent maradni,(lehet ezzel a szintezéssel is az a cél, hogy ne hagyják abba a játékot, legyen motiváció, mert aki már 100 felett van, az nem hinném, hogy könnyedén abba tudja hagyni ) Ebben is magamból indulok ki. Többnyire nem érdekel meddig jutok 1 eventben, elértem eddig amit, de játszom tovább, mert nekem kikapcsolódás, játék az egész és még nem is untam meg :), de a végtelenségig nem tudok időt szánni a játékra, sok pénzért pedig nem játszom. A bizonytalanért nem dolgozom, meg kell keményen küzdenem a biztosakért is. Márpedig ez a TOP játékosdi azt célozza meg, hogy minél több időt szánjak ide és persze keményen tegyem oda a valós forintjaimat.

Aki részt vesz benne, sok sikert hozzá! :)

taga1, -Fülemüle-70, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Az előző oldalon ezt írta Nemzsu 1671 hsz
    Szia Drága Genka!
    nemzsu címere fekete már.
    Dühös vagyok és tehetetlen.
    És kattog az agyam nagyon. Hidd el, amit és ahol lehet jelzem.....

újfarm53, -Fülemüle-70, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én maradok a fehérnél, örülök hogy azt is megtaláltam. :)
    Szia, köszi, nekem is gyanús volt hogy talán nem zöld. xD

újfarm53, -Fülemüle-70, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Nos 95öt frizbiztem. Még van 800 gazom. Ezt bekeverem és búcsú az eventtől.
    Még egy TOP, amit ha helyből nem rontanak el, mint az őszit, akkor menetközben siklatják ki.
    Kacérkodtam, hogy hétvégén robbantok egyet, de már az ősziről is letettem.
    Titokból az kizárt, hogy egyet is megvegyek.
    Vaegy lomot a vonatra felrakok, hátha berobog a központba.xD És elfütyüli a J. W. von Goethe összest.
    Jöhet a pajta töltögetés. Kutyák a farmról kitiltva. Elővettem a pink macskákat.

Jó éjt!

taga1, újfarm53, -Fülemüle-70 és 20 más kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

,,Felszín és homály, cukormáz és pompa, a való világ mocska beragadt a torkomba! Üvöltenék néha, de nincsen kinek, most nyíljatok ki hát siket fülek!"

Jaj, de folytatnám még, csak abból tiltás lenne...

Respect!!! :inlove:

taga1, -kaktuszable-, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  12. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Bakker,olyan apró a zászló,hogy nagyító kellett,hogy megtaláljam a miénket!

újfarm53, -Fülemüle-70, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia Mindenki ... :)
    Annyira olvastam a hozzászólásokat, hogy 1-órát üresen álltak a földek mire rájöttem hogy ültetni is kellene valamit éjszakára..
    Sajnálom ami CSOCSOVAL történt!!!!
    De tudom hogy ez nem sokat segít.. ..
    Én annak is tudok örülni ha a felhőm meg lesz..
    Sikeres Topp-ban való szereplést kívánok Minden Magyar játékosnak!!!!

14. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Olvasva Benneteket, a drukk egyre csak fokozódik bennem . Szurkolok minden honfitársamnak, aki küzd a Top-ban való bent maradásért. Nem kis teljesítmények láthatóak. Én örülök, ha az egyet kivégzem. Szóval hajrá Magyarok ! Továbbá sikeres frizbizést kívánok minden Gazdának ! Szép és örömteli estét!

15. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    5-ös frissítve.
    Most úgy állok, hogy.... Ha valaki felismer a piacon, nem szeretne venni őrméhet? :D Nekem van kitéve eladó! :music:

És ismét köszönet minden felröpivel segítő gazdatársnak!

16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Valaki arulja mar el hogy mirol szol amit irtak, mert ha az amit hupi hozott nyersben, az egy nagy budos BS. Eselyegyenloseg, WTF? Egy magyar tul jo volt, ezert kivagjuk a listarol, mint macskat... hogy egyenloek legyenek az eselyek? Es ez a hivatalos allaspont?o_O

taga1, -kaktuszable-, újfarm53 és 15 más kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

Nem, az ottani kommunikáció szerint MINDEN modi privát farmját kizárták.

Szerk.: Más kérdés, hogy ezt megtehették volna azelőtt, mielőtt ők beleölik a drága gyűjteményüket és idejüket.

taga1, -kaktuszable-, újfarm53 és 18 más kedveli ezt.
  18. miniowl

miniowl Fórum hercege

Hát én karácsony óta egyszer láttam, de akkor se kaptam meg :(

19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

...Most nézem...nem is éjfélkor, hanem éjjel 2-kor kéne aratni a nagy részét.... teljesen kizárt.:sleepy:beadtam most 8-at és 40 frizbivel a 18. vagyok 64-ből:D. Fél terület van éjfélre és akkor reggeltől megint minden együtt érik. Jól belehúztam, mi?:music:
    És köszönöm mindenkinek a röpiket:inlove:, egyre inkább úgy tűnik, hogy a holnap is megúszom a hosszúzást:oops:

újfarm53, jambrikildiko, Gio és 10 más kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

Mondjuk ez megérne egy misét...hogy adják ki a listát az összes külföldi moderátor privát farmjáról és azonnal töröljék azokat is a TOP-listákról, amíg finom vagyok és nőies....

taga1, -kaktuszable-, újfarm53 és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.