Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

De miért?

2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Rózsalány:)
    Köszönöm szépen:)
    Anyukámnál ott van a keresztanyukám egész éjjel, így nyugodt szívvel hagytam ott. De reggel váltom Őt. :)
    Izgulok, nagyon is Érte.
    Optimizmusom a Szüleimnek köszönhetem, nem az én érdemem.
    Ez nem gesztus, az teljesen más. Egy gesztus lehet egy mozdulat, egy nézés,stb... Nálam ez több mint egy gesztus:)
    Erőbedobás már meg volt a közösbe.

marcsi152, §Böbe13§, Swordfish és 13 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Meg van a helye. Csak olvasni is kellene, és nem olyan általánosságokat megfogalmazni, aminek fele lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem.
    És van egy lényeges különbség, hogy a TOPban "egymás torkának esve" eventeznek a játékosok, itt meg egymásért.
    Fogalmam sincs melyik a jobb.

Utoljára szerkesztett: 26.6.17
    marcsi152, §Böbe13§, Swordfish és 14 más kedveli ezt.
  4. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hogy kinek mi a velemenye vagy miröl mit gondol,hm......na pont az ami / amit.

az pedig fontos hogy barkinek legyen eselye azt kinyilvanitani.viszot van egy franya dolog,amit ugy neveznek tolerancia.

a kollegam megserül a meloban es komoly a dolog,tudom ugy közölni hogy a parja azt kerdezi,hova vittek mert szeretne velem bemenni hozza.

vagy ha csak megserült a hamreteg a kezen,elmeselhetem egy teljesen mas megközelitesböl es a parja ajultan fog összeesni.

amugy mi lenne az a borzalmas mennyiseg amit itt elbuliztunk/elbulizunk ????

szerintem 1 top joval / sokkal dragabb mindenkinek.

amugy nemreg volt majomkiralynö ha emlekeztek meg ra.

nem artana ha kiverne mindenki azt a tevhitet a fejeböl hogy a bp ellenseg lenne es a szo negtiv ertelmeben harcolunk ellenük.

ez itt a bulinegyed amennyire tudom,eleg lassan a lehangoltsagbol.

jol csinaljatok amit tesztek,söööt...........mindent bele.

a multbol lehet tanulni es tervezni a jövöt,

de a mat meg kell elni,mert az csak most es itt van.................

megirn, marcsi152, §Böbe13§ és 21 más kedveli ezt.
  5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ez most itt már nem matematika. :)
    Viszont javaslom, hogy akinek még van bedobnivalója, várjon vele reggelig, ha holnap is tud játszani. A tőlünk nagyon nyugatra lévő játékosoknak még délután van, dobálhatnak estig, a nagyon keletre lévők is benéznek még ébredés után, ami nekünk még éjszaka, és akkor itt reggelre kellemes meglepetés is várhatja a kitartó gazdákat. :)

marcsi152, §Böbe13§, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
  6. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok! Én az eventnek sajnos nem tudok neki állni mert nincs elég állatom és még a saját rész felét sem tudnám befejezni, de ha gondoljátok szívesen teszek ki a macsekokból és kutyukból annyit amim van, hátha az segít nektek valamit! Hátha így legalább meg tudjátok szerezni a hőn áhított ajándékokat. :)

7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Már sárga lapot is kapsz a kitehetők mellé? :mad:
    Jaj,de megérte neked,hisz innét kezdve
    nem vagy büntetendő.xDxDMi a Dg: ?:mad:
    Majd ha a Venyigébe megyek,akkor meglátogatlak.:D
    Viszek Bablevest és feleveleníttem neked a "Hogyan lett a Törpéből Óriás?-című Általános iskola, 5 osztályos törtélem könyv, első olvasmányát avagy "Hogyan kerültél a palánk másik oldalára?" :music:xDxD

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönjük;)

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kicsit vásárolgattam, megy újabb 2x45 tenyésztés...remélem ugrálnak majd a frissen vásárolt ciccek és kuttyok:p ha már állatvédő létemre majd 5 millát költöttem házikedvencre...pedig örökbefogadás-párti vagyok;)

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  10. anna8558

anna8558 Junior szaki

Azt viszont sajnos nem tudom milyen piacon lehetek. :( 4ezer körül pakolom ki őket az jó? :)

11. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Nem szeretnék az este elrontója lenni de képszerkesztővel kiügyeskedve a cicás rész még egy nyolcada hiányzik ami sajnos 3.750.000.000:( Én próbálok optimista maradni hátha a többi nemzet is aktivizálja magát, legalább annyira mint mi. Mindenkinek kitartást, lehet hogy az utolsó vésztartalékokat is ki kell használni.;)

* A kutyás résznél is nagyjából ugyan ez a helyzet. Még semmi sincs veszve.:music:

12. Leho69

Maci!
    Kb 1,5 órája csík leragadt. Nem mozdul. Pedig sokan keveset, sokat dobálunk.
    Ez úgy tűnik innen már meg sem mozdul, ha egyszerre 100 K009et dobunk rá akkor sem.
    Ne legyen igazam, de ilyen hosszan sosem állt, hogy még egy fikarcnyit se menjen előre. Pedig dobtunk, nem is keveset.
    És ami még szokatlanabb, hogy teljesen egyforma a két fehér rész, amióta áll a bazár.

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ne veszíts rajta.... Tedd ki reális áron...;) Mi akik vásárolunk... ilyenkor nem spórolunk;)

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  14. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Drága Fülikém, nagyon nagyon sokat gondoltam ma Édesanyádra és Rád is. A szeretetetek meggyógyítja őt, és persze a gondos orvosi kezelés ha sikerült ezt kifognotok.:inlove: Kicsit átmentem pesszimistába, ma már nem is számoltam mit dobáltam be, rengeteget. Egyenlőre takarékra teszem magam, majd holnap meglátom.

§Böbe13§, Swordfish, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. anna8558

anna8558 Junior szaki

50-50 db-ot kidobtam a piacra, remélem olyan viszi el aki utána be is szórja a közösbe. :)

16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Lehet, hogy bent volt egy ügyeletes este 6-ig, és frissítette a számlálót. Aztán hazament.... :music:

§Böbe13§, Swordfish, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    33 cirmos, 20 kalikó, 200 alap-cicus, 39 norvég elghund, 43 dalmata, 200 alap-kutyus ment a többiek után, mert a közösben jobban érzik magukat :)
    Ez az event már örökre a MI EVENTÜNK marad , ahogy Sali írta, itt már tőlünk senki nem vehet el semmit !!!!!

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Te meg ne szerénykedj, mert mindehhez Te is kellettél! :inlove:

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  19. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

A modiknak üzenem: Igyekezzenek megtudni, hogy (Az azért baromi jó lenne a további hozzáállás miatt, hogy) melyik nemzet milyen mértékben járult hozzá a közöshöz. A végén jó lenne ezt tudni...

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Kellene a tolómérő, hogy hol tartunk.
    A mérést a a sárga keresztcsíkok közepén, és a zöld sávok közepén kellene fölvenni.
    A széle kerekített és az csal.

marcsi152, §Böbe13§, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.