Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Nem írhatod ezt komolyan és nem is gondolhatod úgy.
    Megválaszoltam, hogy miért most írtam, olvasd el légy szíves, mert a te soraidra volt válasz.
    Legalább arra méltass, hogy ha már bírálsz, el is olvasod a reakcióm.
    A bomlasztást sem azok csinálják, akik megfogalmazzák a véleményüket és hidd el, éppen azért merik azt leírni, mert ennek szükségét érzik, azaz féltik a játékukat és óvni akarják, mert azt szeretnék, hogy még évekig örömüket leljék benne.
    Arra is megkérlek, hogy ha csak utalsz is rám vagy bármi módon szóba hozod a farmos nevem, azt pontosan tedd meg, hiszen te nagyon is ismered azt.
    Azt hiszem, ha azt nem is várhatom el, hogy engem ne bírálj vagy támadj, ez mindenképp elvárható.

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Elnézésed kérem, akkor nem te voltál, a rendszer ördöge!:oops:

ljanika6, §Böbe13§, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szerintem 11óra és 12óra között, készen fog lenni. Ha mégsem, akkor szerintem ez az event a legemlékezetesebb, event marad mindenki számára. Őszintén bevallom, hogy az eddigiek közül, ez volt számomra a legunalmasabb és legfárasztóbb. Jó, hogy már holnap vége, így vagy úgy, persze jobb volna ha sikeresen érne véget. Az akin múlik a sikeres befejezés, attól boldogabb ha nem érünk a végére. Akkor örüljön, legyen boldog és közben gondolkodjon el, az etikus magatartásról. Az igaz életben, így hamar ellehet veszíteni a partnerek bizalmát. Ha van rá lehetőség, vagy valami megoldás, átadnám a felhősorokat a kitehetőkkel egy kisebb farmosnak. A végén megnyerhetővel együtt !! Voltak itt, kis farmosok az egyéni felét, tudta teljesíteni a felhőig nem jutott el, azok közül átadnám valakinek. Ha lehetséges!!

Utoljára szerkesztett: 27.6.17
    zebrina04, marcsi152, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Valószínű meglesz.
    Talán az volt a gond,hogy a felhő megszerzésekor a csík mizéria után nem számoltunk a külföldi játékosokkal is,azt hittük maradéktalanul azt az álláspontot hozzák mint mi. Mint kiderült nem így van!
    A számítások jók lettek volna de tényleg figyelmen kívül hagytuk milyen reakciók lesznek nemzetközileg. Bár a franc se gondolta volna,hogy külföldi fórumok topikjaiban kellesz majd kutakodni miért nem halad a csík! Külföldön is megoszlottak a vélemények kell-e folytatni az eventet ilyen feltételek mellett vagy a nem folytatással jelezni,hogy ezt nem lehet velünk megcsinálni.
    Utóbbi bennünk fel sem vetődött.
    Csocso írta,hogy valamiért ennél az eventnél pont nem lett számszerűsítve a haladás valamiért.
    Ezt külföldön is észrevették és a csíkos dologgal együtt már sok játékos inkább kiszállt.
    Ezzel nem számoltunk!

marcsi152, genka53, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Akkor biztosan ismered Nyilas Tibort és az Édes apukáját. :)
    Apukám anno még vele rúgta a bőrt :)
    De szerintem meg lesz, ha nem akkor veszett már el több is :)

újfarm53, genka53, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Irni nem nagyon van mostanában időm, de most ismét jut kicsit billentyűt ragadni. Csak azért is, mert borzasztó érdekes látni két éljátékos ennyire szögegyenes hozzáállását az eventhez.

Azzal kezdem, hogy aki kicsit is rálát a dolgokra, az tudja, hogy az event a "lenyúlós" kategória, nyilván a BP szépen kitalálta, ott sem kezdők dolgoznak. A felhők megvannak, a kitehetőknél van értékesebb, és még nem is látjuk, hogy hol tartunk. Ez mind igaz. Ezt nyugodtan el is lehet mondani, hisz event csevegőben mindennek van helye. Ezt szerintem nagyjából mindenki látta is, amikor ugye a sáv visszacsúszott, volt is nagy dühöngés. Csak aztán valami változott, és kialakult egy egészen különböző hangulat. Ilyenkor is bármikor lehet jönni, és elmondani, hogy ez mennyire nem megérős, csak talán nem a legszerencsésebb.

A gazdák akik itt bedobálnak, most úgy érezték, hogy részesei valaminek, amihez hozzá tudnak járulni. Hozzáteszem, szerintem a kapás TOP is ezért volt más, mert ott is egy nagyobb réteg gazda érezhette, hogy milyen jó dologban vesz részt másokkal együtt, a "közösség ereje". Nagyjából mint most is.

Sokan leirták szerintem, senki ne vigye csődbe a farmját, de ha tud, és kedve van, akkor erejéhez mérten beadhat, és sokan ezt is teszik. Lehet, hogy nem lesz meg a "semmit-nem-érő" kitehető ennek ellenére? Lehet, de akkor is úgy érezhetik, hogy részt vettek, és harcoltak érte, és ez szerintem jó érzés. És itt a kérdés, hogy itt a vége felé, biztos jó azt olvasni, hogy ennek egy éljátékos szerint semmi értelme?

Én felvállalom azt, ha "magyar balek" vagyok, mint amit az angol fórumon akkor Alex szerint gondolnak, mert akkor is úgy érzem, hogy legalább megpróbáltam, hozzátettem a virtuális feneketlen zsákba, részt vettem, ide tartoztam a többiek közé. És semmi olyan kár nem ért, ami pótolhatatlan lenne, viszont ami itt volt az utóbbi pár napban, azt kitehetőktől függetlenül nagyon jó volt olvasni, látni. BP ezen levette a saját hasznát? Úgy legyen, nekem ennyit megért. De természetesen el tudom fogadni, hogy más másképpen látja.

És amúgy, ha mégis összejön a kütyü a végén, és a nagy gazdák kisfarmján kiugranak a kitehetők, gondolom nem fogják cserenapon visszautasitani az értük kinált értékeket, mert azért talán nem teljesen gagyik ezek a cuccok.

Közeli a cél, még egy nagy hajrára fel, én is el vertem még 20-30 millát, aztán sajnos meg merészeltem keverni, na az már kevésbé jött be, de ez van, azért maradt még belőle beadni is:)

Szia Szomszi,
    Még nem jutottam el oda, hogy Anyudnak jobbulást kivánjak, és mihamarabbi felépülést, a farmja várja:inlove:

dagi18, lukimi, *bálint* és 20 más kedveli ezt.
  7. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Van még itt valaki! Most adok be alapállatokat mind kettőbe! Szerintetek meg lesz!? Nekem nem unalmas mert nem kell végre annyi eventgaz,röpi igaz izgalom van bőven de erről szól! Most gonosz leszek ha meglesz csak az részesüljön belőle aki bármivel lehetőségéhez mérten hozzájárult! Ne mi kaparjuk ki a gesztenyét más nemzeteknek! Már bocs!

genka53, Sali~*.*, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sali~*.*!
    Komolyan nem Én szedtem úgy szét írásod. Pitylogtam rajta komolyan Én is,de meg sem próbáltam össze rakni,mert úgy sem hiszem,hogy menne.
    Ha most azt írnád,hogy kéred ismételni,hát bizony teljesítés elmaradna.
    Láthatod,hogy írásom is végén 1-be és mondatok közt semmi.

Én idén nagyon vártam ezt az eventet,mert tavaly nagyon jó volt. Oly jó szívvel emlékszem rá.;)
    Az ideit viszont hátam közepére nem kívánom többé és bele sem fognék még 1x.
    Jövőre talán már leszek 100-as,ha leszek és mielőtt belevágok,hát nagyon megfogom nézni,hogy mibe is ugrom.:p
    Sokak azt írják,hogy nem tudják mennyi értéket adtak be, de nagyon sokat. :music:
    2 x 650.000 PÉ az Egyénibe és a közöst pedig ott mutassa beugró ablaknál. :D NEM,DE ?!!:inlove:xDxD
    PIACNÁL persze nincs ilyen. xD:cry:xDxD

9. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Melan Drága Szomszim,
    köszönöm, biztosan fog majd örülni Anyukám.:inlove:
    Az üzidet átadom neki, most reggel:)

Már alig várom hogy reggel 7 óra legyen, s vele lehessek. :)
    Már csak egy pici kell hogy meglegyen az a fránya 2+ :D:inlove::inlove:
    http://kepkezelo.com/images/1kcd0nkd2trb74fiq305.jpg

Melan, *bálint*, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Én ebben az esetben nem vagyok ennyire optimista, pedig általában pozitívan látom a dolgokat. Tegnap reggel órta nem sokat haladt a csík. A nemzetközi tábor pedig leállt. Ahogy írták az angolok is, nem hajlandók egy feneketlen lyukba szórni a nehezen megszerzett állataikat, tenyésztéseiket.
    Szerintem senki nem fog örömtáncot járni azért mert nem sikerült valamit befejezni. Miért tennék? Attól senki nem lesz boldogabb, ha valamit nem sikerül elérni. Akárhogy is nézzük azért ez még is csak egy egyéni játék. Mindenkinek a saját döntése mit áldoz be és mit nem. Van pld, olyan szomszédom aki nem eventezik, csak nagyon ritkán. Ő pld. nem fogja megkapni a felhőt sem, mert bele se kezdett az egészbe. Ez az ő döntése. És vagyunk olyanok, akik nemhogy elkezdték, de be is akarják fejezni, de nem bármi áron, hanem az ésszerűség határain belül. Ez a mi döntésünk. És vannak olyanok akik minden áron be akarják fejezni, nem számít mekkora áldozat árán. Ez pedig az ő döntésük. Bárki, bárhogy dönt tartsuk azt tiszteletbe, és ne szóljunk meg senkit azért mert a nehezen megszerzett tenyész állatkáját nem szórja be, hanem kiviszi a piacra.
    A felhősorok akik eventeztek és teljesítették az egyéni részt, nekik megvan a kitehetővel együtt. Akinek nem sikerül az egyéni rész neki sajnos nem lesz meg. Akinek sikerül befejezi egy eventet az megkapja a jutalmat, akinek sajnos nem sikerült az nem kapja meg a jutalmat. De ez így volt és így is lesz mindig, akár van közösen megszerezhető ajándék akár nincs. Cserenapon a kütyük amik a felhősorra kellenek feltétezem, hogy küldhetők lesznek. A küldözgetéssel pedig csak megfontoltan. Mert ha már egyszer az etikus magatartást említetted: honnan fogod tudni pld. , hogy aki majd ezekért a nehezen megszerzett bigyókért siránkozik majd a csere topikokban nem e azért teszi, mert egy plusz kitehetőt akar majd áttranszpoltálni a nagy farmjára? Aztán ha megkapta tőled nagyon kedvesen baráti áron, vagy épp csak úgy ajándékba, majd szépen passzolja tovább, de Ö már fél farmot kérni majd érte. Szóval csak óvatosan az ilyen jótékonysággal.

Tettem le kutyákat, 128 db kutyaóllal 9 órára beérnek. Most mindenhol kutyacsaholás van :D Ha kész mennek a zöldszörnybe bele. :wuerg: Aztán teszek le macskákat, ha jól számolom még event vége előtt azok is beérnek, és mehetnek azok is be a közösbe. Tettem most be 100-100 macskát és kutyát, 10 db kalikót, 5 szavanát, 1 brit kéket, és egy MC-t. A kutyához egy Sibát, egy nyüzsit, és 6 db norvégot. A két oldalra összesen eddig cca 18 milliónyi kelléket szórtam be. Lehet, hogy nem sok, de tőlem ennyire futja, ezaz a határ ahol meghúztam a vonalat. Nagyon sajnálom, ha valaki ezt kevésnek tartja, vagy etikátlannak. Nincs miért szégyenkeznie senkinek. Annak sem aki csak egy-egy db macskával, vagy kutyával járult hozzá a közöshöz. És annak sem aki egyáltalán nem tett be semmit, hanem inkább kivitte a piacra és a saját játékát játssza. Egyetlen farmernek sem kell leürítenie a pajtáját, és beszórni ebbe az ellenőrizhetetlen valamibe erőn felül. Szép-szép a magyar virtus, de csak normális keretek között. Mert mutassuk meg a BP-nek? Mit? Az üres pajtákat? Aztán az mire jó? Szóval csak ésszel mindenkinek.

Most megyek vissza aludni. Jó nagy marha vagyok, hogy felkeltem azért az éjszaka közepén, hogy arathassak és etethessem ezt a feneketlen dögöt. -.- (utálom az egész eventet az elejétől a végéig)

Melan, -gerbera-54, brozsa és 27 más kedveli ezt.
  11. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sikerült eladni minimalacomat,amit maxi sebességgel kutyulira meg macsekra váltok!Mehetnek a levesbe,sajnos nekem itt a vége,mert mire haza érek melóból itt eredmény születik,de van valami amit elmondanék nektek..Kb. 6 -7 hete kezdtem el a játékot és a 78. szinten vagyok,nem tudom,hogy ez jó vagy sem,de igyekszek,titeket olvasgatva fejlődtem sokat,de ez amit itt most tapasztaltam,több mind játék ...ez már egy érzés volt.Tehát legyen bármi a végeredmény én nyertesnek érzem magam általatok és mindannyian azok vagytok.Igazi nagybetűs maréknyi Csapat!További szép napot nektek!!!:)

brozsa, marcsi152, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

JELENTÉS
    HAJNALI 2:00 ÓRAKOR TOLÓMÉRŐVEL:
    kuty és macs 1,5 mm mind2 állat fehér csíkja
    MEG LESZ GYEREKEK !!!;):D:D:D
    HAAAJJJJJJRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!!!:DMINDENKI MÉG 1 PICIT !!!:D:DxDxD

IMÁDÁS VAGYUNK !!!:inlove:xDxDxDxD

újfarm53, *bálint*, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  13. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Ami elsősorban itt tart engem (hellyel-közzel) az az itteni Játékosközösség. Eredetileg hozzászólni nem akartam (sőt csevegőt olvasni sem), csak csnedben és szenvtelenül végigtolni az eventet az 1 nagy és a 2 kis farmomon - nem a jutalmakért, mert nem mozgattak meg (félreértés ne essék: az alapevent végigvitelét mindenképp megérik, mert a felhősor pöpec, a kitehetők meg dizájnosak, csak engem nem mozgattak meg - hozzáteszem: a jelenlegi "játékmódban", mert azelőtt kétség nem fér hozzá, hogy nem csak megérősnek ítéltem volna, de meg is mozgattak volna:)). Szóval alapesetben neki sem kezdtem volna, csakis azért vágtam bele, mert újfent valami különleges, méghozzá KÖZÖSSÉGI, ami évente semmivel sincs gyakrabban, mint a TOP (vagy április 1-jexD).

A terveim aztán csak harmadrészt sikerültek végül:
    1. A két kicsin nem sikerült bele sem kezdenem az eventbe, mert alapállatom nem volt hozzá, időm meg tényleg csak annyi lett volna, hogy betegyem őket a kupiba, összepiacolni az elmúlt héten egyszerűen nem:sleepy:; pedig minimum a közösségi ajándékokra "potyautasként" való jogot szerzés miatt még "önző" mentalitással is ténylegesen MEGÉRTE volna, de tehát nem erről volt szó.:(
    2. Miután csak idesomott a balsors, hogy átgörgessek 119 oldalnyi csevegőt:wuerg:, végül a csevegőben NEM hozzászólni szintúgy nem sikerült...xD
    3. Ami viszont sikerült - és bár pont ez az egy dolog, amivel tényleg tettem valamit a közös sikerért, de persze pont ezért fog járni "megkövezés", viszont akkor sem sunnyogom el8) -, a nagy farmon végigvinni az eventet, sőt a kutyákat túltenyészteni 207 gumicsonttal, FP-ért és felröppenőért beváltásra, ez sikerült. Igen, jól olvastátok: beváltásra (darabonként 2400TP+1600CSP-ért - a bedobásért az én szintemen kapható 2125TP+0CSP helyett). Nem mert potyautas akarok lenni, és nem mert ne kedvelném ezt a Csapatot, hanem mert úgy érzem, a motiváció a BP dolga, és ezt jelen esetben nem végezte jól (mármint játékosi szempontból - habár kezdi kapisgálni a korábbi ehhez hasonlókhoz képest, ahol még ennyi sem volt!:)), és így elveimmel ellentétes lenne, ha másképp tennék, nem jószívvel bedobni meg....:oops:

És hogy miért gondolom/érzem így, az nagyjából 2 dolog, a csíkkal való buherálást követően:
    :eek:
    Ehhez a céges hozzáálláshoz én "sajnos" nem tudom rávenni magamat, hogy asszisztáljak.:(
    Hallgatólagosan kútfőből sem voltam elragadtatva tőle, de leírva olvasni meg kifejezetten "vágylohasztó"...:oops:
    És mert pont ugyanezt érzem és gondolom, csak egészen más következtetésre jutok belőle: méghozzá arra, hogy ha tényleg úgy van, ahogy Skalimaci írja, meg ahogy én is érzem és gondolom, akkor az a csík nem a Mi összefogásunkat méri, hanem valami egészen mást, amit az itteniek iránti TISZTELETBŐL inkább nem írok ki...:oops:

Sajnálom, hogy ezt gondolom, de ezt gondolom, és bár igaz, hogy napokkal ezelőtt, az első csíkbuherelástól fogva ezt gondoltam, de mára erősödött fel igazán. Szóval bocs, Kukori/Leho/bárki, aki "trollkodásnak" érzi: nem "bomlasztani" akarok (nem beszéltem össze senkivel), "kikívánkozó" visszajelzést írok, még ha amúgy "érdektelen" is (vagy nem elegáns - főleg egy "részlegesen/alkalomszerűen aktív" játékostól).:oops:

De hogy ne legyek teljesen negatív, írok 4 dolgot, ami nagyon tetszett a csevegőben, még így átgörgetve is (és függetlenül az event végének alakulásától ez mindenképp érték, erre mindenképp jó volt!):
    1. Skalimaci őszinte lelkesedése, játék iránti odaadása, ha azonosulni nem is tudtam vele, de ŐSZINTÉN lenyűgözött, és jár érte a LE A KALAPPAL: hogy a TOP-JÁTÉKOS mivoltod mellett EGYÉNISÉG is vagy, az innentől nem kérdés (már ha eddig bárki előtt az lett volna)! "Egy fecske nem csinál nyarat, de egy bolond százat csinál": EZ MEKKORA SZÖVEG MÁR - egy ilyennek nekem kellett volna, hogy észbe jusson!!!):D
    2. Ha egyet nem is értettem vele, de az tényleg PÉLDAÉRTÉKŰ volt, hogy voltak itt olyanok, akik idegennyelv-tudásukat latba vetve kimerészkedtek "a nagyvilágba": megfogalmazódott egy ötlet, ami megvalósításra került, és (ha negatív, ha pozitív, de mindenesetre) VISSZHANGOT kapott - nem emlékszem ilyesféle, az eventezést illető "nemzetközi összefogásra" irányuló kezdeményezésre az itt töltött játékéveim alatt, és jó volt ezt olvasni, mindenképp méltatást kíván!:D
    3. Nagyon színvonalasnak találtam genka53 nagyítós tolómércéit, amilyenre szintén nem volt még példa: maga az ötlet, aztán a lelkesedés, végül a színvonalas megvalósítás (bár utóbbi tekintetben finomítási javaslattal élnék: a mérést az osztásjel közepétől kéne indítani, és a zöld ív középvonalán végigvezetni...:))!!!
    4. Görgetés közben megakadt a szemem lukimi gazdatársunk hozzászólásain, akiről már azt hittem, sosem fogjuk itt látni - pedig, ha tudnátok, hogy egy Vele való, a lekvárfőzőüzem tojáspunccsal vs. paradicsomos csatnival történő fejlesztése kapcsán a Fejl.takt. topicban kialakult "szakmai vita" révén szoktam anno ide a fórumra, csak kb. fél évvel azután, hogy játszani kezdtem...!:p - BOCS, LUKIMI, NEM AKARTAM ILYEN SÚLYÚ TERHELŐ INFÓK MEGOSZTÁSÁVAL VISSZATÉRÉSEDBE BELERONDÍTVA RÖGTÖN KÖZELLENSÉGET CSINÁLNI BELŐLED, DE ÍGY SIKERÜLT, A TÖRTÉNETI TÉNYEK AZOK TÖRTÉNETI TÉNYEK, TETTEID KÖVETKEZMÉNYEIT VISELNI TUDNI KELL...!xDxDxD

A kitehetők, hogy meglesznek-e, tényleg teljességgel hidegen hagy (sőt, őszintén szólva lehet - tudom, megkövezés:p -, hogy egy kicsit jobban is esne, ha nem lenne meg: mert ha meglenne, akkor azt érezném, hogy a BP elérte, amit akart, és cserébe odatol elénk egy könyöradományt:oops:, míg ha nem lenne meg, akkor pedig azt érezném, hogy megpróbáltuk/megpróbáltátok (döntse el ki-ki maga, mennyire jogos a T/1 vagy a T/2 - tények szerint T/1, erkölcsileg nem vitatom, hogy T/2), de "kevesek voltunk", miközben viszont TÖBBEK(!) lettünk egy nem is elhanyagolható közösségi élménnyel.;)

Fenti ambivalens hozzászólás után, talán következetlenül hat, talán nem, de akkor is ŐSZINTÉN kívánok jó szurkolást a még maradék időre, a farmos "áldozatokból" való mihamarabbi "felépülést" az érintetteknek, és jó érzésű és maradandó emlékeket erről az eventről mindenkinek, akár sokat dobott be, akár keveset, alakuljon akárhogy is a vége!

Üdvözlettel: Pharmer

újfarm53, Melan, -gerbera-54 és 33 más kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Benyomtan hamar néhány állatkát a tenyészetbe,mert a játékok ráadnak egy kis pluszt,még lessz annyi időm kikapni őket indulás előtt:D

genka53, Gio, bota493 és 8 más kedveli ezt.
  15. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia ! Ez nem jó, ez szuper ! Nagyon ügyes vagy! Sok örömöt ,és sikert a továbbiakban.

genka53, Gio, bota493 és 6 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

kukori80 !
    HOL VAGY? :music:MI A DOLGOD ILYENKOR ?:music:
    ELMÚLT 5 ÓRA ÉS NEM HALLOTTAM AZ ÉBRESZTŐ FÚJÁSOD;):p
    24 ÓRÁJA TARTOM ITT A FRONTOT,HOGY VALAKI EL NE VIGYE ZÖLD CSÍKOT VAGY ÁLLATOKAT, TOLÓMÉRŐZÖK ÉS TE MEG LUSTI VAGY A CSAPATTAGOKAT ÉBRESZTENI?:music::D

Ejnye-bejnye, kopasz nyakú, kis vöröském.:p;):D
    A farkad a forró vízbe lesz ma 1 pillanatra lógatva az biztos barátom!xD
    :cry:xDxDxD

Szia Pharmer500#2 !
    Köszöntelek a Csapattagok nevében is,mert akkor jönnek majd,mikor hasukra süt a nap és már nagyon égeti azt.:inlove::D
    Jaj,de jó,hogy,ha suttyomban is,de itt voltál/ itt vagy és még be is segítesz. ;):D
    Látom,hogy észre vetted Luimit is,hogy vissza jött örömünkre,a nagyítós tolómérőt és egyebeket is. :D
    Hozzászólásod is tetszik,mert április 1 a Bolondok napja és bizony itt is van már és lesz még 14 óráig aki a Sárga Beutalót megkapja.:eek:Valószínűleg,hogy Én is,mert 24 órája tartom a frontot,de közben tolómérőzök ,néha el-el ejteek 1 pár állatot és játékát,de tudod most már inkább alap és Dalmata van.:pDalmata pedig 1 nemzeti étel,mint nálunk a Szögedi Halászlé és egyebek.:D
    Örülök,hogy nem egyedül őriztem a piros lámpás házat se így és egyebeket sem,de azért 1-et megjegyzem.
    A kisebbeket Te sem vetted észre,hogy vannak,akik nem 100-sok még,így dicséretet sem érdemelnek.:eek:
    Pótlásuk is megoldva,ha mennek.:mad::eek::p

Szép napot neked és minden 7 alvónak!xDxD:cry:xDxD
    UI:
    1 kérdésem azért lenne hozzád.:D
    Nyugtassál meg,hogy a Házi sárkánnyal nem taliztál Te sem?
    :music::D

Pharmer500#2, újfarm53, Melan és 8 más kedveli ezt.
  17. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok korán kelők :) Bedobva az utolsó adag cica/kutya a köz javára ebbe a feneketlen kútba :) Most már több nincs, nem is lesz, amire legközelebb erre tudok járni már nem lesz event. Nagyon szépen kérek valakit, akinek ideje lenne, írjon egy baglyot farmocskámra az eredményről ...meglett a csik? Köszönöm bárki kedvességét :)

marcsi152, genka53, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Jó reggelt mindenkinek!
    RÁJŐTTEM! A BP direkt játszik az idegeinkkel. Ez dramaturgia. Egy jó kriminél is az utolsó lapon derül ki, hogy ki a gyilkos. DE KIDERÜL! (Mert ha nem, az írótól nem vesznek tőbb kőnyvet.) Ezért nem csodálkoznék, ha 13:59-kor ugrana a zőld a végére (bárhol is tart).
    Szóval ne izguljatok, meg lesz ez.

újfarm53, Doggyra, Samborg és 11 más kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Ezek szerint egy munkanélküli krimi írót is foglalkoztat a BP.xDxDxD

újfarm53, maszilva, megirn és 9 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Reggeli kávé helyett egy siba landolt. Megy az a csík, ha engedik. És persze ha tolják.
    Most megyek a piacra. Délelőtt nem sokat leszek, de valamikor megérkezem.
    Ment még egy nyüzsi , dalmata 10, norvég 20, alap 100.

A macskák lemaradtak.

Melan, almáspite48, *bálint* és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.