Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Szerintem is meg lesz az event;), a zöld csík a cicusoknál picit hiányosabb megyek még 1x a piacra macsekért!

*bálint*, genka53, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  2. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Szép jó reggelt!
    Lehet, hogy még nagyon reggel van, de valahogy nem jött át (számomra), hogy is kaphatjuk meg a felhősort, amire kitehetjük a megnyert elemeket. Elárulnátok? Köszi előre is!

3. Előre-hátra

Előre-hátra Fórum-zöldfülű

Szervusztok! Kis segítséget kérnék. Sajnos elfogyott a szupertápom és a macskám is. A tölgyről már kiváltottam a macsekot az utolsó feladat bedobására. 44 egérjátékom van, az már készen lenne. Kellene vennem egy skótot és egy szavanna macskát. Eladnék egy joker pávát 2 millióért ha megvenné valaki. Ebből és a kis csp készletemből meg tudnám vásárolni a hiányzókat. Köszönöm. :)

Ribiszke, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!

Voltunk azért néhányan az őrzők közül, csak nem írásban jeleztük.
    Lassan tényleg kihal a két állatfaj a raktárból.

Melan, almáspite48, *bálint* és 11 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tudjuk melyik piacon vagy. Tedd ki azt a pávát. Hátha megveszi valaki. (Van aki belövi IDből a vágányt.)
    Ha van csillagod egy MC is kiváltható.

*bálint*, genka53, újfarm53 és 7 más kedveli ezt.
  6. Előre-hátra

Azt már kiváltottam. Kiraktam, köszönöm. 84-es szinten vagyok. Számomra húzós volt ez az event.

Ribiszke, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Leho!
    Gyere hozzám,mert jó pénzért van macska,kutya és tenyészállatok is. xDTudod,hogy ezek Bió terméket ettek,mert Én soha nem permetezek semmit,hogy pici babáknak is tőlem tudják vinni Turmixolni terméket anyukák.xD:cry:xD

miniowl, genka53, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Miért fontos ez? Nem mind1? A végeredményt fogja befolyásolni? Szerintem egy fikarcnyit sem. Én pld. nem akarom tudni.
    Sziaszia :) De, igen van értelme! A magyar virtus, az hogy, nadeaztán most megmutatjuk ám...bennünk van, zsigerből neki megyünk fejjel a falnak. Sagittarius pont azoknak szánta az írását, akik még hajráznak, hogy ha már idáig eljutottunk bízzunk a pozitív végereményben. A kicsiknek pedig azért, hogy a nagy lelkesedés közepette ne amortizálják le magukat a véghajrában. Így az utolsó órákban hajlamosak vagyunk arra, hogy elkap minket a hév, azt megyünk neki fejjel a falnak. Magyar virtus. Nem kell. Ő is csak azt írta le, amit mi, Te is én is Leho is és még nagyon sok mindenki: ne tegyen be senki, főleg kis farmon ne erőn felül! Mindenki annyit amit nem sajnál, és később nem fogja a fejét a falba verni: hogy a franc egye meg, kár volt! És igen: nem kérünk több olyan eventet ami ellenőrizhetetlen. És engem pld. érdekel amit ír, mert okosakat ír.

Utoljára szerkesztett: 27.6.17
    Pharmer500#2, Maszatka47, Melan és 15 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Nem kell túlhúzni. Mondtuk, annyit amennyi nem megerőltető. Lehet, hogy egy MC olcsóbb lesz mint egy szavanna meg egy skót.
    Nálam legalábbis nagyon drágák pajtaértéküket tekintve.
    Még a cirmos és a kalikó is jobb ár/érték arányon forog. Gondold meg jól mennyit áldozol és mire főleg.

Pharmer500#2, Melan, zebrina04 és 14 más kedveli ezt.
  10. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Csak nem?!

nevada007, §Böbe13§ és újfarm53 kedveli ezt.
  11. Előre-hátra

A skót 1 db 414 ezer, a szavanna 1693 ezer csp. A 150000-es bedobáshoz van még pár cirmos és kalikó macskám. Az előzőt már elvitték.

bota493, §Böbe13§, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Erről beszélek, csak 100000et ér és az áruk több, mint 2 milla. Azért már lehet, hogy MCt veszel.
    50 cirmos sokkal többet ér és 2 milla alatt meg lehet venni.

2 siba ismét landolt.

brozsa, Melan, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Hajnalban felbosszantott a zöld csík állása...:mad:
    Ha a piacon eladok vmit 1 pengőért, az megjelenik a számlálómon.
    Ezt a módszert tartottam volna igazságosnak és látványosnak a zöld csíknál.
    Persze ekkor nem tudta volna befolyásolni a BP.
    Jelen esetben "nagy" állatok beadásakor sem mozdul a számláló...
    Szeretném már feltenni a felhőre az elemeket xD

brozsa, *bálint*, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  14. Előre-hátra

Megvenném ha elkelne a páva.

Gio, bota493, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  15. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szép jó reggelt! Azt hittem reggelre megtelik az a csík. Bedobtam még néhány állatkát, de olyan jó volna, ha tisztességes számláló volna a mennyi méééégre. Kicsit tisztességtelennek érzem ezt így.

brozsa, genka53, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Honnan vetted ezeket az állatokat?:music:Megcsaltál és sz**ban hagytál a rengeteg jószággal?:mad::mad:
    Szép vagy,nem mondom
    :DxD!;)

miniowl, §Böbe13§ és újfarm53 kedveli ezt.
  17. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ez leginkább az orbitális kicseszésre hasonlít... Mivel a hasonló helyeken világszerte ibeáis [sic!] véleménydiktatúra van, a BBCNN [sic!] etNikai kódexet csinál az etikaiból, választhatunk: játszunk vagy senem. ÉN pl. nem veszek HARMINC valamit EGY biztos akármiért. Kivárom, amíg CSAK AZ AZ öt kelhet ki, ami pont hiányzik... Képtelenség, h. répásalmással 1X1-en a normál farmon nem lehet mindenből ki a 100. Nem fogom havi két hétre leállítani a termelést eventgazért... Mindamellett mindig kiemelem: a grafika krvajó, az is, hogy tudsz taktikázni, rá vagy kényszerítve. Magára a játékra nem vagy rákényszerítve... "Gépsort" veszünk havonta, és 44%-os engedményű szupitapit. Ha nagyon értékes felhősor várható, akkor szükség szerint eventkosarat is. Családilag 3 farm - tízes havonta. Viszont nem dohányzunk, nem iszunk...

genka53, §Böbe13§ és mebajah kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Teleződ szép napot Mindenkinek!
    Szia Ilike!
    Felugró ablakban postán!xD:D:inlove:

*bálint*, genka53, szekulagábor és 4 más kedveli ezt.
  19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A mese végén lévő kérdésedre a válasz: természetesen a BP adja, de ha nem tetszik a csibének, akkor elküldheti a mentort. Egy idő után a rendszer egy másik mentort ad neki.

miniowl, genka53, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  20. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm! :)

agg-farmer, újfarm53, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.