Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Tényleg szépen kérek mindenkit,aki ráér délben,addig várjon. Ha egyszerre mindent bedobunk,akkor meg kell ugrania a csíknak,vagy kiderül,hogy össze-vissza állítottak rajta,ahogy nekik jól esett. Ááá,nem vagyok erőszakos:)

Pharmer500#2, Melan, Samborg és 23 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Még egy nyüzsi kutyust sikerült beraknom, bár cicás vagyok, de onnan csak sima cicákat tudok betenni a közösbe, már csak egy hangyányi ződ kell és remélem meglesz valamelyik plusz kitehető, ha nem akkor nagy gáz lesz,mert ilyet nem tehet(ne) a BP, hogy ennyi munka után legalább 1 pluszt nem ad meg -.-

Melan, brekkencs., Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Ez a közös bedobálós olyan mint a feneketlen kút! Nem tudjuk mennyi kell még, hogy megteljen. Semmi ösztönző nincs, mert nincs visszajelzés a cél érdekében. Hasonló eventnél szerencsésebb lenne, valami visszajelzés csúszka helyett érték kijelzéssel.

Samborg, brekkencs., bobszi_0 és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Igazad van, segíteni fogok délbe pár legmagasabb szintűvel, ( már más nincs, a többi rég a közösben van:)) A bűvigéket, ráolvasásokat, imákat már előkészítettem mellé és ha kell még az esőcsináló táncban is részt veszek ráadásként:)

Melan, Samborg, brekkencs. és 13 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Minek a tételes lista? És ha tudjuk az eredményt akkor mi van? Az event ablakban a beadásnál látszik, hogy egyénileg ki - mennyit tett be. A mindenki pedig nem fog össze jönni, mert van aki nincs is gép közelben, van aki már nyaral, de az event kötelező részét teljesítette, van aki dolgozik, és van aki nem is jár fórumra. És persze ott a nemzetközi csapat, akikről nem tudjuk mit csináltak. Csak feleslegesen hergelnénk fel magunkat, és bosszankodnánk ha nem azt az értéket látjuk amit szeretnénk látni. Nekem nem kell semmilyen lista és nem akarom tudni a nemzetközi eredményeket se. Semmit nem fog változtatni az eredményen.
    Ok. maci én várok. Kész vannak a kutyák, sajnos a macskák nem lesznek kész időban. Nem baj, veszek annyit a piacon, hogy pótolja ezt a mennyiséget és betudjam dobni amit meg ígértem. Tettem be még a kupiba tenyészteni, lett pár játék még ami mehet majd be a közösbe.

bindi5454, Melan, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
  6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem nincsen ilyen ződcsíkos pulóverem hozzá. :eek:xD
    Addig lehet írni a csevegőbe, amíg nyitva van. Az elejétől a végéig bármikor. Kinek-kinek azt, amit szeretne (ha a szabályokkal nem ütközik). :)
    Döbbenten állok. :music:
    De nagyjából minden szavaddal egyetértek. :)
    Bár én bedobáltam a plusz játékokat, alapállatokat és némi tenyészállatokat is. :)
    A kitehetőket inkább elajándékoznám olyanoknak, akik nem tudták az egyéni részt megcsinálni és mégis mindenféle áldozatokat hoztak azért, hogy a közös sikerüljön. :)
    Viszont nekem 5-ös szintre lépett a természetgyógyászom a tennap! :D

bindi5454, Pharmer500#2, Melan és 13 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Délben akció indul!!!!xDMeg lesz ez, de milyen áron?:cry:Két kitehetőért küzdünk ennyit!! Nem vagyunk mi százasok!!!!xDSokan meg jót röhögnek rajtunkxDA legközelebbi ilyen eventet csinálja meg a BP magának!!!:cry:

Utoljára szerkesztett: 27.6.17
    bindi5454, brozsa, Samborg és 15 más kedveli ezt.
  8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem a hangyányival az a problémám, hogy millát vagy milliárdot takar

bindi5454, heureca3, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Nos,mindig olyan voltam,ha valami érdekelt rögtön kérdeztem,egy kérdés most is megfogalmazódott bennem kis elefánt mivoltomat nem tagadva:mindannyian tudunk a Csocsóval történtekről és itt jön a kérdésem,vajon az eventektől is eltiltották? vagy csak finoman figyelmeztették,hogy nem ildomos neki részt venni? Ha nem publikus,bagolyban is jó a válasz,ha valaki tudja!;)

bindi5454, újfarm53, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  10. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Ződ csíkos jó reggelt mindenkinek!
    Részemről 150 cirmos, 5 maine coon, és 2 sziámi macska beszállítva!

bindi5454, újfarm53, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

Húúú már csak egy hajszál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dolgozik a takarító néni!!!!!!!!!!Veszek neki DomesztosztxD

bindi5454, megirn, újfarm53 és 8 más kedveli ezt.
  12. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Csocsól eszembe,én rögtön írtam a supportnak, akiknek nem volt ideje foglalkozni a kérdésemmel.Mily meglepő,azóta se......

MOST?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.6.17
    bindi5454, brekkencs., újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  13. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Igen.

bindi5454, újfarm53, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  14. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Hihetetlen:D A pipa már csak egy hajszálnyira áll tőlünk. Meglesz ez az igen drága emlék akárhányszor ránézünk majd a 2 kitehetőrexD

bindi5454, KISHONŐR, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A ződflakonost vedd, az a biztos! xD

bindi5454, újfarm53, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

Ja abban van féregírtó isxDxDA BP továbbra is szórakozik velünkxDxD

bindi5454, Samborg, újfarm53 és 7 más kedveli ezt.
  17. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok!

Nálam még várakozik 3 perzsa és 2 Maine Coon:D Remélem nem kell majd bedobnom, de ha mégis hááát legyen!!!!
    Megvárom vele a 12 órát aztán eldőlők a kérdéssel én is mert nagyon fáradt vagyok.:p
    Hajrá!!

18. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok CSÍKVADÁSZOK!!!!:inlove:

Reggel, arra készültem, hogy a felugró ablakban vár a meglepetés, hogy gratula, ezt és ezt megnyerted!!...hát meglepődtem!!!8)
    Sokat, sok félét, meleget- hideget írtatok!:wuerg:...reggel 7 óta visszaolvastam, nem idézve senkit, magamat ismételve: Nyugi,;)
    ha egymásnak esünk, az sehova nem vezet, nem egymás nyakát:wuerg: kell szorongatni, hanem..... a kezét:inlove:!!!!
    A véleményem nem változott, ha nem is fair a BP:wuerg:, de nem teheti meg saját önös érdekei miatt, hogy kisöpri a raktárainkat és nem adja nekünk a kitehetőket!:p.....ezzel nagyon is tisztába vannak, mert nem a 2 szép szemünkért kaptuk a királynős jutalmakatxD
    Titkon reméltem, hogy az örömködés lehetőségét megadja és nem az utolsó pillanatig préseli ki a beadandókat!8).. de ez van!!!
    Magam részéről a 20 millámmal eddig hozzájárultam a sikerhez és a déli nagy hajrában is számíthattok rám!;)
    Az imádott játékomat nem engedem elrondítani:music:

bindi5454, brozsa, Melan és 21 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Kibakettyáltam a piacra, hogy vegyek macsekot. Tudom, hogy ez nem piacos topik, de had kérdezzem meg, hogy mennyiért megy nálatok az alap macska? Nálam a 40. piacon 11889 a legolcsóbb.

bindi5454, Melan, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  20. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Nem bírtam ki bedobtam 100 kutyát-100 cicát szerintem meg lesz ez most nagyon megindult!!!:D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.