Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudod mit mondott ilyenre Hofi Géza az anyósának? "Mama, ha ébren vagy, ne álmodj!"
    A BP-nél is tudják, hogy mi tudjuk, mi szintén tudjuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk :sleepy: :p;) .
    Én speciel Fätummal értek egyet, utólag már nem akarok tudni semmit. Mert olyankor jön elő, "mi lett volna ha...". :sleepy:

Szia pacimaci!
    Legyen úgy, délig várunk a beadással, aztán ki-ki amit még szívfájdalom nélkül bele szándékozik adni, tegye meg, de aztán slussz. Mert szerintem Skalimacinak van igaza abban, hogy ha betakarja a csík
    a helyét, ha nem, :wuerg: bezöldítik, mert nem merik azt velünk megcsinálni, hogy úgy tesznek, mintha nem lett volna meg. :p:):inlove:

Melan, ursa11, újfarm53 és 14 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Ha megkeresel bagolyban egy tapasztaltabb játékost ,tuti segít neked !
    :)

újfarm53, genka53 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nálam sem vagy én a 12-es futok. De adok egy linket talán ezzel be tudod azonositani melyik a tied. Garanciát nem tudok rá adni, mert régebbi a link, de azt gondolom most is jó hisz a piacokat nem cserélgeti a BP

Link eltávolítva!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.6.17
    újfarm53, §Böbe13§, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ne csodálkozz,ha türelmetlenek,mindenki az! Szerintem a dél kicsit későn van már,ha 30 percenként frissül az már fél 1,ha óránként akkor 1 óra,ha nem elég, kevés idő marad! Te nem így gondolod?

újfarm53, Fätum, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Köszi szépen! Hátha beválik.:music:

újfarm53, §Böbe13§ és genka53 kedveli ezt.
  6. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Köszi Neked is! :)

újfarm53, Sali~*.* és §Böbe13§ kedveli ezt.
  7. Farm_Tadity_

Huh ez mit jelent? Mármint az hogy jelentés?

újfarm53 és genka53 kedveli ezt.
  8. blackcica

blackcica Aktív író

Szia!
    Ha esetleg utánanézel, láthatod, módosítottam a beírásomat - az előbb nálam "befagyott" a fórum...

9. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Igen, láttam. :)

újfarm53 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Nem,amúgy szerintem délre kész lesz:)

újfarm53, miniowl, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  11. Szaky3000

Szaky3000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már tényleg csak egy kicsi hiányzik. Várjuk a delet, addig olvassuk a halas ismertetőt.

újfarm53 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Mindenki ezt várja, illetve elvárja! Addig is egy kis zene: Mindenki;):):inlove:

újfarm53, Gio, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem igazán értem a célodat, de kérlek írjál egy baglyot nekem ( a farmnevem ugyanaz, mint a fórumnevem), ha tudok segítek, feltéve ha világosan látom, hogy mit is szeretnél:)
    Akkor gondolom ez a kérdés már meg is oldódott, nincs szükség bagolyra:) Kicsit lassú a fórum, vagy mi vagyunk túl gyorsak a fórumhoz:music:xD

újfarm53, revaa, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  14. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Gondolom, ha akár a kutyák, akár a macskák "csík" eléri a kívánt beadási mennyiséget, akkor ott kipipálódik az ajándékos doboz.

Gio, újfarm53, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az ott van a hozzászólások alatt. :)
    És azt jelenti, hogy ha szerinted nem odavaló tartalom, akkor azzal jelentheted a moderátoroknak, akik megvizsgálják és szükség esetén törlik a hozzászólást.

Swordfish, nevada007, újfarm53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

mondja már meg nekem valaki mi az a "jelentés" alul van beirva a hozzászólásoknál a farmnév mellett. Azt jelenti hogy rosszat csináltam vagy mit?

mire ezt leirtam már meg is kaptam a választ rá

osztrak12, Swordfish, újfarm53 és 2 más kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Hát nem semmi az a hangulat, ami itt van, nekem tetszik ez a közösség, és jó érzés, hogy valamivel én is hozzájárulhattam. A csík majdnem betelt, talán délre tényleg meglesz!
    Szuperek vagytok, külön kalapemelés a Skalimacinak, és Lehonak, és persze a többieknek is, akit nem sorolok fel.

Melan, osztrak12, ursa11 és 15 más kedveli ezt.
  18. ourshe

ourshe Aktív író

Sziasztok!
    Az event egyéni része 6 farmon teljesítve. Kicsiken teljesen lenulláztam magam, de nem bánom. :D
    A nagyon még tenyésztek néhányat, hátha ugrik. :)

Melan, osztrak12, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Délután megyek a pókerklubba mert úgy érzem lesz egy Royal flushom de most kivételesen cicákból;):DxD

Melan, osztrak12, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szijjjjaaa :inlove: Jaj de örülök, hogy látlak itt is :inlove: Jó régen szomszédok vagyunk már, talán meg van már 7 éve is :D még se futottunk össze eddig még a fórumon szerintem, legalábbis én nem emlékszem rá :sleepy: De most nagyon jó látni itt Téged :D Köszönöm szépen mindenkinek aki megnézte a piacát, és bocsánat, hogy nem idézek be mindenkit, de úgy megörültem most blackcicának, hogy az csuda :D Ahogy látom a postokból nem vagyok épp olcsó piacon. No nem baj. megyek bevásárolni, aztán délben pedig pacimaci jelére beszórni :D

Melan, osztrak12, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.