Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taga1

taga1 Fórum biztosa

Mindenkinek gratula, ez aztán gyors volt. Hétvégére gondolom a két kütyü is meg lesz. ilyen gyors teljesitésre nem is emlékszem.
    Remélem nem Lehonak lesz igaza a jövőre nézve, és legközelebb nem a többszörösét fogják kérni. Még egyszer mindenkinek nagy grat, nem semmi amit teljesitettünkxD
    Megsporoltátok nekem a 4.kör tenyésztést.

meszimarsi, ildiko44, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  2. erzsimama60

erzsimama60 Utánpótlás-írogató

sziasztok!!!!nálam is a kutyus meg a cicás kész van a közösbe is a felhö kipipálva!!!!miért nem tudom kirakni???a megérdemelt ajándékokat??

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nállam is pipálva a közösbe a felhő:)) gratulálok mindenkinek aki tett bele....és aki még ezután fog:)
    Mi ez a postás-szarvasos dolog..most hogy beléptem látom átválta CSp-re..mi lenne ez??

4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Így igaz ahogy írtad. :)
    De ha össze fogunk, akkor az is meg lesz. :)

meszimarsi, Marika312, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nincs vége az eventnek. Nyeremények az event végén kerülnek jóváírásra.

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Engem is vissza navigált...

meszimarsi, kutyaszálló, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Nálam is ki van pipálva, de nem kaptam meg őket. Frissítettem, ujratöltöttem, kiléptem, vissza - sehol semmi

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én nagyon szívesen rátenném hogy ne legyen szürke, csak nem engedi.:)

meszimarsi, Marika312, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Úgy gondolom, csak event végén lesz.
    Közös nyeremény feltétele az event teljesítése (kutya vagy macska vagy mind a kettő). Ez után lefut egy szkript, ami jóváírja azoknak, akik jogosultak rá. Úgy gondolom, event közben ez nem fogják elindítani, hisz akinek már 1X beírta a rendszer, kövi szkriptnél beírná mégegyszer?

10. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Köztes szintet ír, hogy feltehetoleg megkapjuk, ha elértük - ezért hiányoljuk.

11. |Tamás|

Szia!

26 milliárdra van szükség a "köztes" szint eléréshez, illetve 30 milliárdra a végső közös jutalom eléréséhez.

12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Na, hát így kell ezt! Robogok át a másik farmra, ott is toszigálok a ződön egy kicsit, hátra van még a második etap .
    Nem volt valami nagy ugrabugra, itt adott egy Siba Inut alapokra, a másikon semmi, de akkor is örülök. Milliárdosok lettünk!

Utoljára szerkesztett: 21.6.17
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönjük. Akkor nincs mit tenni, meg kell várni az event végét.

14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Egy csomó mindenki még most ér haza, és este 10-ig lezavarja a saját részt. Aztán, gondolom, békésen várunk szombatig, hogy mi lesz, hol tartunk. :music:Eddig még én is csak a röpiket adtam be a második körből.

meszimarsi, kutyaszálló, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Nyugi, nyugi, a felhő már biztos Mindenkinek. Hogy ha event végén tudjuk aktiválni, akkor is már a Mienk, megvan. :)
    Most viszont tényleg a nehezebb része jön el számunkra.
    Egy fecske nem fog csinálni nyarat. Csak is közösen tudjuk a végeredményt teljesíteni. :)
    Ami nem lehetetlen szerintem.

16. |Tamás|

Nyugodtan lehet cáfolni, mert tényleg nem tudtuk ezt a részt tesztelni, hiába adtuk be a közös teljes mennyiségét 1 farmon, de sajnos event vége nem volt (teszten most ugyanúgy fut az event, mint rendes szerveren)

http://kepkezelo.com/images/kuvjo634a9rvpf4udv78.png
    (így néz ki, 5.490.050 db csontot dobsz be, meg alatta látszik, ha elérted az 56 mrd beadást)

17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Már a cicánál és kutyánál is a sárga elválasztó után jár a zöld csík. :)

meszimarsi, kutyaszálló, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Azért az meg is akadhat ám nagyon könnyen ha nem fogunk sokan cselekedni , mert meg van a felhő stb...

csopke1, meszimarsi, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon türelmetlenek vagytok.;) Más eventnél is a végén kapjuk a felhőt, valószínű, itt is.
    De addig dobálhatunk nagyon sokat, hogy a végére érjünk. Ahhoz bizony idő, és anyag kell.
    Rajtunk ez sem fog ki, hajrá mindenki!:):)

csopke1, meszimarsi, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nahát! Pedig nem is zöld végig a csík. :wuerg:

csopke1, meszimarsi, vazulneni8 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.