Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sőőt, a macskásnál pipa volt a felhősoros jutin, a kutyánál nem, pedig a kutyásnak még a közöse is kész. Kép az tegnap teszten készült. Most saját farmon nem tudok ennyit bedobni, teszt farm meg ilyenkor ki van zárva a játékokból (központilag van úgy beállítva)

revaa, csopke1, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Azt a mindenit!!!! Mindkét felhősor megvan :inlove: ezt azért nem gondoltam, tudtam meglesz, de ilyen hamar:music: van aki még el sem kezdte az eventet:) nagyon örülök és gratulálok mindenkinek aki befejezte és hozzájárult a sikerhez.
    Szépen haladnak tovább a közös csíkok, még lehet végigér a boom alatt:music:
    Jól zártam a tenyésztést, sima kutyusból jött egy Mopszi és egy Siba Inu:inlove:
    Most még bedobom a 70-70 felröpit és meglátjuk kell-e még hozzájárulni a kitehetőkhöz megszerzéséhez;)

csio70, revaa, csopke1 és 14 más kedveli ezt.
  3. olsenbanda

olsenbanda Járnitanuló

Olyan kérdésem lenne, hogy mondjuk kér beadandót a közösnél 3 milliót. De én nem tudok bedobni csak két milliót. Abban az esetben is beleszámít a közösbe? Akkor csak én nem kapom meg a külön tp-t érte. Jól értelmeztem?

csopke1, Fätum és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jaj, jaj, azt a TP mennyiséget nekem adhatnád. xD

revaa, csopke1, megirn és 9 más kedveli ezt.
  5. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    a saját rész 1 óra alatt kész lett :) ( 18: 00 után tudtam kezdeni ) szeretnék a közösbe is dobni , a macseknél csak állatot enged ( bedobtam ) , a kutyusnál csak felröppenőt enged ( bedobtam ), kell még a közösbe ? , ( úgy látom , hogy mindkét közös rész már készen van , feleslegesen nem akarok dobálni , de javítsatok ki ha tévedek , és mi ez a korlátozás ? :( )

6. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Persze, egyből 200-as is lennél :D

revaa, meszimarsi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hol is kér 3 milliót?

csopke1, meszimarsi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  8. BBke

BBke Fórumlakó

Kiakadna a számlálója :D

alpha58, revaa, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  9. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Kész az event.felhősorokat is megszereztem.Mégse rakható ki,miért?

alpha58, meszimarsi és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Szia!
    Nemcsak állatot enged (először én is azt hittem), csak át kell váltani felül a macskajátékra.

alpha58, csopke1, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Bármennyi kutyát, macskát bedobálhatsz, a felröpiket is, a kis lenyitható nyíllal választhatsz.

alpha58, csopke1, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nem tudom. Nekem engedi választani az állatot is és a játékot is. A közös rész még csak valamivel a felén túl jár. A felhők megvannak, de a kitehetők még messze.... :p:)

13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Hatalmas gratula és köszönet mindenkinek aki már a közösbe is be tudott és be is dobott! :D:inlove:
    A két legkisebb farmomon most adom be a cuccot, eddig a nagyobbakon voltam, s onnan adogattam be, az is még dob rajta, a lényeg, hogy a két felhő már megvan! 2*26 milliárd CSP Pajtaérték! Nem semmi! Most még egy nagy löket jön a 2*30 milliárdért, de én nagyon bízom benne, hogy az is meglesz. :D:inlove: Nem baj az, hogy az event végén kapjuk, hisz volt már hasonló eset. ;):):D:inlove: Majd most megint árgus szemekkel figyeljük a csíkot, hátha attól is biztosabban és hamarább meglesz.
    További sikeres tenyésztést! :inlove::inlove::inlove:

csopke1, Fätum, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  14. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

bocsi , most látom , hogy nincs még kész egyik sem , csak fentről lefelé növekszik a zöld csík :) de akkor tényleg , miért nem enged bármit beadni ?

meszimarsi, -Fülemüle-70 és iboly54 kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én is kész vagyok mind a 3 farmon, és közösbe is beadtam eddig 1.1millkát kb. és a felhőt még sem tudom aktíválni, szerintem event után lehet csak az az érzésem. Sajnos nem nagyon tudok a közösbe többet beadni én sem

16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Enged állatot és felröpit is, csak ki kell választani, mint a pajtában is. Van egy kis nyíl a jobb oldalon, ott tudsz lépkedni.

csopke1, genka53, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  17. olsenbanda

olsenbanda Járnitanuló

Be lehet adni mást is csak rákatt a befizetésre és ott az ablakban a menünél a nyilra rákatt és adja a választást hogy mit szeretnél beadni állatot vagy tenyészállatot vagy csontot. Ki kell választani mint a pajtában

csopke1, Fätum, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

a kutyáknál is ez a helyzet

genka53, meszimarsi, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szia :)
    nálam akkor miért nem látszik hogy megvan a felhő ? már látom , a pipa ott van
    de a kutyusoknál is ott van , de a csík még el sem kezdődött nálam
    nagyon rafináltul van megoldva :)

revaa, csopke1, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  20. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Kész a cicás és kutyás oldal nálam is.A kutyás kifehéredett,de a cicás elhagyta a felét már.Valaki tenne be képet akinél már kész van? Motiváció gyanánt,és köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.