Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Elvileg fele forma lehet meg, vagy picivel kevesebb. Elég vastag az a csík az ajándék doboznál. A fele 28 milliárd állatonként.
    26 milliárdnál van a felhős doboz, 56 milliárdnál a kitehető.
    Meglesz a többi is csak jó sok felröpit kell bedobálni. És persze a későn kezdők csinálják az alap eventet.
    Sokkal jobban állunk, mint azt remélni mertem volna. Itt igazából már csak a hangulat lehet probléma.

Cyra65, almáspite48, bananos73 és 9 más kedveli ezt.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Bedobáltam a kutyacsontot, és a macskajátékot mindet ami volt, amíg nem látom a haladást, én nem dobok be semmit.
    Az egyéni résszel kész vagyok, a közösbe is dobtam, a szupertáp meg jó lesz másik tenyésztési eventre is :)
    Ha látnám a haladást, még meggondolnám, de így biztos nem :)
    Köszi amúgy a tippet, de ez az én döntésem :)

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Persze, nem ismersz, nem tudhatod hogy amit írok az hogy jön át a képernyőn. Sokszor én se tudom hogy fog átmenni, de hidd el hogy senkinek nem akarok rosszat.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a választ! Gondolkodni kell és mindenki meg fog nyugodni szerintem. Nagyszerű!!! Sokkal jobban állunk, mint gondoltuk!! Ha így van, márpedig így van! - a hangulattal sem lesz itt probléma!:);)

-Fülemüle-70, Gio, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Sziasztok!

Ezt a képet azért hozom, hogy a felhőbuherálók olvassák el azt, amit a vörös 1. alatt alul középen a sárga mezőbe írtak két sorba:
    És ez a kép az eventismertetőben is benne van az első perctől.xDxDxDxDxDxD

És persze az eventablakban is mindenkinek az orra alá nyomják, csak ott úgy látszik nehezen tudunk olvasni.xDxDxDxDxD:cry:

Cyra65, csopke1, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Látom, alszik már a két zsivány. Nekünk is kellene már menni. :D

megirn, Gio, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Cakkát!
    Aztán holnap csak este öt után kukorékolj, mert addig nem kell ébreszteni a népet.

enricomacias, csopke1, megirn és 8 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Este 5 után? Abban benne vagyok, addigra én is felébredek. :DCakát.)

enricomacias, csopke1, megirn és 6 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia revaa!
    Ne add fel, egyenlőre ne is dobálj befelé! Nem baj ha nem látod! A professzor úr megmondta! Benne még nem csalódtam!
    Jól állunk! - ez itt a lényeg!
    Jó éjszakát aki aludni tér, a játékban lévőknek, sok sikert, jó játékot! Sziasztok!;)

10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

revaa!
    Ahányszor játékhoz mész,akkor mindig dobálhatnál. Ne tedd! :p

Én nálam is Macs zöld-fehér, Kuty fehér mikor oda lépek. Kb 1-2 perc és beugrik Kuty csík is magától.:D:inlove:
    Ha nem akarok várni addig,akkor katt kutya gombra,majd katt a beugró ablakra és pár másodperc és ott a Kuty csík is.xDxD
    Közben persze nem adok be semmit,hisz folyamatosan végig jöttem Egyénin,majd beadtam Közösbe is játékokat,állatokat.:wuerg:
    Most hétvégéig kivárok,hogy mi a frász lesz.:music:Addig kijátszom így a gépet,hacsak nem csinálnak valamit okosok.:eek::sleepy:
    Én attól félek,hogy hétvégén majd megint eljátszák velünk a h.... gyereket és nézhetjük magunkat.>:(>:(:cry:>:(

megirn, -kaktuszable-, revaa és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Nem arról van szó hogy tehetetlen vagy hanem arról hogy a 2 kitehető olyan messze van mint ide Kamcsatka. Hiába dobsz be bármennyit, az meg se fog látszani a csíkon.Nem kell kapkodni, meg kell várni a boom végét.

12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én kivárom a végét,mert kutya csíkja most sem jön,csak ha átvertem ott a gépet.:eek:
    Most írtam revaa-nak,hogy miként teszem.>:(:eek:>:(
    Félek,hogy hétvégén eljátszák ezt újra velünk,mert ezek már mindenre képesek.:p
    Több hónap és sok-sok játék rossz tapasztalata után írom ezt,még ha teljesítettem is.>:(:p
    Én fel is vagyok készülve és van minden,csak irántuk bizalom már nincs !>:(:cry::cry:

-kaktuszable- és nyuszi63 kedveli ezt.
  13. kukori80

Nekem maximális bizalmam van, a hibák ellenére is. Szeretem ezt a játékot és a sok negatív hozzászólás se riaszt el tőle.;) Cakát.:)

14. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Az event grafikája ismét gyönyörű lett, az állatok pedig hihetetlenül cukiságok :)

15. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

A történtek ellenére optimizmusom törhetetlen!!!Jöhet a bumm.Teszem a dolgom aztán vasárnap valamikor estefele bezsebelem a jutalmam:pNem de???Csodás szép napot nektek!

Cyra65, -Fülemüle-70, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  16. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Na a 2 felhő már meg van "újra" reméljük a Boom alatt meglódul majd a csík én is tervezek még pár macsekot tenyészteni de szupitáp ügyileg nem vagyok a leg jobb helyzetben.

Cyra65, -Fülemüle-70, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Este 6 órától babybon és szupertáp akció akkor lesz érdemes tenyészteni.

Feca29 és Gio kedveli ezt.
  18. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sajnálattal látom, hogy az éjszaka leple alatt sem nőtt a csík :( Reggelig meg se nézem....hátha a bumm növekedésre sarkallja :)

Ribiszke és -kaktuszable- kedveli ezt.
  19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sajnos nem olvastam el az event kiírást,így mikor végeztem a kutya-macska csíkkal,még legalább 4 milcsi értékben vásároltam tenyésztett állatokat és bedobáltam.Későn jöttem rá,hogy nem kellett volna...

Ribiszke, -Fülemüle-70, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt Farmerek!!!
    Úgy látom a közös csíkkal nem bírnak megbírkózni, mert a kutyásom üres, a macskuszban van valami, pedig a kutyásba többet(1 millió felett) raktam be, de a másikba is lenne majdnem annyi, ha látnám értelmét. Na ennyit erről az eventről!
    További szép napot!

-kaktuszable- és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.