Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Haladunk, haladunk:p
    Este óta elég sokat mozdult a vonal, de nem eleget:wuerg:xD
    A királynőtől kapott sz.tápot sikeresen elpancsoltam:oops:
    szóval a medvés eventnek lőttek. :D
    Szia! :)
    Az ismertetőnek ez a része már legalább 2 napja pontosítva lett.
    Ez áll benne:

2. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Már nem az van az ismertetőben.

Köztes ajándékok: (vélhetően event közben hozzájutunk, ha eléri a közös rész azt a szintet) UPDATE: nem event közben, hanem event után

3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Eszembe jutott egy ifjúsági film, volt benne egy parkőr a városba vigyázott a fűre . A neve Poldibácsi amikor nyugdíjazták, mindig csak azt sóhajtozta, hogy csak az a gyep. Az a szép ződ gyep, ne hiányozna neki annyira, remélem mi nem fogunk így járni. Hogy, csak az a szép ződ csík ne hiányozna, annyira.:eek::D

4. tundee73

tundee73 Törekvő

Szia! Jövök én...ha másért nem jókat derülni...:)

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én is nyürrögtem egy sort, de jelentem toltam rendesen és még dobok is ha kell, de ha nem halad a továbbiakban nagyon meggondolom!

§Böbe13§, -Fülemüle-70, revaa és 2 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Örülök, különben is 1-2-karcolással meglehet úszni a látogatást.:D:D:DxD

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hol, hol ,hol látod hogy sokat mozdult? Én nem látok semmi elmozdulást. :(:(A felétől olyan messze vagyunk hogyha elmegyek Honoluluba 1 hétre meg vissza akkor se éri el a felét.

8. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

ki mennyit dobál be a közösbe??, mennyit érdemes bedobni??

osztrak12 kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia Kukori! :)
    Hát én nem bízok ám a látszatban:D
    Este mielőtt lefeküdtem aludni, a monitoron bejelöltem 1 darab celluxszal, hogy hol áll a mutató.xD
    Azóta már a macskás mozdult 6mm-ert a kutyás meg 3-at:wuerg:

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Tök izgi, hogy event közben változik az ismertető és a mérés pontossága és az arról szóló tájékoztató. Mint egy elvarázsolt kastélyban, ahol nem minden egészen olyan, mint amilyennek látszik. Vagy várjunk csak.... :wuerg:
    Mikor a dupla függőágy reményében elpocsékoltam egy csomó tápot, aztán kiderült, hogy csak egy függőágy az mégis, és a cucc azóta a pajtában porosodik, eléggé fel voltam háborodva. "Vélhetően". xD

11. kukori80

:D:D:D A macskát én is látom hogy vezet, de az még kevés. Nagyon reméltem hogy ma éjfélig elér a feléig, de ahhoz még sokaknak kellene munkálkodnia és nem TV-t néznie. ;)

§Böbe13§, -Fülemüle-70, revaa és 4 más kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ki mennyit szán rá és milyen szinten van, mennyi állata van a pajtában, mennyi szuper tápot tud felhasználni, nincs limit szabad választás van, Te döntöd el miből mennyit.

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A macska már közel jár a feléhez. Számítsuk bele, hogy lejt a csík, és hátha reggelre lefolyik az aljáig a tinta. :)

14. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

eddig ok, ezt tudom. Csak kiváncsi voltam hogy ki mennyit dob be, vagy ez titok??:sleepy::sleepy:

§Böbe13§ kedveli ezt.
  15. kukori80

:D:D:D:D:D

-Fülemüle-70, Gio, revaa és 3 más kedveli ezt.
  16. törökbúza

törökbúza Utánpótlás-írogató

Ne is mondd! Közel nyolcszáz szupitápot eltenyésztettem(elkapott a gépszíj nahhh...).
    Ha ezek után sem kapjuk meg a felhőket beadom a felmondásom a Holle anyónál. Punk-tum. xD

megirn, §Böbe13§, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Most 3 régi elhagyatott farmomon összebuheráltam 100-100 alapállatot és 300 körüli sz.tápot, neki állok tenyészteni, utána bedobálni.
    Hátha megmozdulnak a mutatók :D

Ebből a farmomból még bedobok 4 mopszot és 4 maionét,
    ezzel sikeresen kimerítve a kutya-macska készleteimeto_O
    De hátha a piacon látok valamit occsóé':p

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia. Nem titok, de mindenkit más vezérel. Van aki a Tp-ért dobál be és az független ettől az eventtől. Van aki a kitehetőt szeretné megszerezni. Neked kell eldöntened hogy mi a célod. Ha a kitehetőért dobálnál akkor légyszi várjál holnapig, akkorra ki fog derülni hogy megéri-e. Ha Tp-ért dobálnál akkor hajrá.

19. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A bedobálás folyamatos ha tenyésztesz és a kapott játékokat biztos azon kívül amennyit nem sajnálsz. Ezt számszakilag senki nem fogja megmondani Neked. A lényeg kedd délután kettőre kiérjen a zöld sáv a két középső ajándékig addig is szabad a gazda.

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Jól van csak ne gatyásodjál le.
    Mielőtt bedobod ki tudod számolni hogy mennyi Tp-t fogsz kapni: a bedobandó pajtaérték osztva 480-al és szorozva a farm szinteddel. Ha nem éri meg akkor inkább ne dobd be. Várjunk még holnap estig szerintem.

§Böbe13§, -Fülemüle-70, Gio és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.