Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

akkor bedobtam 1-1 milliot és várok.:):)

-Fülemüle-70, §Böbe13§, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Mától hiszek az időutazásban, most megtekintettem azt, aminek már régen ZŐD-nek kellene lennie. Szerintem innen mentünk el, ebből a pozícióból vissza igazítás előtt, KB így álltunk. Szinte látom magam, ahogy kattintok a beadás gombra.:eek::D Erre, meg is mernék esküdni!

Utoljára szerkesztett: 24.6.17
    taga1, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Röviden:mázlista!
    Nekem csak a bahán eredményes a tenyésztésem!
    Ezért a bahásokat eladom,hogy farmosokat vegyek. Ma reggel 3 arany malackát késtem le 17m/db volt.
    :(
    Én ezt tudom.
    Csak az okokat keresem általában.
    :)

4. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Kiszámoltam, de nem voltam elragadtatva a számoktól:oops:
    2 mopszot bedobtam, és várok holnapig, hogy mi lesz:p

5. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Szerintem Leho is hasonlóan gondolkodik, csak ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból. :)

-Fülemüle-70, §Böbe13§, revaa és 4 más kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Egyre forróbb a hangulat a játékos társaknál, de azt gondolom nem a hőségtől hanem a kétségektől,hogy összejön amennyi kell vagy nem.
    Én is izgulok, bár már túléltem egy közös bedobálós eventet, amikor nem jött össze és akkor kárpótolták a játékosokat valamilyen ajándékkal vagy ajándékkóddal. Annyit azért megtehetnének az illetékesek, hogy számszakilag is lássuk hol tart a "hőmérő".
    Így elkerülhető a feltételezés, hogy manipulálják, mert a hsz-kat olvasva azokból következtetve igen csak sokan hajlottak ilyen gondolatok megfogalmazásán.

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

No para! Kérünk kölcsön a Magyar Top10-es gazdáktól lóvét,veszünk tenyészállatkákat bedobáljuk őket gyorsan, azután később olyan otthoni szolgáltatás keretein belül némi kedvezményes kamattal visszafizetjük!
    Event megoldva,kitehető bezsebelve!
    xD

8. -Holleanyó70-

-Holleanyó70- Fórum-zöldfülű

Szia , ha már emlegettél , itt vagyok !! :) :D
    Event alatt semmiféle kifogást, nyafogást és felmondást nem fogadok el, utána meg , majd mérlegelem jogos volt-e a felmondásod :D;):p
    Hajrá az event sikeres befejezésért MINDENKI !!!!

9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én már elővettem az igen óvott tolómérős tollam.:D Most 13 mm-t mutat a végéig a kuty és a macs is.:D
    Szerintem 2 órával ezelőtt is ennyi volt,de kis idő múlva ránézek,mert Én egész héten,éjjel-nappal is nem költözködtem és nem is áll már szándékomba.;):p
    "De lehet,hogy jön 1 jobb,ki szebben mondja,hogy szeret,......":p---csak Én már ilyen lóra nem ülök fel.xDxDxD

Ribiszke, §Böbe13§, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Most megint megnéztem, haladás tapasztalható a pipa szárát, határozottan elhagyta a csík!:music::D

-Fülemüle-70, §Böbe13§, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Mennyit érdemes? :) Minél többet! :) ;) Ha a pajtád engedi.

-Fülemüle-70, §Böbe13§, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jól van, kimegyek a sufniba mindenféle tolómérőért mert én meg most úgy látom hogy teljesen egyformán áll mind a kettő. Az előbb meg a macska vezetett, hmmm...

-Fülemüle-70, §Böbe13§, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. törökbúza

törökbúza Utánpótlás-írogató

Nahhhh hát így imádkozzon az ember a felsőbb hatalmakhoz xD
    Igenis kérem! Már épp szerzem be az új szupitáp adagot. Hiába, elkapott a gépszíj, mint szerencsejátékost a kaparós sorsjegy...8)
    Megyek, előkaparom az utolsó cicut - kutyut... uccú neki nálam szól a rock and roll :music::inlove:

14. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Mi inkább ezt mondjuk majd: Az a ződ csík, csak az ne lett volna!

Nem igazán értem a világvégi hangulatot. Nem arról volt szó pénteken, hogy újra vizsgálják ezt a nyomorult csíkot, mert sok a panasz. Akkor pedig azt sem tudjuk, hogy állunk.
    Persze, lehet, hogy azóta 1.000.560 válaszban benne van, hogy a csík köszöni, jól van, akkor megkérem Osztrákot, hogy a formás háta közepére írja a választ saját pici kacsójával.

15. osztrak12

Ne adj ilyen ötleteket,mert még elkapja itt a hév a játékosokat :inlove:és a "Gyík kiegyenesedik,a csík meg betelik pillanatok alatt".:D:inlove:xD
    De ha bírod és vállalod ezt a Házimunkát,akkor részemről semmi akadálya.:D Más nevében ne ígérj!xDxDxD

16. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

jol latod kukori :)

meg lesz ez...

ha valakinek van k009 vagy sziami ( na azt nem hiszem ) a 6 vaganyon,
    dobhatja maris piacra...

marcsi152, ursa11, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ha tényleg csak az én drága K9-esem hiányzik, hát sírva bár, de megválok tőle... :sleepy::music:

18. osztrak12

Kérésed parancs!;):D Neked a hátsomról készült képet küldök linkesen.xD:cry:xDxD

§Böbe13§, revaa és alex0824 kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem ide tartozik, de ezt elég sokan olvassák...Backoffice tollából naggggyon jó kis bónuszlexikon látott napvilágot ma este! :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Köszönjük!

A macskával még a felénél se járunk a kitehetős csíknak, a kutyával meg még az alatt...Na, kukori? Kezdjük el a macskákat dobálgatni, hogy legalább az meglegyen?

ursa11, Ribiszke, §Böbe13§ és 9 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nem kell, csak vicceltem mert, ő a titkos ügynök, nagykutya és hátha elakadt valakinek, bedobás közben.:DxDxD Tyűha most, egy pillanatra meg ált a szívem!:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.