Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Csak úgy "zárásként", bedobtam 50 db dalmatát és 2 mopszit, de sajnos ez a vége, mert nincs több szupertápom hiába tenyésztgetnék még :(
    Talán egyszer majd kitalálják ott fent a "nagyokosok", hogy csengőpengőért is lehessen venni, ha elfogy valakinek a tápja,mert sajnos nincs se FA , se bankkártyám :(
    Hajrá FARMERAMA gazdálkodók, hajrá mindenki !

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ne dobáljunk még semmit. Behoztam a sufniból a tolómérőt és egy incifincit vezet csak a macska. Várjunk holnap estig.:)

3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Lehet csp-ért is venni szupertápot én is vettem sokszor már.Megveszed csp-ért a piacon a tenyészet állatot és be adod a gazdaköribe amiért kapsz szupertápot.;)

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Jajj Te! Az otthoni szolgáltatás az egyik kedvenc bankos reklámom amivel bombázzák az email-em,nem kell félre érteni! Egyébként a bankban miért nem lehet itt hitelt felvenni csp-ben?Később meg vissza fizetné a játékos vagy automatikusan levonásra kerülne ha valamit eladnánk!Sok játékosnak segítene a dolog ha hirtelen valamit vennie kéne de nincs rá elég keret! Lehet az event is meglenne már!
    Tudom, hülye ötlet!

5. kukori80

Az ilyen mondatokért már megérte fórumot olvasni. :D:D

6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Holnap estére mondjuk KB ilyenkor, meg lesz a kétharmada szerintem.;)

7. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

És mi van akkor, ha már a Gazdaköri feladatokból kiszedtem amit lehetett, pont ehhez a tenyésztéshez ? :(

8. kukori80

Pengőért ki tudsz szedni, ha van.

9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Mindenkit annyit dob be amennyit tud. Én speciel 5 milla a macskánál és a kutyánál szintén 5 milla. A többit még kivárom, hogy egyáltalán halad-e a csik. Ha nem akkor befejeztem, ha igen akkor tartalékoltam még mindkettőhöz kb. 2-2 millát

10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Oké, de holnap este vége a boomnak, akkor lehet, hogy már késő lesz kapkodni, mert könnyebben dobálnak a boom alatt, ha mást nem is, akkor a felröppenőket...

Hát, jó.

Én viszont elteszem magam. Jó éjt!

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sajnáljuk, hogy nem tudsz tenyészteni, de az event szempontjából a csapatért Te mindent megtettél.
    Igazi csapattag vagy. További áldozatokat nincs miért vállalnod, készülj inkább a jövőre.

Az a gond, hogy töredéke tenyészt macsekot vagy kutyát. Meghatározó játékosok is másban utaznak.
    De joguk van hozzá, az ő döntésük.
    Hiába a TP tábla az nagy érvágása ennek az eventnek. Arra sokan rámozdultak az elején, de hamar ébredt a társaság. Jogosan.

Soha nem volt ilyen szerencsém. Már ideje volt.
    Ránéztem a piacodra, hát eléggé vére megy a disznóktól való szabadulás.

Utoljára szerkesztett: 24.6.17
  12. kukori80

Holnap este boom előtt már látni fogjuk hogy érdemes-e bedobni és hova.

13. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

termeszetesen mindkettöbe a hianyzo mennyiseget.....

volt több mint 3300 tapom es 5-6000 fp-öt valtottam meg szupira.
    bedörgetek meg 1600 tapot + 2000 pengöt.

hogy beerünk e a celba vagy sem,
    ki tudja??? ( termeszetesen en igen,hat persze hogy be !!! )

de legalabb probalkozunk ahogy tudunk ;)

Utoljára szerkesztett: 24.6.17
    -kaktuszable-, Marika312, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  14. kukori80

:D:D:D:D:D

15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

nekem lenne felesleges sziámi de ha a 6. vágányt a piacra érted, akkor nem jó mert én a 12-esen futok sajnos

skalimaci, §Böbe13§, nevada007 és 3 más kedveli ezt.
  16. alx528

alx528 Fórum mestere

annak oka van ,hogy nem számlálót tettek be ...

-kaktuszable-, 99patto7015, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Értem hogy Te sokat beleölsz, de nem mindenki tud ennyit és ezt meg kell értened. Szeretem a hozzáállásodat, de sajna most 2 kitehetőről van szó ami nem mindenkit érdekel.

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No akkor mondom...marha nehéz készületlen, kis farmon az event alap része is. A 3-ból 2 kicsin volt esély nekikezdenem. Az egyik kicsin, pillepalotán a macska rész kész van, a közösbe az 1 maradék alap cicát beadtam...kutyához még a 3 utolsó csomag hiányzik, a kutyajáték megvan az utolsó előttihez, de kell még vennem valami kutyákat, úgyhogy kiraktam ár alatt az egyetlen maradék maine coon-t, hogy ha elmegy, be tudjam fejezni a kutyát is. Sztáp, bájital, csp...minden le lett nullázva...
    zombitanya 05-ön szintén éppen csak meglesz, ott néhány huskit vagy mit kellett kitennem ár alatt, hogy még 16 sztápot kivegyek a gazdakörből és lenyomjam az utolsó pár kötelező kört. Itt sincs már se csp, se bájital, most még 2 óra, mire leérik ez az adag tenyésztés...és itt is jó esetben 1-2 kutya fog maradni a közösbe. Ennyit tudtam tenni, a közösbe a kis farmok helyett innen fogok még valamennyit bedobni.
    A 3. farmon összesen talán 50 szupim van, ott bele sem fogok.

-kaktuszable-, Marika312, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  19. kukori80

És most csak halkan kérdezem hogy megérte a kicsiket ennyire lenullázni?

miniowl, §Böbe13§ és nyuszika215 kedveli ezt.
  20. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

latom meg mindig nem erted a lenyeget.

hogy lesz e 2 deko vagy sem,teljesen hidegen hagy a dolog.
    es a többiektöl sem varok semmi olyat,ami csak egy cseppet is több mint szamukra a jatek.

viszont en magamra mashogyan vetitem ki ezt a kerdest.

nincs olyan hogy folyamatos siker meg nalam sem,
    de elmenni erte ameddig csak lehet,fontos a nyugodt alvas lehetösege miatt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.