Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szia! Főleg fatermések voltak mert, ezek a farmok nincsenek állandóan kezelve, csak most elővettem a macskák miatt. Köszönöm, hogy segíteni akartál.

újfarm53, mebajah, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  2. pal73

pal73 Junior szaki

;)igy v;)an

újfarm53, mebajah, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Odaadom ha csak ezen múlik, szeretném a kitehetőket, és az idő fogy!

Feca29, újfarm53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Tudom! - köszönöm szépen!;) Csak a boom-nak lesz vége, kb. 4 óra múlva. Az eventből még 44 óra!! Szerintem kivárunk. Holnap talán a BP is felébred és felülvizsgálja azt a fránya ________ is! :sleepy:

újfarm53, Ribiszke, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Folyamatosan kell termelni a macsekokat és kutyákat és dobálni befele a csíknak araszolva is de haladnia kell, egyébként nem lesz hajrá. Minél tovább araszolódik a csík annál hamarabb és jobban fognak megindulni befele a nagyobb darabok.

miniowl, Cyra65, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nem hiszem ha vége lesz a bummnak nőni fog a csík, ha csak sokan nem a kivárásra játszanak. Na megyek beterelek még egy kört.

Sali~*.*, mebajah, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Bedobtam a Játékokat mindkét oldalra, és a macsekokhoz állatokat.
    Induljon az a a csík, most már kezdek aggódni....
    Hajrá hajrá Mindenki !

ildiko44, Sali~*.*, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Azt tudja valaki,hogy tényleg 12500000 pajtaértékű cuccot kell beadni 2x,(kutya-macskacsík)?Mert az nagyon sok,bármilyen csábító a jutalom...

9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Az egyénit én is megcsináltam már, talán szerdán, és dobálgatok a közösbe ami akad. A felhősor megvan, az klassz, hátha lesz kitehető is. Valaki azt írta, hogy a macska jobban áll, én egyformának látom nagyjából, talán egy egész kicsivel van tovább a macska. Hajigáljuk inkább azt? Mindenesetre a macska kutya ólakat kint tartom még, hadd szaporodjanak, és majd beterelem őket a közös csíkba.

Sali~*.*, marcsi152, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Valóban sok, de ha mindenki dobál meglehet, vagy már meg is lehetne, egy- két alapállat mindenkinél akad ha más nem is!

macska49, genka53, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Beadtam mind a kettőhöz a játékokat macskákat kutyákat reggel megy a többi zöldüljön már tovább az a csík!

macska49, genka53, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Ez a lényeg, az ólakat kinn tartani. Azokból még rengeteg összejöhet, és már nem is kell olyan rengeteg.
    És termelni az alapállatokat.
    Annyit adj be amennyire telik. Azzal a táblicskuval ne foglalkozz, mert teljesen hibás. Nem is kapsz érte annyi tpt, amennyit ír.

miniowl, osztrak12, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Tenyésztek dobálok ólak mindenhol kint meglátjuk mire lesz elég!

osztrak12, Gio, Feca29 és 8 más kedveli ezt.
  14. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Köszi, igyekszem a nagyok után!

15. farkaska89

farkaska89 Utánpótlás-írogató

sikerült még betennem a kis farmokról a közösbe 1300000 értékű jószágot meg persze csontot és játékot. Sose ér a végére a csik? Már csak egy farmom van amiről tudok betenni még. A kicsiknél teljesen kiürült minden ott max. csak holnap tudok betenni akkor is csak sima állatot.

Gio, Feca29, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne írjad a csak szót!

Az alapállatok is sokat jelentenek a hátralévő napokon a beszállításnál.

Főleg a kisebb illetve közepes magasságban működő farmokon dicsérendő ez a megoldás.

Van néhány közmondás... és mind igaz is. :)

Sikeres együttműködést hozhat a kitartó gyűjtés!

ildiko44, alpha58, miniowl és 15 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Na és?
    Annyit kell megtenni mindenkinek, amennyit tud. A kicsiknek kicsit, a közepeseknek közepesen, a nagyoknak sokat.
    Ha Te megtetted azt, amire alkalmasok a farmjaid, akkor senki nem várhat el többet Tőled. Még Te magad sem.
    És még kedd délelőtt is lehet betenni, mert tart az event. Addig is termelődhetnek alapállatok.

osztrak12, Gio, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ha hiszitek ha nem most összeszámoltam a kisfarmokról és a főfarmról eddig összesen 29 millát dobáltam a közösbe. És ebben csak az a borzasztó, hogy a csik még mindig nem akar bezöldülni. Persze dobálok még amig lehet tenyészteni tenyésztek és dobálom be folyamatosan

jaj és ezt muszáj elmondanom az egész tenyésztés alatt csak a soron következőt adta, talán 4 alkalommal kaptam kettővel magasabbat azt is a kis értéküeknél, és most kaptam 4 sima kutyából egy 00K9-es ügynököt. Van egy olyan érzésem hogy ez is a közösbe landol majd, de azért borzasztóan örülök neki

Utoljára szerkesztett: 25.6.17
    ildiko44, alpha58, Ribiszke és 17 más kedveli ezt.
  19. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Szia! Köszi szépen, próbáltam az előző hozzászólásomhoz csatolni, de hát butuska vok én ehhez. Az egyetlen családtagom aki még megmaradt a farm imádatnál jóval előttem jár, tehát nincs kinek dicsekedni. de azért én nagyon örülök hogy idáig elértem. Köszi mégegyszer, szép éjszakát!
    -és persze a közösbe betettem több mint egy millát,! mindkét oldalra/ ez a vége, már kifújtam.

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Van olyan külföldről kapott tintasugaras tollam,melyen van tolómérő a vonalzós oldalához és még 3 dolgot lehet vele mérni,de külön van hozzátartozó számológép viszont vonalzó is 1-ben és óra is van rajta. :D Már azt a féltve őrzött tollam vettem elő és azzal mérek igen.:DMacska kicsit vezet,mert 5-6 mm az állás a két állat között.:music:Hihetetlen ez már!
    Nem akarom hinni már,hogy itt nem emberi beavatkozás van.:pNetán a kuttyokat,macsekokat teljesen így akarják lenullázni nálunk?:mad: Már egyszerűen nem tudok hinni BP-nek,mert arra sem veszik fáradságot,hogy valami hivatalost kiadjanak már.hisz semmi nem tudható,látható.:p
    Tamás kérdezte tőlem egyik nap,hogy még milyen hivatalost várok mikor (rendbe?) lett elméletileg minden.
    Ezer éve dolgozom külföldi központú cégeknek,de azok ilyet nem engednek meg maguknak,sőt 24 órás ügyelet van és nem 1 emberrel.:(Itt is részvényesek vannak,tehát érdekük is nagy,hogy zökkenő mentes legyen minden a legrövidebb időn belül. Ilyenre külön szerződésük Taxi-ra,repcsire-szállodával és még költő pénz is 2 órán belül kártyán,pedig teljes ellátás adott és háztól-házig szállítás is.
    Szóval itt valami nem stimmel,mert már volt is ilyen feladatunk és ott gond nem volt.:p

Utoljára szerkesztett: 25.6.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.