Visszajelzés Kutya-macska napok - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elhatározásomhoz és ígéretemhez híven mindegyik farmomon megcsináltam mindkét állathoz tartozó egyéni feladatot, majd mindegyiknél a közösbe is rendesen beszórtam elsősorban az event-kellékeket, meg valamennyi alapállatot. Ehhez mintegy 5.500 szupertápot tenyésztettem el a farmjaimon, és közel 30 milliót dobtam be összességében a cicákhoz és kutyákhoz a közösbe.
    Bízom benne, hogy a kivárók már nem várnak tovább, mert akkor a két szék közül a pad alá esünk, ahogy szokták mondani, ami elsősorban a kis farmoknak okozna indokolatlan veszteséget. Mindamellett én bízom benne, hogy az event legvégére betelik a csík, mert igenis teljesíthető a feladat, és ezért ki-ki a maga farmján tegye meg amit tud, úgymond legatyásodás nélkül, és elsősorban a kellékeken kívül alapállatokra gondoljunk, amelyek könnyebben pótolhatók.
    Varun a németek szerint állítólag visszautazott Indiába esküvőre, ami, mint tudjuk nem 1-2 napos esemény, (lehet, hogy azért volt mostanában több hiba a játékban), a festékes vödröket Kevinre és Karenra bízták, az ecseteket meg Patty felügyelte, akik hol a fagylaltozóba tértek be, hol pedig strandoltak egyet a hétvégén, azért ment eddig olyan össze-vissza az a fránya zöld csík.

Ez a pillanatnyi állás, 200%-os nagyításban, hogy jobban láthatók legyenek az arányok a hátralevő event-részben.
    A % mérőeszközzel mért, hozzávetőleges adat, nem hivatalos forrásból származik, de a nagyítás miatt, - hacsak nem torzult ismét a csík-, elég jól meghatározható a hátralék állása.

És aki előtt még mindig nem tiszta, hogy mikor kapjuk meg a felhősort, ott van középen egyértelműen leírva.
    További sikeres játékot kívánok! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.6.17
    csopke1, megirn, brozsa és 31 más kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ez csak zabál semmi nem elég neki, ülje meg a gyomrát!xD

csopke1, ursa11, §Böbe13§ és 11 más kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Jaj de jó akkor mégiscsak halad az a fránya zöld csik. Köszönjük ezt a mérést, igy legalább felcsillant a remény, hogy közel a vége.

csopke1, ursa11, §Böbe13§ és 11 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm Neked! Csak annyit hinni kell, hinni kell! A miénk lehet!:)

csopke1, brozsa, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Viszitek a fáklyát, mint az olimpiai lángot:) Mi csak követünk titeket:inlove:

Nagy farmon a macsek 10 millán áll, még most uccsó bummos kör megy, kicsin még nyomatom a macskaólakat event végéig. Bárhova is jutunk a végén, azt gondolom győztesek vagyunk, mert ez a hozzáállás amit itt lenyomtatok példaértékű. Nekem nem is a végeredmény számit már, hanem ez a csapatmunka, a lelkesités, a "csak-azért-is" tegyük oda magunkat. Köszönet nektek, meg sok másnak is, akik ezt hozták, többen is voltak8)

Hol van ma 3. testőr, Kukori? Majd holnapra jön csak vissza a véghajrára?:D

csopke1, brozsa, ursa11 és 20 más kedveli ezt.
  6. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

szia az Dante : Isteni színjáték , és Ő olasz volt de mi magyarok vagyunk !!!! ( ezzel nem akarom megsérteni , megbántani az olaszokat )

csopke1, §Böbe13§, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Most újra megnéztem mennyi kell a csík teljes bezöldüléséhez! Nos 26 milliárd! Lehet rosszul gondolom, de szerintem régen tele kellene lenni a csíknak, mert......! Ahogy írjátok nagyon sokan több milliót bedobáltatok. Ha csak 26000-en dobtunk is be csak 1 millát, már jók is lennénk! És 26000 aktív játékos biztosan van, aki be is dobott valóban és nem csak 1 milliót!!! Szóval nem értem a csík miért áll még mindig ott, ahol?? Ha csak a magyarokat vesszük is figyelembe,de gondolom nemzetközi összesítésben kell lenni a gyűjtésnek, akkor is már össze kellett jönni a dolognak. nem gondoljátok?

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs itt semmi fáklyavivés. Itt mindenki viszi azt amije van. Egy szentjánosbogár is több a semminél.
    Kukori nagy munkában van. El akarja érni azt a bizonyos 200at. 168 órán belül jön a bejelentés.
    Biztosan a kis farmokat is bűvöli. Elfoglalt most szerintem nagyon. De én ezt nem csodálom, én is az lennék a helyében.
    Na, az egyik perzsa megunta a várakozást.

miniowl, csopke1, megirn és 16 más kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nem volt szándékom, senkit megsérteni!:)Különben ezt, a színnel is jelöltem.:) A tudatlanság és a stressz, az oka!:) Törölve!!!

10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Rozsdás lett a lakat, talán a BP-nek van rózsdaoldója , ha nincs akkor nagyonxD megszívtuk!

csopke1, megirn, §Böbe13§ és 10 más kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Látom már:) Barátlistán van, azt annyira nem szoktam követni, igy fel se tűnt, hogy már ott toporog a kapujában:D akkor már értem8)

csopke1, §Böbe13§, mebajah és 11 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagy harcok árán a kis farmon már csak az utolsó etap fele van hátra a kutyáknál. A macska kb. mind megvan, kitettem újabb 2 tenyészállatot ár alatt, reggel remélem nagy meglepetés ér és lesz csp megvenni az utolsó tenyészkutyát is, hogy azt az oldalt befejezzem. Utána bedobálom a cicákat és megvagyok ott is. Így a 3 kis farmból 2 fullos lesz. Innen bőven tudok még dobálni, ha szükséges lesz, bár lassan 5+5 millánál járok, de van még;) holnapra.
    zombitanya miatt még kell a drukk, de megcsinálom, ha addig élek is!

csopke1, §Böbe13§, mebajah és 13 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    No én is beadtam 1 keveset.. 4-M értékben..Pillanatnyilag ennyi volt.. :)
    Remélem sikerülni fog..

csopke1, §Böbe13§, mebajah és 12 más kedveli ezt.
  14. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Kutya-macskajátékom már rég nincs, most százanként nyomatom az alapállatot kuttyból és macsekból is.
    Körülnézek a kisfarmokon is, mit lehetne tenni.

csopke1, §Böbe13§, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nemrég írtam a végjátékkal kapcsolatban gondolatot. Javítanom kell számot, mert 30 milliárd a legvége, a 26 milliárd a felhőig. Persze az előző gondolat nem sokban változik, mert 30000 aktív játékos is simán van, szerintem és plussz a kevesebbet bedobáló kisebb farmok apróságai is hasznosak!

szerintem már szívatnak minket, tuti régen megvan a totál!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.6.17
    csopke1, §Böbe13§, mebajah és 9 más kedveli ezt.
  16. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szerintem már annyira izgatott, hogy reggel elfelejtett kukorékolni :wuerg:
    Láttam a barátlistán hogy nagyon közel van.
    Már zörgeti a 200-asok ajtaját, hogy engedjék be:DxD

csopke1, §Böbe13§, mebajah és 13 más kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

jaj megvan nálam a végjáték a tenyésztéssel és a nagy öröm ismét, ilyen még sose fordult elő velem. Sikerült még egy 00K9-es. Igy holnap 18 millát tudok bedobálni a kutyához és 5 millát a macskához. Megvárom a reggelt mit csinál a BP vagyis mit mondanak.

csopke1, genka53, ursa11 és 16 más kedveli ezt.
  18. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Az a baj, hogy a Rejtő szőveg helyesen: Egy bolond száz BAJT csinál. :(

csopke1, §Böbe13§, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az legyen a BP baja.

Swordfish, Sali~*.*, §Böbe13§ és 9 más kedveli ezt.
  20. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Hát, az már a pokol...

Úgy legyen!

Lehet, hogy nem figyeltem, de én úgy láttam. hogy a csík kezdettől fogva ugyanott van,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.6.17
    Ribiszke, Sali~*.*, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.