Visszajelzés Kutyaszépségverseny event csevegője -2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 21.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Ittál már több mint 40 éves tokai aszut? az már nem bor... szirup...:inlove:
    :music::inlove::music:el sem tudom mondani milyen sűrű selymes csoda.:p

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A név kötelez.:music::DKi más lenne az első;):p

Kuzdern, Puszpang és Katka54 kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én pont a felénél tartok :)

spagetti24, Puszpang, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

Igen én is .o_O Nem sietek most jön majd a pici és a dalmata ajándéka.:eek:Mogyoró és a doberman már kapott két dobit.:p

Döbi65, Puszpang és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Puszpang

Puszpang Rutinos

10 doboz van kész,ma még 1 biztosan lesz,és remélem reggelre az utolsó is elkészül.;)

Mica67, Döbi65, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Döbi65 és Sanyat kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!

Már bocsánat, de senkit nem szerettem volna bántani. Sem kezdőket, sem haladókat, sem nagyon jó "farmereket" ( a játékos helyesebb szó szerintem). Távol áll tőlem, hogy játékostársat kritizáljak, leszóljak. Ha ez jött le abból, amit írtam, akkor valamit nagyon félreértettetek.
    A vicc az valójában mégsem vicc, lekicsinylően gondoltam a bp felé.

A saját gondolataimat írtam le, amit én gondolok a játékról.

De szerintem elég világos, hogy az eventek nem azoknak a játékosoknak készülnek, akik napi 2x, mondjuk reggel és este 1-1 órát , vagy még annyit sem, itt vannak. Mert akkor ők ennyi növényt csak vásárlással tudnak megszerezni. S az ebben az esetben mindegy, hogy milyen szuperdolgokra költik, de enélkül csak úgy lehet megcsinálni, ha ültetünk folyamatosan és aratunk és itt vagyunk. Ja és takarékoskodunk a kapott dolgokkal, de ez megint eventkényszer, gazdakörkényszer. Tehát csinálni kell, ha azt szeretném, hogy legyen valamim vásárlás nélkül, s persze tudjam okosan is beosztani.
    Erre a tempóra csak olyan játékosok képesek, akik vásárolnak, vagy ha eventeznek 3-4 óránként a farmra tudnak jönni pár percre, a felszaporítás idején pedig folyamatosan itt tudnak lenni 3-4 órát. Aki gyárban, üzletben, irodában , iskolában, stb van 8-10 órát naponta, annak képtelenség eventezni(ha nem tud közben belépni a farmra). Nem lehet sem elegendő növénye, sem röpije. Mondjuk a röpije összejön a hosszú növényekből, de ennyi.
    Ha nincsenek meg a könnyítéshez szükséges bónuszok, teljesített eventek felhősorai, annak persze, hogy nagyon nehéz. Ez egy ördögi kör.

Persze olyanok is vannak, akiket nem érdekel az event, hanem más egyebet "dolgoznak" a farmon.
    Nem is gond ez, mert mindenki másként játszik.

Nekem, ha úgy vesszük nincs gond az eventekkel, meg tudom csinálni mindegyiket. Nem hinném, hogy én ezzel dicsekedni szoktam. Ha úgy érezné valaki, akkor azt nagyon sajnálom. Sosem készülök el 2-3 nap, általában ma már 1 nappal a vége előtt vagy volt olyan is, hogy az utolsó nap reggelén. Függ, hogy mennyi időt tudok itt tölteni. De ez másnál is így lehet. Gondolom én.
    Tudom milyen "kicsinek"(úgy értem alacsony szinten lenni, ahol minden még nehezebb) lenni, tudom milyen nehéz haladni, gyarapodni, mert ezt az utat én is végigjártam. Másnak is azt kell tennie, aki ezt a játékot elkezdi.
    Viszont ne várja senki azt, hogy majd ingyen az ölébe hullik bármi, növény v röpi.
    Pont azért háborgok néha, hogy a kisebb szinteken lévőknek nagyon nehéz, s ők miatt érzem azt, hogy egyre több az olyan event, amit a kisebb farmokon játszók nem tudnak befejezni. Többen, mint ahogy régebben volt, mert ha emlékeim nem csalnak, évente volt 1-2 event amit nem tudtam befejezni. Szerintem most több lenne. (többszörös az eventek száma is)
    Hogy éppen mi az ok, az mellékes. De az biztos, hogy mindent most már a pénz mozgat. Csak 1 példa, akár a virágos, akár a madárijesztős sort, most csak FA-ért lehet pótolni. Nem is kevésért.
    A játék keményen fizetős, ha 1ről a 2re szeretne jutni valaki. Nem is beszélve a nagy léptekről.

Most én is pörgetni próbálok, hogy valahogy rövidítsem az eventidőt, mert majd 30ezer enövényt lenyomni sok idő. De eszemben sincs venni, mert ott vannak a felhők, ládák, amik pörgetést adnak, s okosan gazdálkodva vele, jut is marad is.
    Ezeket pedig idővel szereztem meg, s nem vettem. Sokszor inkább keveset alszom, vagy ha felébredek, aratok.
    Megvan az az összeg, amit ideszánok havonta, s azt soha nem lépem túl.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.5.19
    Domos52, nyuszi63, karippa és 9 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

j
    Nagyon ügyi vagy;) Én még félúton sem járok....

Döbi65 és Puszpang kedveli ezt.
  9. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Holnap reggel várhatóan kész leszek...
    Ma reggel addig party pörgettem, amíg nem kaptam +100% bónuszt (kb 35 pörgetésem elment)... egyszer az összes földre 600 szupertrágyát is használtam, hogy plusz 1x tudjak aratni 6 db-ot/kis kocka.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Mindenkinek sikeres eventet:) és kellemes hétvégét:)

Kuzdern és Atali kedveli ezt.
  11. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Jó reggelt
    a szemfogkefét mi adja?
    köszönöm

Kuzdern és achmed1122 kedveli ezt.
  12. achmed1122

A szemfogkefeüzem:)A krokodil terményes ólja..

Kuzdern kedveli ezt.
  13. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

hogy tudom aktíválni?

14. achmed1122

sehogy .. mivel nyerni lehetett vagy gazdaköribe van onnan tudod megszerezni ...

ezt pontosan nem tudom,.. de mivel nem az eventhez tartozik:) ez.. irj oda ahol ez a téma:)

Sanyat kedveli ezt.
  15. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! Ér valamit a luxus bájital? Mit tudtok róla? Köszi

achmed1122 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

7 dobozkára került masni illetve szalag:music: Már jó lenne végezni8) unom az ajándék csomagolást:wuerg:

Döbi65, spagetti24, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia Szép hétvégét! 7 ajándék szintén.:music:;) A dobozka száma 700 felett.o_O
    Az őrméh átugrotta a ninját. Megvan a Mézes és maradt így 3 ninja. Ha jól kezdődik a nap.:pA mesterek már várták a levesbe.o_O Zöldcsepp egy darabig kipipálva;)
    Sikeres hétvégét mindenkinek!:)xD

spagetti24 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, 8 doboznál járok, tegnap segített egy 100% os termésbónusz, a másik farmomon 6 doboz a teljesítmény.

Gio, Ribiszke, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Julcsi-nén
    A piacon meg tudod venni, ha szerencséd van. Nálam most 144 ezer csp-ért árulják.

DevilMókus kedveli ezt.
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Gio és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.