Visszajelzés Kutyaszépségverseny event csevegője -2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 21.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Eddig 7 dobozt becsomagoltam. Kicsit egyhangúak, mert csak rózsaszín tappancsos papír volt a boltban xD;)

Gio, genka53, spagetti24 és 5 más kedveli ezt.
  2. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nem értem, hogy lehet azon bosszankodni, ha valaki a saját tapasztalata alapján leírja a véleményét. Ezer oka lehet annak, hogy a másik csípőből megold egy feladatot. Szerintem is "vicc" az előző event-cunami után, hogy máris befejeztem, ráadásul átlag alatti ráfordítással. Elhasználtam a felszaporításhoz 110 szupertrágyát és 10 KK-t. Utána csak öntöztem és csatniztam. Sikerült pörgetnem egy +1 és egy 100% bónuszt. Jack-et nem használtam. Ezek nélkül nem ma, hanem pár nap múlva lennék kész, még mindig időben.
    Valószínűleg többségünk okos telefont használ, ami nagyon megkönnyíti a haladást. Ha nem lenne napközben 2x5 percem aratásra, biztosan munkahelyet váltanék.
    Közben a másik csevegőben - közel 9 nappal az event kezdete után - olvasom a kérdést, amit az első napokban volt érdemes feltenni, esetleg ennyi idő alatt elolvasni az ismertetőt. Számomra ezek a bosszantó dolgok.

Gio, Ribiszke, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  3. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Érdekes, nálam is csak az a csomagolópapír kapható. xD

Gio, genka53, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szintén zenész...nálam is csak egyfajta csomagolópapír fogy...de vajon miért:music:csak nem ezért [​IMG]...xDxD

Döbi65, Hagymácska55, Gio és 5 más kedveli ezt.
  5. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

8 csomagoláson vagyok túl.Jól haladok szerintem.Nálam is a rózsaszín tappancsos csomagoló a nyerő bár a pörgetős bónuszok mostanában elkerülnek,így nem is pörgetek többet,tartogatom a következő eventekhez majd.
    Szép hétvégét!

Gio, DevilMókus, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Olvastam, többen be is fejezték már az eventet, gratulálok nekik! :D:inlove::inlove:
    Én 3 farmon eventezek, abból egyiken már adogattam be kész ajándékokat, de a másik kettőn még gyűjtögetek, azaz termesztem a növényt és gyűjtöm a röpiket. Se kosár, se nullázás, se bónusz, vagyis tök pőrén megyek, és mégis meglesz az event. És ráadásul nem is bontottam le mindent, mert a raktárházakat mindenhol meghagytam. ;)
    Akik már végeztek, azok számára már nem jelent segítséget jelen hozzászólásomban levő táblázat a beadandók kiválasztásában, de akik még "csomagolnak", azoknak igen, mert nagyon nem mindegy, hogy mi mennyi (a kapitány korán túlxD), persze feltételezve azt, hogy mindenből van elégséges, és lehet válogatni. Ha nem, akkor meg úgyis az a meghatározó, hogy miből mennyi van. :p
    Egyébként számomra az is lényeges szempont szokott lenni a beadásoknál, hogy milyen a visszapótolhatóság is (időben,...stb), na meg ahogy most is kéri a feladat, hogy nem összesített pajtaértékre, hanem konkrét dolgokból számszerűsített mennyiséget, amelyek összesített pajtaértéke esetenként igen eltérő.
    Ezért magam részére készítettem egy olyan táblázatot, amelyet ezúton adok közre szíves használatra, akit érdekel.
    Ez a táblázat megkönnyíti azt, hogy a 4 kutyusnak a négy variációból melyik hármat válasszuk, a felhősor eléréséhez.
    A mennyiségek és azok összesített pajtaértéke (mivel a piaci értéke piaconként és időszakonként más-más, a PÉ pedig állandó jellemző) figyelembevételével állítottam össze, szem előtt tartva a gazdaságos feladat megoldást. (Hacsak valaki nem úgy játszik, ahogy esik, úgy puffanik, és nem érdekli, hogy pl. egy 35.100 össz PÉ-ből megoldható feladatrész helyett 89.580 PÉ állatot ad be;).)

További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

mabinog, csillus35, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  7. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! 9 doboz kész, de már nagyon unom!

Döbi65 és milanzs kedveli ezt.
  8. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszi genka:) nekem nagy segítség a táblázatod.

csillus35, spagetti24, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. Atali

Atali Törzsjátékos

Nem az volt a baj, hogy ő könnyen megoldja a feladatot. Nekem személy szerint a hozzászólás stílusával volt a bajom, de ezt ő már tisztázta. Lehet, hogy ez nektek egy kis semmi event, de van akinek nem az. Nekem személy szerint azzal kezdődött, hogy meg kellett csinálnom vagy 20 gazdaköri feladatot, ha nem többet, hogy összevakarjak 90 aranybanánt, hogy egyáltalán meg tudjam csinálni. Sokaknak a bahás növények miatt ugrik az event. Ezt leszámítva valóban teljesíthető, de azért néha nem árt 1-1 olyan is, amit mondjuk a 100-as szint alattiak is meg tudnak csinálni. Ugyanis ami nektek már "nem vicc" event, az a kisebbeknek még teljesíthetetlen. Tudom, egyszer majd mi is leszünk "nagyok" és a többi, de most még nem vagyunk, viszont dolgozunk rajta és szerintem se nem építő jellegű, sem nem hasznos egy olyan hozzászólást, ami látszólag semmi másról nem szól, mint egy olyan event lefitymálásáról, amit bizony sokan nem tudnak teljesíteni. Sajnálom, de nekem meg ez a véleményem.

Nekem is van okostelefonom, de mivel odafigyelést igénylő szellemi munkát végzek, a munkahelyemen általában nem a farmozáson jár az eszem. Ettől függetlenül a szabadidőmben szeretek farmozni és szerintem jó lenne, ha azt is figyelembe vennék, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik a játékot és szeretnének haladni vele, de a farmon kívül is van életük.

kaspó, Anulu73, milanzs és 6 más kedveli ezt.
  10. _kimi28_

_kimi28_ Utánpótlás-írogató

[​IMG] Sziasztok! 11 doboz kész,ma 3 óra múlva event letudva!

hanny65, vampire_hunter, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 3 doboz és végeztem;)

genka53, Gio, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! 8 doboz. o_OMivel a trágya ára már nem horror, megpróbálok egy 11,30 aratást:music:. A kislány addig úgyis fent van o_O
    Ha sikerül holnap dél,:D ha nem este;):p. De nincs semmi sürgős dolgom ;)

genka53, Gio, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  13. _kimi28_

_kimi28_ Utánpótlás-írogató

Event kivégezve!

bakosagi54, hanny65, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  14. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Event kivégezve![​IMG] [​IMG]

bakosagi54, vampire_hunter, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Grarulálok, ügyes vagy :)

spagetti24 kedveli ezt.
  16. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Köszönöm szépen :)

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kutya egy event ez. Tegnap egy kör csatni nélkül, és egy kör álommanóval!
    Állandóan gatyavéj jön a fórumon, és már olvasni is csak 5 perc alatt tudok kijünni.

Gio, imi010, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem estére végzek;)
    11.30 kor fent van a kicsi? Akkor az nem is olyan kicsi:music:

DevilMókus kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt még 3 doboz kell a végéig az 504.Gateway nem akarja,hogy írjak mi lesz ha bejön az 505xD megyek gyerek napozni a fórumot estig kerülöm hátha rendbe jön:eek:Szép Vasárnapot mindenkinek...[​IMG]

Hagymácska55, spagetti24, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Valami dizájn változás lesz, hogy tegnap egész nap nem volt elérhető a fórum? Ugye nem? :( Csak este nagy nehezen, de az eventleírást akkor sem tudtam végignézni. Egyiket sem. Most is állandóan beugrál a "getaway". Annyira fontos valami, hogy hétvégén is dolgoznak, nem lehet megvárni az event végét? Inkább másra figyelnének oda!
    Megpróbálok mindent beadogatni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól fogom megnézni, hogy mit merre :(
    Nincs úgy pár hét, hogy valami miatt ne legyen kavar. Talán hagyni kéne mindent, s azzal foglalkozni, hogy minél érdekesebb eventek legyenek. S azok minél kevesebb kavarral teljesíthetőek legyenek. A dizájn majdnem mind1, nekem.

Atali kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.