Visszajelzés Kutyaszépségverseny event csevegője -2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 21.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Nem kicsi iskolába megy, most fog ballagni az oviba. ;):pDe elaludt, viszont le tudtam aratni, 11 ma -11h-kór kész.
    Jó kis event ,a negyedik ajándékot nem kapott egyik kutyus se;):p és végül is a másodiknál fordult elő hogy nem rózsaszín mancsnyomos a csomagolás.:music:
    Sok sikert!

Kuzdern, spagetti24 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam a kicsik közül a nagyobbik majd jövőre megy suliba... de nálunk szabály, hogy legkésőbb 8 kor alszanak;) persze ettől függetlenül nem mindig tudok este aratni:music:
    Ez egy lazán teljesíthető event;) Megkoronázná egy csincsilla:p ugyan már a gazdakörbe nem kell:music: de azért az ól is jó lenne8)

Leho69, spagetti24, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

Szabály az lenne,o_O de este nem alszik reggel nem kell fel:p Csincsilla jó lenne de narancs farkas is ,:music: az még nincs:wuerg:.
    Egy páfrány még belefér ma ,:music: aztán fák vagy állatok még megálmodom melyikkel kezdjek a baháshoz :eek::music:/ a farmot is hozzá alakítom szinkronbao_O:p

4. -Holdfeny-.

Milyen kezdés???? ÁÁÁÁ csak nem a következőre készülsz már???:eek:xDxDxD

5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Már csak 1 kör aratás és megvan a egaz (ez is csak 2 terület) Utána meg naranccsárga árvácska lesz pár kör ültetve,kell a TP növelős kitehetős gazdaköribe :)

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  6. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! Ma reggelre kész lett az event. Legközelebb nem sietek ennyire, mert felesleges. Jó, hogy most termelhetek valami mást, de amennyi trágyát vettem, nem érte meg, hogy ilyen korán végezzek. Versenyezni meg nem akarok senkivel.

Sali~*.*, Kuzdern, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én is az árvácskával küzdök eventmentes időszakokban:music: Már csak az utolsó gyémánt részbe kell:music: Eventet várni is jó... reggel korán ültetve:p

spagetti24 kedveli ezt.
  8. DevilMókus

Nem dehogy:oops:.A bahás gazdakörből van még hátra arra tervezek...:music:Valószínűleg fákkal kezdek, addig letermelem a tápokat.:music:Az 504 miatt nem voltam a pletykába. o_Otudsz valamit:music:o_O
    Valami hóditás tűnt csak fel, de ez biztos szamárság..;):p

Utoljára szerkesztett: 26.5.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

504 a barátunk;)
    Pletyka szinten csak egy dologra vagyok kíváncsi:music: de az egyenlőre nem publikus:wuerg:

Én ha minden jól megy akkor este végzek... úgyis hogy aratáskor kiteszem a titok izé hegyeket amik összegyűltek a menübe;)
    Csincsillát szeretnék:music:

Remélem következő event is hasonlóan lazán teljesíthető lesz!

DevilMókus és Katka54 kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az 504-es tegnap óta engem is üldöz, nagyon ritkán enged ide, az event szerencsésen teljesítve, megy a pajtatöltögetés

11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

A nyert titokólból kaptam egy sárga tojós ólat!!!! Azt a ...!

magika, Sikka1, Borzas.Kata és 6 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Akkor most nagy a boldogság?

Ilyen kicsi gyerkőceid vannak?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.19
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nálam sem lett csincsilla:(
    17:inlove:, 6:inlove: , 4:inlove:és 1.5:inlove: évesek;)

A pici lelkesen mondja vau vau amikor a csomagokat csinálom:p

-W-595-, Atali, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az igen, az enyémek nem lelkesek, amikor a dobozokat csinálom, a nagy (45), szintén csinálja a dobozokat, a kicsi (33) röhög rajtunk

taga1, -W-595-, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Én már kitettem a titok izé ólakat, 8 pöttyösből nem lett egy csincsilla sem, de ha lesz event nyeremény, akkor majd megküzdök érte. A gk-be nekem sem kell, soha nem bírom ki, mindíg megcsinálom a piacról.

-W-595-, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Pont így vagyok én is:music:

bocsinet és DevilMókus kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Csincsilla nem viszont narancs pillangóm lett,:inlove: és az utolsó ajándék pörgijéből egy 100% termény bonusz 24h.Izgalmas napom lett igy.:);):p

-Holdfeny-., -W-595-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventezők!
    Kutyaszépségverseny befejezve.:) Csomagolásban csak a rózsaszínűt használtam.
    Összességben tetszett az event, de a beöltözött karneváli kutyák valahogy nem tetszenek.....:cry:

pillepalota, -W-595-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Event kivégezve :)

alpha58, Sanyat és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. pillepalota

pillepalota Fórum-zöldfülű

Szia!
    Igen, jó event volt, hamar le lehetett tudni. A beöltöztetett kutyusok valóban elég furcsák... de a legfurcsább, hogy erről a farmról simán beengedett a fórum, és már egy másikról is, de a nyuszika215-ről nem sikerült bejutnom-.-. Szenvedés az egész, pedig szívesen olvasgattam volna, most, hogy már csak az eventesen aratgatok, de ott is mineko_O...csak azt remélem, hogy holnapra rendbejön, mire az eventismertető érkezik.:music:
    Jaaa, nyuszika215 voltam.:D

genka53, alpha58 és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.