Visszajelzés Kutyaszépségverseny event csevegője -2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 21.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A bohócoknak van egy bája. Ezek a kutyák minden tizedpixele is mélységesen ocsmány. Ha ebből a képből indulnánk és arra érnénk, amivel kezdtünk, az okés lenne. De így!

Miért írom? Mert már a felhőn csücsülök egy pár perce.

alpha58 kedveli ezt.
  2. magika

magika Fórum nagymestere

Hát akkor én is írok, hogy a sok siker mellé teljesebb legyen a kép. Nem lesz felhőm, mert hétvégén nem ültem egész nap a gép előtt csak 2 aratás volt és az sem 1x1-en mert akkor kitéptem volna a hajam munkások nélkül, bár akkor még a vetőgépem érvényben volt. 5 ajándékot csináltam a kutyáknak és ha jól megy még a 6-ik is meglesz, mert itthon vagyok, nem dolgozom pénzért. Szerintem nem volt laza az event mert amit csak munkásokkal és éjt nappallá téve ültetve-aratva lehet teljesíteni vagy csak szupertrágya felhasználásával az nem egy laza event. Uff.

jutka190226 és ho-hoboy kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    éppen sikerült befejezni,szépen csinálgattam mindennap,de most figyeltem az időre,hogy már vége is ma az eventnek:p:p:p
    doboztúltengésem van,meg pár száz növény maradt,ja még a felhőt be kell üzemelni:)
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove::inlove:
    további szép napocskát mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

alpha58, -kaktuszable-, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

aaaaaa ma szupereztem a területeket hogy meglegyen erre 2199 van a 2250 helyett elszámoltam magam :( Kár volt így rápocsékolni a cuccot is...

Sanyat kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

51 darab kell 21 óra alatt.
    Az már meglesz.

6. Atali

Atali Törzsjátékos

Sajnálom. Én egyszer úgy jártam, hogy darabra pontosan kiszámoltam, aztán a végén elbambultam és véletlenül visszaültettem párat... Megesik. Azóta igyekszem mindig rászámolni.

Az event ma 2kor ért véget.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Eventezők, Játékosok!

A " Kutyaszépségverseny " event véget ért!

Köszönjük az ötleteket, a segítő posztokat, a tanácsokat az event teljesítéséhez!

Találkozunk a következő események csevegőiben!

A topic bezárt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.