Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    csak 85 felropi lett kezdesnek

2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Köszönöm infót,de ezzel tisztában vagyok.
    Amúgy,hogy ne legyek OFF 54 db röpi,de még 1 terület kaki miatt nincs learatva.

3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Fákkal, Pannikkal, kedves szomszédokkal:inlove:és barátokkal:inlove: 282 felröpi eddig. Még pár mamut és varázsfa vár aratásra. A szükséges mennyiséghez képest szerintem arányaiban úgy jön, mint máskor.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Fogjál be egy területet hosszúra, már most az elején. Pakold tele olyannal ami reggelre lesz meg. Utána állj rá mogyoró, hagyma felváltva. A piacon is jó az ára. Akkor nem lesz baj.
    Nekem 111 felröpi 3,5 területről. Szombatra kész.
    A raktárházból kicserélni 6 ólat 7,5 perc volt. Ha ólat lát a rendszer ledermed. Csak a földdel boldogul

zotmar, Peszi2, Gio and
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A csipkebogyó és sárgadinnye kombó 95 röpit adott.
    Látom, ugyanazon a dolgon pörgünk. :)
    Tipp: amíg szaporodik a mag a Bahán, a főfarmon benyomtam egy kör 2x2-es olasz kölest. A két alkimista bónusszal és szupitrágyával 2:30 óra alatt érik.

6. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

aztaaaaaa :)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

60 sípom érkezett ... Hm ... lesz ez jobb is ;)

8. levianyu1

levianyu1 Aktív író

74 kutyasíp... xD Igaz nem erőltettem meg magam hosszú érésűek ültetésével. 2 területen macsekok,tölgyesen mamutok (a fele még éretlen) pár rózsaól és teknősök. Bahán sárgadinnye és ilyen-olyan titokólak. Ha nagyon muszáj a vége felé bevetem a 0 percezést,bár annyira nem szeretném. :p

9. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

89 kutyasíp kezdésnek

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    A pannik azok nálam lemaradtak xDxDxDmajd most az első aratásnál a 10 földre megnézzük mit is ad a pannik hada :DxDxDxD

11. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok!
    71 kutyasíp, szegfű, egymagvútök, mamutok, 2 varázsfa, 5 cicaól.

12. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Ez igen, úgy látom Neked lett a legtöbb felröpi. Én nem dicsekedhetek, de eddig még mindig összejött az event, úgyhogy semmi pánik.

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Dolgozok mint állat,de mindenütt hosszú volt ültetve:Ez van

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kis farmok: 73-as: 30 db ... lányomé 73-as: 38 db... fiamé 79-es: 50 db
    Jó lenne, ha a 2 73-as szintet lépne, a nőszirom megint nagyon jól adta a fiamén... Na hajrá! Most kiszámolom, hogy a 2x2-es kitehetőig mennyi kell, a 2 kicsin az a cél, a fiamén talán kicsit több:p
    A 2x2-es 5200/110, az szerintem mind3 kicsin meglesz, utána még 700/25 az 1x1-es, azt is megpróbáljuk... a 2x1-es további 2100/65, az már a két kicsin nagyon necces... A felhősor felé nem megyünk, Nappal 2-2 kör eventgaz, le kell szedni mindentés nagyon kell igyekezni a szintlépéssel a kicsiken, hogy mehessen a nőszirom éjjel. Amint a 8000 gaz letermelődik, onnan éjjel nappal hosszú megy, így talán összejönnek a kitehetők...

Last edited: Nov 2, 2016
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

136 kutyasíppal kezdtem, 6 varázsfáról jött, 1 szomszédtól.

Szerintem a szokásos mennyiségnek kb. a fele felröpi jön,
    de az eventhez még ennél is kevesebb kell.
    800-1.000 db helyett 400 felröpi kell csak, így szerintem fölösleges aggódni,
    legyünk inkább aktívak:

Vészmegoldás: napi 20 ajándék x 6 = 120 felröpi!!!

Jó eventezést, sok felröpit Mindenkinek!:)

16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Azt a kutyafámat!!
    Hát két területen ibolya maradt tegnap óta és nyugodtan vártam az eventet, mert azt hittem beültettem mindent hosszúval!Reggel pedig voltam bent és nem nézetem meg! Így 83 db. lett. Na azért csak-csak összejön majd.:mad:Brrr

17. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    2-ig direkt nem léptem be a farmra,nehogy learassak.:pSzerencsére.Csipkebogyó,olasz köles,sárga dinnye és xxl-es fák 87 felröpit adtak.És a fák fele még most fog beérni.Szerintem jó.Csak 400 kell,simán összejön.;)
    Jó játékot és síp özönt mindenkinek.xD

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jó lesz ez. Az előző eventen azt hiszem 85 felröppenőt kaptam területenként a fákból (nem a teliholdasnál), most a farmon 42 volt az átlag. Másfél szántó nefelejcs és másfél szántó mézkerep volt vetve.
    A szigeten sajnos lekaptam a fákat Panni nélkül, így nincs összehasonlítási alapom. Viszont most minden felröppenőre ható felhőm aktív volt - máskor nem figyelek oda ezekre a felhőkre.
    A mai napi bakim megvolt, a csatnival együtt aktiváltam a cukkinist is - pedig nem szoktam... üthettem is ki a rekeszből.
    Gondoltam, a szigeten kezdem az aratást, mert arra több felhő hat. Kézzel helyet csináltam a Panniknak és egy laza mozdulattal learattam mindent a Pannik kitétele helyett... rányomtam én azonnal a frissítés gombra, de miért ne jutott volna el az adat egy szemvillanás alatt a szerverhez?:music:

Az évek alatt én is megszoktam, hogy a bejelentésre várok. Szerencsére mindig van próbálkozó szellemű játékostársunk. Igaz nagyon sajnálnám, ha egyszer felröppenő nélkül aratna le... velem már fordult elő, így inkább megvárom, míg valaki kiírja, hogy elindult rendesen az event.

19. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

nekem 65db hát ez nagyon kevéske. egy óra múlva aratom a 10 magot minden földi jóval megszórtam.

20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kutyasíp száma 73 db. Gyorsba letermelem a gazokat, aztán majd meglátom mit és hogyan rendezek át. :)

Thread Status:
Not open for further replies.