Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

no eddig sikerült összehozni 103-felrepit :D Ebből 2 jött szomszédtól..
    Ha ilyen arányba kapom tőlük akkor pont annyi lesz mint az előző eventeknél.. :D

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Te is azt nézegeted?:) Akkor legalább nem vagyok egyedül. Hátha attól gyorsabban nő:D vagy esetleg a mágikus pillantásommal rá tudnék bűvölni némi szupertrágyát, már az is sokat segitene.xD

Azt a Fido mindenségit, nem semi, nagy gratula8)

Nem csak Nóci, én is láttam:p De mondok jobbat, igy hogy válaszolt rá neked, mindenki láthatja a kérdésedet továbbra isxDxDxD

Egyébként feltűnően jó a hangulat az eventcsevegőben, úgyhogy ez már egy felröpiben gazdag event azt mondhatjuk:)

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Melan

De azt már nem tudják , hogy kinek írtam . :p;):cry:

5. stuccos12

stuccos12 Törekvő

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Lassú víz,partot mos .:D
    Meglesz végére. (vagy nem):p
    Ui: Nem az az égő, ha traktorral mész diszkóba, hanem az, ha az ekét elfelejted lekapcsolni.

Last edited: Nov 2, 2016
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, a kutyafüle vagy mi siralmasan adja, 4 területről összesen 32 jött...most reggelig 3 terület hagyma, 1 terület egymagvú tök és 1 terület eventgaz érik, röpi eddig 155, beadva 35...matrica, 1x1-es kütyü és karisüti kiszedve. Kis farmokon fél1-kor még aratok. Több röpit mindenkinek!

Már az összes ujjamat, sőt a macskáét is előszedtem, de még mindig nem tiszta, hogy mi minden kellett skalimacinak, hogy ennyi idő alatt aktiválja a felhőt:oops:

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét !
    Ne aggódj, az Élő legendád 29 %-os - a kupák benne vannak = Nem kell aktíválnod. Csak ültetni, aratni, s meglásd jó eredményed, sok felröpid lesz. (Még valamelyik kupád nincs befejezve -Gazdaköriben találod a feladatot -, hogy 30 %-os legyen).

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kutyafülemüle ez az event. Péntekre kész, lazán.
    Nem nyúlperceztem, tekintettel voltam a kutyavilágra és így is 232 feröpim van. Péntek 12 óráig meg lesz a 400 azt hiszem. A kutya mindenit, még a végén a gazra kell várni, mert abból még csak 1800 van.

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ahogy Marika mondta, a beadható 30%-ból már 29%-t beadtál a legendába. Az már nagyon jó.

Sok szupertrágyát használt. Top10-es és prémium gazdaként nem 1000 szupertrágyát szerez egy-egy aratáson.;)

11. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

szia

pusztan par alvo mamut automata aratasa.

12. borhas

borhas Utánpótlás-írogató

Szía ! bocsi de hol lelted meg a LÁDÁT ? a virágos ikonnál kerestem ,de nem leltem . köszönöttel venném válaszod, ha tudnál segíteni. üdv.

13. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

szia

pedig ott talalod,csak az elhasznalando alatt.

14. borhas

borhas Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.

15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Csak nem Te is végeztél az eventtel:music: ha így van Neked és skalimacinak is szívből gratulálok;)
    Párunknak még szükségünk lesz néhány napra, hogy a ládikó mélyére kuksizzunk:p
    A nap végére 286 sípot sikerült begyűjteni. Úgy látom leginkább a kutyajófű letermelése fog egy kis türelmet igényelni tőlünk;)
    Jó éjszakát és derűs ébredést kívánok mindenkinek!:)

16. stuccos12

stuccos12 Törekvő

:oops:Na jó, most megnyugodtam :) Egy kicsit még döcögősen megy a játék, pedig régen nagyon pro voltam benne! Volt egy füzetem, amiben vezettem mindent, ami a játékhoz szükséges. Na most kezdtem egy újat - a régi sajnos már nincs meg. Dehát ez csak egy játék, nem? Köszönöm a választ és a segítséget!
    További jó vetést-aratást!

17. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Igen, most már értem - és emlékszem is. Köszönöm a segítséget!

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az első három feladat kész,4 területen érik a növény reggel 4-5 körül lehet aratni, de én fel nem kelek,csak 6 -7 között,3 aratás naponta és 2 nap alatt kész a növény.Felröpik is szaporodtak 134-re.Meg lesz ez.Reggel a mamutok szépen fognak adni + szomszédoktól ma 9 jött,holnap is biztos 7.Jó éjszakát mindenkinek.Sok kutyasípot!

19. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép estét:). 28 sippal (dobbal, nádihegedűvel) nyitottam, a fák még érnek. Keddig remélem összejön legalább a felhősor. További jó eventezést, és sok felröppenőt mindenkinek! Többet mint nekem vanxD

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

5 terület 1x1-be bevetve + 221 gaz maradvány és 101 röpi. ;)Első délután nem is rossz teljesítmény.:DxD

Last edited: Nov 2, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.