Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Még 6 területet kell felásnom és kész az event remélem ugyanigy adja a felröpit akkor ma estére ezt ki is pipálhatom. Ha a kisördög alszik persze akkor minden rendben lesz. Mindenkinek sok-sok felröpit kivánok.

Gio, Melan, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  2. elida53

elida53 Haladó

Biztos meg lesz az event, mert egész nap tudok vele foglalkozni, de azért gyorsan megosztok egy friss tényt : ma reggel a Bahamán kb. 110 kis területű eventnövény (csatnival) és 19 istálló (benne a lehető legnagyobb értéküekkel) össze learatásakkor adott 1 nem tévedés EGY felreppenőt.Hát ezt magyarázza meg valaki.

Gio, Melan, times84 és 9 más kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A 17.000 kutyajófű megtermelve. A talányos titokólak és fák kiváltva. A paszulyra 2 kitevő kiváltásához 100 kutyasíp hiányzik. A megszerzésük érdekében a bahamákra csak sárgadinnye, a normál farmokra pedig csipkebogyó kerül elvetésre. Bízom benne, hogy az 5 föld kétszeri aratásra adja a hiányzó felröpiket.

Gio, Melan, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
  4. franyo121

Szervusz!
    Nem magyarázkodásnak szánom, csak szeretném a figyelmedet felhívni, hogy a felröppenők mennyiségéhez, csak az alap érésidőnek van köze. Például a 20 órás érésidejű fáktól több felröpire számíthatsz, mint ugyanazon fák XXL-es változatától, mert az XXL-es fák érésideje csak 12 óra. Ez vonatkozik az ólakra is, ahol nem a legnagyobb érték számít. Elméletileg egy 40 órás csacsikovács műhelytől többet várhatsz, mint bámi mástól. Az, hogy érésgyorsítóval mennyire csökkented az alap érés időt, illetve az ólaknál szupertáppal eteted az állatokat, ami gyorsítja az állatok "érését", az már nem játszik szerepet a felröppenők mennyiségében.

Utoljára szerkesztett: 4.11.16
    Gio, Melan, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép reggelt :)

A tegnap kitett titokfák eredménye: farmon lett XL Naspolya, Barkóca, XXL Cseresznye, Bougainvillea
    Bahán: XXL Tamarindusz, 2 db XXL Amherstia és ...hú a 4. fára nem emlékszem
    :cry:xDMajd megkérdezem egyik kedves Moderátorunkat, nézze meg nekem, hiába Alzheimer bácsi bekukkantott hozzám, remélem többé nem jön:D

Gio, Melan, nyuszika215 és 16 más kedveli ezt.
  6. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Én ugy látom, hogy az eventnövény egész jól adja a felröpiket, Most éjszakára spenotot ültettem és egy területre 11-et adott.Tegnapi napon pedig az eventnövény volt hogy 15-18 db-ot is feldobott. Hát inkább az eventnövényt ültetem. Ez az én tapasztalatom.

Gio, Melan, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  7. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is meglepődtem, hogy 1x1-es szegfűre átlag 10 db felröpit kaptam reggel.:oops: Azt hiszem, ma éjszaka én is eventnövényt fogok ültetni, és akkor az legalább készen lesz holnap délre. Azért továbbra sem aggódok, meglesz bőven minden időben.:p

Gio, Melan, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  8. franyo121

Szervusz!
    A nagypapa megkérdi a kis unokáját : Mond kis unokám, ki az a német, aki mindig eldugdossa a holmijaimat? A válasz : Papa hát az Alzheimer.
    A nagypapával szemben te annyival vagy előbbre, hogy tudod, kit kell okolni a homik eltüteséért.

Utoljára szerkesztett: 4.11.16
    Gio, Melan, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  9. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Szép hajnalt!

Nekem is az a tapasztalatom, hogy a megszokott, éjszakai, hosszú érésidejű,
    "röpitermelő" növények most valahogy sztrájkolnak.
    Legalábbis tegnap a guarana és a nárcisz nem igazán produkált.
    Most még van 2 órám a sárgadinnye és a szegfű aratásáig.
    Majd elmondom, hogy mit kaszáltam ... :)

Hajrá Farmerama, hajrá farmerek! ;)

Gio, Melan, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Segítsen valaki, miért nem haladhatok tovább a nyitogatásban, mindenen lakat van, növényem,felröpim van elég???!

11. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia, csak szomszédos területet tudsz kinyitni.

Sziasztok, szép reggelt!
    Felhőm aktiválva, 2 mosómedvét rejtett a láda. Még két kör event növény és este ki tudok váltani mindent.
    Mindenkinek sikeres eventet! :)
    [​IMG][/url]

Gio, Melan, emocy91 és 11 más kedveli ezt.
  12. bobba

bobba Utánpótlás-írogató

tudom,de egyiket sem lehet sajnos

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. bobba

bobba Utánpótlás-írogató

Nekem sem lehet, de a Maminak sem.

14. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Mit váltottál eddig ki?

Gio, -Fülemüle-70 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

ahhoz hogy mindent megcsináljak hiányzik 3200 kutyafű és 165 röpi. ma a növény kész a röpi az is meglesz van 100 óra még. kitartást és gratula akinek kész.

Gio, Peszi2, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Eventgaz érik,felröpiből már csak 45 hiányzik,de a napot jó kis bakival kezdtem.:cry:Két területet is csatni nélkül arattam.
    Na mindegy,kész leszek,már csak 8 terület vár feltárásra.Szóval nem kellene kapkodnom,mert legkésőbb holnap reggel meglesznek a gazok is meg a sípok is.Utána meg jöhetnek a macskák.;)Igaz,belőlük nálunk nincs hiány.xD:inlove:

Gio, Melan, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  17. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Az én farmomon 5 kocka, lányomnak még 10 kockája van hátra.. Lányom farmja 74-es, nincs feltornázva a legendája, de 5000 növénye van letermelve úgy, hogy felröpire vár, a többi beadva, földjein event növény 1x1-ben csatnival növekednek. Ráadásul a kezdés napján csak este kezdtük az ő farmján a felszaporítást.
    Lehet haladni a kisfarmokkal is!
    Jó ez az event, tetszik neki is, nekem is xD Mindkét farmon az összes kocka fel lesz ásva!

Gio, Melan, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Még 3 területásás hiányzik és megvan a maradék kitehető is, és aktiválhatom végre a felhőt :) Utána azért nem állok meg, hisz van még idő bőven, úgyhogy ha a röpik is akarják mindent felások :)

Gio, Melan, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:eek:o_O:eek: Már értem nekem miért van kevés Barátom ....

Gazok teremnek 8)... sípok gyülekeznek 8)...

Gio, Szviki04, Melan és 15 más kedveli ezt.
  20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! A bahán mindkét területen egymagvú tököt ültettem ,és 26 felröpit kaptam! :( Lehet jobban járok ,ha éjszakára is eventnövényt ültetek!

Gio, Melan, genka53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.