Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:pxDxDxD Szépen volnánk , ha már abból is szalonna lenne :music:

csopke1, Melan, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Azt hittem ez a lassú játék csak nálam menő. ( szerelő volt 2-3 hónapja, ő mondta csak 70%- os a vinyóm, ki kéne cserélni) azt hittem azért vagyok már ennyire csiga. :(

Gio, csopke1, Melan és 5 más kedveli ezt.
  3. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !! Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésem ezért elnézést. Nagy nehezen , de végre végeztem az élő legendával ( bölcs tölgy ) , de nem értem ezt az aktiválás dolgot , hogy ill. hol tudom aktiválni vagy megadja automatikusan a 30 %-ot???

Gio, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

A tölgyfa csúcsán levő Élő Legenda ikonba be kell adni a pajtából a megszerzett kupákat. Nincs vele más teendő:)

Gio, csopke1, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha beadtad a kupákat, akkor megadja automatikusan.

Gio, csopke1, andycyca87 és 3 más kedveli ezt.
  6. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Ha bepakoltad a kupákat és 30/30-on áll akkor semmi dolgod, innentől kezdve mindig megkapod a 30% esélyt a különleges tárgyak betakarítására.

Gio, csopke1, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  7. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Hálás KÖSZÖNETEM a gyors válaszért !!!!:)

Gio, csopke1, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kutyasípos jó reggelt!
    ...volna egy fogadásom, hogy sárgadinnyét és szegfűt;):D
    Főfarmra visszakerültek a macskák, kitehetők megvannak, kutyafű még mindig hiányzik pár ezer, de a következő aratás után újra a teljes farm a cicáktól lesz hangos, a maradék már a bahán is elkészül. Síp már csak 16 kell, az meglesz 1 körül, mikor aratok 4 terület eventgazt.
    A kis farmok is haladgatnak, fiamé a legjobban, ott megvannak a kitehetők, és még rengeteg idő van, csemegézhet. Kiscsajén a spenót 3 területen 17+ 11+9-et adott, legenda még nincs, nem is rossz! A kis farmomon vagyok nagyon lemaradva, de ott mindig vacak a röpifelhozatal ...és várom a fás muksót is nagyon!
    Mennyi izgalom:D remélem 35 váltás elég lesz a tervemhez...:music:

Gio, csopke1, Melan és 9 más kedveli ezt.
  9. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Lassan gyülekezik az eventhez szükséges beadandó száma....
    Már megint nem bírtam magammal, és elkezdtem beadogatni, így most nem tudom mennyit kell még termelni pontosan, na megint számolatlanul csinálom....
    A felröpi lassan csordogál, talán a végére összejön, ha holnaptól megtámogatom hosszú érésűvel....
    Bár ha a kezdés mennyiségét kapom, akkor lehet, hogy jobban járok valami rövidebbel, de sűrűn aratva... Legalábbis a kicsik nekem elég szépen potyogtatták a röpiket...
    Mindenkinek jó játékot!

Gio, csopke1, Melan és 8 más kedveli ezt.
  10. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok. Eddig 140 kutyasip és majdnem 4000 eventgaz.
    Szia. Megpróbálhatod kikapcsolni a földek animációját a beállitásoknál, talán segit valamit.

-W-595-, Gio, Melan és 6 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most nem a gép hibája. Gondolom, próbálják beilleszteni a fa válogatást.:D

Ki van minden kapcsolva. Eventmentes időben kézzel aratok, így minden beállítás a könnyű aratást szolgálja nálam. Nyilván a gépet is tisztítom.
    Kitettem egy pár titokólat és titokfát, de a farm többi részét csak este vagy holnap reggel kell arassam, addig lehet megjavul.

Megyek is dolgomra, mert a kedvem a béka feneke alatt van és azt mondta valaki, hogy a fórumra csak mosolyogva szabad írni.:music:

Zuhan a szitterem hőmérője... pedig olyan lelkesen készült a Topra - nem úgy mint én - és rohamléptekkel haladt a 200-as szint felé.
    Mindig rosszul érint, ha egy nagy játékos távozik, de most nem tudom, hogy az elkeseredésem vagy a dühöm nagyobb-e...

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Banya-Tanya666, Gio, Melan és 12 más kedveli ezt.
  12. demeter01

demeter01 Járnitanuló

Már több mint a felénél járok: síp 232, gaz több mint 9000.
    Lassan haladok, és nyugodtan. Reménykedem, hogy sikerül megcsinálni, de oly lassú a játék, hogy még én is elalszom közben.... Ha nem lett volna Fidó háza előtt egy azonnal induló munkás, akkor még csak az első mezőnél járnék.... Géppel is elég lassú, ráadásuk az egerem valami kriminális.... még nincs féléves, és már nem tudom használni, mert vagy hiába nyomom, vagy feleslegesen... Teljesen kész vagyok.... Másik kéne, de eddig egy egér sem bírta ki nálam sokáig.... De ez a kínlódás felemészt....
    Mindenkinek jó játékot!

_Cygnus_, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Meg 5 lukat kell kiasnom , vagyis majd Fido Dido fog asni , a felhosor , a munkas kupon, party pori, szupertap es a talanyos tenyeszet ;)Felropim van 123 a novenyre varok .
    Sok sikert mindenkinek :D

Fuhur, _Cygnus_, Gio és 13 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Vidd vissza az egeret, mert macskatenyésztés jön. xD
    Kicserélik 1 éven belül, vagy a pénzt visszaadják. Csere esetén a jótállás újraindul, csak a blokk vagy számla legyen meg.

demeter01, zotmar, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  15. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Aki farmozik, annál az egér használata nem rendeltetésszerű,
    így a garancia nem érvényes. xD

-W-595-, demeter01, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Melyik egérre írták rá eddig, hogy farmozott?xDxDxDxDxDxD
    Én 5 havonta viszem vissza.

demeter01, zotmar, _Cygnus_ és 16 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Most arattam , a felhosorom sikerult mar aktivaltam is, meg hatra van 3 asni valo ;)Ma keszen is leszek , mehet a vissza rendezkedes ;)

zotmar, _Cygnus_, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  18. Szomszika

Szomszika Rutinos

Felhősor aktív, 2 mosómedve került a pajtába.

zotmar, _Cygnus_, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. Magdi031954

Magdi031954 Utánpótlás-írogató

Én csak azt szeretném kérdezni,hogy hol van a játékból a ˝kertben keresgélős része˝?

_Cygnus_, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm Marika.Tegnap borzalmas délutánom volt, de már javult a hangulatom.papa már túl van a krízisen.Le is maradtam a növénnyel,ma még kellett egy kör, 2 db növény miatt nem tudtam befejezni, de 1--et ültettem megszórva mindennel.Jó félóra és készen leszek én is.A felröppenő még több is lett .

zotmar, _Cygnus_, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.