Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Event növény kész még 126 felröpi, és kész az event.
    Jó munkát mindenkinek aki még vet arat.

zotmar, _Cygnus_, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  2. Borostyán

Borostyán Törekvő

Felröppenő alig! 2 területen is 1 azaz 1 db jött! Event növényből! El van ez egy kicsit túlozva! Jó, hogy le nem vonja a meglevőből!

times84, _Cygnus_, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Lehet hogy már le is vonta azt az egyet isxD

_Cygnus_, osztrak12, Gio és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Event kész, a bahás titokólak és fák a szokásosak. A farmosakat még nem tudtam kirakni.

Szia. Jajjj ne haragudj és bocsánat, bocsánat de ezen nagyon jót nevettem. xDxDxD Küldtem egy kis segítséget nehogy mínuszba legyél. :)

zotmar, _Cygnus_, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  5. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Event felhőm aktiválva 2 db hangyászt kaptam még hátra van három rész ami a következő aratásnál meg lesz.
    Sikerült szintet lépnem 99-re már csak 104 millió hiányzik a 100-hoz amit nagyon szeretnék elérni.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek és sok-sok kutyasípot kívánok!

Ágica-1958, _Cygnus_, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  6. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok!
    3 narancs pandát és egy narancs makit kaptam. >:(
    A fák jobbak: XXL kakaó, XXL majomkenyér, XXL csavarpálma, XL achacha.
    A fő farmon most érnek a fák, mert elfelejtettem kirakni reggel.
    Mindenkinek sok kutyasípot kívánok!

Ágica-1958, zotmar, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem 2 tigrist adott a láda.:D A fás válogatásnak van csevegője? Lett pár jó,2 sárkány, 1 hólyag, 3 akébia, de 8 aranyeső, főleg, hogy abból volt már 1??? Lehetne arányosabb a szórás...

Jucus19, zotmar, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Kész vannak a titkaim, a sima farmon nálam is a szokásosak, bahás ólak: vizíló, hangyász, flamingó, tigris, fák: rollinia, huang pi, mangosztán és armhesrtia xl.

Jucus19, zotmar, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Most itt járok, egészen jól állok felröpi ügyben, ez köszönhető a sok jó szomszédnak és megismert fórumozónak, köszönöm szépen nekik is. :inlove:
    Amúgy ahhoz képest, hogy eventnövény, egész jól adja az öblítőket, sima farmon 7 db jött, szédültön pedig 5 db, a többit nem figyeltem.

A piacon viszont elrugaszkodott dolgok vannak, nézem, mennyi a trágya ára, még jó, hogy ültem, 720 csp-től felfelé, ha valaki reklamálna ez ügyben, akkor csak annyit mondhatnék rá, hogy "car ügy, ez van"xD
    Némelyik gazda bepróbálkozik, hogy lenyomja a c--r árát, de pillanatok alatt lecsapnak rá, mint tyúk a tak...ra és utána ismét drágábban rakják ki, sohanem gondoltam volna, hogy még trágya ügyben is ilyen harc tud folyni, ezek után nagy becsben tartom majd az állatokat, úgy almozok ki alóluk, mintha folyékony aranyat lapátolnék.
    Javaslom a BP felé, hogy eventek alkalmával, amikor nagy ívben növekedni kezd a trágya ára, változzék arany színűre a dombon, hogy még a kakasok is szívesebben kapirgáljanak rajtaxDxD

-W-595-, Fuhur, Ágica-1958 és 24 más kedveli ezt.
  10. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Haladgatok az eventtel, a felhősort most aktiváltam, a növény kész, még hiányzik 50 felröppenő. Remélem holnap reggelre a csipkebogyó és az olasz köles megadja a hiányzó sípokat (egyébként én is öblítős flakonnak néztem).
    A titokólakból lett egy rózsaszín juh, narancs strucc, sárga bagoly és egy európai borz. Remélem hamarosan egy szarvas is meglátogat.
    A farmos titokfák: 2 barkóca, som, XXL cukorjuhar.
    A bahamán 2 narancs teve, egy piros panda, és egy víziló (ennek különösen örültem), a fákból pedig mangosztán, rollina, XL tamarindusz, XL amherstia lettek.
    Mindenkinek sok felröpit az eventbefejezéshez, és sok szerencsét a titokfákhoz, titokólakhoz.

-W-595-, Ágica-1958, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  11. kukori80

xDxDxD Szia Cyra:) A kukorékos rézangyalát hogy ma milyen jókat írtok. xD
    Megmondom őszintén én is szívesebben kapirgálnék egy arany trágyadombon. ;) Nálunk már 9-el kezdődik az ára. :cry:

zotmar, _Cygnus_, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kukori :)

Muszáj volt hogy kijöjjön belőlem, na nem ama dolog, amiről írtam az előbb, hanem a megdöbbenésem, az ár láttán, no de akkor a Te szervereden még jobban eluralkodott a trágyamizéria, megyek megnézem, nálam mennyi az annyi, pillanat....az előbb 802 volt, de valami vakmerő gazda ki merte tenni 750 csp-rt, a való világban ezért a tettéért bizony megdobálnák e nemessé vált salakanyaggal, gyanítom, hogy lecsapnak az olcsó c..rra, és diadalittasan kiteszik még drágábban.:cry:
    Ha 1000 csp fölé megy az ára, akkor kirakom a tikokat és szuperturbó tápot kapnak, mert megéri, most ezek után elmondhatom majd magamról, hogy carban nagy vagyok
    xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 4.11.16
    Fuhur, Ágica-1958, zotmar és 14 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szeretnék egy arany trágyadombot ahol kb 3000 adag cucc elfér ;)

14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Holdfény :)

Még megérjük, hogy olyan event lesz, ahol a fődíj egy arany trágyadomb, ami naponta duplázza önmagát( ez egy végtelen történet , akarom mondani trágyadomb lesz), lehet jobban fognak vágyni utána a gazdák, mint anno a Farmaranyfára:D

zotmar, taga1, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Ez a car ügy nem semmi. Délelőtt 1ezerért adtam, most 990. Nem sok van, de megválok tőle, nem használtam fel az event alatt.
    Utolsó kör növényem érik, 12 fás válogatásból sikerült 1-1 új fa.
    -van a pajtámban Atlasz és Cairngorm T.fa, szerintetek ha kiteszem most , - lehet belőle az új fákból ?

-W-595-, zotmar, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Marika, gratulálok. Az újakból nem lehet sajnos.

_Cygnus_, osztrak12, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Marika :)

Tényleg annyira elmerültemxD ebben a fent említett ügyben, hogy teljesen elfelejettem a fás válogatást, és meg sem locsoltam a "csontfüvemet", még szilánkosra szárad nekem a végén
    :D

_Cygnus_, osztrak12, Gio és 9 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... Kemény event lenne ... Vagy top nyeremény ;)

_Cygnus_, HéricsBáró, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Cyra ! ugyanígy voltam délelőtt én is, csak néztem a monitort és számoltam a nullákat, (ez volt a legelső, tehát volt drágábban is). Azért szerencsére vízzel is tűrhető és elviselhető az érésidő.
    új gazdaköriket az új fákig kivégeztem.
    Kukori drága - köszönöm válaszod.

_Cygnus_, osztrak12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Gratulálok azoknak akik már kész vannak! :)
    Sípból van 251 darab. Hangzavart már lehetne okozni ennyivel, de eventhez kevés. xD

kovacstne, heureca3, zotmar és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.