Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Így van, nem is tudnék hirtelen tanácsot adni olyannak aki naponta csak 1x arat. De Te ügyes vagy és meg fogod oldani. Event vége előtt várom a "kész vagyok" mondatot. ;)

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szeretném majd azt írni, remélem majd azt is fogom írni. :)

3. kukori80

Szia Marika:) Nekem ezzel a ládával az a gondom hogy a felhőt lehet hogy leszedem de nem fog eszembe jutni hogy a ládából kiszedjem az állatokat és így előfordulhat hogy sok kis állat fog punnyadni a ládában mire eszembe fog jutni kinyitni. Nem tudom miért nem lehetett megoldani úgy hogy a felhő aktiválásával rögtön adja az állatot is.

4. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok! Félóra múlva kész leszek az eventtel. Ráadásul ma reggel elértem a 100-as szintet. :) Kitartás mindenkinek, aki még küzd vele, sok idő van még, ne adjátok fel.

5. kukori80

Szia. Gratulálok, innentől már szárnyalni fogsz.) A 100-as szint volt a legnehezebb.

6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukori !
    Egyik láda se adja felhő aktíválásakor - a mesterségek, teliholdas - ezeket mind külön kell nyitni. Megadják nekünk az örömöt, hogy mi nyissuk.
    Szerintem fogunk róla írni néha-néha, hogy ki mit lelt a ládában, s Neked is eszedbe jut, aztán kinyitod.

7. kukori80

Nekem pont ez a bajom, mert a többi láda tartalma nem is érdekel, na de hogy állatok punnyadnak egy dobozban hetekig az már igen. Mert aki aratóval szedi le a felhőt az nem is látja hogy mikor szedte le.

8. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia, köszönöm szépen! Remélem úgy lesz, ahogy mondod. Nagyon sokat tanultam tőled, tőletek itt a csevegőkben. :)

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia Mindenki :)
    A jelenlegi állás szerint nálam még mindig kell 30-felrepi ami a reggeli aratásnál meg lesz de ha nem akkor is holnap meg kell lennie :D
    Akkor a felhősorom teljesen kész lesz..
    A többi meg már csak ráadás lesz..
    Így jár aki dolgozik.. /vendéglátás/;)
    Sok sikert Mindenkinek..

10. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Felhősor aktív de még kell 27 db felrepi ami a holnapi aratáskor biztos,hogy meg is lesz :)
    5 partipörgetést és a 30 db szupitápot rejti :)

sok sikert mindenkinek aki még dolgozik az eventen sok idő van még hátra.

ja és atitkosakat elfelejtettem kirakni azoknak majd csak holnap lesz eredménye

És akkor itt vannak az eredmények:

Retró papagáj++
    Narancs Teve
    Narancs Szőnyegcsomózó
    Retró Elefánt++

Achacha XXL
    Tamarindusz XXL
    Amherstia XXL 2db

Narancs Strucc
    Narancs Szamár
    Jégmadár 2 db

Berkenye XXL
    Szakura XXL
    Japán naspolya XXL
    Berkenye XL

Last edited: Nov 5, 2016
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kíváncsiságból sem görgeted végig az ablakot?:eek: Mert akkor egyből látszik a láda.

Gratulálok!:) Innentől már könnyebb lesz.:)

12. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Kész a teljes event, titokfák ólak kitéve, felhősorból a vidámláda 2 vidrát adott. Jóéjt minden gazdának!

13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Fidó mindent begyüjtött,a láda 2db rókát adott

14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    A felhő aktiválva,a láda 2 tigrist rejtett.Még 24 röpi és begyűjtöm a KK és a PP is!:)

15. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Felhő aktív, :inlove::inlove::inlove:titkosok kirakva, de még kell 9 db sípocska, ami meglesz még ma :).
    A láda 2 db tatut rejtett.
    Gratula akik már befejezték, kitartást és sok sípot akik még küzdenek.

16. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Fido kutya mindent kiásott :inlove: de jóóóó nagyon örülök, hogy sikerült :inlove:- csak az azonnal induló munkásokat hagytam bent - megvan hozzá minden, de még kivárok vele ;)
    felhő aktív :inlove: a titkos láda 2 db hangyászt adott :)
    a többi titokól és fa kirakva :).
    nagy gratula a végzősöknek, és kitartást a küzdősöknek ;):)

17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szupitáp, party-pöri, csatni, már csak ezekért kell hajtani! Még mindig van 78 óra;) Felhő gyönyörűséges!:inlove::inlove::inlove: Két hangyász bújt a ládikából elsőre. Sikeres játékot mindenkinek!

18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A felröppenők megvannak, de még kell kb. 5000 kutyajófű növény. Küldene valaki? ;)
    Vízilómedence lett az egyik titokzatosból, még nem volt. Nagyon aranyosan ugrándozik, meg csobban. :D

19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült a felhőt aktiválni: 2 vidra volt a dobozban:inlove::inlove::inlove:
    még kell növényke, de a végéig az is meg lesz8)
    aki kész annak gratula, aki még küzd annak sok röppentyűt:inlove:

20. deathrockcity

deathrockcity Utánpótlás-írogató

Hali érdeklődni szeretnék akik már kész vannak az eventel mi a titok a felröppenőkkel kapcsolatban mert nekem mind a három területen rózsákra is csak 24darabot ad összesen aratáson ként a két baháson citromfűre meg csak nyolcat kis területeken ezt akár hogy szorzom soha nem lesz meg?

21. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Szép reggelt és napot kedves gazdák!!:)
    Event kipipálva, a dobozból 2 mosómedve ébredt fel:D!!
    Aki végzett gratula, és a küzdőknek pedig sok-sok sípot kívánok!!8):inlove:;)
    Van még idő, és sikerülni fog!!;):inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.