Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Event kész. Kellemes nyugis játék volt. Néhány csatni, és némi farmmunkás kellett hozzá. A játék végéig biztos jön egy csomó felröpi. A titkosak?.... jobb ha szelíden hallgatok.:wuerg::(:oops:

Peszi2, ViriTündi, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  2. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Megértek a titkosak:fák:gyújtósnak,ólak gőzös érettek:wuerg:xD

Peszi2, LBetti, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Fido kutya felásta az összes területet, :inlove::inlove::inlove:.
    A farmos titkosokat most raktam ki - tegnap elfelejtettem :wuerg:.
    Nagyon klassz a felhősor, és az összes ajándéknak is nagyon örülök, no és annak is hogy sikerült 100 % -ban befejeznem az eventet. :inlove:.

Peszi2, LBetti, mamika57 és 8 más kedveli ezt.
  4. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Én is most lettem kész az eventtel, :inlove:
    Gratula a készen levőknek, és sok sípot akik még küzdenek. :)

Peszi2, Ágica-1958, mamika57 és 8 más kedveli ezt.
  5. gery26

gery26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még küzdök az eventtel, felreppenők hiányoznak már csak. bízom benne összejön.gratulálok annak aki már végzett, kitartást a hozzám hasonlóknak!

Peszi2, ViriTündi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. granit

granit Járnitanuló

Szerencsére nem kötelező megvenni.
    Végül is lehetne a tárgya eladás irgalmas tevékenység is és akkor este nyugodtan hajthatnák fejecskéjüket álomra a keselyűfészekben. Mára megvolt a jó cselekedet!
    Javasolhatnánk a BP-nek, hogy hozzon létre egy trágya Fort Knoxot, hogy elhelyezhessük az aranytartalékainkat mert ugye hamarosan rengeteg macska végtermék váli az enyészetévé.

Jó kis megérős, nyugis eventecske ez. Csütörtökön befejeztem a gaz felszaporítását, addig hosszú érésűek, mert erre volt időm és ma, de legkésőbb holnap reggel felszántjuk Fidóval az egész kertet és mindvégig trágyátlanul.

ViriTündi, Cyra65, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Olvasom a hsz-eket, én is befejeztem már az eventet, megértek a titkosaim is, végül én is úgy döntöttem, inkább ki se írom őket. Nem akarom senki kedvét elrontani, aki még nincs készen.8) Szurkolok mindenkinek.;)

Peszi2, ViriTündi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A kutyaspájz és a felhősor hiányzik még (a felhősor előtt még ott van a 24 órás kupon), utána már csak hóbortból váltom ki a szupertápot és a csatnit. A minimum cél tehát a 2900 növény. A felreppenő meg lesz, az tuti, csak a növényt kell még szorgosan gyártani. De nem aggódom, még két nap hátra van az eventből. (Pedig az elején eltemettem ezt az eventet, mondván, hogy semmi nem lesz kész belőle)
    A baha titkosokból lett egy víziló, egy tigris, illetve egy rollinfa, ami említésre méltó. A farmra most tettem ki két jáde titkost.

taga1, LBetti, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  9. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Helló!
    Tegnap végeztem én is. Most néztem meg a bahás ólakat, és nagyon örülök :D
    Lett egy vízilovam, két tigrisem, és egy hangyászom :D Csodálkoztam is hogy most nem kaptam kókuszkoptatót :D

maszilva, taga1, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Kész vagyok, várom a titkosokat hátha lesz egy vizipacim.xD

Peszi2, LBetti, Hechingen és 16 más kedveli ezt.
  11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Felröpik megvannak, már csak az eventnövényből hiányzik, és kész leszek. Ha minden jól megy , estére felásatom az egész kertet. :)

Peszi2, Ágica-1958, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  12. amx_xma

amx_xma Utánpótlás-írogató

Event befejezve, szupi volt, tetszett, szupertrágyát csak a felszaporításhoz használtam, ma reggel viszont sikerült egy tábla zellert megszórni vele>:(, nemsokára beérik. Még jó, hogy nem salátára nyomtam rá. :p
    Még van idő, a küzdőknek kitartást kívánok !

Peszi2, granit, revaa és 5 más kedveli ezt.
  13. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Már tegnap reggel sikerült befejeznem ezt a remek eventet :inlove: ; a nyeremények is nagyon vonzóak voltak 8), de a felhősora az egyenesen pazar :inlove: :)...

A Vidám állatos ládából nálam két elefánt mászott ki ;), nagyon örültem nekik 8) !!!
    Bár sokat kellett termeszteni az eventnövényből, de szorgalmas munkával hamar letudhattuk 8)...
    Van még idő bőven ;), aki még küzd az eventtel, annak is biztosan sikerülni fog :).
    Sok felröpit és sikeres event befejezést kívánok Mindenkinek 8) !!!
    _________________________________________________________________________________

Kedves Peszi Bravóóó !!! Nem csak itt a farmon, hanem a való világban is elért nagyszerű teljesítményedért :inlove: 8) !!!
    Jó munkahelyet és mindig balesetmentes közlekedést kívánok 8) !!!
    Még egyszer nagy Gratula Neked :) !!!
    _________________________________________________________________________________

Igazad van sajnos ;), mint minden event alkalmával a xar ára az egekben van...:D.... ezt is a kereslet-kínálat törvénye határozza meg, sajna nem tehetünk ellene semmit :p, maximum nem vesszük meg :D xD....
    Kioktatás helyett ;), fogadj meg egy jó tanácsot és próbáld meg trágya nélkül letermelni a növényeket :)!!! ; hisz mindannyian ezt tesszük ;) :)....
    Ja, és szólásszabadság lévén ;), mindenki leírhatja bátran a véleményét :p :D xD !!!
    Sikeres és örömteli játékot kívánok :) !!!

További szépeket :)...

"A sikerem titka abban rejlik, hogy soha nem adtam fel semmit, és nem kerestem a kifogásokat."/Florence Nightingale/

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Remélem szerencséd lesz.:D Nekem nem volt se az ólakkal, se a fás válogatással8)

Peszi2, Ágica-1958, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  15. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Drukkolok! Nekem meg van az első :D:D

Peszi2, Feca29, Evita-55 és 4 más kedveli ezt.
  16. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Szeretett pulim jutott eszembe :inlove:, aki kiskamasz korában a szűkösebb időkre gondolva, nagy gondossággal ásta el a vacsorája maradékát és kedvenc csontjait, a frissen esett hóba.xD
    Rá emlékezve és minden kutya (és ezt a kutyás eventet:)) szerető gazának készült az emlékkép.
    http://kepfeltoltes.hu/161106/kuty_s_2016_www.kepfeltoltes.hu_.png

A titkosakból nagyon örültem a narancs macinak és az xxl Langszatnak, de itt az összes:
    Farmos titkos ólak: piros hal, narancs sas, narancs medve, és narancs méhészet
    fák: Barkóca, 2 Sárga trombita, xxl Datolyapálma
    Bahás titkos ólak:hangyász, narancs teve, narancs szőnyeges xxl papagáj
    fák: xxl Langszat, xxl Achacha, xl Majomkenyér, Xl tamarindusz

Utoljára szerkesztett: 6.11.16
    maszilva, kutyaszálló, mani2004 és 11 más kedveli ezt.
  17. alpha58

alpha58 Rutinos

Jó reggelt gazdatársak!
    Kész az event, nagyon super volt. A felhősor ajándéka 2 vörös panda volt. :)
    A titkosokból semmi különös nem fejlődött ki. A szarvas még nem talált ide.:(
    Gratulálok azoknak , akik végeztek és kitartás a még küzdőknek. Hajrá!

18. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Fido kutya szépen felásta a kertet. Jöhet a veteményezés. :D

Vevői megelégedettség rész az ajándékozásra vonatkozóan: 6FA még Rák uramtól is túlzás.:(

kutyaszálló, tereza6517, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok! Csodálatos szép napot mindenkinek!
    Kutyavilág kivégezve!:inlove: A terület teljesen tiszta ! xD:cry:xD
    Most pedig eltűnöm,hogy szeretteimmel,...........etc együtt ünnepelhessem a mai napot.
    Ti néktek pedig küldök kis ízelítőt belőle (remélem nem tőrlik) ismeretlenül is sok-sok szeretettel. :D

és a másik:D

Köszönetem minden röpi küldő segítőnek és szép napot mindenkinek!xD:cry:xDxD

mani2004, emocy91, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ma reggel befejeztem az eventet, teljesen üres a kert :) Hadd örömködjem ki magam...A bahás titkosokból rózsaszín teve lett!!!! :D Áááááá :inlove::inlove::inlove:

Amikor megnyitottam a kis Farmerama-füzetemet, akkor összeírogattam, hogy milyen rózsaszín ólakat szeretnék még és a teve is köztük volt, de azzal, hogy előtte még meg kéne szereznem hozzá a tenyésztési lehetőséget...Így már nem is kell :D

Lett még egyébként 1 narancs kókuszkopasztó, narancs makitomboló (de az se kell, mert van rózsaszííííín) és még egy flamingó :)

Pedig azt akartam írni, hogy egy kis nyürrögés is legyen, hogy bár nem volt gond a növény mennyiségével, se a felröppenővel, de a kicsike kis elégedetlenségem oka az, hogy az event mechanizmusa és grafikája kicsit....egyszerűre sikeredett. Nem volt olyan látványos, mint mondjuk a repülős vagy amikor cukorkával kellett etetni a kicsi állatokat stb. Itt csak megrajzoltak egy ,,térképet", alá nyeremények és csókolom.

Na, de most....hogy nyertem egy rózsa tevét...Azt mondom, hogy ez volt a világ legjobb eventje!!! :D :inlove:

mani2004, tereza6517, zotmar és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.