Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Nov 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Event kész.
    A felhő sor ami ládát ad azt hol találom ? sehol nem találom pedig most aktíváltam a felsősort.
    További jó eventezést akik még nincsenek készen.

alpha58 and Gio like this.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nagyon későn tudtam elkezdeni, de megvan a felhőm,igaz még üres de még van időm. Kiásatom Fridóval a maradékot. de ki ám ,mostanában ez a legjobb event, kell nekem minden, remélem sikerül.:cry:

3. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

A váza alatt az elhasználódóknál.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még 3 területet kell felásatnom ... Meg lesz ... Nem aggódok ... Csak lassan terem az eventgaz .

5. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép jó napot mindenkinek!
    Felhö aktív :D 2db Mosómacit kaptam ajándékba
    Felásattam az egész kertet.....:D
    Titkosakból lett Sas:inlove: és,Szamár Narancs ,Teknös,Bagoly sárga Fák Birs XXL,Japán naspolya XL, 2db Sárga trombita:inlove:
    Retró papagáj ++ , Hangyász,:inlove:Vörös panda,Pálcikás Sárga, AmherstiaXXL , MombinszilvaXXL,TamarinduszXL, MajomkenyérXL
    Nagyon örülök mindenek xD
    Biztos nem sikerült volna a sok jó tanács,tipp nélkül amiket itt olvastam a rutinos gazdáktól,és persze nem utolsó sorban a Jó szomszédok,Gazdatársak segítsége nélkül! :inlove:

6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok .. :)
    Az Őszi ásás/ kutyával/ nálam is befejezve már tegnap reggel.. :D
    A ládám 2 Fánit rejtet.

7. fótika4

fótika4 Utánpótlás-írogató

Hihetetlen jól adja a felröpit az eventnövény ! Van ahol 1et, szédült 2dbot, baha 0 , annyira jó ! Nem ?Szédületes tempóval lehet haladni.;);););););););)

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Jelentem tegnap délután kivégeztem az eventet. Fidó kiásta az összes kutyacsontot, kütyüt, mütyüt, bigyót és bizgentyűt. (biztos van még szó rá a szleng szótárba, de lusta voltam fellapozni) Kissé később lettem kész mint szoktam, mert később is kezdtem, de meglett így is. és nem kellett 0 percezni sem, olyan jól jöttek a felröppenők. Szeretem az olyan eventeket, ami nem szögezi le azember lányát a gép elé. Nekem bejött az eventgaz érés idejének a hossza is. Se túl rövid, se túl hosszú, szóval jó volt :) Aki végzett annak gratulálok, akik még dolgoznak rajta nekik: hajrá-hajrá!

9. leguán61

leguán61 Fórumlakó

köszi igyekszem.

Gio likes this.
  10. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

A titkosaimról lehullt a lepel, már nincs semmi titkolni valójuk ;)
    narancs szamár, sárga kecsketejüzem, kacsacsőrű, jégmadár, XXL és XL berkenye, XXL japán naspolya, és sárga trombitafa.:)

11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Gratulálok az event sikeres befejezéséhez és a rózsa teveólhoz is. ;)
    Még le sem írtam, hogy nekem mik lettek a Bahás titkosakból: narancs pandaól, piros makitomboló, anakonda retro++ és tigris(már pontosan 1 tucat kifutó van belőle, de nem bánom, legalább megelevenedik kedvenc gyermekkori olvasmányom minden hőse, már csak Róbert Gida hiányzik... na jó, elvállalom a szerepet:D)

12. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia!
    Szerintem sem normális, de az sem aki megveszi :) már bocs attól aki megveszi.... :p De őszintén én nem értem ezt a trágya mizériát, én egyáltalán nem használom, na jó nagy-nagy ritkán a hosszú érésű növényeknél. S persze az event kezdésnél amig felszaporítom őket 1x1-re, onnantól egyáltalán nem használom, annyira nem rövöditi meg az érési időt, hogy megérje 1200 csp-ért megvenni. 600-as a trágyadombom, én is eladom, vállalva ezzel a kapzsi, önző jelzőt, mint minden más piacképes dolognál amit eladok HA nekem megéri, viszont vásárolni is csak akkor vásárolok HA nekem megéri. A piac már csak ilyen, mindent el lehet adni s pont annyiért amennyiért vevő van rá :) :p

13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Igazad van, ha valaki ennyire odavan érte, hagy vigye, tulajdonképpen én sem használom, csak ha valamiért komfort-talajt használok, oda szoktam saját termésű(atyaég)..illetve saját ólak alóli trágyát használni, mert a hosszúérésű komfortba ültetett növényeknél elég jól rövidíti az érésidőt...na de 1x1-en nem annyira számottevő az idő, amivel rövidül jelen esetben a kutyajófű érési ideje.

Ui: az én piacomon 277csp a jelenlegi ár, tehát látszik, hogy sokan belevetették magukat xD a trágyabizniszbe.

14. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Komforton érthető, persze. Mikor jelentősen lerövidíti az időt egyértelmű a használata. Még azt is megértem, hogy az utolsó esti/délutáni kör van megszórva vele, nem kell éjszakázni, na de egész idő alatt...
    Már nálam is csak 277 csp, gondolom sokan befejezték az eventet, már nincs kereslet.

15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Bahás titokolbol lett egy vizilo és egy piros teve...A többi titokol és titokfa farmon és bahán is pajtába való volt..de én ennek a 2 olnak is nagyon örülök:)

16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Hechingen :)

Gratulálok, főleg a vizilóhoz, de a piros tevekarám se kutya, nekem a grafikája nagyon tetszik, főleg amikor a múmiateve kidől a szarkofágból
    xD

17. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Szia!
    Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Igyekszem mindenre odafigyelni! ;) Jesszus, hogy én ezt hogy elírtam. Miért nem szóltok! :wuerg::inlove::oops:

Last edited: Nov 6, 2016
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Hát csak sikerül befejezni:)

19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Allahnak legyen hála! :D;)

20. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Örömmel és kicsit irigykedve olvastam, hogy már ilyen sokaknak sikerült ezt a remek eventet befejezni. Nekem eddig megvan két kitevő és talán a harmadik is meglesz. Csak nemrég kezdtem az 56. szinten vagyok és azzal vigasztalom magam, hogy majd legközelebb, de akkor is szomorú vagyok egy kicsit.:cry: Remélem lesz még ilyen jó event.
    Mindenkinek sok sikert!!!:D

Thread Status:
Not open for further replies.