Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Ugy látszik a korábbi eventeknél érdemes volt sírni-ríni, mert végre a nyeremények között nagyon jó farmmunkás kuponok és azonnal induló is van, és még szupertáp is. Nekem ezért megéri megcsinálni.
    Nekem régóta ez az első event aminél érdemes dolgozni és egy kicsit befektetni is. Szarvasom még nincs hátha most a ládáknál szerencsém lesz.:)

LoriTWD, andycyca87, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindenre ami termést ad, a kergén és a kincsesen kívül. (Ól, fa, stb, stb,....)

andycyca87, almáspite48, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  3. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Sziasztok!
    Csak úgy érdekességnek: megkaptam az első horroros ládát (paszuly), mi volt benne? Egy azaz 1 db bűzcsáp. :D:D:)

mrs.banya, andycyca87, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  4. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Az eventnövénynek nagyon alacsony a TP-je, csodát ne várjatok felröpi ügyben. Biztos ezért alacsony a kért mennyiség is. Az előző eventnövénynek magasabb volt a TP-je mint a szegfűé, ezért jól is adta a röpit.

-kaktuszable-, genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Az előző eventnél más volt a megfogalmazás ezért furcsa. "A Cukorpapír minden aratásból (növény, fa, ól) jöhet"

Farm_Tadity_, Zatini, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem tetszik az event. Megcsinálom. :inlove:
    De a visszaváltást nem várom meg. :cry:
    Az event végén a kellékek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    • kutyajófű: 1,5 tp, 1,5 btp, 2 csp/1 db
    • kutyasíp: 7,5 tp, 2,5 btp, 10 csp/1 db
    A felhősor kell , az ajándékok kellenek , szóval előre kutyafuttában csinálni az eventet . :p

zotmar, Peszi2, Melan és 13 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia :)
    Most legalább elefántot is kaphatunk, nem egy gombszemet xDxDxDxDxDxD
    Természetesen nem kérdés, hogy ez is fullos lesz részemről :D:inlove:! Jó játékot mindenkinek! :D:inlove:

zotmar, andycyca87, Peszi2 és 27 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Hozzá kell szoknod BackOffice stílusához. Igen precízek az írásai. Nekem bejön. Új ÁÜSZ, új szelek. Egyelőre minden jó irányban.

zotmar, iboly54, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Nagyon jó kis eventnek tűnik, tuti megcsinálom. Szuperek a nyeremények, és a kért mennyiségek sem vészesek. Ez a felröpi nekem is gyanús (nehogy negyedannyi jöjjön majd). A magos dolgot én is sokszor tapasztaltam, ha mind a földben volt rendszer bizony 5-10 perc után adott 5 db-ot. Mindenkinek jó eventkezdést. Én a farmra hosszúakat ültetek majd, 1 terület állatka, 1 terület fa. Nagyon nem rendezkedek... Csak nem bánom meg. :)

zotmar, Peszi2, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Szia!
    Lehet gyanakodni a felröpikre, de 100x leírtam már. Ha valamiből 400 kell és napi 20at kaphatsz ajándékba, akkor az hiába jön lassú ütemben, mert úgy is előnyösebb, mintha sok jön de 2000 kell.
    Ezek a röpi mennyiségek igen jók a szomszédságok, barátságok ápolására, illetve újak szerzésére.
    Ennek a játéknak van egy ilyen eleme is, nem csak a fórumon, hanem gazdaságon belül is.
    Én sokkal jobban szeretem a nehéz (kevés) fölröppenőket, mint amikor ontja. Ilyenkor, mindig felébred egy-egy "régnemlátott" ismerős.

zotmar, joc91, andycyca87 és 22 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Többszöri elolvasás és értelmezés után is tetszik az event. Mindenképpen csinálom, a Felhősor, óh, szuper ! , és a többi ajándék is. Bízom abban, hogy felröppenőkben sem lesz hiány. Fák, ólak, egy terület csipkebogyó - remélem legalább az 1/3-ad felröppenő meglesz kezdésre. Sikeres eventet Mindenkinek !

zotmar, Peszi2, -Mayacska85- és 16 más kedveli ezt.
  12. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Sziasztok, szép napot! :) Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó eventnek ígérkezik, elsőre az a 400 felröppenő sem tűnik soknak (aztán meglátjuk, mennyire fognak repkedni a sípok event közben). Remélem sikerül majd eljutnom a végéig. :)

zotmar, andycyca87, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Jujj,de jó kis event lesz,az ismertető is remekre sikeredett:)A felhő is,az ajik is jók,nem kell sok felröpi sem,remélem nem lesz gond a mennyiséggel és nem lesz hiány.Szokásos szegfű,pár ól és fákkal várom az eventet.Sok sikert mindenkinek.:)

Feca29, zotmar, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg, de szeretném egy félreértésed tisztázni. A felröppenő mennyiségére nem a növény Tp-je, hanem az érésideje hat. Minél hosszabb az érésidő, annál több felröpire számíthatunk.

15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Vagy ki tudja?8) Nálam a 20 órás fák nem jöttek be:sleepy:

kovacstne és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  16. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A kertben mit kell majd keresni, mert ez idáig nem jöttem rá?:music::music:
    Az írja, hogy Az event jellege: növénytermesztős, felröppenős, kertben keresgélős.

almáspite48, genka53 és Gio kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Megfigyeléseim szerint nekem az eventek alkalmával a 0 perces szegfű adta a legjobban a felröpiket :D:D;)

times84, zotmar, Rékalány2004 és 18 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Samborg!

Az Éjjeli frász eventismertetőjét nem én fogalmaztam meg. Más a stílusom. ;)

A "termés" szó jelen esetben egy gyűjtőfogalom. Az ól állatot ad, én is tudom. Hogy fogalmazzam meg másképp? Az micsodája az ólnak? Ajándéka nem lehet. :) Terménye? De akkor valaki csak a terményes ólra gondol. Nem egyszerű. :music:
    Termésnél jobb - ismétlem - gyűjtőfogalmat nem találtam. :oops:
    A dekorok nem minősülnek termést adó játékelemnek.
    Amennyiben valamelyik játékelemből nem jönne felröppenő, azt nagyon kiemelten kiírtuk volna.
    Ilyennel már találkoztál te is, hiszen régi játékos vagy.
    Remélem, sikerült tisztáznom az ismertető ezen részét számodra is. :)

Szívesen veszek más javaslatot a "termés" helyett, ami mindenki számára érthető és "bele nem köthető".

19. Leho69

Szia!
    Az eventablak lesz egy kert, sövénnyel és kerítéssel. Ott keresgélsz. Olvasd tovább a leírást.:)
    Itt áss gombbal adod be a termékeket, és a kiásott cucc a jutalmad.

zotmar, taga1, Melan és 11 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Teljesen igazad van :) Ez a lehetőség eszembe se jutott, vagyis, hogy max. kihasználjam a szomszédságom. Na és a varázsfákról se feledkezzünk meg, az is napi 10 nekem, és másnak még több :)

Melan, -kaktuszable-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.